Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 21:12   #4291
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

dziewczyny, wpadam z szybkim pytaniem, na które na pewno już tu była odpowiedź, ale nie jestem w stanie śledzić Was na bieżąco.

w k15 przekroczylam 1000zł i nie widzę w strefie możliwości zamówienia z tego tytułu jakiejś nowości. zlikwidowali ten program dla konsultantek, czy ja ślepa jestem?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:16   #4292
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dziewczyny, wpadam z szybkim pytaniem, na które na pewno już tu była odpowiedź, ale nie jestem w stanie śledzić Was na bieżąco.

w k15 przekroczylam 1000zł i nie widzę w strefie możliwości zamówienia z tego tytułu jakiejś nowości. zlikwidowali ten program dla konsultantek, czy ja ślepa jestem?
Nie ma już tego odkąd się skończyła edycja AC.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:17   #4293
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

zlikwidowali.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:20   #4294
margo80
Zakorzenienie

dzięki. raz na ruski rok się człowiek załapie na coś, to mu to kurcze zabierają.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:36   #4295
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
dzięki. raz na ruski rok się człowiek załapie na coś, to mu to kurcze zabierają.
ja już taki Zonk zaliczyłam w k13 bo poprzednio przez dwie edycje AC to było a teraz poopa
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 21:56   #4296
Lamarii777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Za to ja używam rozświetlających przez cały rok Gdybym użyła brązujących, to pewnie wyglądałabym, jakbym się wysmarowała węglem Mam bardzo jasną karnację i używam filtru 50+ przez cały rok.

Takich jaj to chyba jeszcze nie było. Pisz do nich.
Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
co za łosie...
Czasem można się przy nich nieźle wkurzyć.
Ja dziś odebrałam paczkę i na szczęście wszystko było i to na swoim miejscu :p no, poza Barbie ale na to byłam przygotowana. Przynajmniej płyn do kąpieli darmowy przysłali i był w butelce a nie poza nią. Swoją drogą to mogliby zabezpieczać jakoś takie płynne kosmetyki. Te duże płyny do kąpieli są zaklejone 'sreberkiem' jakimś, to czemu ten świąteczny nie? Albo niektóre kremy czy balsamy...

Mam już spore zamówienie z k17
A dla siebie chyba nic nie będę brała teraz.
Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
ja mam i też jestem zadowolona, choć ten Cream trochę ciężko się nakłada i trzeba poprawiać, ale ogólnie fajna

o rany, co za bzdura, teraz ci dadzą prezent za prezent masakra pisz do nich co to ma być?
łosie najlepsze

Mam ochotę napisać do nich, by wysłali prezent:
1. przeprosinowy za to, że nie przyszedł tamten przeprosinowy
2. przeprosinowy ten pierwszy dla klientki
3. przeprosinowy za przyszły przewidywany brak prezentu przeprosinowego
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:00   #4297
Valoissa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
tak będzie za 34,9

jest
naszyjnik 39,9
kolczyki 29,9
pierścionek 36,9
cały zestaw 79,9
naszyjnik i pierścionek 59,9
Ooo, myślałam, że będzie drożej. super, dzięki bardzo

Pomocy! Nie wiecie, czy światła dostępności będą widoczne jeszcze przed północną? Chodzi o to, że chciałabym złożyć zamówienie i mam w nim m.in torebkę Nancy, która w katalogu jest oznaczona jako jeden z tych produktów "do wyczerpania zapasów". Czyli bez świateł nie będę wiedzieć, czy jeszcze jest dostępna

Edytowane przez Valoissa_
Czas edycji: 2011-11-23 o 22:23
Valoissa_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-23, 23:18   #4298
avoncia
Raczkowanie

Hej!
Podczytuję Was dziewczyny bo też jestem konsultantką a mam takie zapytanie może mi odpowiecie. zbieram zamówienia z kat.17 do którego jest dodatkowo dołączony katalog podarunkowy i z niego mam kilka zamówien a niewiem jakie opusty z niego sa liczone szczególnie chodzi mi o zestaw fergie outspoken.
avoncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 23:20   #4299
avoncia
Raczkowanie

Hej!
Podczytuję Was dziewczyny bo też jestem konsultantką a mam takie zapytanie może mi odpowiecie. zbieram zamówienia z kat.17 do którego jest dodatkowo dołączony katalog podarunkowy i z niego mam kilka zamówien a niewiem jakie opusty z niego sa liczone szczególnie chodzi mi o zestaw fergie outspoken.
avoncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 23:58   #4300
Lamarii777
Raczkowanie

Jeśli chodzi jeszcze o inne śmieszne rzeczy z mojej faktury to na spisie tych rzeczy co jest w paczce jest napisane: perelki brONzujace

A w ostatniej paczce dostałam Pur Blancę Blush bez tej różowej nakrętki. Na szczęście klientka miała starą butelkę i nałożyła na nową
Lamarii777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:36   #4301
sheryl
szeryfcio

Melissko, otworzyłam ten męski Lacroix Nuit (przez pomyłkę zamiast swojego ) i tak: jest ładny, ale mało trwały. Jak wszystkie Lacroix. Mieliśmy poprzednie i też były nietrwałe. Z męskich premium to tylko Tomorrow ma porządną trwałość.
Natomiast damskie Nuit są super ale z drugiej strony to woda perfumowana... a męskie to toaletowa....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 09:24   #4302
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

Mam fakture. Składałam zamówienie na kuriera wczoraj około 21. MAm naszyjnik Love. Zegarek Believe doślą później. No niech już będzie. Ale najbardziej wkurzyłam się na to, że w poprzednim zamówieniu k15, zamawiałam biżuterię Marilena i dostałam ją niekompletną. Napisałam do nich i odpisali że dołączą nowy komplet biżuterii za darmo do następnego zamówienia. Teraz patrze no rzeczywiście jest na fakturze w bezpłatnych, ale pod spodem dopisek że produkcja zakończona i żeby nie zamawiać. No szlag mnie trafi!!! Co mam teraz robić ?
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 09:31   #4303
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
A mnie sie wydaje ze 0,7ml
Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
0,6 ml
Dzięki za odpowiedzi.
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 09:40   #4304
paula600324
Zakorzenienie

Dziewczyny gdzie mogę znaleźć informację odnośnie zestawów jakie można kupić po szkoleniach ?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 09:57   #4305
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Właśnie złożyłam kolejne zamówienie z kat 16 i mam nadzieję, że w końcu LBD będzie, bo mi kl zrezygnuje. Natomiast przy wpisaniu kodu znów była żółta kropa. Miała któraś lakier Twilight blue, bo zamówiłam , a tak naprawde nie wiem jaki on jest , a na jutro potrzebuje :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 10:09   #4306
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
Właśnie złożyłam kolejne zamówienie z kat 16 i mam nadzieję, że w końcu LBD będzie, bo mi kl zrezygnuje. Natomiast przy wpisaniu kodu znów była żółta kropa. Miała któraś lakier Twilight blue, bo zamówiłam , a tak naprawde nie wiem jaki on jest , a na jutro potrzebuje :P
bardzo ciemny granat, prawie czarny, wrzucałam ostatnio nawet fotki
Stary 2011-11-24, 10:22   #4307
Robaczywka
Rozeznanie

GG do Robaczywka

Mam pytanko odnośnie tej promocji na kulki brązujące i rozświetlające z katalogu 16 - cena 22,9zł. Czy każda z konsultantek może zamówić dowolną ich ilość, czy jest limitowana?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Wszystko co jest fakturze to się wlicza, a już na pewno wszystko z katalogu więc czemu Perceive miało by się nie wliczać 10 sztuk? A tam czasem nie są pakiety np. 2x5, 5x5? to 10 pakietów zamówiłaś? Już dawno nie zamawiałam to nie pamiętam Papierowe są tylko wielkie takie A4 i te są faktycznie dość drogie, ale pojemne i wytrzymałe.
Tak, ja wrzuciłam do koszyka po 10 zestawów 2x5, 5x5 itd. A, że przez cały czas wyświetla mi się cena 0,00zł, to liczyłam na darmochę
Swoją drogą, Avon mógłby szybciej odpowiadać na pytania... Wysłałam 3 pytania (każde z nich osobno) w ciągu kilku ostatnich dni, na żadne nie dostałam odpowiedzi (poza automatyczną odpiską na maila, że wiadomość otrzymali).

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Myślicie, że zestaw Słodka Śliwka i Wanilia + jakaś czekolada to dobry prezent na mikołajki klasowe dla dziewczyny? (Limit 30zł)
Chciałabym dostać taki prezent na Mikołajki A ten zestaw pachnie identycznie jak na stronie zapachowej
Robaczywka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 10:23   #4308
Nana93klb
Zakorzenienie

GG do Nana93klb

na moje pytanie kilka postow wyzej nie odpowiedzialyscie, no trudno moze nie wiecie co z tym zrobic, ale moze na to sie wam uda...

miałam saldo -7,65 (czyli nadpłata) wystawili mi fakture na której mam do zapłaty 467,03 a w strefie mam 487,01 to prawie 20 zł różnicy! skąd to się wzieło i ktora kwote mam placic ?
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 10:26   #4309
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez Nana93klb Pokaż wiadomość
na moje pytanie kilka postow wyzej nie odpowiedzialyscie, no trudno moze nie wiecie co z tym zrobic, ale moze na to sie wam uda...

miałam saldo -7,65 (czyli nadpłata) wystawili mi fakture na której mam do zapłaty 467,03 a w strefie mam 487,01 to prawie 20 zł różnicy! skąd to się wzieło i ktora kwote mam placic ?
a w Historii płatności co masz??
najlepiej płacić to co w strefie, bo jest aktualniejsze niż formularz

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 10:27   #4310
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Robaczywka Pokaż wiadomość
Swoją drogą, Avon mógłby szybciej odpowiadać na pytania... Wysłałam 3 pytania (każde z nich osobno) w ciągu kilku ostatnich dni, na żadne nie dostałam odpowiedzi (poza automatyczną odpiską na maila, że wiadomość otrzymali).
jeżeli minęłny już 2 dni robocze od wysłania pytania to sprawdź SPAM
ja tak się kiedyś wykłócałam, że odpowiedzi nie dostałam, a w spamie siedziała

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Nana93klb Pokaż wiadomość

zawsze saldo powinno sie płacić
jeżeli masz wątpliwości, czy coś nie zostało źle naliczone to posprawdzaj faktury

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 10:34   #4311
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ja wrzuciłam do koszyka po 10 zestawów 2x5, 5x5 itd. A, że przez cały czas wyświetla mi się cena 0,00zł, to liczyłam na darmochę
10 pakietów po 5x5? to 250 torebek
Co do odpowiedzi od Avonu, sprawdzałaś w spamie? Mi dość szybko zawsze odpisują.
Stary 2011-11-24, 10:40   #4312
Robaczywka
Rozeznanie

GG do Robaczywka

Cytat:
Mam pytanko odnośnie tej promocji na kulki brązujące i rozświetlające z katalogu 16 - cena 22,9zł. Czy każda z konsultantek może zamówić dowolną ich ilość, czy jest limitowana?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Chciałabym dostać taki prezent na Mikołajki A ten zestaw pachnie identycznie jak na stronie zapachowej
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
jeżeli minęłny już 2 dni robocze od wysłania pytania to sprawdź SPAM
ja tak się kiedyś wykłócałam, że odpowiedzi nie dostałam, a w spamie siedziała

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

zawsze saldo powinno sie płacić
jeżeli masz wątpliwości, czy coś nie zostało źle naliczone to posprawdzaj faktury
Sprawdziłam SPAM kilka razy, wiadomości nie ma, a pytania miały długość 2 linijek, więc nie trzeba masy wysiłku by na nie odpowiedzieć... Trudno, na własne ryzyko zrobiłam zamówienie takie jakie chciałam... Okaże się w praktyce jak to wszystko wygląda...

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
10 pakietów po 5x5? to 250 torebek
Co do odpowiedzi od Avonu, sprawdzałaś w spamie? Mi dość szybko zawsze odpisują.
Potrafię liczyć Szkoda tylko, że wprowadzają ludzi w błąd... Dodaję do zamówienia, bez względu na ilość, aż do chwili wysłania zamówienia pokazuje mi (może nie tylko mnie ) - cena - 0,00zł. Więc chwileczkę, dajmy na to, że jestem naiwna, nie zapytam i daję się złapać na ten chwyt (a mam do tego prawo, bo to moje pierwsze zamówienie, na żadnym szkoleniu nie byłam, a w AVON jestem od zeszłego tygodnia), zamawiam torby i reklamówki i co? Na fakturze widnieje cena np. 45zł za 10 pakietów?
Skoro są płatne, to powinni wyraźnie albo to napisać, albo umieścić cenę tak jak to ma miejsce przy pozostałych produktach. Przy próbkach potrafili napisać 1zł, 0,6zł, ale przy torbach to już nie łaska? Taka niemiła niespodzianka na dzień dobry...
Ostatnie pytanie wysyłałam 2 dni temu, odpowiedzi ni widu ni słychu, a spam sprawdzałam przed chwilą Można się zniechęcić...

Edytowane przez Robaczywka
Czas edycji: 2011-11-24 o 10:42
Robaczywka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 10:54   #4313
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Potrafię liczyć Szkoda tylko, że wprowadzają ludzi w błąd... Dodaję do zamówienia, bez względu na ilość, aż do chwili wysłania zamówienia pokazuje mi (może nie tylko mnie ) - cena - 0,00zł. Więc chwileczkę, dajmy na to, że jestem naiwna, nie zapytam i daję się złapać na ten chwyt (a mam do tego prawo, bo to moje pierwsze zamówienie, na żadnym szkoleniu nie byłam, a w AVON jestem od zeszłego tygodnia), zamawiam torby i reklamówki i co? Na fakturze widnieje cena np. 45zł za 10 pakietów?
Skoro są płatne, to powinni wyraźnie albo to napisać, albo umieścić cenę tak jak to ma miejsce przy pozostałych produktach. Przy próbkach potrafili napisać 1zł, 0,6zł, ale przy torbach to już nie łaska? Taka niemiła niespodzianka na dzień dobry...
Ostatnie pytanie wysyłałam 2 dni temu, odpowiedzi ni widu ni słychu, a spam sprawdzałam przed chwilą Można się zniechęcić...
Przecież są ceny na formularzu zamówień i nimi się trzeba kierować. Z katalogami też często jest tak, że pokazuje nieprawidłową cenę. A jak chcesz mieć szybką odpowiedź to po prostu musisz dzwonić i Ci od razu odpowiedzą. Albo dzwonić do OMS czy tam Liderki, z którą podpisałaś umowę Masz prawo nie wiedzieć, ale to pytaj i dzwoń Wiadomo, że Avon nic za darmo nie daje-to nawet moje klientki wiedzą
Na odpowiedzi mają podobno 48 godzin i ktoś tu pisał, że to oznacza, że 6 dni, bo pracują po 8 godzin dziennie

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Tak sprawdziłam z ciekawości i jak się wpisuje reklamówki to się pokazuje "PAK. REKLAM.BIODEG.(5X5) ZA 4,5" czyli pokazuje, że za 4,50zł. I w wartości zamówienia jest 4,5ozł -" Po uwzględnieniu promocji oraz ofert specjalnych wartość Twojego zamówienia to 4,50 zł. Kliknij obok, aby poznać szczegóły." Pokazuje prawidłowo na samym końcu przy składaniu zamówień.

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2011-11-24 o 10:47

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 11:36   #4314
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Mam pytanie do Cebulkaa, widziałam że na katalogowy wrzuciłaś fotki tego zestawu biżuterii "ENVY ME". Zamierzam kupić tą biżuterię ale ciekawa jestem jak z jej jakością?? Czy jesteś zadowolona z zakupu??
I jeszcze pytanie odnośnie szamponów AT....przetestowałam już kilka tzn. przeciwłuzpieżowy (dostałam po nim większego łuzpieżu), do włosów farbowanych (strasznie się przetłuszczały) i ten Age-retreat (też się przetłuszczały) teraz używam tego Volume do włosów cienkich i delikatnych, generalnie jestem z niego zadowolona ale strasznie przesusza mi włosy, gdyby nie odżywka to w ogóle bym ich nie rozczesała.... I powoli mi się kończy dlatego przymierzam się do zakupu jakiegoś innego szamponu, który byście poleciły??Rozważam te "Beautifully behaved", "Long&Beautiful", "Damage repair" lub "Daily Shine" ale w wersji bez odżywki. Mam włosy długie do łopatek i dwa razy farbowane farbami Avonu, końcówki są przesuszone.
Macie większe doświadczenie w tej kwestii i może mi doradzicie żebym nie kupowała w ciemno??
A tak przy okazji kupiłam sobie w ofercie łączonej z Anew te TTA Romantic Voyage i zapach jest obłędny
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:19   #4315
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Cebulkaa, widziałam że na katalogowy wrzuciłaś fotki tego zestawu biżuterii "ENVY ME". Zamierzam kupić tą biżuterię ale ciekawa jestem jak z jej jakością?? Czy jesteś zadowolona z zakupu??
I jeszcze pytanie odnośnie szamponów AT....przetestowałam już kilka tzn. przeciwłuzpieżowy (dostałam po nim większego łuzpieżu), do włosów farbowanych (strasznie się przetłuszczały) i ten Age-retreat (też się przetłuszczały) teraz używam tego Volume do włosów cienkich i delikatnych, generalnie jestem z niego zadowolona ale strasznie przesusza mi włosy, gdyby nie odżywka to w ogóle bym ich nie rozczesała.... I powoli mi się kończy dlatego przymierzam się do zakupu jakiegoś innego szamponu, który byście poleciły??Rozważam te "Beautifully behaved", "Long&Beautiful", "Damage repair" lub "Daily Shine" ale w wersji bez odżywki. Mam włosy długie do łopatek i dwa razy farbowane farbami Avonu, końcówki są przesuszone.
Macie większe doświadczenie w tej kwestii i może mi doradzicie żebym nie kupowała w ciemno??
A tak przy okazji kupiłam sobie w ofercie łączonej z Anew te TTA Romantic Voyage i zapach jest obłędny
Nie wiem, czy cos doradze, bo mialam szampon Age-retreat i bylam z niego mega zadowolona. Wyjatkowo nie mialam po nic lupiezu (zazwyczaj po Avonowych mam). A z tych co wmienilas nizej mialam Long&Beautiful i tez bylam z niego zadowolona. Tylko, ze jak Tobie sie latwo wlosy przetluszczaja, to moze byc troche za ciezki. Mi fajnie nawilzal i wygladzal wlosy. Gdyby nie to, ze mam inne jeszcze do wyprobowania, to bym go kupila (i pewnie kupie niedlugo). No i pachnie ladnie
Damage repair to chyba bardzo nawilzajacy jest... wiec nie dla Ciebie.
Stary 2011-11-24, 13:26   #4316
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy cos doradze, bo mialam szampon Age-retreat i bylam z niego mega zadowolona. Wyjatkowo nie mialam po nic lupiezu (zazwyczaj po Avonowych mam). A z tych co wmienilas nizej mialam Long&Beautiful i tez bylam z niego zadowolona. Tylko, ze jak Tobie sie latwo wlosy przetluszczaja, to moze byc troche za ciezki. Mi fajnie nawilzal i wygladzal wlosy. Gdyby nie to, ze mam inne jeszcze do wyprobowania, to bym go kupila (i pewnie kupie niedlugo). No i pachnie ladnie
Damage repair to chyba bardzo nawilzajacy jest... wiec nie dla Ciebie.
Dzięki bardzo za Twoją opinię!! Na pewno mi się przyda.
Tak właśnie się zastanawiam nad tym Long&Beautiful albo Damage Repair ale skoro piszesz że mogą przetłuszczać włosy to chyba sobie odpuszczę....Ten Age-Retreat jakoś mi nie pod pasował.... już sama nie wiem bo niby tyle tych szamponów jest ale jak przychodzi co do czego to nie ma za bardzo wyboru...
Zobaczę może jeszcze się dziewczyny wypowiedzą i wtedy podejmę jakaś decyzję, nie ma pośpiechu bo jeszcze trochę się zejdzie zanim będę zamawiać szampon
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:33   #4317
GosienkaC
Rozeznanie

Dziewczynki powiedzcie mi czy jest możliwość wcześniejszego zamówienia z katalogu 17 tzn. zanim oficjalnie wejdzie w 1 dniu?
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:39   #4318
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Dziewczynki powiedzcie mi czy jest możliwość wcześniejszego zamówienia z katalogu 17 tzn. zanim oficjalnie wejdzie w 1 dniu?
dzisiaj wieczorem powinien być już formularz do k17
Stary 2011-11-24, 13:47   #4319
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dzięki bardzo za Twoją opinię!! Na pewno mi się przyda.
Tak właśnie się zastanawiam nad tym Long&Beautiful albo Damage Repair ale skoro piszesz że mogą przetłuszczać włosy to chyba sobie odpuszczę....Ten Age-Retreat jakoś mi nie pod pasował.... już sama nie wiem bo niby tyle tych szamponów jest ale jak przychodzi co do czego to nie ma za bardzo wyboru...
Zobaczę może jeszcze się dziewczyny wypowiedzą i wtedy podejmę jakaś decyzję, nie ma pośpiechu bo jeszcze trochę się zejdzie zanim będę zamawiać szampon
Z tych co wimienials, to wydaje mi sie, ze Daily Shine jest najlzejszy.
Stary 2011-11-24, 14:02   #4320
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dzisiaj wieczorem powinien być już formularz do k17
Witajcie dziewczyny Złożyłam właśnie pierwsze zamówienie Jak to jest z zamawianiem katalogów? Chciałam zamówić 5 katalogów (pakiet za 6pln), patrzę na podgląd zamówienia a tam mam: "6950-0 5 KATALOG POLSKA 17/2011 ( 15,0zł) "??? Zgadza się, jeden katalog kosztuje 3,00 ale ja chciałam pakiet a nie każdy liczony oddzielnie Czy jakoś inaczej wpisuje się pakiety czy co? Myślałam, że liczbę sztuk automatycznie przeliczają na pakiety
A, w brakach też mam wodę My Vibe.
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości