|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Kończe obiad, przerobiony pomysł Kluski
![]() ![]() Iza jak Domiś? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Dziewczyny wiec mam mega wku.rwa za☠☠☠i.sty nfz! Poszlam do tego proktologa, wchodze pan dr ma z 70lat ale nic pyta mnie co mi jest????hmmm no jajco sobie pomyslalam ale ok.mowie mu opisuje przebieg choroby i dotychczasowe leczenie a on spojrzal zalecil masc ktora nadaje sie chyba na sam poczatek choroby a nie taki stan i mowi ze mnie zbada na nastepnej wizycie i mnie umowi.wiec pytam czemu nie dzis a on ze takie procedury:/ noz szlag mnie trafil pojechalam tam na darmo.nic to badanie mam 29 a gdybym chciala zabieg to podobno 3dni w szpitalu sie zostaje, pytam go po co skoro prywatnie ide 30min i wracam do domu , wiec on znow ze procedury i nfz kasy nie chce zwracac...kurde krew mnie zalala, nic w tym kraju na fundusz nie zalatwi sie naprawde tylko u nas takie wszystko chore! Musze sie dowiedziec ile mam tych dziadow bo usuniecie jednego to300zl a wczesniej mialam 4 wiec 1200 ale juz wole pojsc i od razu zalatwic niz chodzic na x wizyt i pobyt w szpitalu bo ja Natusi nie zostawie a tez mam dosc chodzenia i meczenia sie z tym.
Ewciu szalenco okna bedxiesz myc ![]() ![]() Iza , Ziajka podziwiam za checi robienia samemu jedzenia ja poki co mysle o sloiczkach tylko. Coffee bedziesz cycolic na pewno nie ma co myslec poki co.Najwazniejsze zeby dzidzia byla najedzona wiec czy butla czy cycek to i tak bedxiesz miec niunke blisko to bedzie magicznie ![]() Mdleje taki upal,ide zjesc loda na ochlode emocji ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Ziajka trzymam kciuki. Dasz rade Kochana.
Gianka masakra jakas po prostu. Jeszcze dziadyga stary pewnie ledwo lazi a sie produkuje o procedurach. Tz juz w drodze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Domiś chyba ok,cały dzieñ jest normalny śmieje sie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Wtajemniczenie
|
A co tu takie pustki?
Ewcia jest już tż ? ![]() ![]() Gianka co za lekarz, debil i tyle. A jakbyś poszła do szpitala na nfz i wypisała się na żądanie? Trzeba kombinować Obiad ok, posiedziedzieli chwilę i już mieli się zbierać gdy zadzwoniła córka, że jedzie do nich w odwiedziny, a że dawno nie była u mnie to przyjechala do nas na kawę i odwiozła rodziców. Czyli wyszło jeszcze większe zamieszanie, wybawili Kubusia, wymęczyli, ale odbębnione ![]() Pojechali jak tż wracał, łeb mi pęka od nadmiaru wrażeń. Tż kupił na pół roczku Kubusiowi pierwsze herbatniki (można gluten nimi wprowadzać) i Mały Smakosz delektował się nim. Dokupiłam nakrecanego lewka, aż trząsł się na jego widok. Mam nadzieję, że go będzie zachęcać do pełzania. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-07-17 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Wtajemniczenie
|
Bry!
Gianna 300zł za jednego!!?? Ja w Gdyni mam sympatycznego proktologa, założenie 2 gumek kosztuje 250zł. Ale rzeczywiście masakra z tym NFZ. Ja też po zabiegu poszłam dalej (i miałam przygody ![]() Ja praca, mama, TŻ. Nic się nie dzieje, @ sobie trwa. Idę robić obiad. |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gianka lekarze starej daty są najgorsi, z reszta jak i to całe nfz ![]() Ziajka znowu przeboje z tymi teściami, dobrze, że obiad miałaś ![]() Tasia jak tam po wizycie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zadomowienie
|
Porod dlanie tez był piekny pierwsze cycolenie piereszy uscisk i tz wpatrzony w nas podczas pierwszego karmienia. Ciagle mam ten obrazek przed oczami.
Zawsze bedzie nas to wzruszac. Natka spi mieliśmy gosci na chwilke ale jak zorientowali sie ze mala marudna i ze pora kapania to kulturalnie i z wyczuciem sytuacji sie pożegnali. Uwielbiam takich gosci. U nas dzis troszkę chlodniej. Kasia jak ja ci zazdroszcze cycolenia Ruda ja nie moge jak mam brudne okna. Mylabym je co sobote ale gorzej z czasem Iza ja mialam w planach robic sama jedzonko ale zaprzestalam na gotowcach. Arletka natka teraz spi w koszulce i pampku pozniej ja przykryje cienkim kocykiem Co do spedzania czasu to rano Natka lezy z nami w lozku i bawi sie stopami jak sie znudzi sciagam pampersa. Pozniej idziemy do lozeczka przebrac sie i zrobić poranna toaleta nastepnie rundka po chalupce na rekach pobudzic wujkow pogonic psa. Mama robi herbatke corcia ze mną. Bydzimy tz on sie z nia bawi na lozku. Pozniej rundka po podworku odwiedziny psow ;-) tu zazwyczaj wozek.(jest ok10) drzemks albo w domu albo w wozku na tarasie. Zabawa na macie tu polezy czasem i godzine. Posiedzimy na lozku z zabawkami. Jak ma nudy to idzirt z tz do studia i tam gra z nim na klawiszach i dalej godzina leci. Miedzy czasie spacery po posesji ![]()
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Ale mam do du.py dzień dobrze że się kończy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Boże we filmie właśnie biegają
![]() ![]() ![]() ![]() Ziajka dobrze że masz to już za sobą, TŻ ma być gdzieś na 23cią ![]() Yss a daj spokój,ja dzisiaj przez tą @ledwo łażę ![]() Izka a co się dzieje? Kami ja lubię aktywne dni,jak się nudzę to czas leci jak jakby minuta była godziną ![]() Zmykam do k ![]()
#4301 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki TASIA pisala do mnie ze byla na wizycie i malutka malo przybiera wazy 2,5kg i ma malo wod.lozysko sie nie starzeje.bardzo sie denerwuje i w sobote ma powtorne badanie i jak wyjdzie podobnie to bedzie miec cc.
Tasiu ja jak juz mowilam nie wierze tym wszystkim pomiara itp tyle razy juz cos pokrecili, zle zmierzyli, zwazyli i wierze ze u was jest tak samo kochana dobrze bedzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Tasiu ściskamy kciuki żeby wszystko było u was dobrze
![]() ![]()
#4303 |
Zakorzenienie
|
Kobietki jestem ale pewnie tylko na chwilę bo zaraz mnie wydawali . No to tak . Wczoraj dojechalismy o 23:30 masakryczne zmęczeni . Mała w.sumie dobrze ale ja jestem wściekła jak osa warunki katastrofalne . Bierzaca woda jest i prąd też ale na tym się.kaczy bo syf i nawet mała nie może poraczkpwac . Ten pokój co jest.ładnie wyłączony to mój teść.dla siebie zaklepal. A przyjeżdża w poniedziałek . Nosz szlak trafia . Dziś wszystko ukylam żeby jeść z czystego i mam z głowy .
Jak dam radę to doladuje konto . Dajcie znać jak by się coś działo . Idę Was nadrabiać jak dam radę ![]() Jak jechałam przez Białystok myślałam o Izie że tak blisko jesteśmy . Wracamy prawdopodobnie w środę (a ja mak nadzieję że wcześniej) Kocham Was i tęsknię ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Tasiu ja też ściskam kciuki. Będzie dobrze . Musi być
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Basiu powiem tyle MASAKRA ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Sama jestem dzisiaj? TŻ już blisko... kurde ale się cieszę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Spadam bo TŻ zaraz będzie,spokojnej nocki,odezwę się jutro ![]()
![]() |
#4305 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tasiu Trzymaj się! I podzielam zdanie Gianny, te pomiary nie zawsze są dokładne. Nie pisałam wam, wczoraj Ci goście co byli u mnie, to byli na prezentacji. Pani u mnie pokazywała garnki i w nich gotowała. A ja za zorganizowanie pokazu u mnie dostałam super maszynkę do ciachania wszystkiego. O taką: http://dagskrain.is/frm/extensions/I...chmentID=32302 . Dzisiaj maszynka poszła w ruch i jestem mega zadowolona. W końcu TŻ nie jest mi potrzebny do ciachania cebuli, czego osobiście nie cierpię. A maszynka jest na prawdę solidna. Garnki to już inna sprawa, są super ale też są drastycznie drogie. Idę do TŻ, mama dziś ma wychodne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Basiu masakra ![]() Tasiu Natek miał ważył 2 kg, a ważył 3 i jest teraz kawał chłopa, lekarze się mylą na pewno ![]() Gianna nie będę mówić, co myślę o naszej służbie zdrowia, bo poszłyby same epitety ![]() YSS super maszynka ![]() Dziewczyny ja żałuję, że nie mogę powiedzieć, że poród to był najpiękniejszy dzień w moim życiu, bo nie był, wręcz przeciwnie, takiego bólu nie spodziewałabym się nigdy ![]() Dobrej Nocki ![]()
#4307 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia :jupil jest tż , dzieje się
![]() ![]() Yss super sprzęcik. Chata wolna dzisiaj jak za dawnych lat ![]() Tasia ![]() Basiu co za koszmar i to ma być urlop? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
jestem i ja
nadrobiłam ale nie mam siły odnosić się do wszystkiego, z góry przepraszam. Tasiu na pewno pamiętasz jakie były cuda u Lili a ostatecznie Natanek nie urodził się mały. przesyłam uściski, trzymaj się ![]() Yss jutro wynik? Gianna no ten lekarz poracha ![]() Ziajka gratulacje dla Kubunia ![]() Ewciu mam nadzieję że tż już jest Basiu masakra. ![]() ja cały dzień latałam, jeszcze bateria mi padła. Hania źle się czuła po szczepieniu ale już chyba ok chociaż zasnąć nie mogła. usmażyłam rybę na jutro, pasam na ryj więc idę spać. dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Wtajemniczenie
|
Kluska biedna Hanulka , mam nadzieję, że już będzie dobrze po szczepieniu i spokojna noc przed Wami. Dobranoc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Wtajemniczenie
|
Możliwe. Dzisiaj lekarka do mnie dzwoniła żeby mi powiedzieć, że nie mają jeszcze wyników. Ja jej na to, że i tak dostałam okres więc w ciąży nie jestem. To pytała czy w takim razie ma dzwonić, powiedziałam że tak abym mogła przekazać dane klinice. No to obiecała zadzwonić jak tylko będą wyniki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
hej
omg od ponad godziny jesteśmy na nogach :ziewa: czekam tylko na drzemkę
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zadomowienie
|
My tez na nogach od 5 Natka ma goraczke prawie 38 dalam jej pedicitamol i teraz zasnela. Nie wiem czy to na zabki czy sie przeziebila bo tz chodzi i tez niby chory. Ide jeszcze na drzemke bo od 2 do 3 corcia urzadzila sobie pogawedke
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski. Sniadnko zjadlam,Kostus tez i juz od6tej szaleje z Tatusiem. Brzuch mnie boli jak cholera.
Yss super sprzet,dzisiaj prztul sie do meza i odpocznij sobie. Klusia i jak Hanulka? Ziajka postaram sie wchodzic jak najczesciej. Kami pewnie zabki. Bidulinka mala nasza. Zmykam zajrze pozniej. Udanego dnia Kochane. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4314 |
Zakorzenienie
|
Hej
My tez juz nie spimy od godziny ,oby byla drzemka bo oczy leca. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Ranne ptaszki dzisiaj włączyły się chyba
![]() Ewcia takiw poranki w komplecie najlepsze ![]() Kami biedna Natka, pewnie ząbki, oby nie przeziębienie ![]() Kluska Gianka jak dziewczynki? Mam nadzieję, że lepiej niż wczoraj Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Tak jak Giannka pisałam. Hania niby nie przybiera tak jak powinna. Główka jest mała, nawet nie wiem co to znaczy. Ale cholera ostatnio ważyła 1720 a teraz 2537. No to przybrała przecież. Może lekarz panikuje ale powiedział ze lepiej panikować nic potem żałować. Tak wiec w sobote wizyta u jeszcze jednego specjalisty a jak on potwierdzi to cc natychmiastowa. A ja co... przerażona na maksa. Sprawdzam czy sie mała rusza i oszaleje chyba do tej soboty. Dziekuję za wsparcie. Jestescie nieocenione. I dobrze ze jestescie. Bo tak bym tylko siedziała i ryczała. Boje sie o te wody. Staram sie wlewać w siebie jak najwiecej. Przepraszam ze tylko o sobie ale ostatnio nie mam głowy. Jeszcze teraz tak wyszlo, mało tego GBS też pozytywny. Chciałabym zeby było juz po wszystkim. |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Ziajka Nata ma takiego maruda od rana ze ja juz nie mam na nia pomyslu:/ oczy trze ziewa ale usnac nie chce
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cos te nasze dzieciaki sypiac nie moga ![]() Moja chce zeby ja bujac w nocy no masakra jest z tym bujaniem a juz sama zasypiala a teraz znow trzeba bujac:[ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam
Nic szczególnego poprostu humor do bani. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Więcej napisze potem bo idziemy jeść kaszke.
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Tasia, trzymaj się tam kochana! Kciukam za wagę i zdrówko Hani i Twoje! Będzie dobrze
![]() ![]() Coffe, matko Ty już na wylocie ![]() ![]() Rudzia, cieszcie się tam! ![]() ![]() Gianna, Kluska buziaki dla dziewczynek , oby dzisiejszy dzień był lepszy ![]() Cześć.
#4320 |
Zakorzenienie
|
Kluska a ma Hanulka odczyn po szczep?u nas jest znow mega stwardnienie mowilam o tym na szczep a dr pow ze to normalne i mam sie nie martwic ale zaczyna mnie to niepokoic:/
Ide dzis do internisty bo skierowanie na badania bo cos ostatnio jakas slaba jestem i bez mocy totalnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.