|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() P.S dwie próby to też nieźle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zadomowienie
|
Raz spotkałam się z atmosferą taką, że zrezygnowałam już w listopadzie (na szczęście to był mój drugi kierunek). Pokonał mnie wszechobecny tumiwisizm, ale kierunek był z gatunku trudnych ale mało popularnych i raczej hobbystycznych, więc pewnie większość chciała studiować coś innego, ale nie wyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
Nie widzę jeszcze list osób przyjętych na wydziale zarządzania
![]() ![]()
#4295 |
Przyczajenie
|
Ej a czemu do mnie list jeszcze nie przyszedl ? (wnow) i gdzie ta oficjalna lista jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pewnie w ciągu najbliższych kilku dni będzie, a listy znajdziesz na serwisie rekrutacyjnym, zakładka wyniki Edytowane przez xniji Czas edycji: 2014-07-31 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy składałam dokumenty miłe Panie powiedziały, że oficjalna decyzja przyjdzie listownie w ciągu 2 tyg. od złożenia papierów i tak też się stało, wczoraj minęło 14 dni, więc spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
A wie ktoś może jak wygląda sprawa z WF ? W czasie roku szkolnego mieliśmy w naszym liceum kilka wizyt z UŁ i jedna z pań na każdej prezentacji powtarzała, że można się zapisać na wf i nic na na nim nie robić, a i tak wpis do indeksu się dostanie .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zadomowienie
|
I tak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Zalezy na co pojdziesz
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Raczkowanie
|
A wiecie może czy trudno jest się dostać na- gimnastykę zdrowotną, rehabilitację ruchową albo ćwiczenia muzyczno-ruchowe? Czy są to oblegane zajęcia?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4302 |
Zadomowienie
|
Gimnastyka zdrowotna to bardzo oblegane zajęcia, muz-ruch podobnie, a na rehabilitację z tego co pamiętam to trzeba mieć konkretne i prawdziwe podstawy żeby tam chodzić i zaświadczenie od lekarza.
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Ba, na zdrowotnej też pierwsze pytanie to było do każdego "co Ci dolega, że tu jesteś?", potem było badanie postawy ciała i ci co byli zdrowi mieli niepewne miejsce na tych zajęciach, gdyby zgłosił się ktoś z podstawami do gimnastyki zdrowotnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4304 |
Raczkowanie
|
Domyślam się, że z siatkówką też muszę liczyć na szczęście, że mi się uda zarejestrować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Raczkowanie
|
Pamiętam, że zapisywać się na wf trzeba było dość szybko, bo grupy w ciągu kilku godzin się zapełniały.
![]() Mam pytanie, a propo studiowania dwóch kierunków jednocześnie. Nie ma chyba problemu, żeby rozpocząć studiowania drugiego kierunku, będąc na II roku tego podstawowego kierunku? Trochę wyszło mi masło maślane, ale inaczej nie dam rady tego ująć ![]()
#4307 |
Zakorzenienie
|
jak komus zalezy to bedzie na czas przy komputerze i na 100% mu sie uda zapisac na to co chce. Mi sie strona ani nie zacinala ani nic. Ja bylam na silowni, jedynie rozgrzewka byla meczaca a pozniej dziewczyny udawaly ze cos robia z reguly
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Raczkowanie
|
a u kogo byłaś na siłce? Bo ja chodziłam do pana Piotra
![]() ![]()
#4309 |
Zakorzenienie
|
U takiej babeczki, nie pamietam nazwiska
![]() Karolczyk (?) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4311 |
Raczkowanie
|
Z tego co słyszałam to już to zmienili tylko nie wiadomo czy uda im się to wprowadzić z powrotem od tego roku, ale chyba tak..
![]() A nie miła Pani to chyba taka ruda.. kojarzę ją.. Wydawała się być okropna ![]()
#4312 |
Zakorzenienie
|
Zle nie bylo
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uderzaj na zdrowotną do mgr Piąstki - było świetnie i mówił, czego nie robić żeby sobie nie pogorszyć wady wzroku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na 1 roku mi zależało na WFie i czatowałam przy kompie już pół godziny przed czasem, ale w pewnym momencie serwery padły i nie można się było połączyć przez długi czas. Na szczęście załapałam się na ostatnie miejsce. Ale już na seminarium miejsca się rozeszły w 10 minut i zostało błaganie promotora. Edytowane przez dobrusia8e Czas edycji: 2014-08-01 o 16:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4315 |
Zadomowienie
|
Nie ma problemu
![]() ![]() Jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało możesz do mnie pisać na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Studia - Uniwersytet Łódzki
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W pewnych okolicznościach osoby z jakimiś przewlekłymi schorzeniami mogą i w kolejnych latach, tak dla siebie chodzić na tę rehabilitację ruchową ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studia - Uniwersytet Łódzki
A co myślicie o zajęciach z yogi albo ćwiczeniach relaksacyjnych czy jakoś tak one się nazywają
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- A co myślicie o zajęciach z yogi albo ćwiczeniach relaksacyjnych czy jakoś tak one się nazywają ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Przepraszam za nieład w powyższej wypowiedzi, aczkolwiek internet mi się dziś max zacina. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Przepraszam za nieład w powyższej wypowiedzi, aczkolwiek internet mi się dziś max zacina. |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4319 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Raczkowanie
|
Studiuje ktos moze ekonomie specjalizacja ekobiznes? W przyszlym tyg jade odebrac dokumenty z geografii i prawdopodobnie bede rejestrowala sie na ten kierunek, gdyz na zwyklej ekonomii dodatkowej rekrutacji brak.
Jak myslicie czy perspektywy zatrudnienia sa rowniez dosc wysokie jak po zwyklej ekonomii? Czy pracodawcy patrza czesto na specjalizacje? Wiecie moze czy da sie przy zaniesieniu dokumentow napisac jakies podanie z prosba o przeniesienie na zwykla ekonomie? Czy dopiero mozna robic to po pierwszym semestrze? Dziekuje z gory za odpowiedzi. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.