![]() |
#4291 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
O, Wonder, ujawniłaś się wreszcie - już się zastanawiałam dlaczego rano nie witasz kawką...
Tak - odkładanie rzeczy na miejsce działa cuda. Ja nie mam z tym problemu - Tż owszem... Generalnie sprawa polega na tym, że mamy nowe mieszkanie, oswajamy przestrzeń już od ponad roku, niektórych mebli za mało, innych za dużo... inne nie pasują. Większa przestrzeń sprzyja także gromadzeniu się niepotrzebnych rzeczy. Nie mam odwagi tak wszystkiego wyrzucić, ale to by pewnie rozwiązało problem. Kto to wymyslił, że od przybytku głowa nie boli? Mam np. tyle sprzętów kuchennych, serwisów itd. że chyba ze cztery rodziny mogłabym obdzielić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich "kubkowych" wrzucam moje ostanie natchnienie:
Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-08-25 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Caffe ja wyrzucam.Mąż zbiera..Także w domu mam minimalizm,ale strych,piwnica,gospodarcz e..To jeden wielki chaos..Wszystko się przyda..
![]() ![]() Juka no JESZCZE nie masz ![]() ![]() ![]() Podkład brzmi obiecująco ![]() Aśka fajne ,ale myślałam,że więcej drescyku będzie..Mój syn był zachwycony ,więc dziewczynkom będzie się podobać..Młody nagrywał i słychac tylko..jezu ,och..mamo!! ale wielka,ale brzydka,ale piękna..widziałaś!! Jedż kochana i patrz na szczęśliwe miny młodszego pokolenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Konto usunięte
|
Soso
Ty bierz pierwszy, ja wezmę ostatni, a Caffe zostawimy środkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem, że w cene biletu do zoo jest wliczone Afrykarium? czy osobno się kupuje?
![]() |
#4298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie wołają te kubki: http://dukapolska.com/porcelana-i-ce...-paradise.html http://dukapolska.com/porcelana-i-ce...dise-90cl.html tylko partner zawsze jak jesteśmy w sklepie zrzędzi, że mam się najpierw pozbyć czegoś z tego, co już mamy, bo nie ma gdzie tych kubków już chować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Też lubię kubki. Podobają mi się kolorowe, o takie jak Danusia pokazała są świetne ![]()
#4300 | ||||
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Na czym dokladnie polega dzialanie kwasow? Jest to 'zdarcie' naskorka tylko czy inicjuje jakas akcje pod skora? Slyszalam o kwasach ale przede wszystkim o tym, ze trzeba unikac slonca po tym, a ja technicznie jestem co weekend na plazy, ciezko byloby uniknac slonca. Ponad tydzien temu zrobilam sobie PRP Treatment czyli ten Vampire Treatment, efekty maja byc widoczne po 3-4 tygodniach ja jednak mam wrazenie, ze od dwoch dni skora twarzy wyglada mlodziej. Moze to Placebo ![]() Cytat:
Ja bylam z mezem jak nas w Barcelonie okradli w 2000 roku, 2 tygodnie tam siedzielismy prawie, pomoglo na stress pokradziezowy. Zapytam mojego ex gdzie dokladnie bylismy, w ktorym hotelu bo to byl jego znajomy, a ja niewiele pamietam, budzilismy sie na pozny lunch, a kladlismy w porze sniadania, bardzo rozrywkowe miejsce. Wole jednak Ibize, tam sie w ogole nie spi ![]() Dokladnie Abu Dhabi ![]() Uwielbiam kubki ![]() Hi, Caffeine ![]() Nienawidze sprzatac, wiec tego nie robie ![]() Za to uwielbiam porzadek I dobra organizacje, staram sie kazda rzecz w miare od razu odlozyc na swoje miejsce, u mnie to dziala. Raz w tygodniu sprzata maidowa I przestawia, a ja potem trzymam sie przestawionego. Wiem, wiem, wiem, lenistwo na najwyzszym poziomie. Cytat:
U mnie chyba tego nie ma, pierwszy raz slysze nazwe Thalgo. Cytat:
Odsprzedaj, oddaj, pozbadz sie niepotrzebnych rzeczy, to sprzyja pozytywnie na aure, no I jest w zgodzie z Feng Shui. ![]() Przylaczam sie z kubkiem, ale nie mam w niej kawy lecz goraca czekolade ![]() Sugestia lekarza, ze Magnez w Czekoladzie pobudza lepiej niz skladniki w kawie. Cos w tym jest. Lepiej sie czuje I juz nie puchne z rana.
