|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4292 |
|
Rozeznanie
|
też tak właśnie myślałam żeby brać takie i do chodzenia i pod prysznic w jednym
|
|
|
|
#4293 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lekarz przeszedł samego siebie, a wyniki grupy krwi trzeba mieć oryginalne bo to nie są żarty jakby cokolowiek się działo to nie podadzą Ci przecież krwi bez pewności jaką masz - dlatego nie raz wymagają podwójnego oznaczenia. My dziś robiliśmy TZtowi i zdecydowaliśmy się na taką kartę magnetyczna to kosztuje 95 zł ale jest już na całe zycie ważne fakt, szybko nam to idzie ![]() Cytat:
![]() może chodzi o to że nie mają problemu z myciem bo swój talerz każdy sam myje |
||
|
|
|
#4294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za info odnośnie witaminek.
Odnośnie nr tel to ok pomysł Cytat:
![]() malwi super, że się dogadaliście w końcu ![]() uao mała ładnie rośnie, taka duża już a lekarz dziwny... on jest od początku jakiś nie teges GBS jest bardzo ważny i nam położna powiedziała na SR, że to jest must have badanie przy przyjęciu do szpitala. Oryginał wyników krwi też Ci powinien dać. I z tą wizytą kicha ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wiekszosci szpitali jest catering i czesto na jakis tackach daja jedzenie, podejrzewam, ze pojniej to idzie do utylizacji... Moze wyparzarek nie maja... Nie wiem do konca czym to jest spowodowane. Ja mam kapcie i dzapaneski pod prysznic
|
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Kupiłam dziś szlafrok do szpitala, no to powinnam mieć już wszystko do tej torby. Zaczęłam przygotowywać wszystko, mąż jak wstanie, to mi zdejmie torbe i chyba czas ją ogarnąć niech leży i straszy
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Ja am japonki pod prysznic i w skarpetkach nie ubiorę przecież ich
muszę więc mieć kapcie |
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
ale w domu też chodzisz w klapkach pod prysznic? Bo z tego co pamiętam z wyjazdów to te klapki później są mokre i ciężko w nich ciapać po korytarzu
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie ja tez pod prysznic biorę japonki więc chyba muszę kupić jakieś drugie kapcie do latania
nic to, na razie zbieram się na kijki, trzeba zaliczyć wieczorny marsz po dzisiejszym pączku gigancie
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest kolejny powód dlaczego biorę jeszcze drugie. No i też mam dżapanki, a ja zmarzluch, więc pewnie w skarpetkach będę leżeć.
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Zadomowienie
|
Miałam wczoraj bardzo trudny dzień. Przed weekendem zmieniłam pokój w "hotelu" dla matek bo nocowałam z dwoma mężczyznami. No i zonk pod tytułem jak odciągać w nocy pokarm ? Przez dzień i tak mnie prawie tam nie ma. Ale noc? Teraz jestem z mamami karmiącymi. Wszystkie dzieci maja duze problemy zdrowotne. I wczoraj synek jednej z kobiet odszedł
Nastrój sie zrobił bardzo ciężki. Ryczałem jak bóbr z całej sytuacji całe popołudnie. Za siebie, za Martynke, za rodzina w domu, za tego chłopca. Nie wiem jak ja tu daje rade. Nie potrafię z nikim rozmawiać z rodziny. Tylko z mężem sie kontaktuje. Pociechą sa tylko rozmowy z rodzicami innych dzieci na oddziale. Po prostu wszyscy to przechodzimy. Mam dość słuchania ze bedzie dobrze i musze byc silna. Co chwila akcja ratunkowa jakiegoś dziecka, a my pomiędzy tym wszystkim. Przerasta mnie to juz. Chce do domu ;(Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula fb dobry pomysł. Właśnie czytałam że dużo mam ma grupy na fb założone.
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-08 o 17:35 |
|
|
|
#4306 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie też spoko opcja ![]() Cytat:
![]() Kamilka
|
||
|
|
|
#4308 |
|
Rozeznanie
|
no dobra przekonałyście mnie, też wezmę dodatkowo japonki.
Kamilka
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka
jak dla mnie to pomysł z fb, też jest spoko
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
kamilka
Cytat:
|
|
|
|
|
#4311 |
|
Rozeznanie
|
Kamilka nie wiem co napisać, współczuję sytuacji
moja koleżanka to przeżywała też w prokocimiu jej synek miał wadę serca i leżał tam 4 miesiące i opowiadała właśnie że co chwile akcja przy jakimś inkubatorze i z jednej strony cieszysz się że to nie twoje dziecko i czujesz ulgę a z drugiej współczujesz tamtym rodzicom.... |
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Zakładaj
Tylko zrób tajną? (taką której nie widać i nikt inny nie może czytać)
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuć w klub, mnie osób będziesz miała do powysyłania, a te co nie ma ich w klubie, to priv. Tak przynajmniej ja myślę, że będzie sensownie
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam prywatną, że widać grupę i widać kto jest w środku, ale nie widać postów później jak dodamy się wszystkie to zmienię na tajną
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-12-08 o 18:13 |
|
|
|
#4320 |
|
Rozeznanie
|
Kamilka bardzo Wam współczuję. Rozdział w życiu który chciałoby się aby szybko minął i przepadł w pamięci. Mam nadzieje że tak właśnie będzie. Niestety nic nie jesteś w stanie zrobić tylko czekać. ... Przytulam mocno.
Ja jestem dziś mega wściekła. .. 10 minie miesiąc od zamówienia i opłacenia wózka i dziś dzwonią że nie ma i nie będzie w najbliższym czasie granatowego koloru. .. aż zadzwoniłam do producenta baby design i rzeczywiście najbliższy termin połowa stycznia. Kurcze mogli by wcześniej informować a nie po miesiącu kiedy pewnie wszystkie dostępne na miejscu są już zarezerwowane. Tak chciałam juz mieć z głowy przed świętami wszystko bo wiem jak kurierzy pracują i traktują paczki przed świętami. ... na allegro teoretycznie mają 100zl drożej ale nie dzwoniłam się jeszcze pytać czy rzeczywiście mają go od reki czy też na zamówienie bo i tak nic mi to nie da. .. jutro będziemy jeździć z mężem i szukać na miejscu dostępnego. .. tak się wściekłam że tej kobiecie puściłam wiązkę przez telefon co o tym myślę. .. :/ Uaoo Twój lekarz jakiś nie teges. .. Ja też chodzę na NFZ ale badania mam wszystkie. I wizyty teraz dużo częściej. Ja bym mu pojechała żeby tak oszczędności na siłę kosztem Twoim i dziecka nie robił bo go myszy zjedzą. Poszukaj na necie jakie są zalecane badania w ciąży dla każdego trymestru. Zresztą sama też zaraz poszukam. Co jak co ale u mnie w szpitalu gbs i grupa krwi jest obowiązkowa. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

smutna prawda

GBS jest bardzo ważny i nam położna powiedziała na SR, że to jest must have badanie przy przyjęciu do szpitala. Oryginał wyników krwi też Ci powinien dać. I z tą wizytą kicha 

jeszcze tylko szyszki
Nastrój sie zrobił bardzo ciężki. Ryczałem jak bóbr z całej sytuacji całe popołudnie. Za siebie, za Martynke, za rodzina w domu, za tego chłopca. Nie wiem jak ja tu daje rade. Nie potrafię z nikim rozmawiać z rodziny. Tylko z mężem sie kontaktuje. Pociechą sa tylko rozmowy z rodzicami innych dzieci na oddziale. Po prostu wszyscy to przechodzimy. Mam dość słuchania ze bedzie dobrze i musze byc silna. Co chwila akcja ratunkowa jakiegoś dziecka, a my pomiędzy tym wszystkim. Przerasta mnie to juz. Chce do domu ;(
dla mnie też spoko opcja