Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać cz.IX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-20, 20:40   #4291
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
jak myślicie, wypada iść na egzamin ustny z paznokciami w takim kolorze?
http://www.voila.pl/309/kxmwb/index.php?get=1&f=1

u nas na ustne przychodzi się na galowo, ale nie zastanawiałam się nad lakierami, więc nie wiem, czy malować, czy poczekać
ja bym poszła
zdarzało mi się iść nawet w oczouderzającym różowym nigdy nikt mi nic nie powiedział. Moim zdaniem lepiej isc w jakims dziwnym kolorze, ale z ladnie pomalowanymi niz z jakims delikatnym, ale poodpryskiwanym
Stary 2011-06-20, 21:59   #4292
Asienka187
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
No ja nie widzę problemu W końcu to lakier na paznokciach, no kurcze, nie popadajmy w paranoję... Tak, tak, też mam dziwnych wykładowców, ale o lakier nigdy nikt się nie czepiał.

Edit: .... gdzie kupię taką większą ( no może być średnia ) torbę podróżną w cenie max 25zł?
Zajrzyj do Biedronki. Ostatnio mieli torby, nawet na kółkach były. Może jeszcze są.
Stary 2011-06-20, 22:07   #4293
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
mamcik mój twierdzi, że mówili jej coś o smsie

Błagam jezeli ktoś miał ere mix to podpowiedzcie bonie wiemy czy iśc jutro przenosić numer czy nie.

A co do internetu to podejrzewam ze musisz iść
Nie wiem, nie rezygnowałam z umowy nigdy, ale mój brat tak (w Erze na abonament) i wiem, że musiał iść najpóźniej na miesiąc przed końcem wypowiedzieć. Jak to zrobił, to w dniu, kiedy umowa się skończyła, to się skończyła

Cytat:
Edit: .... gdzie kupię taką większą ( no może być średnia ) torbę podróżną w cenie max 25zł?
Ja kupowałam ze 2 lata temu taką w Auchan, ale to jednak bardziej mała/średnia niż średnia/duża. Poszukaj w hipermarketach
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 23:29   #4294
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Ale zobacz, że to nie przekierowanie na podforum. To jest jakiś eeee podportal wizażowy. I tam duuuużo reklam bla bla bla i dlatego chcą żebyś, przez przypadek nawet, klikała.
racja... tak czy siak - uwazam to za nietrafiony pomysl. mnie, osobe niezainteresowana tematem strasznie to denerwuje. a juz szczerze wspolczuje kobietom, ktore poronily albo nie moga zajsc w ciaze...i im sie cos takiego niechcianego wlacza...
Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
jak myślicie, wypada iść na egzamin ustny z paznokciami w takim kolorze?
http://www.voila.pl/309/kxmwb/index.php?get=1&f=1

u nas na ustne przychodzi się na galowo, ale nie zastanawiałam się nad lakierami, więc nie wiem, czy malować, czy poczekać
ja bym poczekala...

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Na czym polega praca 16 latki? Jutro idę na rozmowe kwalifikacyjną i mam mieć CV. co moge do niego wpisac skoro skończyłam gimnazjum? Ja podpisuję umowę/\? Ogólnie chciałabym się dowiedzieć o pracy w wieku 16 lat.

ps. to jakaś praca biurowa.
dowiesz sie pewnie jutro... nikt nie powie ci, czym bedziesz sie zajmowac, bo w kazdej firmie moze to inaczej wygladac. na pewno nie mozesz dzwigac i pracowac powyzej ilustam godzin dziennie. jakas umowa powinna byc spisana, ale nie jestem pewna, kto powienien ja podpisac... ty albo twoj opiekun - tego nie wiem, nie chce wprowadzac w blad.
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-20, 23:57   #4295
karl
Raczkowanie

JAk byście się ubrały/przebrały na imprezę, której tematem przewodnim jest Brazylia?
karl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 00:24   #4296
Elfir
Zakorzenienie

na zielono-żółto - to kolory flagi Brazylii - jak w teledysku Pitbula "I know you want me".
Najlepiej baaardzo krótka spódniczka w fałdy (pamięta ktoś teledysk Lambady?) i kusa bluzeczka na ramiączkach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1236605089.jpg (9,6 KB, 58 załadowań)

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 01:01   #4297
Reme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
racja... tak czy siak - uwazam to za nietrafiony pomysl. mnie, osobe niezainteresowana tematem strasznie to denerwuje. a juz szczerze wspolczuje kobietom, ktore poronily albo nie moga zajsc w ciaze...i im sie cos takiego niechcianego wlacza...
Zgadzam się z tym. Również należę do bardzo niezainteresowanych tematem i strasznie mnie to denerwuje, bo już wiele razy w to kliknęłam przez przypadek (mam tendencję do niekontrolowanego klikania myszką wokół, podczas czytania) Czytam sobie tematy i podfora wybitnie "niedziecięce" a tu mi się samo otwiera. Jak jakaś propaganda prawie Niemal czuję się winna, że powinno mnie to kręcić a nie kręci
A co dopiero kobiety, które mają jakiś uraz związany z "mamowaniem" i wciąż widzące po przypadkowym kliknięciu radosne mamusie, uśmiechnięte dzieciaczki lub wielkie brzuchy. Super, że jest coś dla mam, ale niech to reklamują na odpowiednim podforum dla zainteresowanych, bo co jak co, ale każda Wizażanka zna podział forum.

Wyobraziłam sobie, jak wchodzi na forum przestraszona dziewczyna, chce zadać standardowe już pytanie "czy jestem w ciąży?" a tu nad postem pędzi jej złowrogo taki różowy wózek To jak horror!
No, wyżaliłam się
Stary 2011-06-21, 01:29   #4298
201604190949
Konto usunięte

Nadal nie jem mięsa (jakiś czas temu o tym pisałam). Teraz nawet odrzuca mnie szynka na kanapce. Wyjątkiem były uszka w barszczu bo były z mięsem i jakoś poszły. Bez mięsa da się żyć ale trzeba robić to mądrze, prawda?
Może mi ktoś podać, tak na szybko, rzeczy jakie powinnam jeść, żeby uzupełniać to coś czego mi może brakować przez niejedzenie mięsa?
Mama mówi jedz strączkowe. No dobra, strączkowe, wiki mówi, że to fasolka szparagowa (ok), bób (no problemo), soja (no way), ciecierzyca (nigdy nie jadłam, nie wiem jak smakuje i co się z tym robi), soczewica (tak samo).
Staram się jeść dużo jajek, kocham jajka no ale ile można.
Odpadają u mnie jogurty, maślanki, biały ser, kefiry. Kiedyś próbowałam się zmusić i nie dałam rady, po prostu za nic mi nie wchodzą.
Mleko lubię ale tylko z obniżoną zawartością laktozy (mam baaardzo obniżoną tolerancję) a takie znalazłam jedno i jest bardzo drogie

Bardzo chętnie zgłębię tajniki wegetarianizmu i weganizmu ale teraz mam sesję i nie mam czasu tego wygrzebywać, zapamiętywać itd. Muszę skupić się na studiach.
Dlatego bardzo bym prosiła o jakieś małe wskazówki
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 01:33   #4299
cholernarejestracja
Copyraptor

Ryby też Ci nie wchodzą? Żadne mięso? Kurczak, indyk?

To dość niebezpieczne tak nagle odstawiać mięso, mimo wszystko. Mam dwójkę znajomych, którzy przez modę na wege (wiem, że u Ciebie to nie o to chodzi) wylądowali z anemią w szpitalu. Wiem, że sesja, ale jak masz chwilę na wizażowanie, to poświęć też chwilę - godzinkę - na przeczytanie o podstawowych zasadach. Sesja sesją, zdrowie zdrowiem.

Ciecierzyca i soczewica są obie smaczne, często je jadam. Do tego dochodzą chyba wszelkiego rodzaju fasole, białe i czerwone, ale nie jestem pewna.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 01:37   #4300
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ryby też Ci nie wchodzą? Żadne mięso? Kurczak, indyk?

To dość niebezpieczne tak nagle odstawiać mięso, mimo wszystko. Mam dwójkę znajomych, którzy przez modę na wege (wiem, że u Ciebie to nie o to chodzi) wylądowali z anemią w szpitalu. Wiem, że sesja, ale jak masz chwilę na wizażowanie, to poświęć też chwilę - godzinkę - na przeczytanie o podstawowych zasadach. Sesja sesją, zdrowie zdrowiem.

Ciecierzyca i soczewica są obie smaczne, często je jadam. Do tego dochodzą chyba wszelkiego rodzaju fasole, białe i czerwone, ale nie jestem pewna.
No właśnie ja się boję o zdrowie.
Ryby nigdy mi nie podchodziły, drób mi śmierdzi, wołowina wręcz wali, wieprzowina tak samo, na owoce morza nagle nie mogę patrzeć. Owiec nie próbowałam chyba nigdy i raczej tego u mnie w domu nie było i nie będzie.

Wiesz, wizaż to wpadam raz na godzinę, w przerwie nauki i spadam a żeby się dowiedzieć i zrozumieć to trzeba trochę dłużej...
Ale może znajdę teraz jakieś szybkie kompendium.

Sesja sesją a ja przez nią nawet zaczęłam chodzić wcześniej spać Dasz wiarę? ^^ (i wcześniej wstawać!)

Nie mogą napisać "Najbardziej potrzebne produkty" albo "Co żreć żeby nie wykitować". Nie. Muszą dać za✂✂✂isty tytuł http://vegie.pl/topics218/4545.htm
Ok, mam jakąś podstawę

Edytowane przez 201604190949
Czas edycji: 2011-06-21 o 01:45
Stary 2011-06-21, 01:54   #4301
cholernarejestracja
Copyraptor

Tauzend, przez zmianę avatara nawet nie zauważyłam, że to Twoje pytanie

http://wegetarianizm.net/odzywianie.html tu masz wymienione różne rzeczy.

I jeszcze doczytałam, że dużo buraków i pietruchy, bo mają żelazo. Ale ogólnie największym problemem będzie zastąpienie tego białka - w porównaniu do 100g kuraka to 100g soi jednak ma tego białka sporo mniej, a dużo więcej węgli. A węgle tuczą, sialala.

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2011-06-21 o 01:57

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 02:06   #4302
201604190949
Konto usunięte

A widzisz, psikus

Znalazłam kilka takich list, przerobiłam na listę zakupową i jutro zaciągam mamę do sklepu.
A nie, jutro nie mogę... W środę!

No właśnie przez to białko głupieję Bo jestem przyzwyczajona do obfitych śniadań z dużą ilością białka, węgli, drugich śniadań z białka, obiadów głównie z białka i węgli (mniejszej ilośći), podwieczorków i kolacji czysto warzywnych...
Położę sobie fasolę na kanapkę...

Muszę sprawdzić co ze szprotkami. Bo z ryb to tylko szprotki w oleju tykałam, może mi zostało.
A co do kilogramów to spoko, się zrzuci potem Jeszcze mi trochę zapasu w przedziale 'waga normalna' zostało i mój wagowy licznik tłuszczu też nie krzyczy wielkim głosem więc jest ok.

Dobra, spać. Danke Ci bardzo ja, tak i dobranoc
Stary 2011-06-21, 05:36   #4303
cholernarejestracja
Copyraptor

Nie śmiej się z tą fasolą na kanapkę

http://zwegowani.pl/pasta-z-bobu/
http://www.smakimprezy.pl/2010/08/05...iem-z-cytryny/
http://www.smakimprezy.pl/2009/11/09...i-i-pieczarek/
http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=18338

Zachciało Ci się fanaberii, to teraz wpierniczaj strączki na kanapkach

Popróbuj ryb, co? Spróbuj usmażyć np. karmazyna, ma bardzo delikatne i zwarte mięso. Albo pstrąga upiec. Albo tuńczyka z puszki - to jest wygodne, białkowe, i można jeść na tysiąc sposobów.
Stary 2011-06-21, 08:16   #4304
201605041146
Konto usunięte

co mogę zrobić z czereśni? mogę je zamrozić?

czy obowiązkiem jest otwieranie mieszkania facetom z gazowni, do sprawdzenia liczników? bo szczerze mówiąc z mężem nie wpuszczamy nikogo i prawie nie otwieramy nikomu oprócz rodziny (po ich wcześniejszym zapowiedzeniu się)
201605041146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 08:26   #4305
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anettka Pokaż wiadomość
co mogę zrobić z czereśni? mogę je zamrozić?

czy obowiązkiem jest otwieranie mieszkania facetom z gazowni, do sprawdzenia liczników? bo szczerze mówiąc z mężem nie wpuszczamy nikogo i prawie nie otwieramy nikomu oprócz rodziny (po ich wcześniejszym zapowiedzeniu się)
1. przyślij trochę do mnie jak masz za dużo

A tak serio to może jakiś placek, tarta. Wiśnie są ok po zamrożeniu z czereśniami nigdy nie próbowałam.

2. Nie musisz ich wpuszczać. Zostaw kartkę w drzwiach albo zadzwoń do gazowni i podaj odczyt przez telefon.

A mogę zapytać (z ciekawości) dlaczego nikomu nie otwieracie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 08:39   #4306
201605041146
Konto usunięte

kochana teraz mam wakacje od poznania( tam studiuje ) ale gdybym się wybierała to wierz mi wzięłabym Ci

nie wpuszczamy, bo:
mieszkamy w bloku( a czasem sie ktoś może podszyć pod kogoś i oblukać mieszkanie, mamy ubezpieczone ale wiesz )
mieszkanie jest tak przerobione, że nie przypomina innych mieszkań z bloku
mamy wyremontowane mieszkanie naprawdę super i po prostu nie chcę stwarzać okazji żeby ktoś dojrzał co mamy, jak mamy. Kilka miesięcy temy parę bloków dalej, w biały dzień złodzieje okradli kilka mieszkań naraz.
mam nadzieję, że to nie wygląda jak na jakąś fobię.

Edytowane przez 201605041146
Czas edycji: 2011-06-21 o 08:40
201605041146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:12   #4307
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Zajrzyj do Biedronki. Ostatnio mieli torby, nawet na kółkach były. Może jeszcze są.
Właśnie, nie zaznaczyłam - nie na kółkach Ale dzięki za info.

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Ja kupowałam ze 2 lata temu taką w Auchan, ale to jednak bardziej mała/średnia niż średnia/duża. Poszukaj w hipermarketach
Niestety, w moim mieście nie ma Auchan Może zajrzę do Tesco i tego typu sklepów. Dzięki

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:20   #4308
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Normalne też mieli
Stary 2011-06-21, 10:43   #4309
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

a kotlety sojowe?
widziałam że soja be ale kotlety sojowe są nawet nawet
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:43   #4310
Angry
Raczkowanie

Aby zapisać się do lekarza muszę mieć przy sobie książeczkę z ubezpieczeniem i jakieś inne dokumenty, czy wystarczy jak przyniosę na wizytę? Chcę iść do dermatologa, więc nie muszę mieć skierowania itd. Głupio pytam ,ale już tyle razy dostałam burę od pań z recepcji, że już niczego nie jestem pewna
Angry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 10:58   #4311
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Nie śmiej się z tą fasolą na kanapkę

http://zwegowani.pl/pasta-z-bobu/
http://www.smakimprezy.pl/2010/08/05...iem-z-cytryny/
http://www.smakimprezy.pl/2009/11/09...i-i-pieczarek/
http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=18338

Zachciało Ci się fanaberii, to teraz wpierniczaj strączki na kanapkach

Popróbuj ryb, co? Spróbuj usmażyć np. karmazyna, ma bardzo delikatne i zwarte mięso. Albo pstrąga upiec. Albo tuńczyka z puszki - to jest wygodne, białkowe, i można jeść na tysiąc sposobów.
Już nie będę

Cholerko, ja na prawdę nie mogę jeść ryb. Co jakiś czas próbuję jakiś innych gatunków przymuszana przez mamę, regularnie jestem namawiana na łososia i tego tuńczyka właśnie, dodatkowo często przygotowuję ryby dla rodziców i nie da rady...

Cytat:
A mogę zapytać (z ciekawości) dlaczego nikomu nie otwieracie?
A mogę ja odpowiedzieć? ^^ Mogę? Odpowiem!
Ja nie otwieram nikomu bo mi się nie chce. Wszystko mogę załatwić 'zdalnie' czyli na przykład wysłać stan liczników smsem lub zrobić to co trzeba wtedy kiedy nam wygodnie czyli odebrać awizowane przesyłki hurtem jednego dnia ( i nie muszę przy tym jedną ręką ogarniać psa a drugą pana inkasenta/listonosza).
Dzięki temu nie muszę też znosić naprzykrzań różnych wyznań, słuchać o Jezusie, który mnie zbawi, o organizowanych dziecięcych podwórkowych kółkach różańcowych, o tym, że pan z zachlaną mordą ma niby dziecko bez nóżek i rączek i potrzebuje pięć złotych na lek dla niego itp.
Kiedy wyjdę do nich (z domu, człowiek stoi przy furtce) to już w sumie nie mam wyjścia i muszę odebrać list, paczkę, odganiać się od pana chlejusa czy od świadków jehowy. A tak cisza, spokój, mogę sobie łazić z brudnymi włosami i w samych gaciach No, chyba, że ktoś jest bucem i niewpuszczony siłą otworzy furtkę i jeszcze będzie miał pretensje, że pies usiłował mu odgryźć nogę... jak ostatnio...

kopnienta, 'soja, no way' znaczy 'soja, no way' a kotlety sojowe są z soi.
Stary 2011-06-21, 11:42   #4312
koszyk
Wtajemniczenie

Dobra mam, już wiem!

Edytowane przez koszyk
Czas edycji: 2011-06-21 o 11:44
koszyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 12:14   #4313
201803120851
Konto usunięte

Dziewczyny, ile zajmuje kurs prawa jazdy - czy w dwa miesiące mogę zaliczyć i teorię i jazdy i mieć możliwość podejścia do egzaminu, czy raczej zależy to indywidualnie, od szkoły ?
201803120851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 12:17   #4314
Dotka90
Zakorzenienie

To indywidualne od szkoły.
1. Zależy ile czasu zajmuje im teoria, u mnie teoria trwala chyba tydzień
2. Zależy jak napięty mają grafik, czy będziesz jeździć codziennie, czy np. raz w tygodniu.
3. Zależy ile musisz czekać u siebie w WORDzie na egzamin, czasem są terminy nawet na drugi dzień, czy za tydzień, a czasem trzeba czekać ponad miesiąc.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 12:38   #4315
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anettka Pokaż wiadomość
kochana teraz mam wakacje od poznania( tam studiuje ) ale gdybym się wybierała to wierz mi wzięłabym Ci

