|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Dobrej nocy
![]() Migacz ![]()
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Mili No to jakieś w końcu konkrety. To aby jeszcze więcej szło po twojej myśli.
kasiab hymmm.... test mówisz. A poza tym współczuję sesji ![]() PannaMagda Praktyk w stylu Greya nie było bo my nadal na początku książki. Dopiero dostała książki od niego i nie było jeszcze ani tyciu tyciu figo fago. Dobrze że mi przypomniałaś, że Gone Girl już jest do ściągnięcia, bo czekam i czekam. Migotko Czytasz to rano i mam nadzieję, że znowu się wyspałaś. Ja mam jutro, tj. dziś ten test umiejętności zawodowych. A dziś to nic szczególnego nie robiłam, strasznie z TŻ śpiący byliśmy. Pojechaliśmy jedynie wywieź europalety co od przeprowadzki zalegały w garażu. TŻ łazi po ścianach bo na telefon czeka. W końcu musiałam mu podsunąć pomysła, żeby sobie drinka zrobił i wyluzował. Ja to alkohol mega ograniczam bo się boję przy tych tabsach. Gianna jak to właściwie jest? Dobranoc/Dobry! |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Noc srednia i sporo pobudek:/ wstala o 6 wiec kiepsko. Rano jak tz wychodzil do pracy to krzyczala tato tato i poszla do niego i za szyje tulila tz byl rozanielony ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Yss no tych tabsow lepiej nie laczyc z alko. Moga sie przyczynic do tzw.kwasicy mleczanowej. Co prawda chodzi tutaj bardziej o chprych na cukrzece i chodzi tutaj o kumulacje leku w org do czego alko moze sie przyczyniac ale tutaj tez sa czesto powiazane z nerkami. Bo jak nerki slabo pracuja i usuwaja metformine to wtedy nastepuje kumulacja. Druga kwestia jest tez dieta czyli jak sie w tym momencie odzywiasz tzn ile spozywasz weglowodanow i czy twoj org jest dozywiony. No tutaj jest dluga historia. Ja bym jednak zrezygnowala z alko bo bym sie bala. |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Witam
Kluseczko jak Hania?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() PannaMagda no huśtawkę robią jak siemasz :/ Ale może już niedługo.. mysia1986 a ja wczoraj zrobiłam łososia na warzywach i ryż brązowy zapiekłam razem ![]() ![]() 89migotka no szacun! Ja miałam iść wczoraj biegać, a wylądowałam gdzie ? RudaEwcia25 - w wannie ![]() ![]() Gianna M dziś to chyba mam 27dc. W czwartek ma być @. Staramy się staramy ale nie spinamy jakoś, ten cykl wyluzowałam więc się nie nastawiam. Poza tym sporo teraz miałam nerwów więc wiesz... Czekam na @ po prostu. Poza tym coś mnie pod pachą węzeł chyba boli i gulę taką mam, nie wiem o co kaman:/ A co to Nata Ci szaleje ? bo ja nie wiem nic... Miłego dnia ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Mili zabki ida gorne,obecnie sa dwie parowki serdelki na dziaslach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Hej.
tak na szybko bo mam spotkanie. Mili powodzenia na rozmowie! Kluska, jak Hania? Agabi, no Ciebie znowu nie ma ![]() Migacz ![]() Reszta jak wróce.
#4298 |
Zakorzenienie
|
hej!!!!
Hania lepiej, bez goraczki i dopiero wstajemy ![]() Gianka a Amotaks to mocny jest czy w miarę delikatny? mogę się spodziewać że będzie brzuszek bolał czy coś? ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- ide dać szybkie śniadanie przed lekiem. Kasiu przytulam bidulko ![]() Gianka współczuję ząbków ![]() Zophiee fajnie ze nosiło trafione ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Lila ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Mili trzymam kciuki za rozmowę ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Kluska to jest penicylina wiec szerokie spektrum dzialania ale tez niestety duzo dzialan niepozadanych ze strony brzuszka moze byc. Dawaj oslone koniecznie dwa razy. Standardowo moze byc biegunka,wymioty czy bole brzucha jak to przy penicylinie. Zawsze podawaj jej lek po jedzeniu lub w trakcie posilku i oslona. Mozesz tez na ten okres zwiekszyc ilosc jogurtow w diecie ale nie jako sniadanie czy kolacja tzn nie wtedy kiedy dajesz antybiotyk.
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- A no i ze oslonka godzine przed lub po antyb.to juz wiesz na pewno. |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Wtajemniczenie
|
Dobry !
Szalony Kubula włączył motorek i tak latamy cały dzień. I dzis wreszcie wyszedł czwarty ząb (Lila)! Dolna jedynka ![]() Może później nadrobie. Kluska zdrowia dla Hani! Lofka! |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
Gianna M uuu to się zaczęło... współczuję. Wiesz co , mi się to pojawiło jakoś w trakcie ostatniej @ chyba, przynajmniej wtedy zauważyłam. No i cały czas boli przy dotyku, raczej chyba zwarta taka jest kula.
Rozmowę miałam, ale szef mojej szefowej trochę nas olał :P Na razie mam chodzić na niektóre spotkania żeby podłapać projekty za które będę odpowiedzialna. Dalej zobaczymy.... ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- _Kluska_ to Ty z Hanulą na zwolnieniu czy jak ? Fajnie, że dziś już lepiej ! Dziękuję za kciuki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Już po spotkaniu.
Kluska, cieszę się, ze lepiej! Mili, no arogant straszny z tego szefa szefowej ![]() ![]()
#4303 |
Zakorzenienie
|
Mili ja bym poszla do gina to skontrolowac moze to wezel po prostu ale ja juz wiem ze lepiej dmuchac na zimne. A piersi badalas nie ma? Idz do gina.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Gianka, następna ząbkująca
![]() ![]() Kluska ![]() ![]() Ziajka.. ![]() ![]() Mili i Mysia ![]() ![]() yss.. ja tego Greya jednym tchem czytałam ![]() ![]() ![]() ![]() ja wstałam, idę dzisiaj na miasto odnowić moje poszukiwania pracy. I może się do tego dziurologa zapisze po te "trutki na bociana" ![]()
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj Migaczowi spało się rowniez dobrze, ale im dluzej śpię tym gorzej mi wstać. Współczuje ząbkującym ![]() Kluska dobrze, że Hania juz bez gorączki ![]() Madzia trzymam kciuki, oby jakaś praca się znalazła ![]() Mili moze lepiej idz do lekarza Gianka widać, że Natce cieżko się rozstać z tatusiem Ziajka brawa dla Kubuli za ząbka ![]()
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Borys obudził się z kaszlem ![]() Po drzemce jadę do teściowej- ale na bank wypisze antybiotyk. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Dziś przyjedzie maszynka do popkornu♡ Będziemy podjadac zdrowo hihi ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Na razie tyle. Idę się ogarnąć, bo jeszcze w pizamie, a kurier może przyjechać. Z resztą nie lubię chodzić taka nieogarnieta. |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Mysiak,
K. wyjeżdża 16.01-06.02 jak wiadomo ja od 10-02-24.02 jestem w PL. Więc wychodzi na to, że spotkamy się dopiero za 1,5 miesiąca w marcu. A w ciągu ostatnich dwóch miesięcy mamy dla siebie tylko tydzień. Więc zastanawiam się nad sensem tego wszystkiego..
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Hej.niestety pendraczek nie chce dzialac na tablecie wiec dupa blada.dzwonil pan ze w lapku padl dysk twardy i cos tam ze sterownikami.moze dzis wieczorem bedzie gotowy.czyli jak dobrze pojdzie to jutro po poludniy powinnam byc u was z kompa.kocham was i umieram z tesknoty bo nie moge sobie swobodnie popisac.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, jakoś średnio trybie dzisiaj ![]()
![]() |
#4311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Kiedy do kin wchodzi Grey?? ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Magda no kurde- myślę że to taki teraz zbieg okoliczności. Niedługo będziecie razem jeździć do pl. Ale na pewno jest to frustrujace, taki dlugi czas bez siebie- no bo jak tu budować relacje ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Mysia i zophiee.. sensem wszystkiego
![]() ![]()
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Migotka super że kolejna noc udana
![]() Niewyspanie zawsze daje mocno w kość! ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
Teraz tylko mam nadzieję że Bobri je polubił. A dziś ma ksywe Gucio- bo ma bluzę jak Pszczółka hihi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Zophiee Grey w kinach od 13 lutego
![]() U mnie dzisiaj piękna wiosenna pogoda ![]()
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
![]() Rozmawialiście o tym ?
#4316 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No powiem szczerze, że od lat zawsze prysznic. Zapomniałam o moczeniu w wannie- a to przecież takie przyjemne ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Mam nadzieje że u Tuli pójdą szybko ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Gianna ja też mam postanowienie żeby jeść mniej słodyczy. I powiem Ci, że nawet nieźle się trzymam. Mam zamiar oczyścić organizm, i tu tez lepiej- piję wodę, jem dużo warzyw, mam zamiar zrezygnować z mleka- bo źle się czuje po nim. I o tak... ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Milli mocne kciuki za twarde negocjacje! Daj znać jak poszło. ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
ale Wam zazdroszczę tego "wspólnego" Greya
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Pyza spi wtulona i mam tylko jedną rękę ale spróbuję. z goory sorry za błędy
Gianka dziękuję! na razie wymiotow brak, kupy brak, dolegliwości nie widać. dam jogurt w ciągu dnia, może złagodzi trochę. ![]() Panna Magda kurka, a może to tymczasowe rozjazdy? Mili tak ja na l4 teraz. z tymi szefami szefów to znam aż za dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Migotko a wiesz co pomogło na spanie? może się przydać na przyszłość ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Zophiee ładny ten wzór ![]() ![]() Kami?? Agabi?? ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Arletko mam nadzieję że już jutro będzie komp bo tęskno ![]() Greya mam ale jeszcze nie czytałam. a do kin wchodzi na moje urodziny jak widzę ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Zophiee dobry pomysł z kinem! tylko czy nam się jadaczki zamkną podczas filmu? ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Kluska to spotjamy się ze 2 godziny przed seansem na kawę i pogaduchy.
Albo piwko/ drinka. ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cieszę się że Hanulka lepiej ![]() Ja rozebrałam choinkę. Sprzatam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczymy ale wam zazdroszcze spotkania.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.