Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina -cz.9 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 08:50   #4291
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
tak zrobilam jak sie ukazala...poprostu urosla w oczach no ja nie wiem chyba to jakis znak
oby oby!!!
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:51   #4292
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Jesień się kończy, zima zaczyna, niech w naszych brzuszkach zamieszka dziecina

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
no może jeszcze za szybko i wspierasz niemiecką gospodarkę!!! życzę Ci, żeby @ nie przyszła póki co tempka poszła w górę, więc jest dobrze
przynajmniej teraz nie mam żadnego testu i już mnie nie będzie kusić
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
żadnych jaj . Tu tu nam wyskoczysz z II kreseczkami
No zobaczymy, bo tempka jakaś niezdecydowana i skacze z kwiatka na kwiatek nie wiadomo co się po niej spodziewać

o 2.30 miałam 37,01 bo córa się obudziła i tż do niej powędrował, bo nie mogłam wytrzymać i zmierzyłam jutro zmierzę i nie patrzę na tarczę i wpiszę jak się obudzę, bo dziś znów 1,5h nie mogłam spać
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:51   #4293
brydziajones
Zadomowienie

idziemy do tesciowki na herbe przed wizyta wiec pojawie sie pozniej

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 08:56   #4294
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
carmena no zuch z Twojego syna bardzo dobrze, że tak Ci mówi i tak Cię rozpieszcza to może nie będzie zazdrosny o maleństwo tylko będzie Ci pomagał w opiece nad bobasem
no ja też mam taką nadzieję, ale i tak wiem, że będzie jest za bardzo mamicyckiem on sobie nie zdaje sprawy jeszcze pewnie, że niestety pójdzie na bok trochę. Bo tak to mama tylko dla niego była i nie musiał się dzielić, i przytulał kiedy chciał, i mama szła do pokoju z nim jak poprosił. Ale uspokaja mnie na razie te mówienie o dzidzi, że może jednak nie będzie tak strasznie jak sobie wyobrażam

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Ale masz madrego synusia
wiem

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
cudnego masz synka . Fajnie, że tak się przejmuje i interesuje
ja też się cieszę i jestem w szoku . Sądziłam, że chłopaki się tak nie przejmują

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć laseczki

Podekscytowana dzisiejszym skokiem o 6 rano robiłam test bo nie mogłam wytrzymać i należą mi się lańska bo nic nie zobaczyłam
Dalej bolą mnie jajniki, choć nie czuję ciągłego kłucia jak to było w niedzielę Nospy już nie biorę od tamtego czasu.
Nie ćwiczę, bo jajca bolą wtedy jeszcze bardziej, daje sobie spokój na razie
Teraz czekam spokojnie do terminu @. Ovufrend wyliczył na 41 dc czyli - w sobotę () Ja zrobię teścior w poniedziałek o ile nie ubiegnie mnie szybciej @

ale bym chciała usłyszeć jak on słodziutko gada!!!!!! uwielbiam takie coś!!! Jest cudny, mam nadzieję, że nie będzie zazdrości
baciory bym ci dała, ale dla ciebie to by była sama przyjemność

no ja też mam nadzieję. no on tak troszkę jeszcze po swojemu gada niektóre słówka, więc brzmi to komicznie nie długo i Twoja córa będzie Ci tak gadała, mam nadzieję że zaraz po tym cyklu

właśnie sobie szamam kiełbachę drobiową z romuladą (Leine ty powinnaś wiedzieć co to )

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 09:07   #4295
jagodzia133
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
Hej można się doczepić? mam 27 lat jestem 2 lata po ślubie i tak nieśmiało zaczeliśmy z mężem pracować nad bobasem pod koniec listopada, niby sie załapaliśmy na dni płodne ale nic z tego nie wyszło, w sumie taki spontan troche. Od dziś mam nowy cykl i jak tylko skończy sie @ biore męża w obroty w sumie to będzie dla mnie pierwszy taki świadomy cykl starań pt"chcę bobasa i ma być"
witaj
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Tak mnie wszystkie nakręcały, że zrobiłam ten teścior który leżał już 3 miesiące w szafce, ale nie pozostawia złudzeń - negatyw Nie ma nawet cienia cienia cienia, więc zakładam, że jutro będzie większy spadek a potem @ przyjdzie. Zresztą ja się nie nakręcałam jakoś na ten cykl, wręcz nie chciałam robić testu bo byłam pewna, że nie wyjdzie, ale gdzieś tam z tyłu głowy zawsze kiełkuje malutka nadzieja. Niestety u mnie właśnie zgasła i czekam na @. Swoją drogą wiedziałam, że u nas to nie będzie tak hop siup i będziemy się starać miesiącami albo i latami o dziecko, no i oczywiście tak jest. Mogłam tylko zacząć wcześniej, bo mi szkoda mojej córci jak ciągle pyta kiedy będzie miała rodzeństwo Zanim my zrobimy jej rodzeństwo to już będzie nastolatką i będzie miała inne sprawy a młodsze rodzeństwo będzie jej tylko przeszkadzać o i doła załapałam ehh Głupi mózg
kochana a co to za nastrój nie wolno tak. Uda się zobaczysz nie ma co się martwić na zapas
Cytat:
Ehh macie rację, nie ma co się przejmować

Mogę się pochwalić?? od 4 nocy córcia nie dostaje smoczka na noc!!!
Usypiamy córę na zmianę, raz ja z nią leżę w jej łóżku, raz mąż. Twa to 10-20 min.Tłumaczymy, dajemy 'pieluszkę' to przytulenia i zasypia. Trochę płaczu jest, bo nawołuje mami, tati, dziadzia i wszyscy święci Ale o smoczka nie pyta! Ma jeszcze odruch ssania, ale jest ok. W nocy się na to nie budzi, jak już to woła mami, tati i ojczulek idzie ją poprawić czy poleżeć z nią. We czwartek będzie tydzień, mam nadzieję, że się nie złamiemy i w pt wyrzucę smoczki do kosza!!
no i super doczytałam że smoczki już wyrzucone także moje gratulacje
Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Nie odzywałam się kilka dni. Wczoraj zrobilam betę i wyszło 307. Dzisiaj byłam u gin. Nie znalazła pęcherzyka, mowiła ze jest jakaś kropeczka ale nie może potwierdzić. I znalazła ślad płynu w zatoce Dauglasa ;( Z tego co czytam to może być ciaża pozamaciczna
kurcze to nie ciekawie ale może to jednak jeszcze jest za wcześnie. Trzymam kciuki nadzieja umiera ostatnia.
Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Na wizytę idę 20.
czyli do 20 nie puszczam
Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Na pierwsze usg to najlepiej iść ok 7-8 tc. Wtedy już powinien być zarodek i nawet z serduszkiem.
A co do kaw. Ja ostatnio wykombinowałam taką mnianiuśną zimową kawkę Najpierw robię typowy kogel mogel, dodaję do tego kieliszek adwokata, espresso i mleko z pianką
I tak sobie popijam siedząc pod kocykiem
alez pięknie wygląda napiła bym się takiej
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
To do roboty
Czekam na zaproszenie i chcę widziec że mierzysz tempki i będziesz wiedziec kiedy wróci owulacja, a potem nowe starania OK ?

Humor mi się poprawil bo dzięki mężowi mam Premium nie pytajcie jak to się robi bo pojęcia nie mam
Ja mówię do niego: i widzisz właśnie zaoszczędziłam 15zł a on: JA zaoszczędziłem

Cytat:
Nie gratulujcie mi jeszcze, bo ja się boję, że zapeszę! ale dziękuję nieskromnie

widziałyście to?!!!!!!!! http://www.tvn24.pl/mieli-wykorzysty...,378351,s.html
jestem zażenowana, aż płakać mi się chce!!! Chłopak miał dzieciństwo do bani, nie wiem czy on kiedykolwiek będzie 'normalny' czy nie wyrośnie na pedofila, skoro był karmiony takim czymś od małego tak mi go żak
co za obrzydliwe potwory!! Powiem tak dla mnie więzienie to za mało. Ja bym ich codziennie maltretowała. Tak dziecko skrzywdzić. Co za obrzydliwe staruchy. Jak tak można
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
A w ogóle to muszę pochwalić się moim cudownym synkiem, bo w ogóle tutaj tego nie robię
Nie wiem czy wspominałam, że mój syn bardzo przejął się rolą starszego brata? a więc co chwilę gada mi do brzucha, każe pokazywać dziennie bobasa z babyastrology, przynosi banany i mandarynki dla dzidzi żebym zjadła, mówi w kółko co będzie z dzidzią robił. Już mi zakomunikował dawno, że to on będzie dawał mleko dzidzi a wczoraj jak tak znowu się nakręcił na gadkę o maleństwu, to powiedział, że jak się urodzi to weźmie ją do pokoju i będzie się bawił autkami, to mu mówię, że dzidzia za malutka będzie żeby się bawić z nim, to uspokoił mnie przejętym głosem jakby to się działo na prawdę, że jak się maleństwo uderzy to on je płaczące weźmie na rączki i przyniesie do mnie żebym je przytuliła ale jakbyście słyszały jak on to gada i pokazuje
Musiałam się pochwalić
ooooo matko jaki słodziak ależ kochany ten twój synio
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 09:12   #4296
Leine
Zakorzenienie

dziekuje jeszcze raz za gratki w sprawie smoczka 5 noc za nami i musi byc tylko lepiej

Jagodzia, skubana podziwiam, ze chce Wam sie nadrabiać
Stary 2013-12-11, 09:22   #4297
wik_and_ola
Zadomowienie

Hej babsztyle
Podczytuję Was, ale jakoś nie mogę się wbić w rozmowę
Leine, ogromniaste brawa dla Ciebie i córci
Carmena, super podejście synka Słodkie to jest, prawda? Mi aż się łezka kręci w oku jak córcia podchodzi czasem i całuje mnie w brzuch mówiąc coś do dzidziusia I też codziennie patrzymy na dzidzię z babystology
Neska, trzymam ogromne kciuki, żeby to była prawidłowa i zdrowa ciąża

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 09:31   #4298
vioris
Zakorzenienie

Cześć babolki
Znowu obudziłam się z bólem głowy a do tego mega bólem brzucha na @

Cytat:
nawet nie wiem co powiedzieć. w takich wypadkach powinni wydawać społeczeństwu takich ludzi, już by sobie z nimi poradzili. Osz, aż mnie wyobraźnia boli co bym im sama zrobiła

no cola tam beznadziejna...naw.du.pia ją lodu i sama woda z tego wzięłaś ten zestaw za dychę hmm?

No ja właśnie biorę zawsze bez lodu! A to była prawie woda! Zastanawialam się czy nie składać reklamacji ale nie chciało mi się kłócić. Tak, zestaw za dyche

Cytat:
A w ogóle to muszę pochwalić się moim cudownym synkiem, bo w ogóle tutaj tego nie robię
Nie wiem czy wspominałam, że mój syn bardzo przejął się rolą starszego brata? a więc co chwilę gada mi do brzucha, każe pokazywać dziennie bobasa z babyastrology, przynosi banany i mandarynki dla dzidzi żebym zjadła, mówi w kółko co będzie z dzidzią robił. Już mi zakomunikował dawno, że to on będzie dawał mleko dzidzi a wczoraj jak tak znowu się nakręcił na gadkę o maleństwu, to powiedział, że jak się urodzi to weźmie ją do pokoju i będzie się bawił autkami, to mu mówię, że dzidzia za malutka będzie żeby się bawić z nim, to uspokoił mnie przejętym głosem jakby to się działo na prawdę, że jak się maleństwo uderzy to on je płaczące weźmie na rączki i przyniesie do mnie żebym je przytuliła ale jakbyście słyszały jak on to gada i pokazuje
Musiałam się pochwalić
normalnie mnie rozczulilas

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-11, 09:32   #4299
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Carmena, super podejście synka Słodkie to jest, prawda? Mi aż się łezka kręci w oku jak córcia podchodzi czasem i całuje mnie w brzuch mówiąc coś do dzidziusia I też codziennie patrzymy na dzidzię z babystology
no ja nie sądziłam, że chłopaki się interesują takimi rzeczami. np. mój bratanek jak był w wieku mojego syna, a bratowa spodziewała się bliźniaków, to on nawet nie rozumiał dlaczego te dzidzie tam są, nie interesował się kompletnie, jak się go pytałam o to, że będzie bratem itd. to nie reagował i udawał, że nie słyszy. Sądziłam, że tacy są właśnie chłopcy...

A w ogóle to moi rodzice co 2 lata mają wnuków 2008 chrześniak, 2010 mój syn, 2012 bliźniaki i 2014 teraz moje i pomyśleć, że moja mama nie śpieszyła się do bycia babcią A ciotka (jej siostra) to jej zazdrości, bo marzy o tym, ale żadna z jej córek nie ma dzieci z różnych powodów. I tak się śmiejemy z ciotką, że mama nie chciała być babcią i ma co 2 lata, a ciotka marzy od 7lat i ani jednego wnuka na horyzoncie

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-12-11, 09:37   #4300
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie sobie szamam kiełbachę drobiową z romuladą (Leine ty powinnaś wiedzieć co to )
nie wiem co to
Stary 2013-12-11, 09:37   #4301
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Ale my tu jesteśmy i już pomyślałam, że wzajemnie się można umówić jakby któraś miała problem i zrobić

A my dziś takie zakupy jedzeniowe bardziej i prezent dla córci pod choinkę Sezon na "nie jedz tego, to jest na święta" uważam za otwary

Jutro z córką do ortodonty i po buty zimowe dla siebie i dla niej Nie wiem tylko czy damy radę, bo ona coś dziś niemrawa. Niedobrze jej było i chyba jutro jej do szkoły na te 3 godziny nie poślę, bo potem i tak ją muszę zabrać z ostatnich dwóch bo na 12.00 tam mamy być, więc niech zostanie w domu. Najwyżej jak się źle będzie czuła to nie pojedziemy do tego lekarza i przełożę termin. Ona ostatnio chora była na początku października w swoje urodziny, więc już 2 miesiące nic. Dziwne, bo zwykle co miesiąc jest chora. Jak znam życie to się rozchoruje na święta

Poszła szybko spać, bo się wyszalała w figlolandzie 2 godziny a potem miała mdłości w drodze do domu. Oby się nic nie rozwinęło, albo nawet jeśli to lepiej teraz niż na święta

dobre dobre
Jak dziś córa się czuje, mam nadzieję że sie chorobsko poddało?
Pochwal się butami jak kupicie
Moje kupione w listopadzie się rozklejają

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Nie, nie ja się jeszcze nie stresuję brakiem owulki, bo jest za wcześnie Planuję na ten weekend Temperatury nie miałam jak ostatnio zmierzyć, bo Tż'a budził mój budzik i nie miałam już czasu na mierzenie Postaram się już mierzyć, ale i tak mi się nie chce
Heheh to dobrze, na razie nie masz czym; oby tylko te testy nie były felerne bo jak nic nie pokażą, to pewnie się zdenerwujesz...
ja się wkręciłam w mierzenie, na razie mi się chce, fajnie wiedzieć co się dzieje

Maciejka już trzymamy kciuki za jutro

Cytat:
Musiałam się pochwalić

słodziak mały już sobie wyobrazilam jak się razem bawią autkami

Cytat:
Cześć laseczki

Podekscytowana dzisiejszym skokiem o 6 rano robiłam test bo nie mogłam wytrzymać i należą mi się lańska bo nic nie zobaczyłam
Dalej bolą mnie jajniki, choć nie czuję ciągłego kłucia jak to było w niedzielę Nospy już nie biorę od tamtego czasu.
Nie ćwiczę, bo jajca bolą wtedy jeszcze bardziej, daje sobie spokój na razie
Teraz czekam spokojnie do terminu @. Ovufrend wyliczył na 41 dc czyli - w sobotę () Ja zrobię teścior w poniedziałek o ile nie ubiegnie mnie szybciej @

Vioris dopisz mnie tam do listy bo widzę chyba o mnie zapomniałaś, niech wisi mój nick tak dla jaj

ale bym chciała usłyszeć jak on słodziutko gada!!!!!! uwielbiam takie coś!!! Jest cudny, mam nadzieję, że nie będzie zazdrości

dopiero wstałam więc idę wstawić młodej mleczko

Za wcześnie! Nic nas nie słuchasz, radziłam poczekać do niedzieli chociaż
Ale z ćwiczeniami to moze troszkę zluzuj na razie

Wik_and_ola gdzie Ty się podziewałaś dziewczyno, wieki Cię tu nie było...
Jak się czujesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 09:45   #4302
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
no ja nie sądziłam, że chłopaki się interesują takimi rzeczami. np. mój bratanek jak był w wieku mojego syna, a bratowa spodziewała się bliźniaków, to on nawet nie rozumiał dlaczego te dzidzie tam są, nie interesował się kompletnie, jak się go pytałam o to, że będzie bratem itd. to nie reagował i udawał, że nie słyszy. Sądziłam, że tacy są właśnie chłopcy...

A w ogóle to moi rodzice co 2 lata mają wnuków 2008 chrześniak, 2010 mój syn, 2012 bliźniaki i 2014 teraz moje i pomyśleć, że moja mama nie śpieszyła się do bycia babcią A ciotka (jej siostra) to jej zazdrości, bo marzy o tym, ale żadna z jej córek nie ma dzieci z różnych powodów. I tak się śmiejemy z ciotką, że mama nie chciała być babcią i ma co 2 lata, a ciotka marzy od 7lat i ani jednego wnuka na horyzoncie
No widzisz Masz wrażliwego synusia i bardzo dobrze mądry chłopczyk

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Wik_and_ola gdzie Ty się podziewałaś dziewczyno, wieki Cię tu nie było...
Jak się czujesz?
Ja czasem Was poczytuję, ale jakoś czasu mi ostatnio brak W pracy młyn, w domu impreza za imprezą, dodatkowe zajęcia córci, jeszcze mąż ostatnio nocki robił, więc całymi dniami odsypiał a chata na mojej głowie. Jeszcze muszę ogarnąć imieniny, w weekend urodziny córci, potem święta i siostra przylatuje na trzy tygodnie, więc jej też muszę czas poświęcić. No ale myślę, że po Nowym Roku trochę więcej czasu będzie i będę tu częściej zaglądać
A czuję się dobrze Mdłości mi przeszły i teraz to nie mam żadnych objawów, tylko coraz ciaśniej w spodniach. Jutro lub w piątek idę na prenatalne
Stary 2013-12-11, 09:47   #4303
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

i ja juz uciekam . Czas do pracy się zbierać (przydałby się z tydzień urlopu ). Miłego dnia
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 09:48   #4304
Juliette25
Zakorzenienie

Dobry!

Leine - a więc czekamy do poniedziałku
Stary 2013-12-11, 09:49   #4305
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
No widzisz Masz wrażliwego synusia i bardzo dobrze mądry chłopczyk

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Ja czasem Was poczytuję, ale jakoś czasu mi ostatnio brak W pracy młyn, w domu impreza za imprezą, dodatkowe zajęcia córci, jeszcze mąż ostatnio nocki robił, więc całymi dniami odsypiał a chata na mojej głowie. Jeszcze muszę ogarnąć imieniny, w weekend urodziny córci, potem święta i siostra przylatuje na trzy tygodnie, więc jej też muszę czas poświęcić. No ale myślę, że po Nowym Roku trochę więcej czasu będzie i będę tu częściej zaglądać
A czuję się dobrze Mdłości mi przeszły i teraz to nie mam żadnych objawów, tylko coraz ciaśniej w spodniach. Jutro lub w piątek idę na prenatalne
Teraz im blizej Świąt, wiadomo, mniej czasu
W sumie dobrze, ze nie meczą Cię mdlosci itp. a co do ciasnych spodni to też czekamy na focię brzusia
A do pracy długo zamierzasz jeszcze chodzić? Kiedy planujesz L4?
Stary 2013-12-11, 10:20   #4306
Karoloo
<3 <3 <3

Cowie powodzenia dzisiaj

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:22   #4307
maskora
Raczkowanie

Edytowane przez maskora
Czas edycji: 2013-12-11 o 10:27
maskora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:27   #4308
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie - 15 listopada miałam okres, owulacja na 28/29, okres powinnam dostać planowo w najbliższą sobotę, dziś sprawdziłam sobie temperaturę rano, tak oo z ciekawości i miałam 37,3, umknęła mi informacja, że temp na początku ciąży wzrasta no i nie wiem czy robić już test czy czekać do soboty???
Czekaj do dnia spodziewanej miesiączki i rano, z pierwszego moczu wykonaj test.
Wcześniej nie ma sensu.
Stary 2013-12-11, 10:42   #4309
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Teraz im blizej Świąt, wiadomo, mniej czasu
W sumie dobrze, ze nie meczą Cię mdlosci itp. a co do ciasnych spodni to też czekamy na focię brzusia
A do pracy długo zamierzasz jeszcze chodzić? Kiedy planujesz L4?
Na pewno do końca roku pracuję, ale jeśli dalej będę się dobrze czuła to chciałabym pracować chociaż do końca marca, żeby bilans ogarnąć. A potem na urlop i zwolnienie Taki mam plan, ale zobaczymy co z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Czekaj do dnia spodziewanej miesiączki i rano, z pierwszego moczu wykonaj test.
Wcześniej nie ma sensu.
Zgadzam się
Najlepiej poczekać do dnia spodziewanej @, bo wcześniej wychodzą negatywy, albo takie bladziochy, że dziewczyny tylko niepotrzebnie się stresują

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 10:48   #4310
emagi
Rozeznanie

Hej kobitki U mnie dziś zimno, szaro i ponuro i mam doła. Dobrze, że kot sie przytulił bo to najlepszy grzejnik i pocieszacz na taką pogodę. Dziwna ta moja @ w tym miesiącu bo jakaś krótka, ledwo sie zaczeła, a już sie kończy a cykle mam dłuuugie. No ale przynajmniej szybciej się wezmę za produkcję fasolki
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:51   #4311
kotka34
Zadomowienie

hej babolki
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 10:56   #4312
vioris
Zakorzenienie

A my jedziemy akurat do lekarza z córka potem do mamy a potem po buty. Dziś znowu miałam jakieś głupie sny. Tym razem ze byłam w ciąży i byłam na badaniach krwi i facet pobierał mi krew chyba z każdego mozliwego miejsca na ciele a potem mi nacial pierś i nie umiał zszyc ja nie wiem co to ostatnio mi się dzieje w głowie że takie sny mam

Stary 2013-12-11, 11:08   #4313
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje jeszcze raz za gratki w sprawie smoczka 5 noc za nami i musi byc tylko lepiej

Jagodzia, skubana podziwiam, ze chce Wam sie nadrabiać
hehe ja też się sobie dziwię. ale tak to jest jak się wchodzi raz dziennie rano albo co drugi dzień. Ale wiesz w domu siedzę i tak i tak to mam czas A wieczorem to mąż kompa okopuje wiec wiesz. Trzeba sobie radzić
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 11:27   #4314
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
hej babolki

Cytat:
A my jedziemy akurat do lekarza z córka potem do mamy a potem po buty. Dziś znowu miałam jakieś głupie sny. Tym razem ze byłam w ciąży i byłam na badaniach krwi i facet pobierał mi krew chyba z każdego mozliwego miejsca na ciele a potem mi nacial pierś i nie umiał zszyc ja nie wiem co to ostatnio mi się dzieje w głowie że takie sny mam

Skąd Ci się to bierze to ja nie wiem
Czekamy na relację od lekarza i z zakupów
Stary 2013-12-11, 11:31   #4315
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:

Ale sen! co Ty za filmy ogladasz Kochana?)

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 11:34   #4316
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem co to
taki sos Remoulada czy jak to się tam pisze znany w Niemczech, tam go zresztą poznałam tyle, że mi przywieźli jakiś taki inny w Lidlu były zawsze, ale teraz jakieś inne robią bo to nie ten smak. Myślałam, że będziesz kojarzyła

Cytat:

to mi się śniło, że urodziłam sześcioraczki i mąż mi zniknął więc zaraz po porodzie wyjechałam do pracy za granicę, by zarobić na te wszystkie dzieci. W tym czasie moja chrzestna się nimi zajęła jak wróciłam i chciałam je nakarmić i przytulić, to one nie chciały być u mnie, nie chciały jeść i nie traktowały mnie jak matkę. Ależ się napłakałam w tym śnie normalnie czułam się jak zła wyrodna matka, która porzuciła swoje dzieci.

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-12-11, 12:01   #4317
kotka34
Zadomowienie

mi sie snilo dziecko w wozku ze bylam z nim na spacerze przyszlam do domu z nim i nie kazali mi go brac z wozka i nie wiem czy to bylo wogole moje dziecko czy sie nim tylko opiekowalam az sie poplakalam w tym snie
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-11, 12:20   #4318
Karoloo
<3 <3 <3

Ale mam dzisiaj mały zapierdziel Przynajmniej czas szybko leci

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:23   #4319
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Heheh to dobrze, na razie nie masz czym; oby tylko te testy nie były felerne bo jak nic nie pokażą, to pewnie się zdenerwujesz...
ja się wkręciłam w mierzenie, na razie mi się chce, fajnie wiedzieć co się dzieje
Wychodzą. Wczorajszy był dużo bardziej mocniejszy od poprzednich. Coś się zaczyna dziać

Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
Hej kobitki U mnie dziś zimno, szaro i ponuro i mam doła. Dobrze, że kot sie przytulił bo to najlepszy grzejnik i pocieszacz na taką pogodę. Dziwna ta moja @ w tym miesiącu bo jakaś krótka, ledwo sie zaczeła, a już sie kończy a cykle mam dłuuugie. No ale przynajmniej szybciej się wezmę za produkcję fasolki
Wg mnie @ krótkie i słabe nie są niczym dobre, bo albo macica się źle oczyszcza, albo nie ma z czego się czyścić. Miałaś mierzone endometrium? Nie jest w moim zamiarze straszenie Ciebie, ale warto to sprawdzić No chyba, że krwawienie było duże, to nie ma czym się przejmować.

Leine Nie zamartwiaj się jeszcze. Ja trzymam kciuki za II kreseczki w poniedziałek

Carmenaa Rozczulający Twój synek

Brydzia Kciuki za wizytę

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:34   #4320
Leine
Zakorzenienie

O ja głupia teraz robię to, co kiedyś niektóre z Was- nakręcam się, aż mi wstyd

Ciężarówki jaką macie temperaturę w ciągu dnia??
Bo ja mam 37,31

normalnie idę dałna załadować

Zawsze się śmiałam, że ktoś mierzy w ciągu dnia a teraz sama to robię, co za dupek ze mnie
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Ale mam dzisiaj mały zapierdziel Przynajmniej czas szybko leci
a co robisz?
Cytat:
taki sos Remoulada czy jak to się tam pisze znany w Niemczech, tam go zresztą poznałam tyle, że mi przywieźli jakiś taki inny w Lidlu były zawsze, ale teraz jakieś inne robią bo to nie ten smak. Myślałam, że będziesz kojarzyła
uu kochana ja nie lubię sosów kupnych a wolę sama je robić.... w ogóle nie lubię kupnego żarcia co ktoś robił bo mam awersje, że może ktoś napluł, czy co...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości