|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Dzięki kochane
![]() Tak zdrowiutki ![]() A słuchajcie to ma być taka relacja prawdziwa czy mam sobie darować przykre sytuacje?nie chodzi mi o Kubusia tylko o inne ciężko chore dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Angel cudnie Jagódka wyglądała a Ty jesteś równiez śliczna
![]() Chyba jutro ubiorę też moją Zuzie jeszcze raz w sukienkę z chrztu i porobię parę zdjęć. ![]()
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyślijcie mi na priv hasli do maila bo na kompie mam zapamiętane a na tel chcoalam sobie ustawoc by dzieciaczki wasze ogladac też. twlefonu
![]() |
#4294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja kilka razy się psiurałam jak gdzieś szliśmy, ale w domu się nie psikam aby zapach nie drażnił Matisia. Prawdziwa. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś wzięłam pierwszy raz kąpiel z Heniem
![]() Napuściliśmy duuużo wody do wanny i się razem taplaliśmy pod okiem tatusia. Super zabawa! I taki kontakt skóra do skóry jest niesamowity... |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Ale super, zazdroszczę. Moja kabina jest taka wielka że aby nalać dużo wody chyba bym z godzinę czekała. Z tego powodu zawsze tylko prysznic, a marzę aby poleżeć w wannie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Czy jest w photoscapie redukcja czerwonych oczu?
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- już znalazłam redukcję czerwonych oczu ![]()
![]() |
#4300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez chcialam sie z Polą wykąpac ale jakos nie moge sie zebrac ![]() Mała śpi,młody jeszcze nie.czekam,az usnie i sobie z mężulem jakis filmik włączymy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4301 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez kupilam koniec końców Giuli na zaś ![]() Cytat:
zazdroszcze!! ja nie mam wanny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
bo tak sobie pomyślałam, którą część ciała by tu popsiukać i tak: szyja odpada, bo noszę dziecko w pionie nadgarstki odpadają, bo trzymam dziecko do karmienia na ręku zgięcia łokci z tego samego powodu jak wyżej między piersiami też z powodu karmienia no i tym sposobem doszłam, że mogę się delikatnie psiknąć - i tu proszę się nie śmiać- pod pachami ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
Zakorzenienie
|
Jakoś nie widać po Tobie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do perfum to ja się psikam codziennie, nie wiem czy mojemu dziecku przeszkadza, nie zastanawiałam się, szczerze mówiąc nad tym.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Katiem super, że wróciliście do domu. Dużo zdrówka życze.
![]() Sandra wszystkiego naj z okazji rocznicy ![]() A u mnie TŻ ma 38 st i biegunke. Modlę sie, żeby Jaś nic nie złapał bo się załamie. Zmykam do łózeczka. Do jutra kobietki ![]()
#4305 |
Zadomowienie
|
na dziś dobranockam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie ciągnę "suchego cyca" laktatorem... Mam nadzieję, że to coś pomoże. Bo ostatnie karmienie miałam z 2 piersi, żeby się najadł, tak już mało mam
![]() Najgorsze jest to, że się potwornie tym stresuję! I nie potrafię tego powstrzymać... |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie, na pewno się uda. A piłaś karmi? Ja też miałam chwile że karmiłam z dwóch piersi, i w ogóle czuję że mam na styk, ale olewam sprawę, piję karmi a po nim mam sporo mleczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piję herbatkę laktacyjną, jedną Hippa, drugą taką do parzenia. Ale Karmi myślę zadziałałoby bardziej spektakularnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#4311 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Raczkowanie
|
jaka ja glupia jestem...
![]() ![]() ![]() p.s.w imieniu Szymusia dziekuje za pochwaly zdjęć ") ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- sandra gratulacje ![]() gda zazdroszcze wanny i kąpieli z malym ![]()
Szymonek ![]() ur.16.09. CC 3400g 57cm miłości ![]() Edytowane przez justyna12345 Czas edycji: 2012-12-27 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |||||
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() my z Tż własnie wróciliśmy ze spotkanka z przyjaciółmi, ale było miło ![]() Mała zasnęła o 21 więc myk na miasto ![]() sie obżarłam jak zwykle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super , że waga poszła w dół - moja nadal stoi w miejscu... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bardzo ładna z Was rodzinka, widziałam na mailu, a Szymuś przystojniaczek ![]() idę w poduchy, mleczko ściągnięte - nie chwaliłam się ale znów mam pełno mleczka ![]() dobranoc ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam na maila zdjęcia z porodu, bo przypadkiem odnalazłam. Się uśmiałam z nich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niegrzeczna Iga pięknie wyglądała,super ta różowa kokarda!ładna rodzinka. Sandra fajne fotki,przystojniak z Twojego synka.I gratuluję rocznicy i życzę dużo miłości i wzajemnego zrozumienia ![]() U nas jest skok jak nic.Kuba szaleje,nie poznaje mojego dziecka.Wstyd mówić,ale dziś miałam go kilka razy dosyć ![]() Dobranoc,choć pewnie znowu będę się kręciła w łóżku do 1.30...
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-12-27 o 23:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Katiem ![]() ![]() Lewek ja teraz kupuje tchibo 100% arabica ale ta zwykła nam smakuje. Teraz kupiłam tez tchibo ale inna jak spróbuje dam znac. Jeszcze smakiwala mi zwykła astra ta delikatna niedrazniaca żołądka. ![]() Nisia super ciuchy ![]() Gda żadne z ciuchów które kupiłam dla Henia nie pokrywa sie z moimi ![]() ![]() Ide nadrobić maila bo mam duże zaległości. My dzisiaj u znajomych byliśmy pierwszy raz w ich nowym domu. Zakochalam sie maja cudnie az im zazdroszczę tak pięknego domu. Za swoim pewnie jeszcze troche poczekam ;( Dopiero was nadrobilam nie miałam nawet chwilke wczesniej by usiąść i poczytać. Widziałam zdjecia tylko na fb jabodki, jednego chłopca :p i Alicji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki kochane za trzymanie kciuków
![]() Dziekuję Asiulce ![]() ![]() Wiecie, że we wtorek 11 grudnia byłam z dziećmi u lekarza. Z Kubą po raz drugi. Lekarka stwierdziła u obu przeziębienie. Obaj osłuchowo byli czyści. środa, czwartek Kubuś już nie kaszlał i cieszyłam się, że jest super. Ale z piątku na sobotę już nocka była nieprzespana przez kaszel. Jak tylko mąż wrócił ze szkolenia w sobotę pojechaliśmy do szpitala klinicznego na IP. Czekając na przyjęcie patrzyłam na śpiącego Kubusia i zaczęłam płakać ze zdenerwowania. A mąż mnie pyta: "czy tak wygląda chore dziecko"? Przed nami były przyjmowane bliźnięta - mniej więcej w tym samym wieku. Nadeszła nasza kolej. Pani doktor - wtedy zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie - osłuchała młodego i zdiagnozowała obturację dróg oddechowych. I że Kubuś jest do przyjęcia. No to ja już zupełnie się rozkleiłam. Wtedy tez ostro skrytykowała moją lekarkę - dlatego Wam napisałam, że już więcej do niej nie pójdę. Potem zdjęcie - wykazało pojedyncze zmiany - nie charakterystyczne - jakby to było zdjęcie dorosłego uznano by to za normę. Potem pobranie krwi z paluszka - wyniki również w normie. Powiedziałam, że w domu jest drugi synek i najprawdopodobniej ma to samo. To kazała mi iść na oddział z Kubą, a mąż miał przywieźć Pawełka. Na szczęście starszy dostał antybiotyk do domu. Poszłam na oddział - dostałam własną salę z łazienką. To był oddział reumatyczno - endokrynologiczny bo na pulmonologii nie było miejsca, a to był oddział tej przyjmującej. Zresztą Ona ma kilka specjalizacji i podobno byliśmy w bardzo dobrych rękach. Na oddziale pielęgniarka mnie oprowadziła. Byłam bardzo zaskoczona warunkami i ogólnym wyglądem bo na chirurgii jak byłam z Pawełkiem wyglądało to zupełnie inaczej. Potem wenflonik - troszkę płakał, a potem odśluzowywanie - jeden z gorszych zabiegów jaki pamiętam - czyli frida, ale z rurką wkładaną głęboko w nos i do gardła by wywołać kaszel i odksztuszenie wydzieliny. Póki co tyle bo jak widzicie późno się zrobiło ![]() c.d.n. |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Byłam widziałam
![]() Katee Twoi synowie cudnie a z Kubusia pulpecik sie zrobił. ![]() Igusis robi sie coraz piękniejsza ![]() Pola i szymek ![]() Gda ładnie miny trzaskalas ale swoja droga końcówka chyba ci nie służyła juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Dobra ide spac bo potem kecze rano ze jestem nie wyspana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.