|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
co za facet?! zabić to mało
![]() kochana to teraz pomyśl, że po czymś takim teraz już będzie tylko lepiej Babeczki około dwóch tygodni, jest dość mały więc nie miałam z nim problemu ![]() ja znowu wiem gdzie, ale nie wiem do końca co ![]() nie mogę się zdecydować ![]() no ja tez się napaliłam
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45650419]No Babeczki niestety tak... Jak mi powiedziała w ogóle, że straciła Dziecko to nogi się pode mną ugięły - tym bardziej, że to jej druga strata. A jak powiedziała mi, że ten gnój ją zostawił to najchętniej bym go zabiła![/QUOTE]
aż ciężko uwierzyć wydaje się że znasz człowieka, jesteś z nim, kochasz go i będziecie mieli dziecko, a nagle coś takiego... tracisz dziecko i tego kto powinien wspierać Cię w tym czasie najbardziej ... oni pewnie mniej więcej w Twoim wieku? nie jakieś dzieciaki co są ze sobą pół roku, tylko pewnie jakiś dojrzały związek dwóch dorosłych osób... i o
|
#4293 |
|
Konto usunięte
|
No Babeczki Justyna jest rok starsza ode mnie... A ten facet to nawet nie wiem, bo w sumie Justyna nie mówiła nic o nim, nawet nie byłam do końca pewna, czy kogoś ma... Ale kawał gnoja z niego.
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to za najwyżej 5 lat. Wiecie co dziewczyny, ja widzę, że życie nikogo nie oszczędza... Ja nie będę się rozpisywać o sobie, bo jednak "goście" też czytają to forum, ale mogę powiedzieć, że też ostatnio plątałam się po szpitalach, przeszłam operacje, która nic nie dała, a lekarz mi powiedział, że powinnam tylko siedzieć przy biurku i się nie ruszać. Kiedyś też przez tą wadę wrodzoną w budowie ciała, jak byłam na uczelni mało co, a miałabym udar mózgu... nawet nie macie pojęcia w jaką panikę wtedy wpadłam jak czułam, że na pół ciała rozchodzi mi się paraliż... Ponadto w rodzinie też mam jeden problem, a w życiu zawiodłam się na nie jednej osobie, która miała być dla mnie największym wsparciem. No nic... życie trzeba brać takim jakim jest i się nie poddawać ![]() Gryzelda po takim gnoju to nawet ciężko rozpaczać... powiedzmy, że Twoja znajoma na tym skorzystała... kto wie co byłoby za 5-10 lat. A co tam u Was dzisiaj w menu ?? ![]()
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-03-19 o 07:54 |
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W menu u mnie na śniadanko standardowo kasza ale jeszcze nie wiem jaka, potem kanapki z wędzonym kurczakiem i sałatą, na obiad pewnie pierś albo jakaś rybka, kolacja stoi pod znakiem zapytania jeszcze ale może ugotuję sobie soczewicę bo dawno nie jadłam. Miłego dnia
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Kocie mam nadzieję, że teraz już ze zdrowiem będzie lepiej
u mnie w menu była owsianka z bananem, potem żytni z szynką i twarogiem, na obiad zupa jarzynowa z piersią a potem nie wiem co.. jestem zła idę i brzuch mi się kiwie, tak mnie to wkurza, że mam ochotę iść po drożdżówkę
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Ja mialam takie nerwy na siebie jak kiedys lezalam na boku to czulam jakby brzuch lezal obok mnie to ze chce Ci sie drozdzowke jest troche sprzeczne z ta zloscia.... przeciez ona Ci nie pomoze. Czy ze zdrowiem jest lepiej ? niewiem... przestalam sie tym przejmowac i zyje dniem dzisiejszym
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinek- umowilas sie juz na tattoo?
jak twoj TZ to przyjal:p kiedy idziesz robic ![]() A.jak jeszcze nie dzwonilas, to jak myslisz ile bedziesz musiala czekac? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
U mnie wczoraj:
1: 2 kromki chleba razowego z serkiem twój smak z przyprawami 2: 2 kromki chleba zwykłego z serkiem twój smak ze szczypiorkiem 3: talerz zupy kalafiorowej Smutno się czyta to co piszecie :/ Mężczyzna, który zostawia kobietę w takiej sytuacji nie powinien się w ogóle nazywać mężczyzną, prędzej chłopczykiem. Nigdy nie myślałam o tatuażu, nie podobały mi się tatuaże i nie chciałam mieć, ale szczerze mówiąc jak tak zaczęłyście pisać to sama zaczęłam się zastanawiać nad jednym Wiem nawet jaki napis bym wybrała, takie nijakie słowo, które mam w pamięci od kilku lat i nie znaczy nic dla nikogo - ale dla mnie jest bardzo przyjemnym symbolem. Taki mały, niepozorny... Może to by było faktycznie fajne
ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post33192618 szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post33410649 zapuszczam włosy i okazjonalnie odchudzam Edytowane przez vyenna Czas edycji: 2014-03-19 o 13:42 |
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tatuaż jak tatuaż, ale jeśli ma dla Ciebie znaczenie jego treść to dopiero jest naprawdę fajne pochwal się jaki napis co dla Ciebie znaczy i gdzie byś go chciała
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki TŻ się nic nie odzywa
w piątek jeszcze mamy dzwonić się uoewnić, że niec nie wypadło, ale na 99% idę wtedy Kocie opanowaś moją chęć na drożdzówkę, ale teraz w ramach podwieczorku zjadłam batonika jeżyka,a le pyszny był pojeżdzę dłużej na orbitreku
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już w sobotę idziesz? i co w koncu piszesz?![]() koniecznie wrzuć zdjęcie ! zapamietaj czy bolało jak bylo ile trawalo ![]() aaaaale Ci meeega! ja chyba jutro zadzwonie się umówić ![]() boję się, że jakoś źle mi wyjdzie, a tego niczym nie zakryje, bo to takie miejsce widoczne ![]() ale nie ma co się nastawiać na źle :P tylko na dobrze ale fajnie, że robisz w tym samym miejscu bo będę już coś wiedzieć ![]() musimy sobie kupić jakieś maści do gojenia i w ogóle ![]()
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Uff. melduję 10 km na rolkach Taka ładna pogoda, grzech było nie skorzystać.W ogóle dziewczyny, podejrzewam u siebie jakąś lekką anemię... bo dosłownie od 2 tygodni jestem zmęczona, chce mi się spać, gorzej widzę, ciężko mi się skupić i uczyć... Co prawda przeżyłam trochę stresów ostatnio, ale wcześniej też tak było. Z tej racji dziś u mnie na obiad była kasza gryczana ze szpinakiem i jajkie i do tego Cerutin, żeby żelazo się lepiej przyswajało. Ja się pytam wczoraj TŻ-ta" " A będziesz mnie dalej kochał jak sobie zrobię tatuaż ?" ![]() ![]() a on, "No pewnie, chyba że sobie zrobisz czachę na czole " Za nie długo jeszcze wszystkie z tego wątku wyjdziemy z tatuażami - napisami.
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki wszystko zapamiętam i powtórzę
![]() napis dalej nie wiem jaki, jutro sobię je wszystkie wydrukuję i do soboty im się przyjżę i przemyślę dokładnie właśnie muszę się zapytać tego kolesia czy mi da jakąś maść, a póki co poczytam na forach jakie są dobre wczoraj była u mnie koleżanka, która robiła sobie w lipcu, to przez pół roku nie mogła pić, ani się opalać ani chodzić na basen tylko, że ona ma na pół pleców i to jeszcze kolorowy![]() Kocie to może zrób sobie badania? czacha na czole
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki maly to po miesiacu wygojony juz chyba Ja chyba rano zadzwonie i sie umowie na napis 'lucky is my middle name" zaraz przyjezdza TZ i bedziemy gadac o moim tatuazu:dPolecam Ci wpisac w google generator tatuazy czcionka czy jakos tak i jest stronka, gdzie wpisujesz swoj napis i pokazuje sie w roznych czcionkach fajne jest ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- A robisz na prawej czy lewej? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Ja na prawej:p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę na lewej
![]() jak TŻ gadał z tym kolegą to powiedział, że on nie robi tak, że jemu się przynosi wydrukowany szablon i on to przenosi, ma jakąś tam księgę z wzorami i można sobie wybrać ![]() ten napis Twój mi się straaaasznie podoba zabiłaś mnie nim |
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
kobiety
ja grzeszę a was nie ma![]() zjadłąm jeszcze draże kokosowe i kilka pierniczków ![]() idę pod zimny prysznic i zrobię wyzwania i spróbuję mel b ale nie wiem czy będę miała siłę podnieść nogę
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4309 |
|
Konto usunięte
|
A mi się szamacz włączył :/ Zjadłam kajzerkę z wędliną, żółtym serem i ketchupem (oczywiście z masłem), 3 rurki z czekoladą z biedronki, resztkę paluszków beskidzkich cebulowych i teraz jem słonecznik. Pierwszy dzień @ i od razu efekt :/ Ale wiecie co? Nie chcę tego hamować, potrzebuję tego. Jutro już będzie lepiej
![]() A na 7 kwietnia mam wizytę u dietetyczki
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
hah
widzę, że nie tylko mnie wieło na grzeszenieale ja zawsze miałam tak, że jak już zjadłam coś to szamałam do nocy, a teraz zjadłam te ciastka i draże ok, trudno, ale potem poszłam ćwiczyć, wypiłam dużo wodu, na kolację zjem albo serek wiejski albo dewa jajka z plastrem szynki ![]() jutro mam na 9:25 to też rano poćwiczę Kocie ja wiem, że za dużo, ale zjadłam tyle kalorii ponad normę, że musiałam to spalić ![]() ale wiecie co...czuję się taka duża, opuchnięta po tych 2,5 tygodnia ćwiczeń mam nadzieję, że jak od 1 kwietnia ograniczę ćwiczenia to spadnie mi to uczucie i centymetry, bo czuję się jak mutant![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Gryzelda a co tak Cię wzieło na dietetyczkę? |
|
|
|
#4311 |
|
Konto usunięte
|
Koleżanka poszła, poleciły jej znajome, które chodzą do tej konkretnej dietetyczki i tak mają ustawioną dietę, że po 1 chudną, po 2 mają tyyyleee jedzenia, że nie mogą przejeść.
Ja już od dłuższego czasu o tym myślałam, ale jakoś nie mogłam się zebrać i Agata mnie w sumie przekonała Poza tym wydaje mi się, że coś robię nie tak jak powinnam, bo ostatnio waga strasznie skacze, czuję się mega zmęczona no i łapię się na tym, że po prostu chodzę głodna i szukam czegoś do zjedzenia
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak ćwiczyłam codziennie też chodziłam taka opuchnięta, myślałam że zwariuję... przestałam ćwiczyć na 3 dni i zeszłam od razu ponad kg z wagi. Teraz ćwiczę wyzwanie i co 2-3 dni rower/rolki jak jest pogoda. Jak bedzie dłużej deszcz to wrócę do dywanówek. U mnie dziś: ś: muesli z jogurtem 2ś: bułka z plasterkiem domowego pieczonego boczku i jajkiem ob. kasza gryczana ze szpinakiem i jajkiem pod. kokt. białkowy, małe jabłko, pół marchewki i dwa kęsy pierniczka ![]() kol. fasolka po bretońsku ![]() Wyszło mi jakieś 1400 kcal i ok. B:80. T: 46 W 149 i naprawdę jestem objedzona... Gryzelda dobry pomysł z tym dietetykiem. Jeśli faktycznie chodzisz głodna to może się okazać że nie potrzebnie się z tym męczysz i to może być znacznie przyjemniejsze
|
|
#4313 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie o to mi chodzi Kocie. A Pani dietetyk, do której się wybieram ma listę produktów, pyta co lubię, czego nie i na tej podstawie układa posiłki. Na pewno zaradzi też coś na mój brak możliwości jedzenia co 3-4 godziny i na obiady po 18
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
no Kocie ze 2500 to na luzie
![]() pokaże Wam moje zdjecie
|
|
|
|
#4315 |
|
Konto usunięte
|
Karolinek nie przesadzaj
![]() A zapomniałam Wam napisać Kupiłam dzisiaj nowy garniturek do pracy i spodnie są w rozmiarze 38 ![]()
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
no no, proszę Pani
dupka chudnie![]() ja serio tak czasem wygladam
|
|
|
|
#4317 |
|
Konto usunięte
|
Noo
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 |
|
Zadomowienie
|
Rano dwie kromki chleba razowego z serkiem twoj smak
Potem zupa kalafiorowa Tż się wyprowadził. Nie mam na to siły.
|
#4319 |
|
Konto usunięte
|
Vyenna
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze
![]() nie znamy sytuacji, ale chyba często mieliście spięcia? może to i lepiej? jakbyście mieli się ciągle kłócić... ja byłam trzy lata z facetem, były momenty takiej ekstazy a za chwilę chcieliśmy się mordować..tyle co ja się ubeczałam przez niego to nie pojęte dopiero jak się rozstaliśmy to odżyłam![]() Vyenna a jak macie być razem to bedziecie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

tylko, że ona ma na pół pleców i to jeszcze kolorowy
ja grzeszę a was nie ma