nie wpuszczamy, bo:
mieszkamy w bloku( a czasem sie ktoś może podszyć pod kogoś i oblukać mieszkanie, mamy ubezpieczone ale wiesz )
mieszkanie jest tak przerobione, że nie przypomina innych mieszkań z bloku
mamy wyremontowane mieszkanie naprawdę super i po prostu nie chcę stwarzać okazji żeby ktoś dojrzał co mamy, jak mamy. Kilka miesięcy temy parę bloków dalej, w biały dzień złodzieje okradli kilka mieszkań naraz.
mam nadzieję, że to nie wygląda jak na jakąś fobię.
Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
A mogę ja odpowiedzieć? ^^ Mogę? Odpowiem!
Ja nie otwieram nikomu bo mi się nie chce. Wszystko mogę załatwić 'zdalnie' czyli na przykład wysłać stan liczników smsem lub zrobić to co trzeba wtedy kiedy nam wygodnie czyli odebrać awizowane przesyłki hurtem jednego dnia ( i nie muszę przy tym jedną ręką ogarniać psa a drugą pana inkasenta/listonosza).
Dzięki temu nie muszę też znosić naprzykrzań różnych wyznań, słuchać o Jezusie, który mnie zbawi, o organizowanych dziecięcych podwórkowych kółkach różańcowych, o tym, że pan z zachlaną mordą ma niby dziecko bez nóżek i rączek i potrzebuje pięć złotych na lek dla niego itp.
Kiedy wyjdę do nich (z domu, człowiek stoi przy furtce) to już w sumie nie mam wyjścia i muszę odebrać list, paczkę, odganiać się od pana chlejusa czy od świadków jehowy. A tak cisza, spokój, mogę sobie łazić z brudnymi włosami i w samych gaciach No, chyba, że ktoś jest bucem i niewpuszczony siłą otworzy furtkę i jeszcze będzie miał pretensje, że pies usiłował mu odgryźć nogę... jak ostatnio...
Yhym rozumiem.
Do mnie rzadko kiedy ktoś przychodzi, a ŚJ czy innych włóczęgów to może z raz widziałam przez prawie 20 lat mieszkania tutaj.
Ja za to telefonu domowego nie odbieram, bo mi się wstać nie chce i słuchać później o pościelach czy innych bzdurach. Na szczęście postanowiliśmy z niego zrezygnować. Do tej pory był, bo mieliśmy w promocji za 1 zł do internetu.
Stary 2011-06-21, 12:46   #4316
201604190949
Konto usunięte

Domowego też nie odbieramy Wszyscy mają komórki i tak można się z nami skontaktować. Jeśli ktoś nie ma naszych numerów to znaczy, że nie zasłużył
My mamy numer domowy bo dzięki temu mamy tańszy internet ale nie mamy aparatu Więc już nawet nic mi nie dzwoni, nie denerwuje.
Stary 2011-06-21, 13:56   #4317
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Yhym rozumiem.
Do mnie rzadko kiedy ktoś przychodzi, a ŚJ czy innych włóczęgów to może z raz widziałam przez prawie 20 lat mieszkania tutaj.
to masz jakos wyjatkowo, u mnie srednio raz na 2 tyg albo jehowi, albo dywany sprzedają, albo jakaś baba z dzieckiem i sępi na jedzenie...
Stary 2011-06-21, 14:04   #4318
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
to masz jakos wyjatkowo, u mnie srednio raz na 2 tyg albo jehowi, albo dywany sprzedają, albo jakaś baba z dzieckiem i sępi na jedzenie...
Wiesz u mnie nikt im drzwi od klatki nie otwiera. Nawet ulotkarzy nie ma. Niestety, ale w takich sytuacjach musi być współpraca sąsiedzka. Tacy domokrążcy są wkurzający, wiec wszyscy ich olewają. Z czasem się nauczyli i mało kto dzwoni do naszej klatki, aby mu drzwi otworzyć, bo ma ulotki czy inne badziewie.
Stary 2011-06-21, 14:17   #4319
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

w pepco dzisiaj widziałam taką sporawą za 29.99
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 14:22   #4320
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
nie no moja mama aż taka stara nie jest
Chodzi nam o taki normalny telefon, byle te literki były widoczne, bo musi mamcik zakładać okulary do czytania.

Az mi się przypomniała sytuacja u znajomego.
Siedzi sobie jego teść przy stole, ogląda nowo nabyty telefon, oczywiście ten senior, wchodzi sąsiad i od progu mówi: Ooooo jaki fajny kalkulator!

Wybacz Gofrzyca moja Ty koleżanko nie miałam na celu pisząc tego posta ośmieszyć Twojej mamy i jak co z tym telefonem? znalazłaś już jakiś?
edit
dziewuszki powiedzcie mi ile idą przekazem pocztowym(chyba tak się to nazywa) pieniążki do domu?

Edytowane przez sensualangel
Czas edycji: 2011-06-21 o 14:24
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości