|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj naszyjnik-gigant w new look i cień w kremie Dior. Fajnie było się w końcu wyrwać na zakupy. Ostatnio nie mam kiedy chodzić po sklepach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Dziewczyny zapraszam na nowy wpis http://missgoodtaste.blogspot.com/20...ok-review.html
#4294 |
Rozeznanie
|
kobiety
![]() może mono z catrice: http://www.catrice.eu/pl/produkty/oc...-mono-540.html
#4295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wydaje się dobry, jutro obmacam ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Raczkowanie
|
Ja również zamierzam sprawdzic kalosze z Decathlonu. Mam nadzieję, że moja łydka jest wystarczająco zgrabna
![]() ![]() Pytanie praktyczne: kiedy przychodzicie do pracy w kaloszach, zmieniacie je na inne buty czy spędzacie w nich cały dzień? ![]() Maqua - parka jest świetna. Podoba mi się też taki niby kożuszek z działu dziecięcego, ale te ciuchy zawsze jakoś tak średnio na mnie leżą, zwężenie zwykle mam gdzieś na żebrach, a wcale nie jestem taka wysoka.
#4297 | |
batonik
|
Cytat:
![]() http://fitness.wp.pl/zdrowie/wirtual...a-choroba.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że trafiłam mniej więcej ![]()
![]() |
#4300 | |
AGA :)
|
Cytat:
![]() Kalosze służą mi tylko do przejścia po dworze. W budynku wskakuję w szpilki, opcjonalnie w baleriny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4302 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a czy któraś z Was posiada kalosze Hunter? Właśnie w ten weekend planuje zakupić czarne oraz te skarpety długie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Załapałam się dziś na akcję Clinique w Selfridges i dostałam pełnowymiarową kredkę do ust Chubby Stick ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Konto usunięte
|
Też chętnie posłucham. Moja skóra ostatnio obraziła się na wszystko i stała się jeszcze bardziej wrażliwa niż zwykle... Nie toleruje nawet kosmetyków, które do tej pory były w porządku - po czarnym mydle, dotąd doskonałym dla mojej skóry, dostałam ostatnio wielkich, czerwonych, piekących plam... Potrzebuję więc jakiegoś myjadła i kremu dla skóry ekstra-wrażliwej. Ale jednocześnie nie pomady dla atopowców, bo aż takie tłuściochy mi nie służą...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Zakorzenienie
|
Kupiłam, bardzo fajny
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast w moich Sephorach miniatur podkładu nie było, skończyły się drugiego dnia akcji ![]() ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;42905057]Też chętnie posłucham. Moja skóra ostatnio obraziła się na wszystko i stała się jeszcze bardziej wrażliwa niż zwykle... Nie toleruje nawet kosmetyków, które do tej pory były w porządku - po czarnym mydle, dotąd doskonałym dla mojej skóry, dostałam ostatnio wielkich, czerwonych, piekących plam... Potrzebuję więc jakiegoś myjadła i kremu dla skóry ekstra-wrażliwej. Ale jednocześnie nie pomady dla atopowców, bo aż takie tłuściochy mi nie służą...[/QUOTE] Eirenn, bardzo polecam żel micelarny z Tołpy/Biedronki i Avene Hydrance Optimale Legere, zwłaszcza wersję z filtrami ![]() ![]() W ogóle obsługa w Douglasie zaskoczyła mnie bardzo na plus - panie bardzo miłe, nie wywracały oczami na moją wymianę tuszu, grzecznie i kompetentnie odpowiadały na pytania, ale ilość zdrobnień na jedno zdanie była porażająca ![]() -Czy ma pani bardzo wrażliwe oczka, widzę że nosi pani okularki, a soczeweczki? -Czy maluje pani paznokietki? ![]() Więcej czepiać się nie będę, do tego konkretnego sklepu pójdę na pewno nie raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jak radzicie sobie z jesienna pogodą ? Ja marznę okropnie ! moja parka już sie nie nadaje do chodzenia, zwykle zakładam ciepłą bluzę, skórę i obwijam się szalem, wtedy jest mi ciepło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zajrzę do mniej uczęszczanych Sephor, może jeszcze jakaś miniatura się ostała. Mnie w ogóle dziwi, że są ludzie, którzy kupują podniszczone (upaprane, naderwane, rozciągnięte, itp.) rzeczy z sieciówek - przecież one często same z siebie mają marną jakość, a jak już w sklepie są zniszczone, to przecież po miesiącu polecą do kosza. Jak nie wcześniej. Nie wspominając o tym, że połowa sieciówek ma sklepy online, więc można sobie zamówić "niemacany" egzemplarz bez problemu. Cytat:
![]() A miałyście do czynienia z Cetaphilem lub Physiogelem? Jak wrażenia? Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2013-09-21 o 09:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Wielce Szanowna Pani
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;42919706]Tak, znam, tyle że ogólnie nie jestem fanką miceli: po delikatnych klei mi się twarz, przez co mam wrażenie niedomycia, więc tonik musi iść w ruch, a po tych, które nie pozostawiają klejącej warstewki, szczypią mnie oczy. Nie znalazłam jeszcze ideału (a próbowałam Biedronę, Sensibio, Eveline z orchideą, Ziaję Med, Vichy). Obecnie przerzuciłam się na OCM i delikatne pianki + szczoteczkę do twarzy Shiseido. Choć micele biorę na wyjazdy, kiedy muszę zminimalizować kosmetyczkę i przyspieszyć wszystkie kosmetyczne rytuały
![]() Ja też mam jeszcze High Impact z zeszłej akcji. Lubię go, choć nie powiem, żeby był pogrubiający - u mnie daje efekt wydłużenia. No ale jest jednym z 3 tuszy, jakie mnie nie podrażniają (oprócz niego jeszcze biały Bourjois i Pierre Rene Medic - polecam, jeśli macie problem z wrażliwymi spojówkami). Zajrzę do mniej uczęszczanych Sephor, może jeszcze jakaś miniatura się ostała. Mnie w ogóle dziwi, że są ludzie, którzy kupują podniszczone (upaprane, naderwane, rozciągnięte, itp.) rzeczy z sieciówek - przecież one często same z siebie mają marną jakość, a jak już w sklepie są zniszczone, to przecież po miesiącu polecą do kosza. Jak nie wcześniej. Nie wspominając o tym, że połowa sieciówek ma sklepy online, więc można sobie zamówić "niemacany" egzemplarz bez problemu. Micela mam, ale patrz wyżej ![]() A miałyście do czynienia z Cetaphilem lub Physiogelem? Jak wrażenia?[/QUOTE] Ja tam i tak używam wody do twarzy po wszystkich kosmetykach. Może ma na to wpływ, że mam w kranie dobrą wodę- podobno jedna z najlepszych w kraju, można pić z kranu (fakt, piję, niesmaczna nie jest a i trzeciego oka na plecach nie odnotowałam ![]() Co do tuszy, to jestem przywiązana do Masterpiece Max- żaden inny tusz nie jest tak uniwersalny- perfekcyjne rozdzielenie rzęs, przy jednej warstwie efekt jest subtelny i delikatny, przy trzeciej-czwartej robi się nieco teatralnie, przy dalszym rozdzieleniu! Nic się nie skleja w pajęcze nóżki ![]() Co do osób kupujących zniszczone ubrania w sieciówkach- niektórzy liczą pewnie na rabat, inni nie zauważą np. dziury po klipsie, którą zrobiła ekspedientka nieuważnie ściągając zabezpieczenie, a potem szybko składającą ciuch i do torby, inni mają to gdzieś, a jeszcze inni chcą np odpruć haft i doszyć na coś innego, a bluzeczka od haftu idzie na śmieci. Ale kupno porysowanych, pogniecionych butów, torebek i kapeluszy nieodmiennie mnie zadziwia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Te dziury po klipsach to istna plaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Konto usunięte
|
ja jak zwykle piszę, jak mam jakieś pytanie
![]() Widziałyście gdzieś ładne kosmetyczki, nie za duże, najlepiej prostokątne? Coś w tym stylu: Znalazłam na all, ale 100 zł to jednak przesada... |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;42919706]Tak, znam, tyle że ogólnie nie jestem fanką miceli: po delikatnych klei mi się twarz, przez co mam wrażenie niedomycia, więc tonik musi iść w ruch, a po tych, które nie pozostawiają klejącej warstewki, szczypią mnie oczy. Nie znalazłam jeszcze ideału (a próbowałam Biedronę, Sensibio, Eveline z orchideą, Ziaję Med, Vichy). Obecnie przerzuciłam się na OCM i delikatne pianki + szczoteczkę do twarzy Shiseido. Choć micele biorę na wyjazdy, kiedy muszę zminimalizować kosmetyczkę i przyspieszyć wszystkie kosmetyczne rytuały
![]() Ja też mam jeszcze High Impact z zeszłej akcji. Lubię go, choć nie powiem, żeby był pogrubiający - u mnie daje efekt wydłużenia. No ale jest jednym z 3 tuszy, jakie mnie nie podrażniają (oprócz niego jeszcze biały Bourjois i Pierre Rene Medic - polecam, jeśli macie problem z wrażliwymi spojówkami). Zajrzę do mniej uczęszczanych Sephor, może jeszcze jakaś miniatura się ostała. Mnie w ogóle dziwi, że są ludzie, którzy kupują podniszczone (upaprane, naderwane, rozciągnięte, itp.) rzeczy z sieciówek - przecież one często same z siebie mają marną jakość, a jak już w sklepie są zniszczone, to przecież po miesiącu polecą do kosza. Jak nie wcześniej. Nie wspominając o tym, że połowa sieciówek ma sklepy online, więc można sobie zamówić "niemacany" egzemplarz bez problemu. Micela mam, ale patrz wyżej ![]() A miałyście do czynienia z Cetaphilem lub Physiogelem? Jak wrażenia?[/QUOTE] Mi też nie pogrubia. Efekt jest raczej delikatny, ale akurat na takim mi zależy.
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuje wsparcia
![]() Ile Wam zajelo czasu przyzwyczajenie sie picia oleju? Z twarozkiem, jak zalecaja nie wymieszam, bo absolutnie nie moge produktow pochodzenia mlecznego. Normalnie rzucilabym ten olej w diably, alebardzo mi sie alergie zaostrzyly i wiaze z nim duze nadzieje...
#4320 |
Konto usunięte
|
właśnie te co wkleiłam są z RI, ale gdzie stówę za taką kosmetyczkę...
Potrzebuję jeszcze małej walizki/torby na weekendowe zjady na studia, widziałyście gdzieś jakieś ładne? lepsza torba czy walizka? o widzisz, o tym nie pomyślalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.