|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49823544] mozaika quercetti ![]() lego duplo zdecydowanie - koniecznie z płytką budowlaną Fajnej jakości - jak duplo - są banbao, macałam ostatnio, ale te banbao young: http://allegro.pl/listing/listing.ph...isqm-4-dz-0113 http://allegro.pl/granna-gra-puzlino...944388674.html http://allegro.pl/swietna-ukladanka-...870952589.html [/QUOTE] Jezu Szajka napaliłam się na tą moziakę, byłam wczoraj w smyku a tam jedna jakas badziewna. Masakara. Zamawiam własnie przez neta. Będzie na urodziny ode mnie albo od babci ![]() Cytat:
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Neti macham Ci!!!!
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Aniu bardzo mi przykro ![]() Sylwia a nie jest tak że zakładają tak proforma? |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
hej!
Sylwietta, szaja - kciuki za wizyty i "wizyty"! ja tez dzis smigam do lekarza, z moim pieprzykami. niby wolne a caly czas lekarze i lekarze i lekarze ![]() ![]() Aniu - tak cos czulam ze cos niedobrego sie dzieje u Was. sciaskam mocno ![]() szaja - dzieki za linki, na pewno cos wybiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Aga daj sobie czas... zobaczysz jaj zaaz wpadniesz w rytm
![]() Ja zaraz jade do lekarza z A. Esz ja rez chora jak na zlosc w tym tyg mam ost zaliczenia chyba u ferie di 22 lutego ; p
![]() |
#4295 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#4296 |
Rozeznanie
|
Hej!
Jaka - prześliczne córeczki! ![]() Ania - współczuję bardzo takich wieści ![]() Aga - trzymaj sie mocno i daj sobie czas, dobrze dziewczyny piszą ![]() Sylwia - powodzenia dla Was U nas po staremu. Chociaż nie - spakowałam już pierwsze kartony, bo w weekend pierwsze kursy przeprowadzkowe. Sprawy kredytowe powoli toczą się do przodu, mam nadzieję, że będzie dobrze. W weekend znów oglądaliśmy meble, masakra jakaś, wybór mnie przytłacza. Najfajniejszym punktem zakupów była wizyta Mychy w kolejnej bawialni. Ona ma chyba jakiś "gen porządnicki" włączony, bo strasznie wkurzało ją, jak dzieci wyrzucały piłeczki z basenu. Wyłaziła, zbierała i dopiero potem sama właziła z powrotem ![]() Wczoraj ogólnie miałam słaby dzień, podejrzewam takie streso-zmęczenie. Buziaki dla Was, miłego! |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bede zamawiac przez neta ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- fewciu - wolne masz czy dyzur? ja mam jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
A różnie, przez cały tydzieńpraktycznie nie gadaliśmy bo mama była i się nerwowa atmosfera zrobiłą. Mam toche pretensje o ta niańke że wczesniej jej nie powiedziałam - kiedy to miałą zrobić, z nad morza zadzwoniłą dwa razy praz ponad dwa tygodnie, zresztą to nie była rozmowa na telefon; z drugiej strony ona nam nie powiedziała ze zapisuje się na zabiego przez 6 tyg pod rząd, idzie oszaleć. Przez to wszytsko nie idziemy na naprawdę fajną imprezę taneczną
![]() Wczoraj byliśmy na szopingu. Kupiła sobie i Owlice sukienkę wiec nie było źle.
#4299 |
Zakorzenienie
|
Hello
Szajo ![]() szukam jakieś fajnej lampki z projektorem dla Leosia a na allegro słaby wybór... Ultra- ale się u Was dzieje Ifwka pochwal się co kupiłaś Ewik- a jak u Was? juz lepiej? ciekawe jak Iffonka i mały Kajtuś ![]() rozmawiałam dziś z Jakaja mieli wyjść dziś do domu a Krzyś ma wyspkę i jest cały w krostach- kurde teraz w ciągle słyszę,że dzieci mają ospe, a tu noworodki w domu, kciuki oby to nic poważnego |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
marsi - a czego oczekujesz od tsakiej lampki? ja kupilam kubie taki projektor jsk byl malutki, kupe kasy dalam a to pic na wode. te piekne kolorowe obrazeczki w necie czy na pudelku ze niby sliczne wzorki sa na scianie to jeden wielki PIC! ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2015-01-19 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
![]() idę zaraz na spacerek z Darią i odebrać jej wyniki z moczu. Potem jak Daria będzie miała drzemkę to nadrobię Was ![]()
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Pstryku mi to się marzy taki projektor na slajdy jak ja miałam za dzieciaka
![]() Leo uwielbia Marinki pozytywkę- ona ma z FP właśnie z projektorem i pomyslałam,że moze by mu to ulatwiło zasypianie? ![]() a masz linka tego co Wy macie? mowisz że szajs?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przykro mi dziewczynym ale zdjęcia z imprezy nie wstawię, bo najnormalniej w świecie go ne mam. dam Wam jedynmie solenizantkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ania przykro ze tak-ale mocne kciuki trzymam oby Wszytsko bylo ok. Aga toż jeszcze masz czas -daj sobie na luz. .ogarniesz Wszystko z dnia na dzień coraz lepiej i sprawniej... Aha chwalę się . Antonio sobie tak mówi o wszytskich: Babcia: Asia Danusia Ula Ania Dziadek :Utek (Wojtek) Agi(Radek), Ygi (Zygi) Mama Mamulina (Paulina) Tata Afa (Rafał) Ciocia Kagulinka Pubi (Tobi piesek) ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny, kochane jestescie
![]() Tz strasznie przezywa najbardziej chyba cierpi przez to, ze nie moze tak po prostu wsiasc w auto i pojechac sie z tata zobaczyc. W pracy mu nawet kilku dni wolnego nie chca dac bo na poczatku roku zabookowal juz urlop na kwiecien bo wtedy mielismy jechac na wakacje, ale jak tak dalej pojdzie to moze bedzie musial nawet to kwietniowe wolne przelozyc na teraz i wtedy oplaconego holiday'a szlag trafi, ale to nie jest najwazniejsze ![]() Ultra, swietna Julka ![]() ![]() Kciuki za szybka przeprowadzke ![]() marsi ja mialam taki dla Gabi http://allegro.pl/tomy-lampka-projek...995378572.html , jak do Polski lecielismy to jej kupilam. Calkiem fajny bl, mloda lubila. Najgorsze, ze jest w Polsce nadal ale moja siostra swojej kolezance pozyczyla. Zapytam jej jak chcesz czy jeszcze uzywa jak nie to Ci wysle ![]() Ifwka odzywaj sie czesciej, trzymam kciuki, zeby atmosfera w domu sie poprawila ![]()
#4307 |
Zakorzenienie
|
Ale cisza... Gdzieżeście się podziały? Przychodze do Was z korzystną wiadomością.
Wchodźcie na stronkę http://www.yodeyma.com/poland/pl/7-bezplatne-probki i zamawiajcie darmowe próbki, az 15ml. W googlach poszukjacie odpowiedników, będzie Wam łatwiej |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
dzieki gojka za linka
zamowilas juz ? to nie jest jakas sciema?? czytałyście ten artykuł? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...wsiada.html#MT uwaga filmik jest makabryczny, widzę,że wogóle czesi zrobili kampanie spoleczną bo wiecej tych filmikow jest o dziecach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
marsi Yae ma ta http://archiwum.allegro.pl/oferta/sm...37450425.html# obrazki ok, melodie z muzyki klasycznej, dzwieki przyrody tez ladnie brzmia. Nasza juz jest troche wyeksploatowana i troche szelesci, szumi czy wrecz rzezi. Ale rok dawala rade, a Yae uwielbia ogladac projekcje obrazkow |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Ifwka - jak Oliwka z kupami? Jest poprawa?
Sylwia - i jak w szpitalu? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jak Kuba w żłobku z jedzeniem? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() marsi spokojnie zamawiaj, ja kiedyś zamawiałam i przyszła mi, całkiem spora ta próbka i moim zdaniem trwałość ok i podobieństwo do oryginału również niezłe ![]() My zaczęliśmy suplementację żelaza bo niskie wyszło Igorkowi. No i przemycam szpinak gdzie się da i brokuły bo Igor nie chce jeść żadnych warzyw tak po prostu więc muszę kombinować i np. w kotletach mielonych, pulpetach przemycać.
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2015-01-19 o 12:51 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
Marsi dlatego szukam wózka w okolicy żeby móc osobiscie obejrzeć i tak własnie był wózek w Radomiu wiec nie tak daleko i tz jadac do Nas do Wawy miał obejrzeć i zadatkować ale ktos nas ubiegł
Ania przytulam Cuda sie zdarzaja od pazdziernika próbuje umowic Jula do poradni chorób miesni i co miesiac prosze dzwonic za miesiac i dzis sie udało mamy termin UWAGA na 8 marca 2016 roku czyli prawie za 1,5 roku ale jest i to przybliży nas do diagnozy czyli moze na 4 lata ktos powie na co choruje nasz Julo dodam prywatnie nawet jakbym chciała nikt nam nie zrobi badań , które tam bedziemy mieli i to jest szybka diagnostyka w Polsce Brawa dla minista zdrowia ![]() ![]() Nie wiem czy smiac sie czy płakac
#4312 | |||
Zakorzenienie
|
Wynik z moczu wyszedł IDEALNIE!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tak ostatnio zrobiłam. Wynik idealny wyszedł.
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Mika super termin ... ja pitole :/
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Ania : bardzo mi przykro z powodu teścia, dużo siły dla Tż
![]() Aga: daj Wam wszystkim czas, poukłada się! ![]() A my mieliśmy iść dzisiaj na badanie krwi i zonk, młoda zakatarzona cała od wczoraj. Z nosa się leje i stan podgorączkowy. Drugi raz w życiu i nie wiem, mało doświadczenia - do lekarza iść od razu, czy jak nie ma wysokiej gorączki to dom? Daję czopek na noc jak temperatura idzie, z lejącym katarem na razie nic konkretnego nie robię, może ją przeinhaluję w nocy solą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Prawda dzwoniac miałam dusze na ramieniu ze zapisy od 7 stycznia a mi nigdy nie udao sie dodzwonic i ze juz miejsc nie bedzie normalnie nerwy jak nie wiem po wszystkim z kibelka skorzystałam a jeszcze dodam ze poł godziny na telefonie wisiałam
#4316 |
Zadomowienie
|
Hej
W piątek po 6 dniach wypuścili nas ze szpitala z Kajtkiem do domu. Z szpitalnego leczenia jestem kompletnie nie zadowolona w sobotę pojechal z nim do pediatry prywatnie który stwierdzil ze osluchowo nie jest czysto i dostalismy antybiotyk wczoraj wieczorem juz było widać ze jest dużo lepiej. W szpitalu twierdzili ze jest zdrowy a to co ja słyszę podczas jego oddychania to moje urojenia.
#4317 | |||||
Zakorzenienie
|
Ja gapa wczoraj zapomniałam
STO LAT dla Lilki i Dominiki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowka!!!! Cytat:
![]() my mamy taki http://allegro.pl/chicco-lampka-proj...965321369.html ja jakos nie jestes z niego zadowolona, ale nie wiem moze mam zbyt wygorowane oczekiwania skoro wiekszosc dziewczyn jest zadowolona z tego typu gadzetow ![]() Gojka - ale loczki! ![]() ostatnio gdzies widzialam dziewczynke, ze 3 lata moze a wlosy do pasa, takie piekne delikatne fale, no cos przepieknego!!!! ![]() zostajac przy temacie wlosow -musze isc z kuba do fryzjera bo po przebudzenia wyglada jak mastif tybetanski https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j...21760183270551 ![]() bylam u tego lekarza. wizyta 3 minuty. zapytal ktore chcialabym usunac, zapisal termin na marca i wsjo ![]() dzis jeszcze lece popoludniu do naszego co by sie zaszczepic przeciw zoltaczce i finito... mika - ciesze sie ze udalo Ci sie w koncu z tym terminem! ja mam identyko z okulista - prosze dzwonic za tydz, za tydz, za tydz i tak w kolko ![]() ![]() ![]() a wy gdzie chodzicie? do lekarza oulisty prawdziwnego czy do jakiegos wiżynekspres? ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- silver - super ze wynik super! ![]() ciekawe jak tam szajka i sylwietta? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
pokażę Wam jak Hania chce dzisiaj po domu chodzić, no i wielka stopę ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2015-01-19 o 13:58 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Dziś zaliczyłam wizytę u dentysty-o mamo do teraz czuje każdy ząb. W środę wizyta Oskara w Gdańsku. A potem znowu ja-okulista i szczegółowe badania. Ciekawe jak tam Sylwietta,może Nawijka ma już jakieś wieści ![]() Szajka pewnie niebawem się zjawi i napisze co i jak. Wstawiam Wam foto mojego łobuza,dawno go tu nie było ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.