SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-17, 12:12   #4291
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Ja też rzadko ale leciał zwiastun po meczu
W niedzielę o 21.10 jest. A dzisiaj o 23.55 jest powtórka tego co oglądałam ostatnio

o to chętnie obejrzę tylko ja mam taką sklerozę, że później zapominam , ale zakodowałam sobie chyba

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:

Obiad pyszny planuję
czyli jaki

Ja bym musiała zrobić jakąś listę planowanych obiadów i pod to składniki kupić, bo w lodówce pustki
Chyba dziś wyjątkowo do Tesco podjadę, bo tam jest ładny schabik
Resztę kupię gdzie indziej, bo Tesco mi nie leży jeśli chodzi o ceny

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
głowa mnie bardzo boli od rana i chyba coś z ciśnieniem nie tak, bo nawet schylić się nie mogę do szafki, bo zaraz mi słabo.
ja tak wczoraj miałam, normalnie tak mnie łeb bolał, że myślałam, że nie wyrobię
Chyba to przez ciśnienie właśnie

Co do pogody to u mnie zima, ale nie sypie śnieg Trochę śniegu jest i po prostu nie topi się
Już się zimą nacieszyłam, także wiosna może przyjść

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-17 o 12:10
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 18:55   #4292
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Punto - w sumie nie znam osoby co lubi poniedzialki No chyba ze akurat jest wolne

Golden - bardzo chetnie skorzystam jak bede miec juz cos swojego Mi sie podoba zielen w mieszkaniu i jakies ladne kwiatuszki tylko to musi byc cos baaaardzo latwego w pielegnacji

Effie - ja bym zlamanego grosza nie dala sasiadowi i na bank zlozyla sprawe w sadzie Mam wrazenie ze facet specjalnie auta nie przestawil liczac na latwa kase. Przykro mi ze tyle klopotow macie

Musze sobie urlop zalatwic w pracy na koniec lutego zeby jechac zaczac zalatwiac "wiecie-jaka-sprawe" Wiec trzymajcie kuciu, bardzo prosze bo cos mam obawy ze moge go nie dostac

Egzamin mam i nic nie ruszylam, chyba sie pochlastam. Za to wstawilam pranie. Aaaa i wczoraj zwolnilam studentow po 15 min z 3h zajec zaliczajac wszystkim - a co, niech maja cos z zycia

Co tam jeszcze - przyszly dzis moje botki ktore kupilam w niedziele - sa boskie, 12,5 cm ale 2 cm platforma

Tym samym wyczerpal mi sie limit na buty do nie wiem kiedy Jak to TZ powiedzial - za ta cene moglabys miec 2 pary innych - na co ja - a za Twoja karte graficzna moglabym miec 3 pary innych I juz nic nie mowi
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-17, 22:35   #4293
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Jak to TZ powiedzial - za ta cene moglabys miec 2 pary innych - na co ja - a za Twoja karte graficzna moglabym miec 3 pary innych I juz nic nie mowi

my wróciliśmy do domu, bez auta na dodatek, bo nawaliło.
Bajka po prostu Jutro się okaże ile będzie nas ta impreza kosztować, ale nie wygląda to różowo

Plany się nie powiodły.
Zakupy większe też niezrobione.
Weszłam do normalnego sklepu i kupiłam za 15/kg filety z kurczaka, surówkę do obiadu i jutro będzie kotlet z surówką i ziemniakami i zupa pomidorowa z ryżem na obiad.

Jutro muszę jakąś listę obiadów zrobić i tej listy zamierzam się trzymać
Póki co mam tylko listę na 2 dni

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-17 o 22:39
Stary 2012-01-18, 07:58   #4294
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:

obejrzeliśmy wczoraj dobry film Dream House - Dom Snów. polecam, bo do ostatniej sceny trzyma.

Punciak mogłabyś mi podpowiedzieć który aparat mało żre baterii i robi choćby takie zdięcia jak ten kodak i ma takiego zooma? tyle kwiatków czeka na zdjęcia a ja mogę max 4 zrobić bo ciemno
Dzięki, obejrzę bo lubię takie klimaty

A ile chcesz zainwestować?
I jeszcze sprawdź czy ładowarka do akumulatorów działa dobrze.

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
o to chętnie obejrzę tylko ja mam taką sklerozę, że później zapominam , ale zakodowałam sobie chyba

czyli jaki
Obejrzałaś?

Rybka, ziemniaczki i surówka

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Punto - w sumie nie znam osoby co lubi poniedzialki No chyba ze akurat jest wolne

Musze sobie urlop zalatwic w pracy na koniec lutego zeby jechac zaczac zalatwiac "wiecie-jaka-sprawe" Wiec trzymajcie kuciu, bardzo prosze bo cos mam obawy ze moge go nie dostac

Egzamin mam i nic nie ruszylam, chyba sie pochlastam. Za to wstawilam pranie. Aaaa i wczoraj zwolnilam studentow po 15 min z 3h zajec zaliczajac wszystkim - a co, niech maja cos z zycia

Co tam jeszcze - przyszly dzis moje botki ktore kupilam w niedziele - sa boskie, 12,5 cm ale 2 cm platforma

Jak to TZ powiedzial - za ta cene moglabys miec 2 pary innych - na co ja - a za Twoja karte graficzna moglabym miec 3 pary innych I juz nic nie mowi
Ja lubiłam, jak szczeniara byłam i zaczynałam swoją pierwszą pracę Teraz zdecydowanie wolę piątki

Trzymam mocno

Dobra Pani jesteś

Pokaaaaa

Dobre Ja swojemu gadam podobnie i działa

Dzielę się z Wami sposobem na wredne panie na poczcie. Zamiast iść z brzydkim słowem na ustach, załatwiłam wszystko a później z zakłopotaniem na twarzy poprosiłam o pomoc Pani wysłuchała i bardzo chętnie rozwiązała mój problem

Naolejowałam włosy - są boskie! Świecą się niesamowicie, pod ręką inne i wcale nie tłuste. Zadowolona jestem

Poza tym praca i jeszcze przed wyjściem mnóstwo rzeczy do zrobienia

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 09:44   #4295
golden_eye
Wtajemniczenie

dobry

zrobiłam wczoraj pyszne ciacho , pół już nie ma a P na mnie warczał jak mu chciałam podebrać kawałek
w stokrotce są pudełka plastikowe na proszek do prania, na 5 kg, informuję, bo sama po to pójdę zaraz, nie lubię grud w proszku od wilgoci. koszt coś koło 7 zł.
na obiad mam pałki, ale nie wiem czy ugotować czy upiec, jeszcze się zastanowię.

Talu - żaden problem, oby tylko wszystkie łatwiutkie Ci się zmieściły bo sporo ich
Cytat:
Tym samym wyczerpal mi sie limit na buty do nie wiem kiedy Jak to TZ powiedzial - za ta cene moglabys miec 2 pary innych - na co ja - a za Twoja karte graficzna moglabym miec 3 pary innych I juz nic nie mowi

Punto
- no właśnie obie ładowarki się teraz zepsuły, może faktycznie nie ładują dobrze. razem z mikserem kupimy też ładowarkę, bo może i tu jest problem. a kwota - ja najchętniej max 500 zł (tyle kosztował kodak i jest ok), ale podejrzewam, że jak już doszłoby do kupna nowego aparatu, to P chciałby droższy (i lepszy niż ten co mamy).

zachwalacie oleje tak, że mam ochotę spróbować

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2012-01-18 o 09:46
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-18, 11:04   #4296
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Obejrzałaś?

w niedzielę obejrzę
o 00:00 to już raczej wyłączam tv, bo mi się mała kręci wtedy jak już uśnie

Wstałam
Kończę kawę i lecę do sklepu po zakupy
Śnieg prawie stopniał.

Dziś na obiad ziemniaczki+surówka+kotle t z fileta
dodatkowo pomidorowa z ryżem na kości wędzonej

golden ja takiego sklepu stokrotka nawet nie znam

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:

Dzielę się z Wami sposobem na wredne panie na poczcie. Zamiast iść z brzydkim słowem na ustach, załatwiłam wszystko a później z zakłopotaniem na twarzy poprosiłam o pomoc Pani wysłuchała i bardzo chętnie rozwiązała mój problem

no sposób "na ofiarę" często działa , ale jak się nie da to i "na chama" musi być
Ja akurat na poczcie jestem bardzo miła skutkuje
W Zusie działam na odwrót- też działa, bo po dobroci nie dało się

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-18 o 11:02
Stary 2012-01-18, 20:29   #4297
lili1987
Zakorzenienie

ale tu cisza dziś
no nic... to kolejnego posta napiszę w takim razie ja

Byłam pozałatwiać sprawy, ugotowałam obiad, zrobiłam pomidorową z ryżem na kości wędzonej i będę jadła teraz pomidorówkę do piątku
Bardzo dobra wychodzi na kości, polecam

Prócz tego muszę samą siebie pochwalić- już nie mam stosu garów w zlewie myję podczas gotowania się wody, podgrzewania zupy, itp. , czyli wykorzystuję czas, w którym jestem w kuchni na mycie garów i blatów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-19, 00:05   #4298
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

hej,

nie mam siły ..nie skończyłam 2 rozdziałów, które chciałam oddać jutro promotorowi i dupa ;/ mam nadzieję tylko, że mam jeszcze min tydzień na skończenie pracy ... teraz 4 dni mam wolne, więc generalnie będę pisać i pisać i obym w niedzielę napisała, że zostały mi tylko poprawki ...

Oprócz tego zostało 100 dni do ślubu .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa a my mamy jeszcze tyle do zrobienia..

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 09:49   #4299
lili1987
Zakorzenienie

Sikoreczka, ale ten czas zleciał Niedługo będziesz żoną

Ja wstałam, dopijam kawę i lecę na Pocztę, a później do sklepu po coś na obiad.

Z wczoraj mam pomidorową, ale Tż nie lubi, więc mu zrobię parówki z bułką

Nic się nie wyspałam Ostatnio mam tyle na głowie, że usnąć nie mogę z nerwów

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-19 o 09:51
Stary 2012-01-19, 12:14   #4300
lili1987
Zakorzenienie

Wróciłam i pozałatwiałam co miałam załatwić
Na poczcie byłam, zakupy zrobiłam

Śnieg się u nas roztopił i zaczął padać deszcz, także dziś ponuro

Zaraz mam zamiar ogarnąć trochę mieszkanko
Gary na szczęście nie zalegają i w kuchni mam porządek, więc nie jest źle

Miałam zrobić listę obiadów i oczywiście się za to nie wzięłam

Stary 2012-01-19, 15:40   #4301
nurek119
Zakorzenienie

bleee sesja!!
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 16:17   #4302
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
bleee sesja!!
minie jeszcze trochę

skanuję cały dzień moje przepisy, gazetki, dla siostry. no ok, pół dnia, bo i obiad zrobiłam, i w sklepie byłam, i paczkę wysłałam, teraz machnęłam drugie ciasto, bo to co zrobiłam przedwczoraj właśnie P wykończył w ramach obiadu bo lepsze ciasto niż rosół na życzenie ale jak chce. lista zadań na dziś w połowie zrobiona, teraz będę w ziemi grzebać ale daje znać, że żyję śniegu mam pod dostatkiem, mogę chętnym wysłać... i ciągle pada.

Sikorka - ksiądz jest? jest. pan młody jest? jest. no to wszystko macie nie warto się aż tak przejmować, i tak nad wszystkim nie zapanujesz i wszystkiego nie przewidzisz, choćbyś na rzęsach stanęła - czynnik ludzki obcy jest nie do opanowania. salę też przecież macie, kiecka wybrana, co jeszcze Wam zostało??
Stary 2012-01-19, 18:00   #4303
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
minie jeszcze trochę

skanuję cały dzień moje przepisy, gazetki, dla siostry. no ok, pół dnia, bo i obiad zrobiłam, i w sklepie byłam, i paczkę wysłałam, teraz machnęłam drugie ciasto, bo to co zrobiłam przedwczoraj właśnie P wykończył w ramach obiadu bo lepsze ciasto niż rosół na życzenie ale jak chce. lista zadań na dziś w połowie zrobiona, teraz będę w ziemi grzebać ale daje znać, że żyję śniegu mam pod dostatkiem, mogę chętnym wysłać... i ciągle pada.

Sikorka - ksiądz jest? jest. pan młody jest? jest. no to wszystko macie nie warto się aż tak przejmować, i tak nad wszystkim nie zapanujesz i wszystkiego nie przewidzisz, choćbyś na rzęsach stanęła - czynnik ludzki obcy jest nie do opanowania. salę też przecież macie, kiecka wybrana, co jeszcze Wam zostało??
nie mam ani fryzjerki, ani kosmetyczki . TŻ nie ma garniaka , nie mamy obrączek i nie wiemy do końca co z kamerzystą i fotografem ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-19, 18:11   #4304
irenkaaa
Zakorzenienie

sikorka kwestia zakupow jak obraczkiczy gejer to tak naprawde nie wymaga tak duzo czasu
my myslelismy o slubie niewiele przed nim i jakos sie udalo coprawda cywilny ale i garniak i obraczki i inne takie byly
najlepiej umowilam sie na luzie z fryzjerka na rano
po prostu jej powiedzialam ze na slub ma mi cos zrobic z wlosami ale nie zalapala ze na moj tak to by policzyla pewnie kilka razy drozej
o nie jak pamietam to poszlam chyba dzien przed do fryzjerki na podciecie itd
ale sie utrzymalo
mialam krotkie wlosy ale mi to wystarczylo
ale takie cos jak gajer, obraczki itp co trzeba kupic to o ile nie macie jakis wymyslnych wzorow to sie wszystko da zrobic
macie 3 miesiace wiec niema sie co stresowac
serio
jak macie na to wszystko kase to uwierz mi powinno nie byc problemu

ah ostatnio byla mowa o kosmetykach sprawdzonych naszych .
wiec dla mnie takie niezbedniki sprawdzone to kerium szampon z L.R.P i ta sama firma woda termalna

poza tym krem do suchych stop eucerin
hmmm zima sprawdza sie masc z wit a na mrozik ale .. najbardziej lubie o zapachu cytynowym

balsam czerwony garniera
i krem nivea pod oko
tylko na polskich stronach go niestety nie widze
znalazloby sie pare innych ale jak mi sie przypomni to napisze

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2012-01-19 o 19:56
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 09:58   #4305
anoola
Zadomowienie

Heloooł

Melduję, że żyję

W nowym mieszkaniu mieszka się booossssko Chociaż kasa nam leci jak nigdy Muszę znowu zacząć planować z ołówkiem w ręku wydatki bo z torbami pójdziemy jak nic

Nie miałam niestety czasu do was zaglądać, ale myślę o was ciągle, mam nadzieję, że nie wątpiłyście
Mam nadzieję, że w końcu znajdę czas was chociaż pobierznie nadrobić, bo strasznie jestem ciekawa co się u was przez ten czas działo... chyba, że któraś będzie chętna streścić ostatnie 3 miesiące
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 10:32   #4306
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość

Nie miałam niestety czasu do was zaglądać, ale myślę o was ciągle, mam nadzieję, że nie wątpiłyście
Mam nadzieję, że w końcu znajdę czas was chociaż pobierznie nadrobić, bo strasznie jestem ciekawa co się u was przez ten czas działo... chyba, że któraś będzie chętna streścić ostatnie 3 miesiące
witamy
a kiedy nam pokażesz mieszkanko
Fajnie, że się odezwałaś

Ja dziś rano wstałam z podłym humorem, ale już jest dobrze

U mnie rano było zielono, a teraz jest biało- tak sypie

Na obiad dziś pomidorowa(ostatni dzień już ) i placki ziemniaczane

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-20 o 10:33
Stary 2012-01-20, 10:34   #4307
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Heloooł

Melduję, że żyję

W nowym mieszkaniu mieszka się booossssko Chociaż kasa nam leci jak nigdy Muszę znowu zacząć planować z ołówkiem w ręku wydatki bo z torbami pójdziemy jak nic

Anoola super zazdroszczę a gdzie focie mieszkania cooo?? obiecałaś...
noż absolutnie nie wątpiłam i wzajemnie
nie ma lekko wszyscy nadrabiali

Cholerka znów zaginęła w akcji, ale że z Nurkiem sesję mają to niech im będzie, mogą się uczyć a nie pisać. reszta pań proszę uprzejmie dać znać, że żyjecie i jak żyjecie.

Sikorka - no to wsiadasz w busa, jedziesz do domu i w jeden dzień załatwiasz fryzjerkę i kosmetyczkę, jak nie Ty to mama Cię może przecież gdzieś zapisać. garniak możecie kupić u siebie, tam gdzie teraz mieszkacie, tak samo jak i obrączki, tylko je pasowałoby już zamówić, żeby w ostatniej chwili nie odbierać i nie poprawiać ewentualnie. i już. jakby się uprzeć, to to jest dzień załatwiania
kamerzysta i fotograf to już inna sprawa, ale jak to nie wiecie do końca? oni nie wiedzą czy przyjdą czy Wy nie wiecie czy ich chcecie?

---------------------
skanowania dzień drugi. teraz jeszcze dla P. materiały. głupoty mi się śniły w nocy, głowa mnie trochę boli ale ogólnie to nawet dobry humor mam

ziemia w doniczce, w której posiałam szczypiorek pachnie.... szczypiorkiem taki zapach jak przy krojeniu, to chyba znaczy, że coś tam się dzieje, chociaż na razie nic nie widać.

idę po herbatkę.
chce ktoś trochę śniegu? bo mnie zaczyna już wk...

Edytowane przez golden_eye
Czas edycji: 2012-01-20 o 10:59
golden_eye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 10:40   #4308
lili1987
Zakorzenienie

ja też apeluję tak jak golden, by reszta dziewczyn się odezwała
smutno tu bez Was

no nurkowi ewentualnie możemy na czas egzaminów darować

Stary 2012-01-20, 10:43   #4309
irenkaaa
Zakorzenienie

o witaj Anoola super ze jestes
no i ciesze sie ze dobrze sie mieszka w nowym mieszkanku
Stary 2012-01-20, 11:15   #4310
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

Mnie dziś obudziło piękne słoneczko, normalnie wiosna
Cieszy mnie bardzo fakt, że dziś już piątek i jeszcze bardziej to, że przede mną cztery dni wolnego
Tak więc plan na jutro to przede wszystkim wyspać się, potem jedziemy z Tż rozejrzeć się za aranżacjami kuchni i łazienek ( zabieramy się za remont tych pomieszczeń ) i materiałami, a po południu imprezka urodzinowa mojej córki. W niedzielę musimy pojechać do dziadków Tż z okazji dnia babci i z młodymi do rodziców Tż-a.
W przyszłym miesiącu będę miała 9 dni wolnego i jedziemy na kilka dni w góry i do Tatralandii przy okazji.

Miłego dnia
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:37   #4311
anoola
Zadomowienie

Maaatko ja to jakaś blondi jestem, za cholerę nie mogę dodać zdjęć
Wieczorem poproszę TŻta i wstawię kilka
Narazie mam tylko zdjęcia w stanie "surowym" czyli jeszcze bez naszych rzeczy, ale jakieś wyobrażenie naszego M już będziecie miały
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 11:51   #4312
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Narazie mam tylko zdjęcia w stanie "surowym" czyli jeszcze bez naszych rzeczy, ale jakieś wyobrażenie naszego M już będziecie miały
poczekam tylko nie zapomnij

Lilo u mnie też słonko, ale śniegu tyle, że wiosnę nie bardzo czuję remont kuchni i łazienki i góry
jakie kolory wstępnie planujecie w kuchni i łazience?
Stary 2012-01-20, 12:23   #4313
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
No to czekamy

Cytat:

Lilo u mnie też słonko, ale śniegu tyle, że wiosnę nie bardzo czuję remont kuchni i łazienki i góry
jakie kolory wstępnie planujecie w kuchni i łazience?
Kuchnia będzie biało- jasno-granatowa. Mam takie jasno granatowe płytki na ścianie i nie chcę ich zmieniać
Z łazienką mam lekki problem, chyba jakieś beże, ale nie wiem. Na razie mam koncepcję co gdzie będzie i że chcę podświetlane półeczki. Nie będzie też wanny, tylko kabina prysznicowa
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 14:11   #4314
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
to czekamy w takim razie na fotki

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
Z łazienką mam lekki problem, chyba jakieś beże, ale nie wiem. Na razie mam koncepcję co gdzie będzie i że chcę podświetlane półeczki. Nie będzie też wanny, tylko kabina prysznicowa
wg mnie beżowa łazienka najlepsza
Fajnie różne dodatki będą pasować i się nie opatrzy

Ale śpiąca jestem Muszę kawę wypić.
Znowu pogoda się zmienia, śnieg przestał sypać i lekkie prześwity słońca są

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2012-01-20 o 14:13
Stary 2012-01-20, 15:39   #4315
tygrysekak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ja też apeluję tak jak golden, by reszta dziewczyn się odezwała
smutno tu bez Was

no nurkowi ewentualnie możemy na czas egzaminów darować
Na odzew Lili i tygrys się melduje

U mnie dzień za dniem leci, nawet nie wiem, kiedy kończy się jeden i zaczyna kolejny. Chyba rachubę tracę, przez to, że kolejny podobny do poprzedniego...

Ale czytam na bieżąco i wiem, co tutaj w trawie piszczy
Stary 2012-01-20, 20:25   #4316
Kelpie
Zakorzenienie

Cześć,

jestem w trakcie pakowania. Jak ja tego nie lubię

O 6 mamy pociąg do Warszawy a o 12:55 lot do Amsterdamu.
Wracamy w czwartek.
We wtorek mamy referat - także proszę o trzymanie kciuków i o kciuki za bezpieczną podróż też proszę

Także do napisania po powrocie
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 20:26   #4317
nurek119
Zakorzenienie

Golden śniegu chce ja u mnie jest taka chlapa, ze szkoda gadać ale jutro raniutko jak deszcz nie będzie padał to lece na łyżwy
dobry wieczór
z nowości sesyjnych to ang na 85% i odpowiedz ustna z antropologii 4 została jeszcze demografia, psychologia, egzamin antropologia ustny, procesy zmian społecznych, wts więc jeszcze troche przede mna
Anola ja też czekam na zdjęcia

aaa i dziś robiłam ze wspołlokatorką krem do twarzy
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 21:07   #4318
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc, no to odzywam sie i ja

Chociaz u mnie duzo sie nie dzieje, jak u Tygryska, dzien za dniem mija.

Dzis wrocilam do domu po 21 (pracowalam od 7.30 do 20 i po drodze jeszcze zakupy spozywcze) - zjadlam na obiado - kolacje mrozona pizze, teraz wcinam czekoladowe ciastka a tylek rosnie. Sama jestem bo TZ poszedl na meskie spotkanie na piwo w okolicy domu swoich rodzicow i chyba tam przenocuje, wolalabym zeby nie wracal sam nocnym bo to drugi koniec miasta

Ja za to wczoraj wreszcie zobaczylam sie z przyjaciolka na babskie ploty - ona tez bierze pod uwage przeniesienie, tyle ze do krakowa.
W wyniku czego poszlam spac przed 2 a budzik na po 6.
Padam na twarz.

Ale dziekuje za kciuki - urlop dostalam
Za to pierwsze 3 tyg lutego pracuje na maxa bo potrzebuje wiecej gotowki

Anoola - ja tez jestem ciekawa fotek, super nze juz jestescie na swoim

Lilo - podswietlane polki to musi byc super sprawa
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-20, 21:12   #4319
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Cześć,

jestem w trakcie pakowania. Jak ja tego nie lubię

O 6 mamy pociąg do Warszawy a o 12:55 lot do Amsterdamu.
Wracamy w czwartek.
We wtorek mamy referat - także proszę o trzymanie kciuków i o kciuki za bezpieczną podróż też proszę

Także do napisania po powrocie
przyjemnego lotu i mam nadzieje ze i czas na zwiedzanie bedziecie miec

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Golden śniegu chce ja u mnie jest taka chlapa, ze szkoda gadać ale jutro raniutko jak deszcz nie będzie padał to lece na łyżwy
dobry wieczór
z nowości sesyjnych to ang na 85% i odpowiedz ustna z antropologii 4 została jeszcze demografia, psychologia, egzamin antropologia ustny, procesy zmian społecznych, wts więc jeszcze troche przede mna
Anola ja też czekam na zdjęcia

aaa i dziś robiłam ze wspołlokatorką krem do twarzy
za reszte egzaminow

anoola tez czekam na foty

Edytowane przez irenkaaa
Czas edycji: 2012-01-20 o 21:21
Stary 2012-01-20, 21:44   #4320
lili1987
Zakorzenienie

Talu super, że urlop dostałaś

Kelpie kciuki za bezpieczną podróż

Ja już prawie usypiałam, ale ożywiłam się i zasiadłam ponownie do lapka
Pewnie posiedzę z godzinę jeszcze

Dziś placków jednak nie robiłam. Tż zjadł u rodziców, więc robota mi odeszła, a placki będą jutro

nurku gratuluję wyników w nauce

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości