|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas szybko leci, prawie 4 latka mają nasze Dzieci :D
Nadrabiam ![]() Dobrze, że Alanowi nic się nie stało Cytat:
![]() Maciek wybiła sobie górną jedynkę, ale wsadziłam Mu ją z powrotem i po 3. tygodniach przyrosła ![]() Myślę, że jeżeli ząb sam wypadł, tzn. bez poważnego urazu, to zawiązek powinien być ok. Myślę też, że nie ma co Marciego specjalnie naświetlać w celu sprawdzenia. Ja bym poczekała do momentu, aż przyjdzie czas na pojawienie się stałego ząbka i jeżeli długo nie będzie go widać, wówczas sprawdzić czy wszysytko ok. Skonsultowałabym się jednak z dentystą. Cytat:
Zuzia i Miłoszek podobni są do siebie Cytat:
Cytat:
Cytat:
, ale z kolanem nie ma żartów, pogoń Małża do lekarza.Aniu, gratuluję!!!! Nie wiedziałam, że jesteś w ciąży, ale super Za Emilkę ![]() *** Kurcze, nadrabiam z Maciusiem i jakoś mi nie idzie Któraś z Was pytała (angy?), co Maciuś mógł zjeść . Moim zdaniem była to albo bibuła albo jakaś farba. Akurat tego dnia malowali farbami i nie zdziwiłabym się jakby Maciuś "spróbował" lub wypił wodę, w której dzieci maczały pędzelki. Tylko Panie nabrały wody w usta...
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *** Po drugiej stronie naszej ulicy palił się 2 godziny temu opuszczony dom i teraz okna nie można otworzyć, bo taki smród, że masakra. *** czeko, macie wyniki? Wiadomo coś? Wojtusiu, jak Oli? *** Oglądaliśmy ostatnio ten film - Wojownik, bardzo mi się podobał.
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2014-01-10 o 20:29 |
|
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
hej
no nie mam kiedy was poczytac, zerknelam pobieznie. Magi, fajnie ze jestes, wspóczuje ostatnich przejść z Maciulkiem Miramej Oli juz lepiej. Strasznie zmarnowana jest osłabiona. Miala rotawirusa. juz nie ma wymiotów, biegunki, gorączki tez nie ma. dzisiaj zjadła pół wafelka ryżowego ( od wtorku nic nie jadła). jak wszystko bedzie ok to moze jutro ją wypiszą do domu. dziewczyny jakie klocki pasują do lego duplo? angy jakie macie klocki ze smerfami? |
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dużo zdrówka dla Oli
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
nigdzie nie była, z domu nawet nie wychodzila. podejrzewam ze ja miałam, bo mnie bolał brzuch od kilku dni, juz jak w szpitalu wczesniej leżała. tyle że ja nie miałam wymiotów ani biegunki (no jeden raz i przeszło). wiec podejrzewam ze ode mnie złapała. mam nadzieje bedzie u nas spokój z chorobami. juz mam dosyć.
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim!
Idę nadrabiać ostatnie dwa lata ![]() Ale się za Wami stęskniłam!!! |
|
|
|
#4297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uhmm aparat mi się popsuł i d..pa Pani dr już dwa razy mi potwierdzała, że to chłopak. Ma bardzo dobry sprzęt usg. Nawet zdjęcie siusiaka mam a jednak ... coś mi w środku mówi, że to dziewczynka ![]() czyli jest jakiś postęp ... super Cytat:
Dobry plan W tamtym roku Bartek księdza zagadywał ![]() Cytat:
chciałam mu coś powiedzieć i tak lekko go puknęłam ... no i trafiłam chyba w jakiś nerw bo zwijał się z bólu a za chwilę spuchło dziękuję trzymaj mooocno chociaż jak zostanie chłopak to też dobrze Te panie to trochę niepoważne :\ Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2014-01-10 o 22:16 |
|||||
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... wiesz, że dzisiaj o Tobie myślałam |
|
|
|
|
#4299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiesz, że moja koleżanka czekała na córę i nawet na USG tuż przed porodem mówili, że na 100% dziewczynka, a urodził się chłopak ![]() ![]() *** Miłej soboty Zerknijecie do merlina, fajne ceny mają na niektóre książki
|
|
|
#4300 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Doczytałąm, że opuszczony, bo miałam pytać, czy nikomu nic się nie stało. Cytat:
Bidulka ![]() My kupujemy Jixin i są w porządku Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jasne ![]() Wiem ![]() *** Miłego weekendu dziewczynki
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Edyta, jak kupowałaś Transformera T, to brałaś pod uwagę też XT? Porównywałaś je?
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() No i urlopik czas zaczac ![]() Jola narazie mamy wyniki krwi i moczu a z wymazu beda w poniedzialek, z tego co pielegniarka mowila to ponoc w moczu ma podwyzszone leukocyty, niestety kaszle nadal, katar nie chce odpuscic wiec bardziej mysle ze to alergia bedzie Wojtusia my mamy klocki Hello Kitty i łączą sie z duplo, zdrowka dla Oliwki Magi i jak Macius? siuski juz sa ok?
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladko, a ja właśnie kończę tygodniowy urlopik.Cały czas prałam, sprzątałam-bo na święta ani nie ogarniałam
więc gruntownie robiłam piekłam,gotowałam, nadrabiałam inne zaległości i cieszyłam się wolnym tru-
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4304 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Daj znać co dentysta powiedział.Cytat:
Pokaż jakiś rysunek Zuzy, tak dla porównania z ciekawości
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Tru
![]() Jola, już się przekonałam, że widząc kogoś w klubie wcale to nie oznacza, że ktoś akurat w tym klubie był. Wystarczy wejść do jakiegokolwiek klubu i avatar się wyświetli. Morska, postaram się coś wrzucić ale nie dziś ![]() Idę w końcu spać. Jutro będę padnięta bo poprzednia noc nie odespana ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- A właśnie! Dziękujemy wszystkim za komplementy
|
|
|
|
#4306 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak teraz siki, już wróciły do normy? Cytat:
Migiem do lekarza Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez morska Czas edycji: 2014-01-12 o 00:30 |
|||||||
|
|
|
#4307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, idziemy dziś w końcu zobaczyć i może kupimy od razu, jeśli zejdą z ceny do internetowej. *** Hej ![]() Deszcz u nas pada, normalnie jak jesienią, nie zimą
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Takie:
http://allegro.pl/mega-bloks-klocki-...778664437.html Cytat:
Zazdroszczę urlopu ![]() Właśnie, Marta, a czy siuśki Macia są już normalne? Wojtusiu zdróweczka dla Oliwki Kaśka jak zobaczyłam te fotki na FB Twojego małża z Blanką to pomyślałam w pierwszej sekundzie: o kurde! kto fotki Seby wstawił na FB??? No podobni strasznie ![]() *** Byliśmy wczoraj na małych zakupach, kupiłam sobie buty na poprawę humoru :main_img_11156.jpg A S chory , grypa Go dopadła...
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę i się zastanawiam czy iść na spacer. Wieje u nas i co raz pada
|
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Musze malza z wyrka wyciagnac bo mam zamiar pojechac obejrzec pralkę jakaś- kase nazbieralam w koncu i chyba wezmiemy maly kredyt zeby ta lazienke zrobic w tym roku, takze na wakacje raczej nie pojedziemy nigdzie.Angy katar jest gesty, ma zatkany nos, rano zielonkawy a w dzien bialy,oby tylko zadnej bakterii nie bylo no i kaszle non stop mokro, musze znowu isc na osluchanie a wogole to myslimy z malzem o konsultacji z innym pediatra bo chodzimy tylko do tej z osrodka naszego, moze do laryngologa powinnam z nia isc
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2014-01-12 o 22:05 |
|
|
|
#4312 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdrówka Mnie też dzisiaj telepie z zimna, już smarkam i kicham, i pewnie gorączka się zbliża
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Jola, Edyta napiszcie proszę jak przygotowywałyście kaszki Holle? Na swoim mleku czy tylko na wodzie plus owoce?
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4314 | ||
|
Zadomowienie
|
Iwona, u mnie jakoś tak było, że nigdy nie odciągałam mleka, stąd kaszki na swoim mleku nigdy nie robiłam, tylko na wodzie, a później, później na mm, ale czy Ty pytasz od strony technicznej? Bo na pewno można je robić też na swoim
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I teraz nie wiem, czy brać w ciemno? Byłam zdecydowana, ale tak bez pomacania to nie wiem ![]() Ja też tylko na wodzie, a potem na mm.
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mm dopiero jak skończyłyście karmić, tak? Ja dopóki karmię piersią to wolałabym mm nie wprowadzać. |
|
|
|
|
#4317 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj mieliśmy małą domówkę poszłam późno spać, a w nocy obudziła mnie straszna burza! takie grzmoty, ze aż się zerwałam z łóżka, serce mi waliło chyba pół godziny Cytat:
![]() koleżanka mojej znajomej też miała taką sytuację ![]() Cytat:
![]() eee mój mąż chyba tym razem nie odpuści Dawida ![]() co się stało? ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
Maja ja też dawałam 50 zł ![]() Jola doczytałam,że Kubuś całkiem,całkiem dał sobie radę na przedstawieniu - idzie ku lepszemu Super Ania Witaj Bardzo serdecznie Wam gratuluję tru Zdrówka dla wszystkich potrzebujących Dobranoc |
|
|
|
#4319 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
A, takie tam kłopoty małżeńskie
![]() Cytat:
za wynikiTak, już wszystko ok Cytat:
Cytat:
![]() Zdrowia dla Małża Cytat:
![]() Też ładnie Jak pisałam Joli, trudności w dogadaniu się ![]() *** Dziewczyny, sorki, że tak z rana, ale jakbyście mogły zajrzeć do klubu Mam dwie prośby...
|
|
|
#4320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tru
![]() Cytat:
![]() Był, poświecił cały dom ![]() Wyjątkowo w porządku był, taki... Normalny Pocytowalam wczoraj wieczorem i mi zjadło wszystko :/ Jola, pytałam o cenę stołu, w piątek dotarł. Razem ze stolikiem kawowym 2400,00. Myślałam ze wiecej wyjdzie no ale to była taka cena "dla nas" Ogólnie bardzo fajny ale okazało sie ze odcień jest bardziej żółty/ciepły niż chciałam ale sama taki wybrałam. Obecnie gryzie sie z tymi meblami ci jeszcze mam, jak wymienię na bue to powinno być okImageUploadedByWizaz Forum1389601436.333132.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

) i całe mu spuchło 
... chociaż ciągle mam cichą nadzieję, ze może jednak Emilka

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

Kto wie, wszystko się jeszcze może zdarzyć
a za chwilę spuchło 

więc gruntownie robiłam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Migiem do lekarza