|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
To teraz będziesz miała na pamiątkę ciąży z synusiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale mnie muuuuli... Blech.
A zjadłam pol kanapki z serem i pomidorem i tak mi siedzi na żołądku... Spac sie nie da ! P.S. Zamówiłam ciuszki na smyk.pl ![]() ![]()
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie umiem zasnac ![]() Chyba z wrazenia po wizycie ![]() Pokaz co zamowilas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak miałam po odebraniu wyników - emocje kochana ![]() Junior załapał gdzies taki kaszel, ze caaaala noc jedzie z tym koksem a ja spac nie moge... I w ogole to dalej mi niedobrze i nie wiem czy z tego samego powodu czy teraz z głodu :P Jutro wstawie linki do ciuszków bo sobie przez telefon zamawialam ale opcja kopiuj-wklej by mnie tu wykończyła :P ![]() Ide spróbować jeszcze zasnąć :/ ![]()
![]() |
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Biedny Junior ![]() Ja już od 40 min.nie śpię i już nie zasnę ... Kiedy ja się porządnie wyśpię ![]() ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-13 o 07:00 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś mam usg polowkowe!!
![]()
#4299 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
![]() Puściłam juniora do zerowki, rano troche kaszlał ale moze mu przejdzie... Szkoda czasu na spanie hihihi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- dd1dd biedna ![]() MsLullaby ![]() Ja ide jesc śniadanie, przygotowuje juz obiad (pomidorowa z makaronem, rybka - dorsz - ryż i mizeria/brokul do wyboru). No i do sprzatania !
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-13 o 07:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() swoją drogą jak byłam po jakieś leki dla siebie to w aptece powiedziała mi babka, że ludzi wybierają po dwa różne antybiotyki i choroba dalej nie przechodzi :/ dlatego dzisiaj dzień pod kocem ![]() Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-03-13 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odpoczywaj, leż pod kocykiem ![]() To najlepsze lekarstwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
A ja się obudziłam z bólem gardła i katarem... I od rana kuruję się herbatą z miodem i cytryną... Mam nadzieję, że trochę puści, bo miałam w planach po południu na zakupy jechać...
![]()
#4305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorową możesz podesłać tu do mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
Poproś męża żeby Ci cukierki szałwiowe kupił ![]() Mi pomogły ostatnio ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-13 o 07:14 Powód: Blad |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja juz po sniadanku biay serek ze szczypiorkiem i rzodkiewka. ![]()
#4307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie w pracy jest i nie wiadomo o której wyjdzie... no nic, jakoś będziemy sobie sami z Młodym radzić ![]() a pomidorową jadłam wczoraj u mamy ![]() ![]() ![]() Tzn znając życie i tak coś fajnego kupię, ale pewnie niewiele :p także zostaje mi tylko (albo aż) wózek, łóżeczko z wyposażeniem, podgrzewacz no i takie drobnostki typu butelki, śliniaczki, smoczki no i w późniejszym czasie być może laktator ![]()
![]() ![]() Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-03-13 o 07:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zadomowienie
|
Witam w piątkowy poranek gdzie jest pochmurno i pada śnieg.
Dziewczyny gratuluję wizyt i siurków ![]() Ja przy.młodym używałam chusteczek Babydream jedna z dwóch wersji miała super krótki i przyzwoity skład tylko czasem były trochę suche w porównaniu do Pampers albo Huggies. Pieluchy też z Babydream używałam, jak się ma tą kartę z rossne to cenowo nieźle to wychodzi. A kanapka z żółtym serem i chrzanem to jest najlepsza. Młody ma od 8 przedszkole a dopiero teraz wstał. Szkoda że do pracy nie chodzi się jak chce ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mms_22;5063187
Tzn znając życie i tak coś fajnego kupię, ale pewnie niewiele :p także zostaje mi tylko (albo aż) wózek, łóżeczko z wyposażeniem, podgrzewacz no i takie drobnostki typu butelki, śliniaczki, smoczki no i w późniejszym czasie być może laktator ![]() No i super. Odpadnie Ci dużo ![]() Ciesze sie ze po mogłam ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- No a sniadanka tez je w przedszkolu? Wyrozumiala jesteś ![]()
#4311 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() u Mnie w domu od 7 30 rozpierducha... zakładają drzwi do powstającego nowego pokoju dla dziecka ![]() Majka też uważam,że każdy ma swoje tempo kupowania wyprawki ![]() Roxana koniecznie pokaż efekt końcowy remontów.. też ostatnio podoba mi się biel na ścianach ![]() ![]() ![]() magdowe gartuluję wizyty ![]() ![]() ![]() mirabelka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasperka ale Tobie dobrze oglądałaś synusia i w poniedziałek powtorka ![]() Lula kciuki za wizytę ![]() dd11dd - moja głowa też ![]()
moi chłopcy... ![]() Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-03-13 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe żóltego sera z chrzanem jeszcze nie jadłam nigdy ![]() ja dzisiaj zjadłam prawie cały serek almette wiśnia z żurawiną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak kochana, junior ma wszystko z pokoju wyniesione, zostały tylko te same ściany ![]() Wszystko nowe bedzie miał - porządne biurko bo uwielbia przy nim siedziec, łóżko itd ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zadomowienie
|
Kaszkę z mlekiem pije rano i wieczorem. To szybko mu idzie bo z resztą jedzenia ociaga się. Bez śniadania nie wychodzimy z domu ☺
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Ale miałam sen dzisiaj... jej ... do końca dnia będzie za mną chodził... roxana_lu kasperka ranne ptaszki ![]() Ja śpie jak zabita ![]() MsLullaby trzymam kciuki za wizytę ![]()
#4316 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziewczynki
![]() Ja od rana w dobrym humorku ![]() ![]() Jakie macie plany na weekend? Ja jutro wieczór i nockę spędzam sama bo TŻ ma urodzinki i ma wychodne z kumplami;d Cytat:
Cytat:
Biedne. współczuję Wam bólu głowy. Odpoczywajcie dużo Kobitki ![]() Powodzenia i kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a bobas Ci sie nie buntuje podczas sprzatania?ja zamiote podlogi,pomopuje i musze usiasc chwile u nas znow pogoda marcowa..na moje okna nie moge patrzec ![]() ambiwalentna29 ja tez sie boje pomyslec ile bedzie sprzatania..plac budowy ,wspolczuje ale dla efektu chyba warto.. Anevo moj tez je sniadanka w przedszkolu,jesli oczyiwscie jest zdrowy i chodzi..co so sliniakow polecam te sylikonowe,kupie 2-3szt ja juz nie mam ochoty tego prać...chyba ze jakies pojedyncze nowki co zostaly mi po synku..to sie czasami uzyje ,jeszcze czasami przeciekaja,robia sie brudne same w sobie a soda czy wanish nie zawsze dadza rade.pisalam juz z sugar w tym temacie .. Moniska139 do pracy jak do pracy, ale do szkoly tzreba bedzie byc punktualnie ..my jeszcze rok przedszkola,chyba ze zdecydujemy z wychowawca inaczej ,w szoku jestem jak ten czas szybko leci.. mms2 fajnie miec taka siostre no ja tez bym sie wstrzymala z zakupami...ja ogolnie mam malo do kupienia dla drugiego bobo, nawet jesli okaze sie dziewczynką, tez mam obiecane ciuszki,a wozek,mate,bujaczek ,lozeczko mam .. nawet jakies pojedyncze nowki body,a dla synka cala wyprawkę , w sumie to tzreba kupic materac do lozeczka,pieluchy i kosmetyki. poki co to rozgladam sie za polbutami i adidasami,dla siebie i synka. od pon w lidlu maja byc fajne butki za 34,99zl od nr 23 do29.
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-03-13 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawaj troszkę słonka!!! ![]() u mnie szaro buro i ponuro kropi deszcz i jakby trochę śnieg też... Tylko wskoczyć w dres i ciepłe kapcie zakryć się kocem i poczytać coś porządnego... lub iść spać ![]() Jadę dzisiaj odebrać kołyskę ![]() A wczoraj jak TZ wrócił z pracy i zobaczył złożone łóżeczko to miał taaaką smutną minkę.... Że on też się cieszy że dzidzia będzie i odebrałam mu frajdę bycia tatą ![]() Obiecałam więc że dziś będzie mógł sobie kołyskę złożyć hehehe A ja jutro biorę Maje i lecę do ,,pierwszej,, teściowej na imieniny... ![]()
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-03-13 o 08:03 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.