|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
dziewczyny, wpadam z szybkim pytaniem, na które na pewno już tu była odpowiedź, ale nie jestem w stanie śledzić Was na bieżąco.
w k15 przekroczylam 1000zł i nie widzę w strefie możliwości zamówienia z tego tytułu jakiejś nowości. zlikwidowali ten program dla konsultantek, czy ja ślepa jestem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
dzięki. raz na ruski rok się człowiek załapie na coś, to mu to kurcze zabierają.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam ochotę napisać do nich, by wysłali prezent: 1. przeprosinowy za to, że nie przyszedł tamten przeprosinowy 2. przeprosinowy ten pierwszy dla klientki 3. przeprosinowy za przyszły przewidywany brak prezentu przeprosinowego ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pomocy! Nie wiecie, czy światła dostępności będą widoczne jeszcze przed północną? Chodzi o to, że chciałabym złożyć zamówienie i mam w nim m.in torebkę Nancy, która w katalogu jest oznaczona jako jeden z tych produktów "do wyczerpania zapasów". Czyli bez świateł nie będę wiedzieć, czy jeszcze jest dostępna ![]()
"Jesteś wolny! Jesteś wolny! On czeka na ciebie." M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata ![]() Edytowane przez Valoissa_ Czas edycji: 2011-11-23 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
Hej!
Podczytuję Was dziewczyny bo też jestem konsultantką a mam takie zapytanie może mi odpowiecie. zbieram zamówienia z kat.17 do którego jest dodatkowo dołączony katalog podarunkowy i z niego mam kilka zamówien a niewiem jakie opusty z niego sa liczone szczególnie chodzi mi o zestaw fergie outspoken. |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Raczkowanie
|
Hej!
Podczytuję Was dziewczyny bo też jestem konsultantką a mam takie zapytanie może mi odpowiecie. zbieram zamówienia z kat.17 do którego jest dodatkowo dołączony katalog podarunkowy i z niego mam kilka zamówien a niewiem jakie opusty z niego sa liczone szczególnie chodzi mi o zestaw fergie outspoken. |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi jeszcze o inne śmieszne rzeczy z mojej faktury to na spisie tych rzeczy co jest w paczce jest napisane: perelki brONzujace
![]() A w ostatniej paczce dostałam Pur Blancę Blush bez tej różowej nakrętki. Na szczęście klientka miała starą butelkę i nałożyła na nową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
szeryfcio
|
Melissko, otworzyłam ten męski Lacroix Nuit (przez pomyłkę zamiast swojego
![]() Natomiast damskie Nuit są super ![]()
#4302 |
Zakorzenienie
|
Mam fakture. Składałam zamówienie na kuriera wczoraj około 21. MAm naszyjnik Love. Zegarek Believe doślą później. No niech już będzie. Ale najbardziej wkurzyłam się na to, że w poprzednim zamówieniu k15, zamawiałam biżuterię Marilena i dostałam ją niekompletną. Napisałam do nich i odpisali że dołączą nowy komplet biżuterii za darmo do następnego zamówienia. Teraz patrze no rzeczywiście jest na fakturze w bezpłatnych, ale pod spodem dopisek że produkcja zakończona i żeby nie zamawiać. No szlag mnie trafi!!! Co mam teraz robić ?
#4303 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie mogę znaleźć informację odnośnie zestawów jakie można kupić po szkoleniach ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Rozeznanie
|
Właśnie złożyłam kolejne zamówienie z kat 16 i mam nadzieję, że w końcu LBD będzie, bo mi kl zrezygnuje. Natomiast przy wpisaniu kodu znów była żółta kropa. Miała któraś lakier Twilight blue, bo zamówiłam , a tak naprawde nie wiem jaki on jest , a na jutro potrzebuje :P
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4307 | ||
Rozeznanie
|
Mam pytanko odnośnie tej promocji na kulki brązujące i rozświetlające z katalogu 16 - cena 22,9zł. Czy każda z konsultantek może zamówić dowolną ich ilość, czy jest limitowana?
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Swoją drogą, Avon mógłby szybciej odpowiadać na pytania... Wysłałam 3 pytania (każde z nich osobno) w ciągu kilku ostatnich dni, na żadne nie dostałam odpowiedzi (poza automatyczną odpiską na maila, że wiadomość otrzymali). ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
na moje pytanie kilka postow wyzej nie odpowiedzialyscie, no trudno moze nie wiecie co z tym zrobic, ale moze na to sie wam uda...
miałam saldo -7,65 (czyli nadpłata) wystawili mi fakture na której mam do zapłaty 467,03 a w strefie mam 487,01 to prawie 20 zł różnicy! skąd to się wzieło i ktora kwote mam placic ?
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej płacić to co w strefie, bo jest aktualniejsze niż formularz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak się kiedyś wykłócałam, że odpowiedzi nie dostałam, a w spamie siedziała ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() jeżeli masz wątpliwości, czy coś nie zostało źle naliczone to posprawdzaj faktury ![]()
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do odpowiedzi od Avonu, sprawdzałaś w spamie? Mi dość szybko zawsze odpisują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Skoro są płatne, to powinni wyraźnie albo to napisać, albo umieścić cenę tak jak to ma miejsce przy pozostałych produktach. Przy próbkach potrafili napisać 1zł, 0,6zł, ale przy torbach to już nie łaska? ![]() Ostatnie pytanie wysyłałam 2 dni temu, odpowiedzi ni widu ni słychu, a spam sprawdzałam przed chwilą ![]()
Edytowane przez Robaczywka Czas edycji: 2011-11-24 o 10:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na odpowiedzi mają podobno 48 godzin i ktoś tu pisał, że to oznacza, że 6 dni, bo pracują po 8 godzin dziennie ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Tak sprawdziłam z ciekawości i jak się wpisuje reklamówki to się pokazuje "PAK. REKLAM.BIODEG.(5X5) ZA 4,5" czyli pokazuje, że za 4,50zł. I w wartości zamówienia jest 4,5ozł -" Po uwzględnieniu promocji oraz ofert specjalnych wartość Twojego zamówienia to 4,50 zł. Kliknij obok, aby poznać szczegóły." Pokazuje prawidłowo na samym końcu przy składaniu zamówień. Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2011-11-24 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do Cebulkaa, widziałam że na katalogowy wrzuciłaś fotki tego zestawu biżuterii "ENVY ME". Zamierzam kupić tą biżuterię ale ciekawa jestem jak z jej jakością?? Czy jesteś zadowolona z zakupu??
![]() I jeszcze pytanie odnośnie szamponów AT....przetestowałam już kilka tzn. przeciwłuzpieżowy (dostałam po nim większego łuzpieżu), do włosów farbowanych (strasznie się przetłuszczały) i ten Age-retreat (też się przetłuszczały) teraz używam tego Volume do włosów cienkich i delikatnych, generalnie jestem z niego zadowolona ale strasznie przesusza mi włosy, gdyby nie odżywka to w ogóle bym ich nie rozczesała.... ![]() Macie większe doświadczenie w tej kwestii i może mi doradzicie żebym nie kupowała w ciemno?? ![]() A tak przy okazji kupiłam sobie w ofercie łączonej z Anew te TTA Romantic Voyage i zapach jest obłędny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Damage repair to chyba bardzo nawilzajacy jest... wiec nie dla Ciebie.
![]() |
#4316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak właśnie się zastanawiam nad tym Long&Beautiful albo Damage Repair ale skoro piszesz że mogą przetłuszczać włosy to chyba sobie odpuszczę....Ten Age-Retreat jakoś mi nie pod pasował.... ![]() ![]() Zobaczę może jeszcze się dziewczyny wypowiedzą i wtedy podejmę jakaś decyzję, nie ma pośpiechu bo jeszcze trochę się zejdzie zanim będę zamawiać szampon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki powiedzcie mi czy jest możliwość wcześniejszego zamówienia z katalogu 17 tzn. zanim oficjalnie wejdzie w 1 dniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4320 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() A, w brakach też mam wodę My Vibe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.