|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Medziu współczuję Ci Kochana
![]() ![]() ![]() ![]() TuRQoUiS witaj ![]() ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg Edytowane przez WyrafinowanySmak Czas edycji: 2012-07-17 o 13:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
Elganja: byle to tylko nie był mój słomiany zapał i utrzymał się na dłużej
![]() ![]() ![]() Wyrafinowana: nie nadużywam tego pojęcia, jestem chora od ok 5-6 lat, leczę się z niej od marca, kiedy już nie dałam siły z niczym. No, ale to w sumie nie jest coś, o czym lubię otwarcie pisać, szczególnie, że tu każdy może o tym przeczytać itd ![]() Baleronowa: z takim nastawieniem, to ty nie prędko spadki zobaczysz :P TuR: colę możesz zamienić przejściowo na colę zero, sporo smacznych zamienników jest, lidlowa i z biedro dają radę. a jak zmienić.. nie jeść tego po prostu, wziąć się w garść i trzymać w ryzach ![]() Medzia: ![]() ![]()
![]() |
#4293 |
Rozeznanie
|
Thenerd to przepraszam nie wiedziałam, że aż tak długo to trwa
![]() ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Rozeznanie
|
thenerd: to ja będę podsycać ogień twojego zapału (jakoś poetycko mi dzisiaj jest). Co do depresji to moja mama choruje, ja mam też takie predyspozycje, zdarzały mi się dni gdy się budziłam i gapiłam w sufit i nie pojechałam na studia, bo nie mogłam się zmusić aby tyłek zwlec. No i nadwaga nie pomaga
![]() ![]() Medziu : zgadzam się thenerd - wygarnij im. Jak czytam twojego posta to mam wrażenie że świat wali ci się na głowę - nie daj się . Daj z siebie teraz 200% a potem jak pozałatwiasz wszystko (a radę dasz na pewno!) to zafunduj sobie dzień wolny. Od wszystkiego. Idź do fryzjera, czy kosmetyczki, wymocz się w kąpieli, czy leż w łóżku co lubisz. Ważne żebyś się zregenerowała po tym fizycznie i psychicznie. Najgorzej jak człowiek ciągle gna. Rozumiem cię bo sama mam zawsze za mało czasu na wszystko, ale czasami trzeba się zatrzymać żeby nas nasze własne życie nie zżarło.... Jakieś takie szalone czasy mamy że człowieka ciągle coś goni. tur: (mam nadzieję że mogę tak zdrobnić bo z pisaniem TuRQqUis mogę mieć problemy ![]() ![]() ![]()
#4295 |
Zadomowienie
|
Wyrafinowana-kochanie współczuję ci tego zatrucia
![]() ![]() Medzia To wielkie brawa dla koleżanek:-| dla mnie to jest bezczelne i tyle...nie tylko ty tam mieszkałaś,a zrobiły ciebie w bambuko i zostawiły samą z tym całym syfem ![]() ![]() A co do tych kaw to ja pije te rozpuszczalne chodź nie jestem uzależniona ![]() a najlepsze są z dodatkiem mleka zagęszczonego light 4% tłuszczu ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-07-17 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Rozeznanie
|
czarna :
![]() ![]() Kochane! Jakbyście nie wiedziały (ja właśnie odkryłam, zawsze jestem opóźniona) : Ewa Chodakowska pojawiła się w pytaniu na śniadanie. Szczegóły na jej facebooku. Może będzie się pojawiać systematycznie. Byłoby super (Już widze uśmiech Martuszki - taki jak mój od ucha do ucha ![]() http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...a-pupe/8011017
#4297 |
Konto usunięte
|
TurQ- Jaka Ty wysoka! Zazdroszczę
![]() Medzia- biedulko! Dasz radę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
TuR witamy, witamy xD po pierwsze liczy się samozaparcie i świadomośc tego o co walczysz. Jeśli ukierunkujesz swój cel będzie dobrze
![]() medzia faktycznie koleżanki nie wykazaly sie pomocą, jednak tak jak pisały dziewczyny wygarnij im a potem zrób coś dla siebie, czego dawno nie robiłaś ![]() ![]() ![]()
#4299 | |||
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
![]() problem polega również na tym, że nie jem bardzo wielu produktów, np jajek, szpinaku itp dlatego mam że tak powiem ograniczone możliwości tworzenia posiłków. Myślałam o tym, żeby zaczynać dzień od szklanki wody i jakiegoś musli albo owsianki i modyfikować to w jakiś sposób codziennie jakimiś owocami czy czymś. kombinowanie czegoś na śniadanie to chyba dla mnie największy problem, bo zazwyczaj zaczynałam dzień od biegu do autobusu, po drodze zachaczając o sklep ze świeżymi drożdżówkami, więc musze dokonać w tym miejscu dnia sporej zmiany. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() swoje nawyki słodzenia zaczęłam zmieniać już wcześniej- odstawiłam czarną herbatę i przestawiłam się na zieloną (bo słodzona smakuje tragicznie- i w taki oto sposób przestałam słodzić herbatę ![]() ![]() ![]() Dziękuje wam dziewczyny za miłe przyjęcie ![]() ![]()
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg ![]() ![]() Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-07-17 o 14:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Przed chwilą skończyłam ćwiczyć trening Ewy Chodakowskiej. Matko uwielbiam ją i jej program.
Serce bije przez cały czas. Co prawda nie skończyłam całego bo @ itp itd, więc doszłam do 16 minuty ćwiczeń ale i tak jest mega rewelacyjno -fenomenalny !! Matko jaka ta kobieta jest wysportowana <3 ![]() ![]()
#4301 |
Rozeznanie
|
Laski a czy te dzisiejsze ćwiczenia są dostępne z filmikiem? ;/ U mnie z dietą tak sobie, ćwiczenia ostatnio klapa i masa problemów rodzinnych ja nie wiem czemu muszę tyle w życiu wycierpieć no ale cóż. Staram się Was czytać na bieżąco kiedy tylko mogę, mam nadzieję, że kiedyś będę szczęśliwa i znowu się uśmiechać bo póki co wiecznie łzy
![]()
#4302 |
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewczyny!po tym obżarstwie czuje że mam rozciągnięty żołądek
![]() Poprawiłam sobie dziś humor i pojechałam na zakupy dietętyczne ![]() ![]() ![]() A do tego właśnie sobie uświadomiłam,że mam -10kg w tył ![]()
#4303 |
Raczkowanie
|
Medzia wypróbuję odżywkę, dzięki za info
![]() Biedaku!!!! Wiem co to znaczy bałaganiara w mieszkaniu, niefajne uczucie jak cały czas musisz robić coś za kogoś.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() soldus jak wyposzczona to faktycznie dobrze, że go tam nie było ![]() ![]() Eleganja dobrze wiedzieć, że pilnujesz - wtedy ja pilnuję się bardziej ![]() ![]() ![]() Wyrafinowany tak! ![]() ![]() ![]() A co do bobo (i tu też się zwracam do Eleganji ) ja jakoś nie widzę się z BOBO przez najbliższe dwie dekady xD Może mi się coś zmieni później ale na razie to ![]() ![]() ![]() Tymczasem kuruj się kochana z tego zatrucia czym prędzej! ![]() ![]() TuRQoUiS witamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarna ja też nawet po jednym dniu obżarstwa na drugi dzień to mam takie łaknienie, że mogłabym zjeść naprawdę wszystko co wpadnie mi w ręce, albo po co ja sama wpadnę do sklepu ![]() ![]() eleganja odznacz mi na dziś ćwiczenia bo o 19 zasuwam na spinning U mnie dietkowo w miarę ok, jem ostatnio mega dużo warzyw i czuję poprawę. Jutro jadę na urodziny do mojego przyjaciela, więc możliwe, że będę musiała przebrnąć przez walkę z alkoholem, ale gorzej z jedzeniem, pewnie będą jakieś ciasta, chipsy i takie tam... a potem prosto do moich rodziców, gdzie już mama mnie uprzedziła o kulinarnych przygotowaniach poczynionych na cześć przyjazdu wszystkich dzieci do domu (haha, ale żem napisała xD) Więc dziewczyny - módlcie się za mnie, bo moja jakże słaba i nadwyrężona silna wola, kolejny raz zostanie wystawiona na próbę ![]() ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Wtajemniczenie
|
Turqusia witaj
![]() ![]() Elganja super, że jednak okazało się, że wszystko oki. No teraz tylko motywacja i chudniesz ![]() Este a co tam u Ciebie niedobrego się dzieje? Myślałam że jak z mamą już sobie ćwiczycie, to jest u ciebie fajnie. Musisz się uśmiechnąć, dać malutkiej trochę pozytywnej energii. Ostatnio w ogóle mało z nami piszesz, ja wiem, kłopoty w domu najważniejsze i rozumiem Cie. Ale jakbyś chciała się wyżalić to wal śmiało. Czarna też tak mam, mam wrażenie że mój żołądek jest z gumy. Jak napcham, to na drugi dzień chce więcej ![]() Darialex no to trzymam kciuki za Twoją silną wolę ![]()
#4305 |
Wtajemniczenie
|
Elganja: uprzejmie donoszę, ~40min z Ewą zaliczone. aż zabiłam sobie brawo jak skończyłam cały trening (z płytki z shape
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zadomowienie
|
WyrafinowanySmak, dzięki kochana za chęci
![]() ![]() ![]() thenerd, a dokładnie tak zrobiłam! zadzwoniłam do każdej i było tylko: "eeee...aaaaa...przeprasz am" i głos pełen skruchy. Niech mają za swoje! Brawo za ćwiczonka! ![]() ![]() elganja, dokładnie o tym marzę ![]() ![]() ![]() Czarna, też tak myślę, że to bezczelne... najlepiej wziąć walizki, wyprowadzić się, a niech właścicielka sobie sprząta. Jak do nich zadzowniłam to okazło się, że one uważyły, że mieszkania nie trzeba sprzątać. Chyba urwały się z choinki. Byłoby mi bardzo wstyd oddać takie mieszkanie. Tragedia! Widzę, że Ty też lubisz sobie poprawić humorek zakupkami... Ehhh kobiety ![]() ![]() martusia, coś w stylu: zrób sobie dobrze? ![]() turkusik, witaj ![]() ![]() este, co się dzieje? czemu tak pesymistycznie? Coś z małą? darialex, udało mi się ogarnąć część... Zaraz zrobię sobie kawkę i lecę dalej. Dziękuję za wsparcie ![]() martuszka, owszem, zdarzają mi się 16-stki... ale ja jestem dziwnym typem człowieka. Im więcej pracuję, tym czuję się bardziej spełniona. A później narzekam, że nie mam czasu na kosmetyczkę, ćwiczenia, że dieta tak sobie. Ehhhh... W sumie to mnie troszkę przekonałyście do ćwiczeń i pomiędzy sprzątaniem zrobiłam 800 skoków na skakance + jakieś ćwiczenia rozciągające itd. ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czarna dama a przepis znalazłaś w internecie czy w gazetach jakiś?? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4308 |
Zadomowienie
|
Martusia Przepis z neta
![]() ![]() ![]() Medzia- Głupią strugac to i ja potrafię he he (mowa o tych twoich koleżankach) przez te całe obżarstwo to o tych zdjęciach na Amen zapomniałam ![]() ![]() ![]() Laski czuje,że kryzys mija ![]() ![]() ![]() ![]()
#4309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Este ![]() Darialex to ja już od teraz tu na Ciebie czekam ![]() ![]() ![]() Medzia no no skakanka się nawet znalazła podczas porządków ![]() ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
Darialex,Martuszka dobrze,żę nie tylko ja mam takie wrażenie z tym brzuchem
![]() ![]() Wyrafinowana poważnie zaczynam myśleć tak jak na początku ![]() ![]() Podaję wam ten przepis ![]() ![]() Składniki
Mango obieram i kroję najpierw w plastry a potem w kostkę. Kurczaka kroję na niewielkie kawałki, dodaję jogurt lub śmietanę, paprykę i mieszam. Odstawiam na czas przygotowania mango. Na patelnię wlewam około 1 łyżki oleju (ja dodaję oliwę ), wrzucam pokrojone mango, po chwili cukier(słodzik) i imbir, mieszam i podsmażam. Podsmażam aż mango będzie miękkie i zacznie się lekko rumienić. Dodaję kurczaka wraz z marynatą i smażę aż kurczak będzie jasny w środku. Podaję z ryżem, gotowe, smacznego ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-07-17 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Wtajemniczenie
|
Elganja ćwiczenia na dziś wykonane
![]() Zjadłabym coś teraz ![]()
#4312 |
Zakorzenienie
|
czarna no nie ma bata i ja się muszę na tego kurczaka skusić bo takowe rzeczy uwielbiam xD
elganja ja melduje, że wczorajsze i dzisiejsze ćwiczenia wykonałam ;D martuszka mam tak samo i myslę, że może by iść już spać, co by mnie nie kusiło za bardzo ;D ![]() ![]()
#4313 |
Zadomowienie
|
martuszka, taki dzień chyba, bo i ja właśnie zjadłam miseczkę warzyw... szybciej pójdę spać dzisiaj, żeby czasem nie nagrzeszyć
![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
Czarna Boże ale to musi być pyszne!!!
Wyrafinowany nie no muszę się spiąć w takim razie, wsiąść w jakiegoś polskiego busa i zrobić sobie chociaż jednodniową wycieczkę do wawy ![]() Medzia ![]() ![]() Zbieram się spać, bo mam jutro niestety na 6 do pracy co równa się z pobudką o 4.30 ![]() Zdam Wam jutro relację urodzinową i czy się opanowałam haha ![]() ![]() Dziś zjedzone: I Dwie łyżki serka wiejskiego, 2 wasy II banan, kiwi, jogurt nat, dwie garści błonnika III pierś z kurczaka (jakieś 250g), brokuły (pół brokuła), sałatka (3 łyżki serka wiejskiego, pomidor, ogórek gruntowy, 4 rzodkiewki, prawie cała papryka) Wyszło mi tyle tego na talerzu, że się aż dziwię że to zjadłam, ale byłam jakaś wygłodzona... (w sumie żadna to nowość xD) IV dwie garści błonnika, duży grejpfrut, jogurt jogobella pieczone jabłko (150 g) <--- ten posiłek to prosto po spinningu i szczerze mówiąc to dalej jestem głodna ![]() ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Darialex-myślę,że pyszne ![]() ![]() ![]()
96.4... ![]() ![]() ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-07-17 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam sobie herbatę - melisę z gruszką. Ale to nie to
![]() Martusia no to moja najczęstsza metoda ![]() Medzia no ja jutro jadę na zakupy, bo mam pustki. Nawet nie mam marchewki do zagryzienia. Dziś też było mało warzyw, może stąd ta pusta w żołądku. Został mi pomidor jeden na śniadanie ![]() ![]() Czarna jak smakuje mango ![]() ![]() Dziś miałam śniadanie mistrza na kolację mistrza ![]() ![]() ![]() Superkaska pliiiis zrób tabeleczke ![]() ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-07-17 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Konto usunięte
|
Zaliczyłam dwie godzinki na fitnessie i czuję się spełniona
![]() Mój ex dziś zaprosił mnie na kolację! WTF ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Wtajemniczenie
|
Soldus a ja się wcale nie dziwię. Widzi ile stracił. W twojej gestii czy się ugniesz czy nie
![]()
#4319 |
Konto usunięte
|
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- hej laski, wrzucam tabelkę,która miała być na wczoraj . Ta tabelka mnie przeraża, nie wiem jak Was te puste luki .. co jeszcze, troszkę będę miała mniej czasu na wątek bo dostałam pracę może nie jest jakaś rewelacyjna.Dziś pierwszy dzień.Nogi wchodzą mi do dupy.Sprzedaje, obsługuję w sh (czyli to co soldus lubi najbardziej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- medzia nie wiem co z Tobą w tabelce, czy chcesz w niej być dla większej motywacji? Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-07-17 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Wtajemniczenie
|
Wyrafinowany wow gratuluję olbrzymiego spadku
![]() Superkas i Soldus też ładnie ![]() Szkoda że tak mało osób podaje wyniki ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.