Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 17:54   #4291
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16

Adela jaka operacja?

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:03   #4292
adela50
Wtajemniczenie

serca, już mamie pokazałam gdzie jest moje ubezpieczenie na wypadek śmierci...akurat przed samym przyjazdem tż-ta no nic, najwyżej pożegnam się z nim smsowo

Edytowane przez adela50
Czas edycji: 2012-02-16 o 18:06
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:06   #4293
aluniaaaaa
Zakorzenienie

No co ty mowisz, jaka smierc! Kobito trzeba byc dobrze nastawionym trzymamy kciuki!

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-02-16, 19:44   #4294
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
własnie dzwonili ze szpitala do mnie, za miesiąc czeka mnie operacja
trzymaj się kochana, będzie dobrze. Musi być...
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 19:48   #4295
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
serca, już mamie pokazałam gdzie jest moje ubezpieczenie na wypadek śmierci...akurat przed samym przyjazdem tż-ta no nic, najwyżej pożegnam się z nim smsowo
Trzymaj się! Nawet nie myśl o jakiś śmierciach! Z TŻ zobaczysz się po operacji
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 19:51   #4296
Kohnelia20
Zakorzenienie

Ala i jak to było? jednak do ciebie był czy nie?

adela będzie dobrze, trzymaj się
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 21:20   #4297
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Jezu jak dobrze, ze w kwietniu jedziemy do Katowic - oby byla wanna w hotelu
A dlaczego do Katowic jedziecie? Coś mnie chyba ominęło i też kocham wannę w łazience
Bym sobie chętnie do takiej z TŻ weszła ale takiego z prawdziwego zdarzenia a nie jakiegoś brodzika co ma w domu

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-16, 21:20   #4298
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_tylko_z_mlekiem Pokaż wiadomość
(...) Powiedziałam TŻ kiedyś, że w przyszłości jak już zamieszkamy razem to będę sama chciała robić wszystko, od pieczenia chleba, robienia makaronu, po robienie przetworów i pączków
hehe, też tak chciałam ale to nie takie proste... gdyby doba miała 36h...
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
(...) Ruda, zazdraszczam TŻ który chodzi z Tobą na dramaty i komedie romantyczne. Mój mnie na Walentynki chciał zabrać na....film o zombiakach zaprotestowałam

Aaaa, i Ruda 100 lat temu pisałaś, że te 2-3 miechy to długo do Jotowej pracy. Wierz mi - kiedy po takim czasie znasz już datę zakończenia swojej męki, nie przeraża Cię to ile musisz jeszcze zaczekać. Grunt,że się skończy i że przed ślubem. Po 8 miesiącach bezrobocia. ładny chrzest bojowy nam kochane życie zafundowało

No szkoda, że się wygadał, szkoda
taaa tylko ja nie przepadam za romantycznymi komediami więc trochę się rozmijamy generalnie nie przepadam za kinem
rozumiem, że cieszycie się, znać datę pracy to dużo bo najgorsze jest siedzenie i rozmyślanie kiedy to się skończy...
Gajaa, tyle kasy za gaz?! u mnie taki rachunek wychodzi za dwa miechy a dom chyba 3razy większy od Waszego... a nie jest najlepszej technologii i sporo ciepła ucieka... rozumiem, że mniejsze domki są mniej ekonomiczne, ale żeby aż tak?! szok... coś musicie mieć zwalone, albo grzejecie 24h/7 po 25*C w chałupie + non stop woda, bo inaczej to nie rozumiem... a może stare okna?
myślę że znaleźlibyście znajomych z samochodem który pomogliby Wam sie przeprowadzić za 50zł kosztów paliwa a może któreś z rodziców? albo rodziców bliskich znajomych? warto popytać nie będzie źle
i nieźle dałaś z tym cummshotem! ;P
aha, i SD zginie bez Ciebie jak odejdziesz
Cytat:
(...) Ale wiecie co? pamietacie jak wam mowilam ostatnio, ze na weekend idziemy kwiatki podlewac? to wam powiem po cichu, ze w trakcie rrr T. sie mnie zapytal czy za niego wyjde liczy sie?

Ja "w pakiecie" za 40 zl mam pachy, wąsik i regulacje brwi (...)
cieszę sie że u lekarza w porzo też muszę iść
pewnie że się liczy! mój mógłby mi się tak oświadczyć
o, nieduża cena, myślałam że gorzej myślisz że za same pachy będzie 20zł? może się skuszę tylko to zapuszczanie
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
Gaja no wlasnie... wiesz, my sie zabezpieczamy metoda "co bedzie to bedzie" tabsow nie biore, dlatego musze jakos to skonsultowac z ginem jakby to przesunac, bez wiekszej ingerencji(chociaz tak sie nie da) (...)
buahaha czyli metoda zabezpieczenia na 'nieświadomą nastolatkę' ooo tak się dzieci robi? aaaa! uświadomiona, w 5mies. ciąży
nie przejmuj się, do ślubu jeszcze 5 razy wszystko Ci się przesunie ze stresu, na bank nie będzie @ na W.

Promyk, no to super że żyjesz
adela co to za pesymizm?!

jestem tłustą brzydką świnią zastrzelcie mnie i wywieście słoninę dla sikorek... zjadłam 3 pączki a potem byłam w kfc z koleżanką i zeżarłam dużo fast fooda za 20zł... dupa rośnie, kasa wydana, cellulit na horyzoncie ;/a teraz blee mi się chce... głupi, gruby, nieekonomiczny rudy moniq!
jutro zapowiada się @ ... chyba że ból brzucha jest spowodowany przejedzeniem w sumie mam nadzieję, bo a w sobotę wypad do klubu i nie mam ochoty na małpowanie

jutro po pracy jadę oglądać meble, może je kupię jeśli jeszcze będą na stanie http://www.agatameble.pl/pl/produkty...-casablanca-ii

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2012-02-16 o 21:22
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 21:30   #4299
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ale jaja, musze sie z wami podzielic informacja

Przychodze do domu, a tu paczka na mnie czeka. Podjaralam sie bo bylam pewna, ze to bilety na Metallice i juz sobie mysle, ze wkrece T., ze nie przyszly a dam mu je jutro. Otwieram, a tam żakiet w kolorze fuksji i przypiety paragon a ja nic takiego nie zamawialam!! i to jeszcze za 99 zl za sam żakiet! dzwonie do kolezanki, z ktora rozmawialam na temat żakietow, ze moze ona sobie zamowila, a przez przypadek moj adres podawala bo kiedy tak robilysmy, ze ona dla mnie cos z allegro zamawiala, a na moj adres przychodzilo no i moze zostalo gdzies tam w bazie. No ale ona mowi, ze to nie ona. Dzwonie do T. tez tez mowi, ze to nie on ale moze tata moj. Dzwonie do taty i on tez mowi, ze to nie on. No jaja jak berety. Napisalam meila do tej firmy mam nadzieje, ze odpisza. Wiecie, wszystko fajnie, żakiet w porząsiu http://figl.pl/sklep/produkt/680-zakiet_m085/1 (fuksja) tylko kurde ktos gdzies ma moj adres... no i ciekawe co z tego wyniknie. W rzeczywistosci nie jest taki dlugi ledwo mi do pasa dochodzi
O to dobrze że mówisz bo ogółem podobał mi się własnie ze wzgledu na długość i chciałam go zamówić, w innym kolorze gdyby staniał... Ale słyszę nie warto
Ale fajnie ogółem Ci się trafiło

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Będzie dobrze jeszcze się zestarzejesz z TŻ

1.08.2015

Stary 2012-02-16, 21:32   #4300
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Kochana nie martw się i nie panikuj wszystko będzie dobrze, przecież lekarze znają się na tym co robią i gdyby ryzyko było naprawdę duże to podejrzewam że by się nie chcieli podjąć
Fari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 21:48   #4301
sylvi_86
Zakorzenienie

Adela wszysto bedzie dobrze

ja wlasnie wrocilam z P. z miasta. spotkalismy sie z jego znajomymi i gralismy w kregle.. bylam najgorsza ale co tam przynajmniej jutro spedzimy razem noc

Edytowane przez sylvi_86
Czas edycji: 2012-02-16 o 21:52
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 21:51   #4302
kinia860
Zakorzenienie

hejka tlusciutko

alunia pewnie ,ze licza sie takie oswiadczyny ,ale co za duzo to nie zdrowo juz raz maialas
Dobrze ,ze z serduchem w porzadku.

gaja duzo strasznie wam wyszlo za ogrzewanie ,tz ma tez gazowe ,ale nie szaleja zimno u nich ,zawsze tylko 18 stopni ,no chyba ,ze z mala brat przyjedzie to podkrecaja na wiecej.

moniq nie rpzejmuj sie ja wrocilam wlasnie z tancow i tez wcinam paczka ,drugiego juz.
Dzis nas uczyli tanca merenque ,nawet nie wiedzialam o istnieniu taniego ,kurde znamy juz podstawy 12 tancow i nam sie juz w glowach wszystko pierdyka.
Ludzie sie wykruszyli i jestesmy tylko we dwie pary ,druga para bierze slub w czerwcu tego roku skromny na 35 osob ,ale beda tance ,dj biora ,a my mowimy ,ze robimy festyn za rok w czerwcu i mi sie troche smutno zrobilo ,ze nastepni potrafia zrobic skromne wesele ,a my musimy robic Bog wie jakie wesele,ja nie jestem jaka smega rodzina i nie mam ochoty zapraszac niektorych na swoje wesele ,a wiem ,ze bede musialam ,bo ja u nich bylam np.

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2012-02-16 o 21:53
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 23:02   #4303
rudy_moniq
Zadomowienie

kinia łepek do góry! nie ma co oglądać się na innych z drugiej strony są fanatycy którzy czekają 3lata z weselem tylko dlatego, że na sali nie było miejsca, a oni chcą właśnie tą salę... każdy jest kowalem swojego losu, jeśli bardzo jest Ci źle z tym weselem, spróbuj to zmienić ja w tym postępowaniu nie widzę to żadnego kompromisu, robicie wesele bo TŻ chce... i jeśli nie chcesz już niczego zmieniać to trzeba zacisnąć zęby i ponieść konsekwencje podjętych decyzji... aczkolwiek myślę, że Twój TŻ przekona się po czasie że nie było sensu tyle czekać
chaotycznie, ale mam nadzieję że wiadomo ocb

dobranoc do jutra

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2012-02-17, 06:57   #4304
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
Ala i jak to było? jednak do ciebie był czy nie?
Nie, nie do mnie do santom

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
A dlaczego do Katowic jedziecie? Coś mnie chyba ominęło i też kocham wannę w łazience
Bym sobie chętnie do takiej z TŻ weszła ale takiego z prawdziwego zdarzenia a nie jakiegoś brodzika co ma w domu
Na koncert Judas Priest

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
cieszę sie że u lekarza w porzo też muszę iść
pewnie że się liczy! mój mógłby mi się tak oświadczyć
o, nieduża cena, myślałam że gorzej myślisz że za same pachy będzie 20zł? może się skuszę tylko to zapuszczanie

jutro po pracy jadę oglądać meble, może je kupię jeśli jeszcze będą na stanie http://www.agatameble.pl/pl/produkty...-casablanca-ii
No fakt, moze zmeczyc szczegolnie latem ale to tez duzo zalezy jakie masz wlosy. Mi kosmetyczka powiedziala, ze mialam bardzo mocne, niektorzy faceci maja taki silny zarost wiec ja musialam isc

A jesli chodzi o cene to ciezko mi powiedziec bo ja chodze do znajomej mojej mamy i mam 5 zl znizki

A łóżko bardzo fajnie ale nie chcialabym sie uderzyc stopą w tą nóżke

Kinia, wybacz jesli cie to urazi ale ja mam wrazenie, ze to twoj K. robi festyn, a nie ty...

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-02-17, 09:34   #4305
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Na koncert Judas Priest
A któż to? Cóż to?

Witajcie
Osobiście nie wiem czy wolę zaspy czy glajdę moczącą buty

1.08.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-17, 10:26   #4306
bluesky89
Zakorzenienie

Hej, hej
Idę dziś na noc do pracy Ale pierwszy raz od dłuższego czasu, będę miała wolny całe weekend Ale może nie będę zapeszać.
Adela pozytywne nastawienie jest najważniejsze! Co Ty w ogóle mówisz o jakiejś śmierci!! Wszystko będzie dobrze!!
Kinia przepraszam, że to powiem, ale sama zgodziłaś się na takie wesele, poszłaś mu na rękę i nic z tym nie zrobiłaś, więc trochę nie rozumiem tego Twojego narzekania. Spełniasz jego marzenie, a gdzie Twoje? To, że go kochasz, nie znaczy, że masz rezygnować ze swoich pragnień.

Dziewczyny, w maju, jak będziemy w Polsce mamy komunię siostrzenicy TŻ i już myśle, co mam ze sobą zabrać.
I wymyśliłam, że ubiorę sobie sukienkę taką kremowo - czarną, jak znajdę w necie gdzieś podobną, to Wam pokaże i do tego kupię kolorowe szpilki, które będe mogła już ubrać na sesję po ślubie i kopertówkę.
Pozkazuje Wam butki, jakie mi się spodobały : http://www.newlook.com/shop/womens/s...hoes_237616283
i kopertówka : http://www.newlook.com/shop/womens/b...-bag_243709072
A sukienka jest troszkę podobna do tej : http://www.ibutik.pl/ogloszenie/eleg...-czarna-477475
Będzie to pasowało?
Stary 2012-02-17, 11:20   #4307
Clood
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Adelko wiem, że jesteś zestrachana bardzo, ale wierzę że wszystko będzie dobrze, zobaczysz, omodlę Cię zajmuj sobie czas, żeby nie myśleć o operacji, uszy do góry

a ja się rozchorowałam, leżę w łóżku, mam antybiotyki, byłam dzisiaj w ZUSie, dostałam bez problemu zaświadczenie, że jestem ubezpieczona (bo szef nie wysłał mi tego odcinka RMUA ) i poszłam do lekarza, a tam nawet nikt na to nie zerknął, ani pielęgniarki ani lekarka (do tego lekarka super miła była), mam wypisane L4, ale współpracownica poszła mi na rękę i pójdzie do pracy w weekend i może w poniedziałek, więc mam spokój i pensja nie będzie mniejsza... ufff

kinia - postanowiliście jedną rzecz więc nie wiem czy warto mieszać. Mi po naszych akcjach odechciało się całkiem ślubu, chociaż zaciukałabym się na Twoim miejscu tyle czekając serio, dla mnie oczekiwanie na salę czy grajków 2 lata (już nie mówię tu o Tobie) to szalony pomysł.

widzę wszystkie poobjadane pączkami, oj ja też sobie nie żałowałam

blue udanego weekendu wypoczywaj
Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 11:23   #4308
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
A któż to? Cóż to?

Witajcie
Osobiście nie wiem czy wolę zaspy czy glajdę moczącą buty
hehe wiedzialam, ze nazwa ci nic nie powie zespol metalowy

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w maju, jak będziemy w Polsce mamy komunię siostrzenicy TŻ i już myśle, co mam ze sobą zabrać.
I wymyśliłam, że ubiorę sobie sukienkę taką kremowo - czarną, jak znajdę w necie gdzieś podobną, to Wam pokaże i do tego kupię kolorowe szpilki, które będe mogła już ubrać na sesję po ślubie i kopertówkę.
Pozkazuje Wam butki, jakie mi się spodobały : http://www.newlook.com/shop/womens/s...hoes_237616283
i kopertówka : http://www.newlook.com/shop/womens/b...-bag_243709072
A sukienka jest troszkę podobna do tej : http://www.ibutik.pl/ogloszenie/eleg...-czarna-477475
Będzie to pasowało?
Ja bym buty pod kolor torebki dobierala (albo torebke pod buty) a nie widze tam torebki w tym kolorze koralowym chyba, ze o jakas inna chodzi to musisz dokladnie opisac

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-02-17, 12:50   #4309
bluesky89
Zakorzenienie

Kupiłam sobie trampki, szpilki, kopertówkę, pasek i spodnie
Chwalę się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0337 (640x480).jpg (23,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0343 (640x480).jpg (32,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0344 (640x480).jpg (25,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0346 (640x480).jpg (28,7 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0347 (640x480).jpg (30,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0348 (640x480).jpg (28,5 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-02-17, 12:52   #4310
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
hehe wiedzialam, ze nazwa ci nic nie powie zespol metalowy
No nazwa nie, ale skoro metalowy to już fajnie poszukam na YT

1.08.2015

Stary 2012-02-17, 13:36   #4311
Fari
Rozeznanie

Cześć

Czy ktoś wie czemu ten cholerny śnieg znowu pada? wrrrr chcę wiosnę

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Chwalę się

Trampki, szpilki, pasek i spodnie ładne ale kopertówka nie w moim stylu
Stary 2012-02-17, 15:06   #4312
Clood
Zadomowienie

fajne ciuchy, ale ja mam drugiego palucha większego od pierwszego więc tego typu buty dla mnie odpadają niestety...
Clood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 16:51   #4313
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
fajne ciuchy, ale ja mam drugiego palucha większego od pierwszego więc tego typu buty dla mnie odpadają niestety...
ja też mam drugiego palca dłuższego a lubię takie buty i w niczym mi to nie przeszkadza

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-17, 17:19   #4314
adela50
Wtajemniczenie

dzięki za słowa otuchy, ja też powinnam się wybrać na zakupy i jakoś nie mogę
Stary 2012-02-17, 17:44   #4315
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Siema ziomy!

Też mam nierówne paluchy, ale butów z odkrytymi nie lubię, bo mam taka bezczelnie wystającą kostkę na paluchu i zawsze mi się skóra na niej obciera

Adela, co Ty chrzanisz. raz dwa Cię naprawią, jak w Housie i będziesz żyć długo i szczęsliwie

Kinia, ja Cię podziwiam, że Ty się temu swojemu nie stawiaszi zgadzam się z Blue. To jego marzenie, nie Twoje. Ale już ci to kiedyś mówiłam, więc truć dalej nie będę

Clood, zdrowiaaa!

A u nas zaczynają się zmiany. Złożyłam wypowiedzenie. w SD jestem do 9 III. Potem tydzień przerwy i 2 tygodnie zajęć adaptacyjnych dla dzieci od 9:30 do 12:30. Marzec będzie miesiącem leniuchowania! Od 2 IV na pełen etat w przedszkolu

Szefowa przyjęła to karpikiem. Śmieszną minę zrobiła, ale spotkałam się ze 100% zrozumieniem, błogosławiństwem i...rety, tak smutno jakoś. Wszyscy za mną chodzą i mówią"nie odchodź", "nie wypuścimy", "nie mozesz!", "to nie da rady bez ciebie", a szefowa "zawsze będzie tu dla Ciebie miejsce". Się popłaczę chyba ostatniego dnia

Przyszło też stypendum na konto. Ale jestem bogata
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 18:09   #4316
adela50
Wtajemniczenie

no gaja ja wiedziałam,że z tym przedszkolem wypali u mnie też marzec urlopowo się zapowiada,może jeszcze o kwiecień zachaczę
Stary 2012-02-17, 18:26   #4317
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Piona

A mi sie kolor tych rzeczy podoba i kopertowka najbardziej

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2012-02-17, 18:41   #4318
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
(...) No fakt, moze zmeczyc szczegolnie latem ale to tez duzo zalezy jakie masz wlosy. Mi kosmetyczka powiedziala, ze mialam bardzo mocne, niektorzy faceci maja taki silny zarost wiec ja musialam isc

A jesli chodzi o cene to ciezko mi powiedziec bo ja chodze do znajomej mojej mamy i mam 5 zl znizki

A łóżko bardzo fajnie ale nie chcialabym sie uderzyc stopą w tą nóżke

Kinia, wybacz jesli cie to urazi ale ja mam wrazenie, ze to twoj K. robi festyn, a nie ty...
hm, nie wiem jak moje włosy by zareagowały... ale myślę, że ok, bo na nogach mam dobre efekty, więc poc pachami może też
w sumie żyjemy w różnych miastach więc nie wiem jak z cenami... może, może kiedyś się zdecyduje
hehe, ja chcę kupić szafę, łóżka nawet nie będę składać
Cytat:
Chwalę się
oj, niestety, ale mi nic się nie podoba choć fajnie dobrałaś sobie komplet

Stary 2012-02-17, 18:49   #4319
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Ruda, szczel se grupona na depilację

Adela, dzięki za wiarę

A wiecie jakiego mam mądrego zajączka? Wchodze do domu, rozglądam się, królika nie ma. Nic to. Gadam z J, jem pierożki, zasiadam na dywanie z herbatką - myślę "łobuz puchaty się nie przywitał ze mną!". Krzyczę więc do drugiego pokoju "Cika, złośliwcu! chodź tu, Cika! Nie przywitałaś się ze mną!". Ledwo zdanie skończyłam, wpada Cika w pełnym biegu, podbiega i się łasi. Bez jaj. Mam psokrólika
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 19:42   #4320
Fari
Rozeznanie

Cytat:
Siema ziomy!

Też mam nierówne paluchy, ale butów z odkrytymi nie lubię, bo mam taka bezczelnie wystającą kostkę na paluchu i zawsze mi się skóra na niej obciera

Adela, co Ty chrzanisz. raz dwa Cię naprawią, jak w Housie i będziesz żyć długo i szczęsliwie

Kinia, ja Cię podziwiam, że Ty się temu swojemu nie stawiaszi zgadzam się z Blue. To jego marzenie, nie Twoje. Ale już ci to kiedyś mówiłam, więc truć dalej nie będę

Clood, zdrowiaaa!

A u nas zaczynają się zmiany. Złożyłam wypowiedzenie. w SD jestem do 9 III. Potem tydzień przerwy i 2 tygodnie zajęć adaptacyjnych dla dzieci od 9:30 do 12:30. Marzec będzie miesiącem leniuchowania! Od 2 IV na pełen etat w przedszkolu

Szefowa przyjęła to karpikiem. Śmieszną minę zrobiła, ale spotkałam się ze 100% zrozumieniem, błogosławiństwem i...rety, tak smutno jakoś. Wszyscy za mną chodzą i mówią"nie odchodź", "nie wypuścimy", "nie mozesz!", "to nie da rady bez ciebie", a szefowa "zawsze będzie tu dla Ciebie miejsce". Się popłaczę chyba ostatniego dnia

Przyszło też stypendum na konto. Ale jestem bogata
Co do Kini ja nie podziwiam, a dziwię się. Ale poza tym zgadzam się w 100% z Blue zwłaszcza z pierwszym zdaniem

Super że atmosfera rozstania ze stacją jest przyjazna gratuluję serdecznie nowej pracy

Cytat:
Ruda, szczel se grupona na depilację

Adela, dzięki za wiarę

A wiecie jakiego mam mądrego zajączka? Wchodze do domu, rozglądam się, królika nie ma. Nic to. Gadam z J, jem pierożki, zasiadam na dywanie z herbatką - myślę "łobuz puchaty się nie przywitał ze mną!". Krzyczę więc do drugiego pokoju "Cika, złośliwcu! chodź tu, Cika! Nie przywitałaś się ze mną!". Ledwo zdanie skończyłam, wpada Cika w pełnym biegu, podbiega i się łasi. Bez jaj. Mam psokrólika
Albo Królopsa ale słodka Cika
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości