![]() |
#4291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty- część V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Rozeznanie
|
Moje juz jedzą tylko z takich zabawek. A odnośnie kocich szaleństw, to bardzo uspokajająco działa drapak i hamaczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ona jest wielka, ale mieszka na polu to nabiera masy i tluszczu na zime ![]() ziazik swietne te hamaczki <3 Edytowane przez Madiha Czas edycji: 2012-12-10 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Magda_84 zapomnialam na smiortke!- najlepsza zabawa przed snem - LASEREK - u nas codziennie jak idziemy spac maz bierze laserek i Skuter z Rusia na zmiane ganiaja, jak jeszcze jestesmy na dole w salonie to maz jezdzi swiatlem laserka po drapaku - koty wdrapuja sie i potem zeskakuja, jak przesniesiemy sie juz na pietro to maz gania koty po holu i schodach, stoimy u szczytu schodow i laserek jezdzi po schodach a koty na dol i do gory, jak sie zapedza do skacza na sciane do 1.8m
#4295 |
Zadomowienie
|
Kurcze znajomej uciekl kot :< Ma rasowego niebieskiego syberyjskiego, nigdy nie wychodzil, raz jak wyszedl to zglupial. Uciekl jej na pole. A znajoma mieszka na przedmiesciach, duzo lisow i innych dzikich kotow. Szukaja jej juz kilka godzin :<
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
KOTerator
|
Rybiorku ale się opisałaś
![]() U mnie panienka Milka dziś wymiotowała sporo, jutro jedziemy do weta jak się uda, nie wiem z czego to. |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4298 |
KOTerator
|
Hehe Esfira nie o to chodzi :P. Jedziemy Soni zrobić badania bo są umówione, panny odrobaczyć a Milkę umówić na szczepienie coroczne. Nie jadę tylko dlatego, że Młoda wymiotowała, chociaż tak napisałam, że na to wyszło heh, o wymiotach tylko wspomnę, ale jednak podejrzewam robale, kłaczki albo za szybkie jedzenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4300 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Nie mam czasu nadrobić wątku i brakuje mi Waszych śmiesznych historii, porad oraz zdjęć kociastych... Dawno dawno temu monika_sonia,pytałaś o kuwetkę jaką kupiliśmy dla chłopaków. Ten mini brodzik wygląda tak http://animalia.pl/produkt,25423,40,...55x245-cm.html Pamiętam też cały czas o pokazaniu jak zabudowaliśmy balkon bez wiercenia jednak z racji warunków atmosferycznych na razie zdjęć nie będzie. Chłopaki rosną, szaleją za nową zabawką czyli laserkiem. Ilarek był o krok od ciachnięcia ale z powodu różnych okoliczności wstrzymaliśmy się jeszcze na jakiś czas. Dzisiaj było obcinanie pazurków i zostałam skopana ![]() Pozdrawiamy, pozdrawiamy i łapkami machamy ![]() Ps. Widzę w miniaturce kotka z Whiskasa! Oh the weather outside is frightful... ![]()
#4301 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój je, ale z dodatkami. Podsmażony i ze śmietanką kradnie razem z makaronem, a potem biegam za nim po domu.
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
KOTerator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
Kot się znalazł. 4 osoby jak glupie lataly przez 3 godziny po polu z latarkami. A kot gdzie byl? Ano w piwnicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
czy te oczka moga klamac?
![]()
#4305 |
KOTerator
|
Nieeee wierze, jaka ona słodka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Raczkowanie
|
Nie te oczy nie mogą kłamać
![]() ![]() ![]() ![]()
#4307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rybiorku Ruśka skradła moje serce tym spojrzeniem, jest cudowna ![]() ![]() Madiha śliczne kociaki, buraskowe oczka urzekają, a trójkolorka chyba rozprawiła się z jakąś niebieską myszką o ile dobrze widzę na fotce ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-12-10 o 23:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na drapak czekamy aktualnie, myślę że w następnym tygodniu będzie Dziękuję za wszystkie rady, zaraz sobie je wydrukuję i powieszę w domu na widocznym miejscu. Wczoraj kotka też dała mi w kość, przygotowywałam kolację i pchała się ciągle na blat w kuchni. Na początku zwykłe "złaź" skutkowałao, ale w końcu kotka przestała schodzić i musiałam ją sciągać z tego blatu. Po którymś kolejnym ściągnięciu i mówieniu "nie wolno" pobiegła do przedpokoju i zaczęła ściągać pranie z suszarki. Zrzuciła jedną bluzkę na podłogę, mówię jej "nie wolno", powiesiłam bluzkę z powrotem i poszłam. Kotka po chwili znowu na suszarkę skacze. Jak krzyknęlam zwiała, ale wróciła, więc biorę ją na ręce i mówię "nie wolno" to ona mnie pogryzła ![]() Ale od dziś wcielamy rady w życie i mam nadzieję że się uda ![]() Rybiorku naprawdę jesteś wielka, bardzo Ci dziękuję i poziwiam jak wspaniale umiesz radzić sobie z kotami ![]() Edytowane przez Magda_84 Czas edycji: 2012-12-11 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
KOTerator
|
Magda a bawisz się z nią dalej rękawicą?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4310 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co poradzilam nie jest trudne, wymaga jedynie cierpliwosci, efekty pierwsze sa po tygodniu, ale nie ludz sie, potrwa to troche (moze miesiac) zanim kotka zaniecha atakow na Ciebie kompletnie, ale warto sie poswiecic, nie wiem czy Twoja kotka az tak sie zmieni ale moje (Cycek i Skuter) nigdy wiecej mnie nie podrapaly ani nie ugryzly, moge je brac na rece kiedy chce i nie protestuja, jednak szanuje ich uczucia i jak wezme na rece i widze ze kot srednio ma ochote, to daje tylko buzi i stawiam na ziemi (aczkolwiek jak bede trzymac to poprostu czekaja kiedy bedzie koniecv), one mi tak ufaja ze jak postawie na ziemi to nawet nie uciekaja, Cycka to np jak siedze i puszcze go to on nadal stoi mi na kolanach, wie ze na sile nic nie bede robic, pomysli co chce zrobic i dopiero schodzi (ale jako maly kociak jak byl brany na rece to wyrywal sie i wykrecal jak piskorz ![]() (ps. ta rekawice do zabawy darowalabym sobie)
![]() |
#4312 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale też potrafi przyjść i sie przytulić i mruczeć koło ucha |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ugryzienie za to ze sciagasz ja z blatu chwyt za kark uwazam za uzasadniony, choc ja bym pacla miedzy uszy, syknela i bardzo goznie powiedzila nie wolno, wolno zblizajac sie do kota. Kochamy nasze koty ale bez respektu do nas z ich strony bedziesz miec tyrana. daj znac jak ida postepy
![]() |
#4314 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny mam taką małą prośbę o radę, w ten piątek zawożę kota do domu, bo przed samymi świętami będę miała ciężką torbę i będę musiała jechać późnym wieczorem. Kupiłam torbę - transporter i oczywiście wyłożę mu tym, co ma w swoim pudełku (czyli moje stare swetry), ale zastanawiam się czy nie będzie mu za zimno, bo nie mam szans w ten dzień na transport samochodem i muszę jechać busem... I czy np nie zrobić mu jakiegoś ocieplacza np z rękawa swetra, chociażby na sam tułów...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
KOTerator
|
A nie lepiej ocieplacz na transporter? Ja taki zamówiłam, ale wcześniej po prostu transporter owijałam w koce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Esfira - kotka dlugo mogla gryzc rece wiec to sie nasila, jak Magda dostarczy jej zajecia na rozladowanie energii to powinno pomoc ale nie zdarzy sie to z dnia na dzien
#4318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.