|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Witajcie mamusie
![]() Dziś śmigam do pracy na 13stą, ale za to z fajną zmianą więc nie jest tak źle. ![]() Jutro wybieram się do lekarza na wizytę. Opowiem mu o bólach brzucha, ale nie zdecyduję się czekać u niego na USG. Jak skończę 20tc pójdę z mężem na 3D do prywatnego gabinetu by być pewną, że mały jest zdrowy. Ahhh... I jeszcze muszę skoczyć i zobaczyć czy dokumenty mam już do odbiory, bo widziałam, że nowe prawo jazdy już czeka. Co do Waszych brzuszków- śliczne są! ![]() -A jeśli Ty masz tam bliźniaki? -Nie kochanie, nie mam bliźniaków. -Ale skąd wiesz? -Bo byłam u lekarza na takim specjalnym badaniu i widziałam, że jest tylko jeden dzidziuś. -A jeśli drugi dopiero wszedł??? No właśnie! A potem uświadomił mnie, że przecież ja i moi bracia nie urodziliśmy się wszyscy o jednym czasie. Byliśmy w mamie, ale rodziliśmy się w odstępach czasowych (on to w szczególności ![]() ![]()
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiecie jak siostra doszła do tego, że coś jest nie w porządku z nią ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |||||
Zadomowienie
|
witam obudziło mnie dzis słonko ale juz sie chowa za chmurami dzis jestem sama w domu tesciu do lekarza do katowic wybuł juz o 4 rano tesciwej tez nie bedzie przez kilka dni jaka ulga i spokój w końcu:P
![]() ![]() Cytat:
mmm.. milka ja mam ta duża z całymi orzechami i karmelem...ale trzymam ja na czarną godzine głodu słodyczowego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mój tez wypchany po brzegi az mąz sie złości ze jak chce cos schowac to nie ma gdzie Cytat:
![]() Cytat:
a jeździk sliczny tylko cena ![]() Cytat:
mnie cola ostatnio o nadkwasote przysparza z reszta jak wiekszosc rzeczy i napojów ech...a na nią nie ma spsobu jak lekarz stwierdził tajki juz mój urok
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zadomowienie
|
O jaaaaaa! Nie no, mam jedną macicę i nie zaszłam w druga ciążę
![]() ![]() No, ale Twoja historia naprawdę jest zaskakująca. Widać, mało jeszcze o świecie wiemy ![]()
![]() |
#4295 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moderna o Tobie droga to ja się nie wypowiadam normalnie modelka i ten brzuszek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Postaram się Was dzisiaj nadrobić, ale nie będzie to łatwe z czteroletnim łobuzem obok. Robię dziś i za nianię
![]() Jaki śliczny ![]() ![]() Cytat:
![]() A brzuszek śliczny ![]() ...ciąg dalszy nastąpi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam w pochmurny dzionek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
megi-megi ja Ci powiem że sama nie miałam pojęcia, że coś takiego w ogóle jest możliwe i pamiętam, że siostra po wizycie u ginekologa się uspokoiła i podobno 1 na 10 000 albo 100 000 kobiet ma 2 macicie i niektóre o tym nawet nie wiedzą - nie mają żadnych objawów sugerujących. A wyciąć nie mam pojęcia w to już się bardziej nie zagłębiałam to trzeba by z siostrą pogadać bo pamiętam, że w tedy nieźle się naedukowała w tym zakresie a była chyba w ostatniej klasie gimnazjum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | ||||
Zadomowienie
|
Witam
![]() wczoraj synek chyba z okazji połowy ciąży takie mocne kopniaki mi dawał, że momentami aż bolało ![]() ![]() policzyłam pieniądze z naszego słoika na drobniaki i wyszło ok 820zł ![]() poza tym od poniedziałku boli mnie brzuch a dokładniej żołądek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wow ![]() ![]() ![]() szkoda, że nie mamy jakiejś rozpiski kto kiedy ma wizytę hehe ![]()
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() no wow ! też muszę jakąś skarbonkę skombinować na cel dzidziusiowy....
![]() |
#4303 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Strippi: Piękny jeździk, jak ze starego kina, szkoda, że taki drogi... Agnjeska: Lampa i huśtawka przesłodkie są! Edytowane przez Villga Czas edycji: 2012-10-24 o 08:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4305 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------------------------------- Wczoraj na zajęciach w szkole rodzenia neonatolog opowiadała o technikach karmienia piersią i szczepieniach obowiązkowych i zalecanych. Jeżeli wykupimy dodatkowe zalecane oraz szczepionkę 6w1 to w 6 tygodniu musimy mieć przygotowany 1000zł!!!!!!! jak policzyłyśmy łącznie to w przeciągu 1,5 roku wyda się około 3.000zł ![]()
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... ![]() Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2012-10-24 o 08:31 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie, ja mam coś nie tak chyba z tym moim żołądkiem, bo jak wstaję w nocy na siku to łapie mnie taki straszny ból żołądka, że masakra, na szczęście przechodzi po minucie, ale jest straszny. Kurczę, może się najadam za dużo albo coś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zadomowienie
|
Silnie potrzebuje czegoś na poprawę humoru... Silnie. Najlepiej by było jakby mały mnie kopnął, albo coś, a on sie leni.... Chyba zaczyna mnie łapać jesienna chandra.
![]()
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
witam was w ten dzien pochmury i deszczowy
![]() jak dobrze ze dzis WOLNE ino na kurs na 17, stwierdziaalm ze sie uzaleznilam 1wsze co to zalaczylam kompa i juz was czytalam - a w brzuchu REWOLUCJA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Oni co jakiś czas mają wyprzedaże, najlepiej zapisać się do newslettera, to wtedy wiadomo kiedy. Cytat:
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/126ace6037.png http://babystrology.com/tickers/baby...10&babycount=1 Edytowane przez maczek35 Czas edycji: 2012-10-24 o 08:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO TO JEST MALE ZIELONE I KWADRATOWE ??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
wow.
kiedys lubilam, ale odkad jezdzilam dosc czesto (i na dluzsze trasy) to nie znosze ![]()
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
trzeba myszka troszku na dol zjechac i po prawej jest dzieciatko klikasz i ci sie strona otwiera
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czemu, ale Wujek Google mówi, że to duża, czerwona kulka....
![]()
![]() |
#4315 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ależ cudna pogoda, nic tylko siedzieć, pić dobrą herbatkę i czytać książkę... albo... wczoraj zaczęłam haftować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | ||||
Rozeznanie
|
Piękny brzuszek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pojazd piękny nie mówię już o pozostałych rzeczach na tej stronie ![]() ![]()
![]() |
#4317 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja mimo że swojego widzę rano i wieczorem to też mi go brakuje, chyba w ciąży mamy zwiększoną potrzebę na czułości i przytulanki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam i ja w ten kolejny pochmurny dzień ![]() Dziewczyny a mnie się dziś śniło że urodziłam synka, ![]() ![]() Ja nie wiem skąd te sny, ale poprzednio śniło mi się że miałam dziewczynkę, aż co raz bardziej mnie ciekawi kto tam u mnie się chowa ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2012-10-24 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do włosów, to ja farbuję bo swoich naturalnych nie lubię a co do jeździka, to ta cena zabija no właśnie te napisy mnie urzekły i są takie fajne na żywo, bo takie gumowe ![]() no właśnie szkoda, fajne by zdjęcia można na nim zrobić chłopca ubrać w spodnie na szelkach, beret ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i z czystym sercem polecam firmę Next, nie dość, że te ciuchy są boskie to jeszcze długo wytrzymują. My dla Julki mamy prawie wszystko tej firmy. a na avku to ja ![]()
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-10-24 o 11:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.