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
U mnie jednak jak praca to kawa
![]() ![]() Skończyliśmy 2 sezon The black list ![]() ![]() Coś mi się z wiekiem zmienia... hmmm... kupiłam antyczną ikonę ![]() ![]() Eva- a jak wyglądałaś przez pierwsze 2 tyg?jakieś siniaki..coś? Gosia- a ty w końcu byłaś u tego endo? Johaśka- jak mąż? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
|
Przyznam, ze balam sie tego zabiegu. Wyobraznia dzialala, krew - osocze - wstrzykiwanie w twarz... normalnie thriller. Wszystko jednak okazalo sie proste & lagodne, skore twarzy mialam znieczulona kremem I lekarz wstrzykiwal mi szczegolnie wokol oczu w sumie 2 strzykawki mojego osocza. Potem nalozono jaks maseczke sciagajacao-nawilzajaca. Przez 24 godziny mialam lekko podpuchniete pod oczami, w stylu niewyspania sie lub mocno przepitej nocy ![]() Zadnych siniakow. Treatment mialam w porze lunchu, wrocilam do biura jadac samochodem wiec zadnego efektu motorycznego tez nie bylo, nikt nic nie zauwazyl, wygladalam na zmeczona to wszystko. Kolejny zabieg bede miala w polowie Wrzesnia. W sumie polecane jest wykonanie 3 zabiegow.
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Kawa! Nie wyspałam się
![]() Aśka w poniedziałki są bilety rodzinne.80zł bez względu ile osób. Eva od dawna tam mieszkasz?Opowiadaj kobieto jak Ci się tam żyje i jaki szejk kawę do łózka podaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zadomowienie
|
U mnie tez kawa. Dzien dobry
![]() Miszka uzywasz koreanskiego serum z wit C? Zadowolona jestes? Uzywa ktoras z Was tego serum https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...nerujacy.html? Poszlam do apteki kupic, bo kolezanka zaczela uzywac i chwalila, jednak aptekarka polecila mi inne, jako, ze lepsze, skuteczniejsze, ze ona i kolezanki uzywaja... Dalam sie namowic i nie wiem czy dobrze zrobilam ![]() Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-08-26 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
|
Michell, od dekady
![]() Wymieniam Sheikhs na mlodsze & szybsze modele regularnie I nie pije kawy ![]() W 2007 roku odkrylam Wizaz I zalozylam watek Emiracki, pewnie powinnam byla bloga ale leniwa jestem strasznie, na Wizazu latwiej & szybciej pisac. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201896 Powinnam go troche pouzupelniac bo naturalnie z lenistwa go olalam na troche, Biedny Mis. Gdzie Ty mieszkasz Michell? W ogole Laski, gdzie mieszkacie?
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Eva i jak Ci się tam żyje?Prawo twarde dla kobiet ..Idę poczytać co tam opisujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
|
Cytat:
Jak Raju ![]() Nie ma co krecic, zyje sie jak Raju na najwyzszym poziomie, a prawa sa wszedzie w kazdym kraju, ja to nazywam regulami gry, albo akceptujesz zasady I grasz albo wybierasz inna gre. Wolny wybor Panie.
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Gang Iren
|
Aussie chyba zapomniałam pisać. 11 sierpnia byłam u endo. Biorę przepisane leki i faktycznie lepiej się czuję. Muszę regularnie robić badania krwi i co pół roku na kontrolę chodzić.
Co do miejsca zamieszkania, jestem z Poznania, a od 5 lat mieszkam w Anglii, w niewielkiej mieścinie Hemsworth.
#4309 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.poradnikzdrowie.pl/uroda/...zki_39880.html Która u Ciebie teraz godzina jest ? ![]() Gosia, jak tam deprecha pourlopowa i nastroje ? Już troszkę lepiej ? ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |
|
Cytat:
Gdzie to jest od Londynu lub Manchester? Tyle w mojej znajomosci geografii UK ![]() Wonder Woman, dzieki za link ![]() Czyli kwas rozjasnia tez, to napewno ma tu u mnie wziecie, generalnie na polkach wiecej srodkow rozjasniajacych niz opalajacych, hahahaha Kwasy sobie daruje, pojade tym PRP & Botoxem ![]() Teraz u mnie jest 02:35 pm Chyba 2 godziny roznicy do Europy Centralnej. W zimie jest 3h
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Gang Iren
|
Wonder dzięki, leczę się lodami i czekoladą. Może jakieś lecznicze zakupy zrobię. Z deprechą walczyć trzeba
![]() Eva bliżej nam do Manchesteru, jeszcze bliżej do Leeds z tych dużych miast.
#4312 |
|
Gosia, to ladne tereny. Jaka teraz pogoda u Ciebie?
Walczysz z depresja? Na jakim podlozu?
![]() |
#4313 |
Zadomowienie
|
Wonder, nie wiem do kiedy promocja. Zajrzałam na ich stronę, ale tam też nic na ten temat nie wyczytałam. To jest wyprzedaż starej kolekcji, to może do wyczerpania zapasów. Kupiłam trochę bielizny i koszulkę nocną.
A skoro już chwalę się zakupami, to pochwalę się zakupami krakowskimi : http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sp...8p2885060.html i http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sw...0p2845015.html. Spódniczka (ja mam tę czarną) póki co, będzie chyba wisiała na lodówce, bo fajnie byłoby zrzucić do niej ze dwa kilogramy. Miszka, z Chanel będziesz zadowolona. Pamiętaj tylko, aby nie nakładać za dużo. A jeśli chodzi o gromadzenie przedmiotów, to u nas podobnie, jak u Was. Tak się nieraz zastanawiam, kiedy strych runie nam na głowy. Ja też kubkowa. Ten trzeci w moim stylu, chociaż drugim też bym nie pogardziła. Mąż skutecznie ogranicza moje zapędy jednym, krótkim pytaniem - gdzie to postawisz ? Też mam swoje ulubione i wkurzam się, jak mąż zrobi mi kawę w nieulubionym (a najbardziej się wkurzam, jak mi zrobi kawę w kubku mojego dziecka - w świnki). Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-08-26 o 11:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Juka- poddałaś mi myśl pod rozważanie..myślisz, że powieszenie spódnicy na lodówce zadziała ?
![]() Chcę z powrotem na wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eva, nie wiem czemu, ale myślałam, że jest większa różnica czasu. Juka, spódniczka super, podoba mi się. Podłączam się pod zgubienie 2-3 kg, też się staram, bo za niecały miesiąc na wakacje......
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | ||
|
Cytat:
Wooowwww!!! Wow! Ta spodniczka to z ZARY?! Jest przesliczna. Cholera musze sprawdzic czy u mnie jest. Uwielbiam skorzane vel skoropodobne ciuchy, nalogowo je kupuje. Wieszanie ciuchow na lodowce u mnie nie dziala, podzialalo jak sobie powiesilam wydrukowane w duzym formacie zdjecie mojego tylka ![]() To przyjedz do mnie, ja mieszkam na wakacjach ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
Bo patrzac z Europy wydaje sie, ze Polwysep Arabski jest w sina dal, a to lekko na lewo w dol tylko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zadomowienie
|
Eva, a odwiedzasz czasami Polskę ?
![]() |
#4318 |
|
Nie. Nie mam potrzeby.
![]() |
#4319 |
Zadomowienie
|
Trochę z innej bajki, zakończyłam 2 sezon True Detective, jestem w trakcie 2 sezonu Broadchurch, Beti, rzeczywiście bryndza w porównaniu do 1 sezonu
![]()
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Seria Sarjaton, Iittala - bardzo lubię porcelanę z Finlandii, piękne wzornictwo.
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() Do naszej piwnicy nie da się wejść bez wystawienia na zewnątrz przynajmniej dziesięciu pudeł... Szczerze mówiąc - nikt już nawet nie pamięta co w nich jest. Czasem można tam odkryć prawdziwe skarby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.