![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
dziewczyny mieszkające w UK, znacie może tę firmę? chodzi mi głównie o jakoś pęset http://www.ionbeautytools.com/Produc...es/5105pic.htm
widziałam w Pl w tk maxx i ta się zastanawiam nad nią, ale niestety nic nie znalazłam ![]()
#4292 |
Przyczajenie
|
znalazlam Was dopiero dzisiaj ale ciesze sie, ze wreszcie!!
![]() niewiem, czy juz bylo.... bo wyszukiwarka niestety nic nie pokazala.... czy znacie moze marke Stargazer-jesli tak, to co mozecie z niej polecic? osobiscie chcialabym kupic rzesy, bo na ich stronie wygladaja pieknie- no i moze kilka pojedynczych cieni ale fajnie, jezeli wypowie sie ktos, kto wie co to za produkty.... nie chce wyrzucac pieniedzy w bloto dziekuje!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie sa dosyc tanie wiec mozna sie pobawic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wiecie co mi sie ostatnio trafilo w w TK Maxxie?? Przerozniaste odzywki/szampony/toniki/zele/pianki/lakiery etc z JOICO
![]() Jakos udalo mi sie powstrzymac przed zakupem calego asortymentu, ale kupilam szampon nadajacy objetosc i odzywke extremalnie nawilzajaca (te z oslawionej serii K-Pak). Szamponu jeszcze nie uzylam, bo kupilam go dzis, ale odzywka uzyta dzis rano spisala sie swietnie!! Juz sie w niej zakochalam ![]()
28/02/2015 Ola ![]() Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2011-04-19 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
O to musze sie przejsc do TK Maxxa. Bo ostatnio u mnie widzialam tylko szampon K-Pak i jakas odzywke z jedwabiem. A na odzywke K-Pak moze bym sie skusila.
#4296 |
Przyczajenie
|
hej
szkoda, że nie znalazłam tego wątku wcześniej, bo bym się mogła podeprzeć tutejszymi opiniami o kosmetykach. w każdym razie dziś na przedurlopowych zakupach w tk maxxie(moim również ukochanym sklepie ![]() -krem bionsen 24h hydrating cream-zobaczymy jak działa; miła niespodzianka- w środku ulotka w kilku językach w tym po polsku; krem do każdego rodzaju skóry, również na noc -RoC hydra+ destressant, niestety, dopiero teraz zerknęłam na KWC i raczej szału nie ma... ale zobaczymy -vegeticals AHA renovating gum, sztyft do smarowania błyszczącej skóry, rozszerzonych porów, ogólnie strefy T, z kwasami AHA 0,1% ; specyfik pod hasłem "organic", nie testowany na zwierzętach, bez parabenów, sztucznych zapachów i barwników itp.; i tu pytanie, czy mogę używać tego sztyftu nie narażając się na przebarwienia od słońca? słyszałam, że po AHA raczej nie powinno się wystawiać skóry bezpośrednio na słońce/używać wysokich filtrów. dziękuję za odpowiedź. a ja na pewno po testach podzielę się opiniami. stay tune! |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam przebarwienia od kosmetykow i wiem co to za bol.
![]() |
#4298 |
Przyczajenie
|
no właśnie. dziwna sprawa, że producent nic na ten temat nie wspomniał. może zbyt niskie stężenie?... w każdym razie dzięki, kocurzyca. na pewno nie zaryzykuję. zwłaszcza, że w polsce zapowiadają 30stopniowe upały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
![]() Sluchajcie moglybyscie mi polecic jakis mocno nawilzajacy, odbudowywujacy szampon na wlosy, ktory mozna np. nabyc w bootsie? ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Dziewczyny co sadzicie o olejku kokosowym do wlosow VATIKA ? ![]() Znalazlam owy na ebay-u. Dokaldniej chodzi mi o ten: http://cgi.ebay.co.uk/BN-VATIKA-NATU...item5ae021f5f3
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Zadomowienie
|
temat o vatice był poruszany już wiele razy. Wiele dziewczyn bardzo chwali ten produkt i poleca, ja spróbowałam i mnie kompletnie nie odpowiadał, a już zupełnie nie rozumiem opinii, że ładnie pachnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze mi podpasuje, lubie zapach kokosow. Juz zamowialm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zadomowienie
|
Żeby to pachniało kokosami to by było dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepszy nawilzajacy szampon jaki mialam (choc szampon jest do mycia nie do nawilzania) to Vatika migdalowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oo.html&next=1 Odzywka z tej serii tez jest dobra. W Bootsie niestety niedostepne. A jesli chodzi o Wax to ja sie do tego juz nie zblize. Zrobil mi niewyobrazalna masakre na glowie. Zniszczyl wlosy i doprowadzil do LZS. Cytat:
Czy ladnie czy brzydko to pojecie wzgledne, co kto lubi, ale Vatika pachnie kokosem z cytryna i ma ledwie wyczuwalny zapach ziol.
![]() |
#4307 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=emciu;26568288]Witam.
