|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- czyli jaki ![]() Ja bym musiała zrobić jakąś listę planowanych obiadów i pod to składniki kupić, bo w lodówce pustki ![]() Chyba dziś wyjątkowo do Tesco podjadę, bo tam jest ładny schabik ![]() Resztę kupię gdzie indziej, bo Tesco mi nie leży jeśli chodzi o ceny ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() Chyba to przez ciśnienie właśnie ![]() Co do pogody to u mnie zima, ale nie sypie śnieg ![]() ![]() Już się zimą nacieszyłam, także wiosna może przyjść ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-17 o 12:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Punto - w sumie nie znam osoby co lubi poniedzialki ![]() ![]() Golden - bardzo chetnie skorzystam jak bede miec juz cos swojego ![]() ![]() Effie - ja bym zlamanego grosza nie dala sasiadowi i na bank zlozyla sprawe w sadzie ![]() ![]() Musze sobie urlop zalatwic w pracy na koniec lutego zeby jechac zaczac zalatwiac "wiecie-jaka-sprawe" ![]() ![]() Egzamin mam i nic nie ruszylam, chyba sie pochlastam. Za to wstawilam pranie. Aaaa i wczoraj zwolnilam studentow po 15 min z 3h zajec zaliczajac wszystkim - a co, niech maja cos z zycia ![]() Co tam jeszcze - przyszly dzis moje botki ktore kupilam w niedziele - sa boskie, 12,5 cm ![]() ![]() Tym samym wyczerpal mi sie limit na buty do nie wiem kiedy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my wróciliśmy do domu, bez auta na dodatek, bo nawaliło. Bajka po prostu ![]() ![]() Plany się nie powiodły. Zakupy większe też niezrobione. Weszłam do normalnego sklepu i kupiłam za 15/kg filety z kurczaka, surówkę do obiadu i jutro będzie kotlet z surówką i ziemniakami i zupa pomidorowa z ryżem na obiad. Jutro muszę jakąś listę obiadów zrobić i tej listy zamierzam się trzymać ![]() Póki co mam tylko listę na 2 dni ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-17 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() A ile chcesz zainwestować? I jeszcze sprawdź czy ładowarka do akumulatorów działa dobrze. Cytat:
![]() Rybka, ziemniaczki i surówka ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam mocno ![]() Dobra Pani jesteś ![]() Pokaaaaa ![]() Dobre ![]() ![]() Dzielę się z Wami sposobem na wredne panie na poczcie. Zamiast iść z brzydkim słowem na ustach, załatwiłam wszystko a później z zakłopotaniem na twarzy poprosiłam o pomoc ![]() ![]() Naolejowałam włosy - są boskie! Świecą się niesamowicie, pod ręką inne i wcale nie tłuste. Zadowolona jestem ![]() Poza tym praca i jeszcze przed wyjściem mnóstwo rzeczy do zrobienia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() zrobiłam wczoraj pyszne ciacho ![]() ![]() ![]() w stokrotce są pudełka plastikowe na proszek do prania, na 5 kg, informuję, bo sama po to pójdę zaraz, nie lubię grud w proszku od wilgoci. koszt coś koło 7 zł. na obiad mam pałki, ale nie wiem czy ugotować czy upiec, jeszcze się zastanowię. Talu - żaden problem, oby tylko wszystkie łatwiutkie Ci się zmieściły bo sporo ich ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Punto - no właśnie obie ładowarki się teraz zepsuły, może faktycznie nie ładują dobrze. razem z mikserem kupimy też ładowarkę, bo może i tu jest problem. a kwota - ja najchętniej max 500 zł (tyle kosztował kodak i jest ok), ale podejrzewam, że jak już doszłoby do kupna nowego aparatu, to P chciałby droższy (i lepszy niż ten co mamy). zachwalacie oleje tak, że mam ochotę spróbować ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-01-18 o 09:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
w niedzielę obejrzę
![]() ![]() ![]() o 00:00 to już raczej wyłączam tv, bo mi się mała kręci wtedy jak już uśnie ![]() Wstałam ![]() Kończę kawę i lecę do sklepu po zakupy ![]() Śnieg prawie stopniał. Dziś na obiad ziemniaczki+surówka+kotle t z fileta ![]() ![]() dodatkowo pomidorowa z ryżem na kości wędzonej ![]() golden ja takiego sklepu stokrotka nawet nie znam ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja akurat na poczcie jestem bardzo miła ![]() ![]() W Zusie działam na odwrót- też działa, bo po dobroci nie dało się ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-18 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza dziś
![]() no nic... to kolejnego posta napiszę w takim razie ja ![]() Byłam pozałatwiać sprawy, ugotowałam obiad, zrobiłam pomidorową z ryżem na kości wędzonej ![]() ![]() ![]() Bardzo dobra wychodzi na kości, polecam ![]() Prócz tego muszę samą siebie pochwalić- już nie mam stosu garów w zlewie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
hej,
nie mam siły ..nie skończyłam 2 rozdziałów, które chciałam oddać jutro promotorowi i dupa ;/ mam nadzieję tylko, że mam jeszcze min tydzień na skończenie pracy ... teraz 4 dni mam wolne, więc generalnie będę pisać i pisać i obym w niedzielę napisała, że zostały mi tylko poprawki ... Oprócz tego zostało 100 dni do ślubu .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa a my mamy jeszcze tyle do zrobienia..
#4299 |
Zakorzenienie
|
Sikoreczka, ale ten czas zleciał
![]() ![]() ![]() Ja wstałam, dopijam kawę i lecę na Pocztę, a później do sklepu po coś na obiad. Z wczoraj mam pomidorową, ale Tż nie lubi, więc mu zrobię parówki z bułką ![]() Nic się nie wyspałam ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-19 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam i pozałatwiałam co miałam załatwić
![]() Na poczcie byłam, zakupy zrobiłam ![]() Śnieg się u nas roztopił i zaczął padać deszcz, także dziś ponuro ![]() Zaraz mam zamiar ogarnąć trochę mieszkanko ![]() Gary na szczęście nie zalegają i w kuchni mam porządek, więc nie jest źle ![]() Miałam zrobić listę obiadów i oczywiście się za to nie wzięłam ![]()
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
bleee sesja!!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() skanuję cały dzień moje przepisy, gazetki, dla siostry. no ok, pół dnia, bo i obiad zrobiłam, i w sklepie byłam, i paczkę wysłałam, teraz machnęłam drugie ciasto, bo to co zrobiłam przedwczoraj właśnie P wykończył w ramach obiadu ![]() ![]() ![]() Sikorka - ksiądz jest? jest. pan młody jest? jest. no to wszystko macie ![]() ![]()
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
sikorka kwestia zakupow jak obraczkiczy gejer to tak naprawde nie wymaga tak duzo czasu
my myslelismy o slubie niewiele przed nim i jakos sie udalo coprawda cywilny ale i garniak i obraczki i inne takie byly najlepiej umowilam sie na luzie z fryzjerka na rano po prostu jej powiedzialam ze na slub ma mi cos zrobic z wlosami ale nie zalapala ze na moj ![]() o nie jak pamietam to poszlam chyba dzien przed do fryzjerki na podciecie itd ale sie utrzymalo mialam krotkie wlosy ale mi to wystarczylo ale takie cos jak gajer, obraczki itp co trzeba kupic to o ile nie macie jakis wymyslnych wzorow to sie wszystko da zrobic macie 3 miesiace wiec niema sie co stresowac serio jak macie na to wszystko kase to uwierz mi powinno nie byc problemu ah ostatnio byla mowa o kosmetykach sprawdzonych naszych . wiec dla mnie takie niezbedniki sprawdzone to kerium szampon z L.R.P i ta sama firma woda termalna poza tym krem do suchych stop eucerin hmmm zima sprawdza sie masc z wit a na mrozik ale .. najbardziej lubie o zapachu cytynowym balsam czerwony garniera i krem nivea pod oko tylko na polskich stronach go niestety nie widze znalazloby sie pare innych ale jak mi sie przypomni to napisze Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-19 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zadomowienie
|
Heloooł
![]() ![]() ![]() Melduję, że żyję ![]() W nowym mieszkaniu mieszka się booossssko ![]() ![]() ![]() Nie miałam niestety czasu do was zaglądać, ale myślę o was ciągle, mam nadzieję, że nie wątpiłyście ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że w końcu znajdę czas was chociaż pobierznie nadrobić, bo strasznie jestem ciekawa co się u was przez ten czas działo... chyba, że któraś będzie chętna streścić ostatnie 3 miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kiedy nam pokażesz mieszkanko ![]() ![]() Fajnie, że się odezwałaś ![]() Ja dziś rano wstałam z podłym humorem, ale już jest dobrze ![]() U mnie rano było zielono, a teraz jest biało- tak sypie ![]() Na obiad dziś pomidorowa(ostatni dzień już ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-20 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noż absolutnie nie wątpiłam ![]() ![]() ![]() ![]() nie ma lekko ![]() ![]() Cholerka znów zaginęła w akcji, ale że z Nurkiem sesję mają to niech im będzie, mogą się uczyć ![]() Sikorka - no to wsiadasz w busa, jedziesz do domu i w jeden dzień załatwiasz fryzjerkę i kosmetyczkę, jak nie Ty to mama Cię może przecież gdzieś zapisać. garniak możecie kupić u siebie, tam gdzie teraz mieszkacie, tak samo jak i obrączki, tylko je pasowałoby już zamówić, żeby w ostatniej chwili nie odbierać i nie poprawiać ewentualnie. i już. jakby się uprzeć, to to jest dzień załatwiania ![]() kamerzysta i fotograf to już inna sprawa, ale jak to nie wiecie do końca? oni nie wiedzą czy przyjdą czy Wy nie wiecie czy ich chcecie? --------------------- skanowania dzień drugi. teraz jeszcze dla P. materiały. głupoty mi się śniły w nocy, głowa mnie trochę boli ale ogólnie to nawet dobry humor mam ![]() ziemia w doniczce, w której posiałam szczypiorek pachnie.... szczypiorkiem ![]() idę po herbatkę. chce ktoś trochę śniegu? bo mnie zaczyna już wk... ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-01-20 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
ja też apeluję tak jak golden, by reszta dziewczyn się odezwała
![]() smutno tu bez Was ![]() no nurkowi ewentualnie możemy na czas egzaminów darować ![]()
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
o witaj Anoola super ze jestes
![]() no i ciesze sie ze dobrze sie mieszka w nowym mieszkanku |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Mnie dziś obudziło piękne słoneczko, normalnie wiosna ![]() Cieszy mnie bardzo fakt, że dziś już piątek i jeszcze bardziej to, że przede mną cztery dni wolnego ![]() Tak więc plan na jutro to przede wszystkim wyspać się, potem jedziemy z Tż rozejrzeć się za aranżacjami kuchni i łazienek ( zabieramy się za remont tych pomieszczeń ) i materiałami, a po południu imprezka urodzinowa mojej córki. W niedzielę musimy pojechać do dziadków Tż z okazji dnia babci i z młodymi do rodziców Tż-a. W przyszłym miesiącu będę miała 9 dni wolnego i jedziemy na kilka dni w góry i do Tatralandii przy okazji. Miłego dnia ![]()
#4311 |
Zadomowienie
|
Maaatko ja to jakaś blondi jestem, za cholerę nie mogę dodać zdjęć
![]() Wieczorem poproszę TŻta i wstawię kilka ![]() Narazie mam tylko zdjęcia w stanie "surowym" czyli jeszcze bez naszych rzeczy, ale jakieś wyobrażenie naszego M już będziecie miały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lilo u mnie też słonko, ale śniegu tyle, że wiosnę nie bardzo czuję ![]() ![]() ![]() ![]() jakie kolory wstępnie planujecie w kuchni i łazience? ![]()
![]() |
#4313 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z łazienką mam lekki problem, chyba jakieś beże, ale nie wiem. Na razie mam koncepcję co gdzie będzie i że chcę podświetlane półeczki. Nie będzie też wanny, tylko kabina prysznicowa ![]()
![]() |
#4314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() Fajnie różne dodatki będą pasować ![]() ![]() Ale śpiąca jestem ![]() Znowu pogoda się zmienia, śnieg przestał sypać i lekkie prześwity słońca są ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-01-20 o 14:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie dzień za dniem leci, nawet nie wiem, kiedy kończy się jeden i zaczyna kolejny. Chyba rachubę tracę, przez to, że kolejny podobny do poprzedniego... Ale czytam na bieżąco i wiem, co tutaj w trawie piszczy ![]()
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
jestem w trakcie pakowania. Jak ja tego nie lubię ![]() O 6 mamy pociąg do Warszawy a o 12:55 lot do Amsterdamu. Wracamy w czwartek. We wtorek mamy referat - także proszę o trzymanie kciuków ![]() ![]() Także do napisania po powrocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Golden śniegu chce ja
![]() ![]() dobry wieczór ![]() z nowości sesyjnych to ang na 85% i odpowiedz ustna z antropologii 4 ![]() ![]() ![]() Anola ja też czekam na zdjęcia aaa i dziś robiłam ze wspołlokatorką krem do twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Wtajemniczenie
|
Czesc, no to odzywam sie i ja
![]() Chociaz u mnie duzo sie nie dzieje, jak u Tygryska, dzien za dniem mija. Dzis wrocilam do domu po 21 (pracowalam od 7.30 do 20 i po drodze jeszcze zakupy spozywcze) - zjadlam na obiado - kolacje mrozona pizze, teraz wcinam czekoladowe ciastka a tylek rosnie. Sama jestem bo TZ poszedl na meskie spotkanie na piwo w okolicy domu swoich rodzicow i chyba tam przenocuje, wolalabym zeby nie wracal sam nocnym bo to drugi koniec miasta ![]() Ja za to wczoraj wreszcie zobaczylam sie z przyjaciolka na babskie ploty - ona tez bierze pod uwage przeniesienie, tyle ze do krakowa. W wyniku czego poszlam spac przed 2 a budzik na po 6. Padam na twarz. Ale dziekuje za kciuki - urlop dostalam ![]() Za to pierwsze 3 tyg lutego pracuje na maxa bo potrzebuje wiecej gotowki ![]() Anoola - ja tez jestem ciekawa fotek, super nze juz jestescie na swoim ![]() Lilo - podswietlane polki to musi byc super sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() anoola tez czekam na foty Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-20 o 21:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
Talu super, że urlop dostałaś
![]() Kelpie kciuki za bezpieczną podróż ![]() Ja już prawie usypiałam, ale ożywiłam się i zasiadłam ponownie do lapka ![]() Pewnie posiedzę z godzinę jeszcze ![]() Dziś placków jednak nie robiłam. Tż zjadł u rodziców, więc robota mi odeszła ![]() ![]() nurku gratuluję wyników w nauce ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.