|
|
#4291 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Z trudem wysiedziałam, myslalam juz momentami, ze nie wyrobię ![]() Miałam platynowy Tera mam barbie, jak w avku
|
|
#4292 |
|
Panaroja
|
Leje i zimno
![]() KTO ZABRAŁ LATO ,ODDAWAĆ ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4293 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
U mojej mamy samo cięcie i farbowanie (bez żadnych dodatkowych atrakcji) to co najmniej 2 godz. siedzenia ![]() Cytat:
Taki... skandynawski ![]() Truskawa coś wspominała, że u nich gorąco Ale jakby co, to nie ja
|
||
|
|
|
#4294 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dobrze ze to raz na 2,5 miesiaca, bo bym oszalała czesciej ![]() No nie, platyna nie jest najjasniejsza, to taki kameleon - w jednym swietle na ciemna wyglada w innym na jasniutką i moze stad mozna ja czasem pomylic ze skandynawskim odcieniem, który w sumie jest prawie bielutki
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem nieempatyczną, samolubną i gruboskórną larwą , już się nie lubię ![]() a gdzie się podziała Stazja
|
|
|
#4296 | |||
|
BAN stały
|
Znad krótkiej przerwy w wożeniu taczką ściętego żywopłotu
Cytat:
![]() A bo ja to tak enigmatycznie napisałem, nie chcąc drążyć tematu, spoko, przecież nic się nie stało ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Też o niej myślę - niby sezon co ją wsysa, ale już wsysło wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- A ja, jak to ja, błysnęłam dziś w salonie Play macając z chuopinem telefony, powiedziałam, że ja wolę szerszy niż dłuższy. Po takiej sekundzie dziwnej ciszy, małż parsknął, ja się skapnęłam, ktoś się krztusił, reszta już poszła jak fala na stadionie. Ludzie się trzęśli ze śmiechu. Czasem ma nielekko ten chuopin ze mno.
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
BAN stały
|
Więc mogę Ci biegać po zakupy!
Cytat:
--- Na jaki reportaż piękny przypadkiem trafiłem! Spotykają się po 70 latach, przypadkiem, gdyż żadne z nich nie wierzyło, że to drugie przetrwało wojnę. On przechowuje nuty walca, którego napisał dla niej jako siedemnastolatek (prapremiera odbyła się w jakiejś kawiarni, dla nich dwojga tylko), no po prostu szczęście i miłość, jaka się już chyba nie zdarza!
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Oczywiście chodziło o model na dwie karty SIM ![]() Kurna, jak zimno...! ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Ku.r.wa. je.ba.na mać!!! W biurze jest 15 stopni, nawiewu nie mogą zlikwidować a jaśnie pan pie.rdolo.ny dyrektor se otworzył okno i wietrzy. I nie raczy zamknąć drwi od pokoju mimo moich próśb, bo jemu, ku.r.wa, gorąco. Powiedziałam, niech jeden raz kichnę to idę na zwolnienie i mam wszystko w
|
|
#4300 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() Cytat:
z tym ze TŻ mi na firmę brał więc to inne warunki.No i telefon nowy mam Huawei p8 lite i jak na razie polecam, fajny jest Cytat:
dzięki za ostrzeżenie, nie pójdę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad braku czasu
|
||||||
|
|
|
#4301 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4302 |
|
Nindżopesz
|
Noo, wczoraj było chłodno, a tak to normalnie, ciepło. Co wyjdę gdzieś, to się spocę, więc nie wiem... A zakładam sukmany do kolan, bez rajstop.
|
|
|
|
#4303 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Bez pończoch to ja mam nogi lodowate, ręce też, zresztą co i rusz robię literówki i potem poprawiam, tak mam łapy zmarznięte
|
|
#4304 |
|
Nindżopesz
|
Niiic nie dźwigam, po prostu szybko chodzę, czasami z wózkiem.
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jednak pomacałam go sobie i owszem, taki ładniutki, taki sleek, duuuży - za długi Rozumiem, że parametry ma dobre, ale gdybym miała wybierać z tej półki cenowej, to i tak brałabym jakieś "obłe", lepiej leżęce w ręce Szajsungi. Poważnie, mam po Soniaku do kafelek big no-no. Muszę się trzymać serii J. Pewnie za rok okrzykną ją chłamem, tak jak Core etc, no ale co począć, nie mam wyjścia. A co do ceny, to małż sprawdzał, i akurat te modele Szajsungów wychodzą taniej w abonamencie niż gdzieś luzem. Luzem zaczynają się od niecałych 700. Tu wyjdzie niecałe 500. Podobnie ten P8 lite, też w Playu taniej niż na allu. Także nie ma reguły.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4306 |
|
BAN stały
|
![]() Coraz częściej myślę o tym samym Ale przeniósłbym też i swój numer, mam ten sam od samego początku, już jakieś 15 lat --- Piździ! Rano wyszedłem na balkon wołać Kajtka i zmarzłem jak jasna cholera! Na Kasprowym +1 stopień, szaleństwo!
|
|
|
|
#4307 |
|
niecnotliwa dziewica
|
[QUOTE=gryx82;64047281] Mam t-mobile "na kartę", ale kantują skurczysyny równo /QUOTE]
Mam to samo, ale kantów nie spostrzegłam
|
#4308 |
|
BAN stały
|
Jesteś zadowolona? Ja od dłuższego już czasu wcale
Nie wiem, ile wynosi najtańszy abonament w Play, ale nawet przy moim sporadycznym korzystaniu z komórki byłoby to chyba bardziej opłacalne (przynajmniej gratisowe minuty i smsy miałbym naprawdę gratisowe, a nie obłożone jakimiś specjalnymi warunkami do spełnienia)
|
|
|
|
#4309 | |
|
Panaroja
|
snad bolącego gardła
![]() Cytat:
![]() ![]() A pokapoka będzie ?no łaaaadnie , to już wiem wszystko ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-08-11 o 14:06 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4310 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4311 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jestem. Płacę te 25zł raz na dwa miesiące, żeby zachować ciągłość numeru, z tego 15zł za internet. Pozostałe 10zł spokojnie mi wystarcza na telefony (i tak jak potrzebuję załatwić coś wymagającego dłuższej rozmowy, dzwonię z pracy) i SMS-y. Przy moim użytkowaniu telefonu niczego więcej nie potrzebuję.
Aparat telefoniczny kupiłam w Biedronce, mam go już 1,5 roku i sprawuje się bez zastrzeżeń, odrobinkę mu się jedynie folia odkleja. ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Gruszki widuję tylko te zielone, twarde. A taką soczysta, dojrzałą klapsę - jadłabym
|
#4312 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
No, coś w ten deseń ![]() A prosiem bałdzo
|
|
#4313 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ładnie
a czy mi się wydaje czy skróciłaś?
|
#4314 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dobrze Ci sie zdaje, znowu nozyczki poszły w ruch ![]() Znudził mi sie dłuzszy bob, bo juz mi wlosy podrosły i za długi był, teraz pocieniowałam, wiec dosyc krótko z przodu. A Pani fryzjer nadgorliwie nawet, bo niestety włosy ucierpiały podczas rozjasniania i tak sie szarpały, ze szok
|
#4315 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4316 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Też byłam u fryzjera, we wtorek. Chyba mi się udało znaleźć panią, która rozumie, co się do niej mówi i wreszcie mam normalnie obciętą grzywkę. Przy okazji podcięła mi końcówki i wiem już, gdzie się umówię, jak znowu zarosnę, a Marzenka jeszcze z macierzyńskiego nie wróci. I blisko mam - tuż przy Arkadii, czyli mogę sobie po pracy pieszo pójść
|
|
#4317 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, ze znalazłas kompetentna fryzjerkę Ja zas sama nie wiem, co myslec o zmianie fryzjera póki co. Owszem jasniejsze sporo, ale nieco za ciepłe refleksy zółci (na focie moze tego nie widać). Moze to zejdzie przy myciu, a moze przy kolejnym tonowaniu. Ale sama nie wiem, czy jednak platyna dla mnie nie było lepsza...
|
|
#4318 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Prawdę mówiąc, przyzwyczaiłem się już do systemu "prepaid", na moje sporadyczne korzystanie z telefonu niczego więcej mi nie trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
Super! ![]() Dzisiaj dowiedziałem się, że jest jakiś facet imieniem (uwaga!) Marzenek |
|||
|
|
|
#4319 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Gryxiu, dziękuję
Rzęsy to jedno z niewielu, czego bozia mi nie poskapiła
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
rano było 8 st, teraz 14 siedzę w dwóch bluzach i marzę o rozgrzewającej kąpieli z borowino ciuchy na urlop już mam przygotowane, wszystko jest szaroczarne chyba dorzucę coś z bieli i może jeansu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

Z trudem wysiedziałam, myslalam juz momentami, ze nie wyrobię 

KTO ZABRAŁ LATO ,ODDAWAĆ 
U mojej mamy samo cięcie i farbowanie (bez żadnych dodatkowych atrakcji) to co najmniej 2 godz. siedzenia
Taki... skandynawski
Kwiaty u nas też dostały po du... po płatkach, ale co się dziwić, one słońce uwielbiają i upał 

macając z chuopinem telefony, powiedziałam, że ja wolę szerszy niż dłuższy. 

Spotykają się po 70 latach, przypadkiem, gdyż żadne z nich nie wierzyło, że to drugie przetrwało wojnę. On przechowuje nuty walca, którego napisał dla niej jako siedemnastolatek (prapremiera odbyła się w jakiejś kawiarni, dla nich dwojga tylko), no po prostu szczęście i miłość, jaka się już chyba nie zdarza!

T-mobile ssie. 

Sprawdziłem w senniku (wieeem, gusła i te sprawy) - jaki pozytywny przekaz, hoho, aż mi lżej na duszy od razu!
a czy mi się wydaje czy skróciłaś?