![]() Sluchajcie moglybyscie mi polecic jakis mocno nawilzajacy, odbudowywujacy szampon na wlosy, ktory mozna np. nabyc w bootsie? ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- ja mam na zbyciu szampon shwarzkopf fioletowy z aminokwasami odbudowujacy dla rozjasnianych,lezy sobie u mnie bo nie bede juz rozjasniac wlosow, jak chcesz mozemy sie wymienic ![]()
#4308 |
Zadomowienie
|
Używacie filtrów na twarz? Ja właśnie zamierzam zacząć, ale troszkę mnie to przeraża. Poczytałam trochę i dziewczyny pisały, że jak się nałoży filtr to nie można już make-upy, a ja nigdzie nie wyjdę jak się nie umaluję, mam przebarwienia i blizny po trądziku. Po co nakładać to cały czas, nie wystarczy jak idzie się opalać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastepuje make-up, to mineralne filtry i piekna cera w proszku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam cerę mieszaną ze zmianami skórnymi w okolicach szyji i rzuchwy więc stosuję kwasy. Aby zapobiec przebarwieniom musiałam się przełamać i zacząć używać filtrów. Trafiłam na Kimberly Sayer i mogę Ci ten krem szczerze polecić (SPF25), jest naprawdę lekki (jeżeli masz suchą skórę to może być aż za lekki).
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego ja wczesniej tego nie widzialam??? Musze to miec.
![]() |
#4312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szien świecenia się nie boję, można sobie z tym poradzić, raczej tego, że blizny i przebarwienia będą widoczne, moja cera jest brzydka, a nie umalowana to już wogóle tragedia. Jeśli chodzi o kremy to ja teraz używam z vichy i naprawdę mi ten kremik odpowiada, cera jest w dużo lepszym stanie i nie chciałabym z niego rezygnować dlatego chyba podkład z filtrami będzie dla mnie najlepszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
W zwiazku z tym filtrem bare escentuals, czy uzywala go ktoraz z was?
Czy zaobserwowalyscie czy faktycznie chroni przed opalaniem? Nienawidze filtrow w kremie, a jestem skazana na filtry. Obecnie kupilam BB cream z filtrem 50/pa+++, ale sam troche za slabo chroni. I chcialam wlasnie na niego klasc tem filtr mineralny.
#4314 |
Przyczajenie
|
dziewczyny uzywylascie kiedys tego?
http://www.isisfragrancebeauty.co.uk...agrance/_18502 ja sie wlasnie zastanawiam nad zakupem, lekko ponad dyszka to nie pieniadze, ale niechce sobie krzywdy na twarzy zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Albo np tu http://www.garden.co.uk/ To zdaje sie, jest w Londynie. Zamawialam kiedys od nich pare razy kosmetyki przez internet. A czy wiecie, ze Superdrug ma tez juz swoja karte stalego klienta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
BAN stały
|
Jeżdżę zawsze na wakacje, przywożę mnóstwo, głównie LUSH, przechowuje w lodówce. Mogę tam wydać fortunę..uwielbiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
![]() I bardzo mnie to cieszy. Po pierwsze w Superdrug jest taniej niż w Boots, a po drugie w Superdrug mam zniżkę studencką ![]()
#4318 |
Raczkowanie
|
hej hej
dawno mnie nie było tutaj ![]() a propos Superdrug - za wydanego funta w sklepie dają 1 punkt, a za funta wydanego online - 10 punktow!! Teraz darmowa przesylka jest, wiec obczajam w sklepie i zamawiam przez net ![]() ![]() dziewczyny, mozecie jakas lekka mgielke do ciala polecic? Kiedys w PL kupowalam taka zielona Adidas, jakas zielona herbata czy cos, i coś takiego samego chcialabym kupic tutaj. Odswiezajace, lekkie, najchetniej zielonoherbatowe albo ogorkowe... Jakies sugestie? plzzzz!! z Le Guide Sante zamawiam 2-3 razy do roku, kupuje za tyle, zeby przesylka byla za free, nigdy nie mialam z nimi problemow, zawsze przysylaja gifty, mase probek i zbieram punkty lojalnosciowe, za ktore potem moge sobie wybrac dodatkowe prezenty z asortymentu. Polecam ![]()
![]() |
#4319 |
Rozeznanie
|
hej,moze jakies uaktualnienie przed wakacjami? ja wyjzedzam na wakacje do londynu i staram sie zorientowac co warto kupic. cos, czego nie znajde u nas w PL,albo co jest duzo tansze. No i jak do tej pory wiem,ze zapoluje na paletki sleek, na szmineczki 17 i MUA. jestem kosmetykoholiczka,ale nie do konca zorientowana w produktach z Uk, doradzicie mi?
#4320 |
Raczkowanie
|
Zuzanuss, ja Ci nie pomogę, bo ja sama eksperymentuję i prawdę mówiąc to się na tym nie znam
![]() Zaglądam, żeby Wam powiedzieć, że w lipcowym numerze Glamour są miniaturki kosmetyków Benefit - Benetint, High Beam i Posietint, a w InStyle (za 3,70) są dwa plastry Veet do depilacji i karta upominkowa do The Body Shop wartości 5 funtów. W Marie Claire kosmetyki mineralne, cień lub liner, ale nie znam szczegółów.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.