Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 10:03   #4291
krysiaa2608
Raczkowanie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

maluda wstała - idziemy się ubierać

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:06   #4292
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
A my wcinamy sushi

Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
skylie probiotyku nie miałam i nie mam, w sumei na jakiej zasadzie to działa? i w jaki sie w razie wu zaopatrzyć??
Probiotyk to te dobre bakterie. Reguluje prace jelit. Podaje sie go wlasnie przy problemach brzuszkowych i antybiotyku. My stosujemy Dicoflor 30 jesli bedziesz kupowac w proszku to kupuj w kapsulkach a nie saszetkach bo latwiej jest podac mniejasza ilosc proszku

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Wiecie dziewczyny z uk czego Wam zazdroszczę? Sklepów z kosmetykami. Tacie tyle fajnych firm i sklepów, że szok. Co chce sobie kupić, to 70% uk
A licząc koszty wysyłki już przestaje mi zależeć

Arrabiata- sushi się kocha albo nienawidzi ja nienawidzę, a mój mąż kocha.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a patrzylas na strawberry.net?

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Znowu dałam Małemu mm, a on tylko 60ml ledwo zjadł... i nie dało się wcisnąć więcej, bo płacz.. noż kurde..terrorysta mały..woli jeść w mini ilościach a często i matkę wykończyć..przecież on nawet nie zjadł dawki dla noworodka!
ola slabo je jak minelo za malo czasu od poprzedniego karmienia. Jak jest na wielkim glodzie to ladnie wciaga, ale czesto tez je na raty. Potrzebuje kilku minut oddechu i potem ladnie je dalej czasami tez musze ja odbic w miedzyczasie
Panski brzuszek. Ten typ tak ma

GHIA- sto lat dla Antosia

EWE- a co konkretnie dzieje Ci sie z wycieraczkami? Moze kleik im nie sluzy

KRYSIA- c o za horror chociaz z drugi
Ej strony lepiej byc nadgorliwym niz nie dopatrzec czegos ale co przeszliscie to koszmar

Cytat:
Mac ma sklep internetowy w pl. przepadlam.
Dawaj strone. A probowalas moze nowy produkt na przebarwienia? Zastanawiam sie nad nim.

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny,
ja tak na szybko zameldować, ze zyjemy
Dzisiaj Adas przekroczyl magiczna granice 5kg
Dokladnie miesiąc temu miał 3,98kg a dzisiaj 5,055

Odliczamy już dni antybiotykiem- kończymy w przyszla srode. Niestety stresujące będą te dni bo cos się zepsulo i pompa podajaca antybiotyk wpuszcza do linii powietrze
Probowali już zmieniac pompe, zmieniac linie podajaca lek ale to nic nie daje. Jednej nocy obudziłam się i cos mnie tknelo żeby wstać i przejrzeć linie przy pompie- ma 1,5 metra i cholerstwo zrobilo przerwę pompując 30cm powietrza Ja nie wiem jakby się to skonczylo gdybym się nie obudzila i to powietrze zostaloby wpompowane do zyly Adasia ...
Dlatego teraz co 40minut przeglądam linie, a ze antybiotyk 24h na dobe to padam na twarz. Dodatkowo Adas w nocy budzi się na jedzenie co godzine wiec ledwo już na oczy patrze Ale dam rade - jeszcze tylko kilka dni
Pielegniarkom to na reke, ze jestem taka nadgorliwa i robie wszystko sama im nie ufam bo raz przeoczyly przerwę wiec wole to sama robic- a w zasadzie po nich sprawdzać

Dzisiaj zlozylimy tez skarge na lekarza Nie używa rękawiczek, nie zachowuje sterylnosci przy pobieraniu krwi z cewnika i gdyby nie nasza interwencja to zablokowalby ten cewnik na amen

I najwazniejsza informacja- dzisiaj mielismy echo. Konsultant, który nie widział Adasiowych badan poprzednio stwierdził, ze on nie widzi wegetacji gronkowca w sercu! :
Powiedzial, ze jest albo na tyle mala albo całkowicie zniknela
Czekamy na rozmowe z konsultantem, który prowadzi Adasia od początku- jutro rano ma przyjść babeczka
[B]To oznacza, ze jeśli nic już się nie pojawi za mniej więcej 2 tygodnie wrócimy do domu

Obiecuje, ze jak znajde wolna chwile (bo aktualnie kiedy jest maz i zajmuje się Mlodym ja zasypiam na stojąco ) odpisze na wszystkie PW
cudowne wiadomosci

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
CYNOMONKU cudownie

I MICHAŁ ma dzisiaj 4 miesiące

A mnie Ola dalej wykancza nerwowo z jedzeniam. Po kilku dniach luzu po wieczornym dokarmianiu butelka wczoraj pierwsza pobudka 23:30 Moze nadrabia dzienne braki jedzeniowe bo za dlugo z piersi nie ssie podczas jednego karmienia

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:08   #4293
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Krysia, dzięki za wyjaśnienie.
Ja tam nigdy nie miałam prześwietlenia, kto wie, może też mam przerośniętą

U nas dzisiaj challenge: JABŁKO.
Zaraz się zabieram za karmienie, tylko ostygnie.
A potem będę się modlić do pieluchy, żeby zawartość była w porządku.....
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:09   #4294
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
A no i zamówiłam foto książkę czy któraś z Was zamawiała dwie, np na tż? bo się zastanawiam, czy się da jezeli mamy ten sam adres? aaa i przedłużyli promocję do 28.11 a było do 26.11.
da się!
tylko email musi być różny

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:15   #4295
katarzynkajg
Zadomowienie

Idziemy oglądać śnieg
Paa

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:17   #4296
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

skylie z wycieraczkami - pali mi sie bezpiecznik, trzebaznalezc gdzie jest zwarcie. A ponadto cos mi rozladowywuje akumulator - pobiera prad kiedy jest nieuzywany.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:17   #4297
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
a patrzylas na strawberry.net?
rok temu mąż mi założył czasową blokadę truskawy
także nie pytaj

http://www.maccosmetics.pl/?cm_mmc=D...z.pl-_-300x600
ja zrobiłam zamówienie już wczoraj, ech
nie próbowałam tego na przebarwienia, niedlugo zaczynam kwasy, więc liczę na ich efekt

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 10:29   #4298
Konto usunięte

Lachryma dobre z tym strawberry :P
Choć przyznam, że mi raz zrobił blokadę na... wizaż że niby za mało czasu z nim spędzałam :P
Jak wparowałam do jego pokoju, to tylko raz....

Dobra, jabłuszko zaakceptowane
Idziemy zaraz na spacerek kupić na jutro
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:33   #4299
surka
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie też dzisiaj biało Jak tylko Lila wstanie wyruszamy na spacerek

Margosia Mam nadzieję, że Piotrusiowi uda się zmniejszyć wielkość cyca

cynamon_owa Super wieści, jak Adaś ładnie przybiera Już niedługo będziecie w domku

Cytat:
CYNOMONKU cudownie

I MICHAŁ ma dzisiaj 4 miesiące

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaa Siedze wczoraj z Marysia i jemy kolacje. Nagle widze, ze plynie kaluza z pod jej tylka moje dziecko sie zapomnialo, bo sie zapatrzyla na bajke no i bach ja do gory, spodnie od pizamy z tylka i wycieram ta kaluze zanim wsiaknie w kanape. Poszlam po drugie spodnie, wchodze i mowie do niej "No Marysi to sie dzis POPISALAS" na co Marysia zdziwiona oglada raczki z kazdej strony i mowi "nie popisalas"

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Witam sie w ten biały poranek

Po mojej tygodniowej nieobecnoći (poza meldowaniem, że żyjemy) powracamy Tż powrócił do pracy, więc wracamy do starego rytmu. W niedzielę mieliśmy chrzciny. Wszystko super się udało. Byłam w szoku, bo Mikołaj rozpłakał się tylko raz jak zadzwonili dzwonami na rozpoczęcie mszy a potem cały czas spał- nie obudziło go nawet polewanie wodą

Mikołaj dalej budzi się w nocy co 1,5- 2 godziny Ale co dzień widać nowe umiejętności- wczoraj np. zaczął wyciągać rączki do zabawek, a 2 dni wcześniej zaczął się obracał z leżenia na pleckach na boczek Także to mi wynagradza cierpienia nocne.

Wkurzam się na ten śnieg bo teraz nie wiem czy mogę Mikołja tak zostawić na 2 godziny na balkonie??? co myślicie?

No i dziś Mikołaj obudził się obsikany po pachy, ale wcale mu to nie przeszkadzało bo gadaliśmy jeszcze pół godziny zanim się zorientowałam głupia

I dziś weszłam na wagę i o dziwo mam 2 kg mniej niż przed ciążą! jupi!!!!

To tyle u nas Poczytałam tylko ostatnie 2 strony, ale teraz już bedę na bieżąco

dzoan- przykro mi czytać, ze u Was kiepsko
cynamonki- SUPER, że u Was lepiej!!! Trzymam kciuki za powrót do domku!!!!!!!
Brawa za udane chrzciny i spadek wagi

Kejt głosuję wytrwale
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:38   #4300
Anulka_p
Zakorzenienie

Po drzemce, po mleczku, po zabawie na macie, więc znikamy na zimowy spacer.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:59   #4301
Neni1984
Zakorzenienie

Hej

Cynamonowa super wieści

Dzoan

A dla reszty

U nas tfu tfu trochę lepiej- w nocy wstawałam tylko 6 razy. Tak tak- TYLKO, zatem jestem w miarę wyspana
Kuba znów potrafi ślicznie leżeć na brzuszku i o dziwo -może tak leżeć bardzo długo, a wcześniej dość szybko się denerwował.
A od wczoraj przewraca się z brzuszka na plecki
I chichra się ze wszystkiego znów jak dawniej
I plecki jakby mniej bolą

A ja wróciłam do wagi sprzed ciąży, tylko w talii mam jeszcze 5 cm za dużo.
Zatem co tam Chodakowska-wiwat Skoki
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 11:04   #4302
AgaPlast
Zadomowienie

eve moja ciagle spi 5 godz na dworzu. Dzisiaj mamy 2 st.
katarzynka pozwól ze nie odpowiem na twoje pytanie odnosnie banana
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:07   #4303
lachryma
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43890822]
Choć przyznam, że mi raz zrobił blokadę na... wizaż że niby za mało czasu z nim spędzałam :P
Jak wparowałam do jego pokoju, to tylko raz.... [/QUOTE]
na wizażu nie można siedzieć za dużo, jedynie za mało, wciąż za mało

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
mam identycznie z tym, że bez skoka
Stary 2013-11-26, 11:10   #4304
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Cynamonowa super wieści

Dzoan

A dla reszty

U nas tfu tfu trochę lepiej- w nocy wstawałam tylko 6 razy. Tak tak- TYLKO, zatem jestem w miarę wyspana
Kuba znów potrafi ślicznie leżeć na brzuszku i o dziwo -może tak leżeć bardzo długo, a wcześniej dość szybko się denerwował.

Kejt chyba za dużo na ciebie głosowałam, bo też wywalili mi jakimiś dziwnymi zwrotami Ale później spróbuję znowu.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:16   #4305
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam, że Tobie to trochę za dobrze

Idziemy na zimowy spacer
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:23   #4306
misiaczka555
Wtajemniczenie

U nas piękne słonko śniegu brak
Tylko jedna pobudka na mleczko była o 4 i spanie do 8. Teraz jak zawsze od 12 drzemka (to nasza jedyna stała drzemka).

TZ nadal chory więc został dziś w domu. Korzystając z tego wybywam z koleżankami na kawę po południu i do galerii. Przy okazji zwrócę ubrania do C&A.

Misiolina każdego dnia mnie zaskakuje. Rozwija się z prędkością światła
Jeszcze tydzień temu trzymanie grzechotek było dla niej wyczynem i po pewnym czasie jej wypadały z rączki a sama wziąć nie umiała potem.
Dzisiaj pokazuje Mai grzechotkę a ona wyciągnęła do niej rączkę, wzięła ją do ręki, obejrzała ją, potrzasnęla i przełożyła do drugiej rączki

Edit
Koniec drzemki całe 22 minuty....

Ps. 55 przysiadów zrobione

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:38   #4307
czarownica1
Zakorzenienie

Witam się
bedzie mnie b. mało, nawet nie nadrabiam, sprawy zawodowe + Antek. Musze ten duet ogarnac tak, by dziecko było szczesliwe, i mamusia spelniona
Może przed snem mi się uda poczytać co u Was, bo w nocy karmie na spiocha, tak jestem zmęczona
buziaki, w miarę możliwości się odezwę choć na moment

Mała, głosowałam, i jak tylko się uda dam głos
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:48   #4308
idzia111
Zakorzenienie

cynamonku super ze u Was dobrze, cieszę się bardzo, ucałuj Adasia od ciotki wizażowej

Witam się z Wami, heh chciałam napisac z rana, a to juz 12:50 Nie, nie spałam, tylko jakoś czas mi dziś szybko leci.

Rozmawiałyśmy o pianinkach miękkich i znalazłam na merlinie pianinko smily play za 39,90zł, gdzie na all jest za ok 60zł, w innych sklepach internetowych tak samo. Zamówiłam właśnie, a że jeszcze wzięłam inne rzeczy to za przesylke 6zł tylko, i to kurier. Od 89,90 jest wlasnie 6zł

Szukałam uzywanych, ale dziewczyny zbiły mnie z tropu z tym praniem pianinka i stwierdziłam, że nie musi być od razu fisher price, a smily play też są fajne rzeczy. Bo jednak dziecko bierze do buzki wszytsko i wolę żeby jednak dało się pożądnie wyprać jesli uzywane. A mój Michaś jest dowodem ze i pianinko można ,,zjeść", on je wszystko

Margoś a nie chcesz karmić jednym cycusiem??

Mam taką akcję, że jeden mój cycek nie domaga, normalnie urok na forum czy co

Karmię z obu, ale z jednego super leci a drugi, porażka, młody się wścieka z lekka, ale nie daję za wygraną i najpierw daję ten gorszy. Zresztą ten gorszy od początku był nie bardzo. Rany na nim gorsze, wypływ gorszy, młody gorzej go chwytał, a z wyglądu wydaje się być ok

Co jeszcze .... mhmh ... poczytam Was, o ile młody nie wstanie i moze coś sklecę.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:54   #4309
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
U nas piękne słonko śniegu brak
Tylko jedna pobudka na mleczko była o 4 i spanie do 8. Teraz jak zawsze od 12 drzemka (to nasza jedyna stała drzemka).

TZ nadal chory więc został dziś w domu. Korzystając z tego wybywam z koleżankami na kawę po południu i do galerii. Przy okazji zwrócę ubrania do C&A.

Misiolina każdego dnia mnie zaskakuje. Rozwija się z prędkością światła
Jeszcze tydzień temu trzymanie grzechotek było dla niej wyczynem i po pewnym czasie jej wypadały z rączki a sama wziąć nie umiała potem.
Dzisiaj pokazuje Mai grzechotkę a ona wyciągnęła do niej rączkę, wzięła ją do ręki, obejrzała ją, potrzasnęla i przełożyła do drugiej rączki

Edit
Koniec drzemki całe 22 minuty....

Ps. 55 przysiadów zrobione
tak trzymac!

ja was troszkę podczytuję, alik ma super dzień, ale wymaga 100% uwagi, bo jak mama nie mówi do niego, patrząc prosto w oczy, to jest bardzo źle Ide robić moje 70 przysiadów
Stary 2013-11-26, 11:54   #4310
magolina
Wtajemniczenie

Kejt glosuję cały czas w miarę możliwości

Neni super, że skok pomału Was opuszcza i byle już nie wracał

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

Karmię z obu, ale z jednego super leci a drugi, porażka, młody się wścieka z lekka, ale nie daję za wygraną i najpierw daję ten gorszy. Zresztą ten gorszy od początku był nie bardzo. Rany na nim gorsze, wypływ gorszy, młody gorzej go chwytał, a z wyglądu wydaje się być ok
U mnie też tak jest, z tym, że ten gorszy jest od zawsze mniejszy, może Mlody już za młodu preferuje większe
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:00   #4311
Agrafka86
Wtajemniczenie

AGA ważne że to odkryłas

TYSIA dla Mikołaja za chrzciny. I super, że opanował nowe umiejętności.

FIAZO widzisz jak teściowa się martwi i Twoje zdrowie

PERSE jakbyś miała przerosnueta grasice to chorowalabys na przewlekłą chorobę Miastenie gravis rzekomoporazna nuzliwosc mięśni, wiem co piszę bo na nią choruje i wcale nie jest łatwo.

U nas brzydka pogoda i ze spaceru nici

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:04   #4312
Anulka_p
Zakorzenienie

Godzinka spaceru zaliczona, a teraz czas coś zjeść. Dłużej byśmy chodzili, ale ssało mi w żołądku, że hej.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:10   #4313
Agrafka86
Wtajemniczenie

A i ja miałam usuwana grasice w Zakopanem, bo przerosnieta wytwarza przeciwciała i atakują organizm. Pomimo usunięcia choroba zostaje na całe życie. Miastenia jest feeee.
Życzę każdemu aby zanikła u wszystkich

09.07.2011 Żona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 12:40   #4314
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
skylie z wycieraczkami - pali mi sie bezpiecznik, trzebaznalezc gdzie jest zwarcie. A ponadto cos mi rozladowywuje akumulator - pobiera prad kiedy jest nieuzywany.
Zobacz czy silniczek poruszajacy uklad wycieraczek nie robi zwarcia jesli moge cos doradzic

A zMarysi niezly aparat

Cytat:
rok temu mąż mi założył czasową blokadę truskawy
także nie pytaj

http://www.maccosmetics.pl/?cm_mmc=D...z.pl-_-300x600
ja zrobiłam zamówienie już wczoraj, ech
nie próbowałam tego na przebarwienia, niedlugo zaczynam kwasy, więc liczę na ich efekt

dobre. Mnie tz zalozy chyba na allegro
dzieki za linka

Cytat:
na wizażu nie można siedzieć za dużo, jedynie za mało, wciąż za mało

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

ROCKYY, DZOAN-

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:40   #4315
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Rozmawiałyśmy o pianinkach miękkich i znalazłam na merlinie pianinko smily play za 39,90zł, gdzie na all jest za ok 60zł, w innych sklepach internetowych tak samo. Zamówiłam właśnie, a że jeszcze wzięłam inne rzeczy to za przesylke 6zł tylko, i to kurier. Od 89,90 jest wlasnie 6zł

Szukałam uzywanych, ale dziewczyny zbiły mnie z tropu z tym praniem pianinka i stwierdziłam, że nie musi być od razu fisher price, a smily play też są fajne rzeczy. Bo jednak dziecko bierze do buzki wszytsko i wolę żeby jednak dało się pożądnie wyprać jesli uzywane. A mój Michaś jest dowodem ze i pianinko można ,,zjeść", on je wszystko
o super, dzięki za info znalazłam i już podsyłam dla chrzestnego, żeby na święta kupił z babcią jak jemu za drogie
my mamy karuzele tej firmy i jest super, więc i pianinko pewnie też

Cytat:
AGA ważne że to odkryłas

TYSIA dla Mikołaja za chrzciny. I super, że opanował nowe umiejętności.

FIAZO widzisz jak teściowa się martwi i Twoje zdrowie

PERSE jakbyś miała przerosnueta grasice to chorowalabys na przewlekłą chorobę Miastenie gravis rzekomoporazna nuzliwosc mięśni, wiem co piszę bo na nią choruje i wcale nie jest łatwo.

taaaa , mogła by lepiej napisać "co tam u Was" lub "co słychać"

Byłam u pani dr bo nurtowała mnie piotrkowa wysypka na pleckach i cofanie pokarmu bez ulewania (podejrzewałam refluks)
pani dr powiedziała:
wysypka to prawdopodobnie od potu i się ociera i dlatego powstaje
cofanie pokarmu- potwierdziła, że refluks ale nie ma sensu go faszerować lekami tylko rozszerzamy diete
i uwaga kazała nam wprowadzać gluten przy użyciu mąki krupczatki bo jest delikatniejsza niż manna, byłam już w dwóch sklepach i nie ma

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:47   #4316
Agrafka86
Wtajemniczenie

FIAZO nam przez refluks też kazała rozszerzać dietę. Że to będzie dobre dla Misia na razie zjada pół słoiczka w południe i dopija 60 ml mleka.

09.07.2011 Żona

Stary 2013-11-26, 13:04   #4317
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Cynamonowa super wieści

Dzoan

A dla reszty

za wywalanie skoka i za wagę

My już po spacerze, Filip zjada swoją rękę, ale chyba dam mu butlę zaraz Dziękuję Kochane za głosy

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 13:05   #4318
Konto usunięte

Cytat:

Ojej Przykro mi, głupio tak wypaliłam. Z wypowiedzi Krysi zrozumiałam, że to może nie dawać żadnych złych objawów. A to jednak bardziej skomplikowany problem...

My też po spacerku, Młody dosypia w wózku, ale pewnie zaraz uruchomi syrenę.
Zimno i pochmurno, ale ja podobnie jak któraś z Was (wybaczcie!!!, że nie pamiętam która...) musiałam poszpancić nową kurtką :P I czapką i kominem :O I kupiliśmy jabłka na następne dni Oby tylko pieluszka była normalna, oby...
Stary 2013-11-26, 13:06   #4319
Agrafka86
Wtajemniczenie

PERSE nic się nie stało po prostu lepiej jak zanika.

09.07.2011 Żona

Stary 2013-11-26, 13:09   #4320
lachryma
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43893423]
Zimno i pochmurno, ale ja podobnie jak któraś z Was (wybaczcie!!!, że nie pamiętam która...) musiałam poszpancić nową kurtką :P I czapką i kominem :O [/QUOTE]

Oo, widzę, że nie tylko ja jestem prozna :p

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości