|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Tam też jest właśnie przedzielony
|
|
|
|
#4292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat łososia nie jem, nie lubię w ogóle ryb ale jestem ciekawa ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
musiałabym zrobić badania żeby wiedzieć przez co ale boje sie ![]() Też pracuje w galerii więc Cie doskonale rozumiem Pytania o łazienke i sklepy X to norma, tylko że ja nie znam w ogóle sklepów tam, osoby ze sklepów znam ale przecież tylko te osoby które mają sklepy blisko a nie całą galerie U mnie pytają się milion razy o cene czegoś co mają przed oczami i to dosłownie gez, szlag mnie trafia czasami bo chciałoby się im cos powiedzieć a nie można ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
To trochę bezsensu, no chyba że nie planujecie więcej dzieci
|
|||
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kąt własny by był, tylko wejście do niego byłoby z salonu Póki co mielibyśmy tam sypialnię, a kiedyś pokój dla drugiego dziecka jeśli by było
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, mi się wydaje że jednak powinniście mieć salon w przyszłości. Ja się wychowałam w dużym domu i nie wyobrażam sobie nie mieć pokoju z z fotelami wygodnymi, tv i książkami dla wszystkich. A poza tym jak ktoś by Was odwiedził (a wiadomo że mieszkania często nie będziecie zmieniać ) to nie ma wtedy (przy ewentualnym drugim dziecku) pokoju odwiedzin.
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Konto usunięte
|
Miałam dzisiaj okazję kupić 2 Kallosy: cherry i blueberry... i nie kupiłam żadnego
A teraz żałuję. Dobrze, że nie wzięłam ich do ręki bo wtedy ciężko byłoby mi się powstrzymać
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież salon będzie Pokoje są 3, jeden pokój będzie dla Amelci, drugi to salon, a trzeci na razie zagospodarujemy jako sypialnię. W przyszłości jeśli będziemy mieć drugie dziecko to z sypialni zrobimy pokój dla drugiego Nie muszę mieć kiedyś sypialni. Po prostu chcemy mieć trzy pokoje w razie drugiego dziecka. U mnie w rodzinnym były dwa pokoje, w jednym byli rodzice, a ja dzieliłam pokój z siostrą Nie powiem, że byłam z tego powodu zachwycona, ale też jakoś bardzo źle tego nie wspominam. Chciałabym swojemu dziecku/dzieciom zapewnić inne warunki niż miałam sama
|
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To, że będziecie mieć salon i pokój dla Was przez jakiś czas jest do przejścia.
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale takie pytania codziennie słyszę Albo pytania, którędy mają wyjść z galerii, żeby najłatwiej na parking podziemny dojśc na to oznaczeniaW weekend u mnie są badania włosów z Gliss Kurem i tak myślę co mi ciekawego mogą powiedzieć Poszłabym!
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Ja najpierw miałam pokój z rodzicami,potem z bratem. Swój mam dopiero od 3klasy gimnazjum, od wtedy też dopiero rodzice mają swoją sypialnię. Teraz jak chcę przejść do swojego pokoju to przechodzę przez salon. Lipa trochę jak jacyś znajomi ich są, a ja idę spać i muszę w szlafroku smigac.
![]() Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mieszkałam z Bratem, ale do gimnazjum, później tata nam przedzielił pokój i mamy dwa mniejsze, ale ja mam przechodni
Mimo to, mamy salon, sypialnię rodziców i dwa nasze pokoje
|
#4301 |
|
Konto usunięte
|
Ja od 5 roku życia miałam swój pokój.
Jak się przeprowadziłam do pierwszego wynajmowanego mieszkania i w pokoju mieściło się tylko łóżko i 2 regały I biurko. Przez miesiąc kombinowałam z TŻ jak się pomieścić we dwójkę. |
|
|
|
#4302 |
|
Konto usunięte
|
hej
Miki, cena przystępna jak na metraż taki. Jeśli wszystkie aspekty spełnia i Wam się podoba, to nic tylko brać. Ja uważam, że pokój z salonu wcale nie jest taki zły ![]() aktualizacja
|
|
|
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak wy to robicie z tym zapuszczaniem... ja zapuszczam od chłopięcych, jakoś trzeci rok, włosy mam za łopatki i już mnie SZLAG z nimi trafia! Plączą się okrutnie mimo odżywek, suszenie ich trwa wieki...
Skąd bierzecie cierpliwość? Bo ja mam ochotę się opitolić znowu na krótko :O |
|
|
|
#4304 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na fotce wyprostowane, bo chciałam sprawdzić czy faktycznie są takie jak mi się wydawało pod prysznicem nie suszę ich, same schną po 8-12h ale trudno, myję zawsze wieczorem, więc mi to nie przeszkadza Teraz praktycznie używam szamponu i maski nic więcej. No i przez miesiąc łykałam merza :p
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moje sie nie plączą, nigdy nie miała skłonności do plątania się włosów
|
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Idziemy niebawem zobaczyć raz jeszcze mieszkanie, bo ja widziałam póki co jedynie na zdjęciach. Tż rozmawiał z facetem i on mówił, że bardzo zależy mu na sprzedaży, bo mieszkanie stoi puste, oni już jakiś czas tam nie mieszkają. Podał nam cenę ostateczną, jeśli zdecydowalibyśmy się na nie - 210 tys.
|
|
|
|
#4308 |
|
Konto usunięte
|
Respiro jaka długość!
Moim przydałoby się cięcie. |
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepsze to, niż wspólny pokój ze starszym bratem. Wejście do mojego pokoju było zaraz "z brzegu" od przedpokoju, więc nie trzeba było paradować przez cały pokój rodziców, tylko tak "boczkiem, boczkiem", dwa kroki i już byłam u siebie. ![]() Wiadomo, że były momenty, że trochę mi to przeszkadzało, jak np. u rodziców byli goście, a mi się chciało spać i trochę było słychać, co się dzieje za ścianą. Zresztą w moim bloku większość osób wybrała takie rozwiązanie.
|
|
#4310 |
|
Konto usunięte
|
Ja czasami mam ochotę mieszkać sama. Zdenerwowałam się dzisiaj na Tż-ta
|
|
|
|
#4311 |
|
Konto usunięte
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52268895]Ja czasami mam ochotę mieszkać sama. Zdenerwowałam się dzisiaj na Tż-ta
[/QUOTE]A co się dzieje?
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowaliśmy się
Blok jest na przeciwko teściów. Bardzo mnie cieszy, że za balkonem nie ma bloku, więc cisza i spokój |
|
|
|
#4313 |
|
Konto usunięte
|
Respiro, imponująca długość
Edytowane przez 60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed Czas edycji: 2015-08-01 o 21:49 |
|
|
|
#4314 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi nie przeszkadzają nawet te pytania tylko czas, w którym są zadawane. Kolejka ludzi. Rozmawiam z klientem o produktach, a tu ktoś się wciska przed klienta i pyta o drogę do jakiegoś sklepu bez żadnego słowa Dzień Dobry ani przepraszam. |
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Własne mieszkanie super sprawa.
wzieliście kredyt?
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bierzemy kredyt Ale nas czeka pracy, praktycznie wszystko od nowa ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Pewnie będą spięcia z Tż co do urządzania, bo on ma nieco inną wizję ode mnie
|
|
|
|
#4317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się czy to może jakaś nietolerancja czy co? A może też słabe mięśnie brzucha. Już wieki nic nie ćwiczyłam. Cytat:
Przy takim tępie oszczędzania to może za jakieś 10 lat byłoby nas stać na te 20%, jeśli obyłoby się bez jakichś zawirowań finansowo-życiowych. Ale będąc już pod 40stką, to nie wiem czy tak łatwo byśmy dostali kredyt hipoteczny, już taką konkretną pensję trzeba by mieć wtedy, bo czas spłacania kredytu nie mógłby trwać bardzo długo... Nie znam się na tym, ale trochę smutno jak o tym pomyślę, bo bardzo chciałabym, żebyśmy mieli swój własny kąt.U mnie byłoby podobnie. TŻ lubi decydować, nie lubi jak ja decyduję, bo uważa, że facet powinien decydować więcej. Więc praktycznie cały czas muszę walczyć
|
|
#4318 |
|
Konto usunięte
|
a ja miałam wreszcie naprawdę dobry dzień
Wszytko zaczyna mi się układać |
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w domu ja zawsze decyduję w kwestii meblowania, malowania, razem z mamą. Moja mama wychodzi z założenia, że "ma być czysto", więc godzi się na większość rozwiązań. Mój P. teraz już mi daje do zrozumienia, że to on będzie decydował. Trochę mnie to denerwuje, dla mnie to kobieta powinna decydować, bo to ona jest panią domu. Poza tym kobiety bardziej znają się na takich rzeczach, jak dodatki, itp.
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;52286569]a ja miałam wreszcie naprawdę dobry dzień Wszytko zaczyna mi się układać Cieszę się bardzo! Trzymam kciuki żeby dalej tak było
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My chyba możemy dostać max 150 tys z tego co naliczyła babka w banku. Jutro też zdamy książeczki mieszkaniowe do naliczenia, bo obydwoje mieliśmy założone od urodzenia. U nas będzie w sierpniu 2 lata jak wynajmujemy. Tak się cieszę, że nam się uda iść na swoje. Źle mi się tu mieszka, bo nic nie mogę zrobić po swojemu, mamy jakąś zbieraninę mebli z rodzinnych domów no i dobija mnie brak balkonu. Teraz w końcu będziemy mogli urządzić się tak jak chcemy. To było jakieś przeznaczenie, bo jeszcze niedawno rozmawialiśmy z Tż, że fajnie byłoby mieszkać w tych terenach i proszę, udało się i to jeszcze za takie pieniądze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.

Ja akurat łososia nie jem, nie lubię w ogóle ryb ale jestem ciekawa 
musiałabym zrobić badania żeby wiedzieć przez co ale boje sie
Pytania o łazienke i sklepy X to norma, tylko że ja nie znam w ogóle sklepów tam, osoby ze sklepów znam ale przecież tylko te osoby które mają sklepy blisko a nie całą galerie 
A teraz żałuję. Dobrze, że nie wzięłam ich do ręki bo wtedy ciężko byłoby mi się powstrzymać
Nie muszę mieć kiedyś sypialni. Po prostu chcemy mieć trzy pokoje w razie drugiego dziecka. 

Ale takie pytania codziennie słyszę
Mimo to, mamy salon, sypialnię rodziców i dwa nasze pokoje