![]() |
#4291 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
![]() ![]() Miałam platynowy ![]() ![]() Tera mam barbie, jak w avku ![]()
![]() |
#4292 |
Panaroja
|
Leje i zimno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Truskawa coś wspominała, że u nich gorąco ![]() Ale jakby co, to nie ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() No nie, platyna nie jest najjasniejsza, to taki kameleon - w jednym swietle na ciemna wyglada w innym na jasniutką i moze stad mozna ja czasem pomylic ze skandynawskim odcieniem, który w sumie jest prawie bielutki ![]()
![]() |
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem nieempatyczną, samolubną i gruboskórną larwą ![]() ![]() a gdzie się podziała Stazja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |||
BAN stały
|
Znad krótkiej przerwy w wożeniu taczką ściętego żywopłotu
![]() Cytat:
![]() A bo ja to tak enigmatycznie napisałem, nie chcąc drążyć tematu, spoko, przecież nic się nie stało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Też o niej myślę - niby sezon co ją wsysa, ale już wsysło wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- A ja, jak to ja, błysnęłam dziś w salonie Play ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 | |
BAN stały
|
Więc mogę Ci biegać po zakupy!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Na jaki reportaż piękny przypadkiem trafiłem! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Oczywiście chodziło o model na dwie karty SIM ![]() Kurna, jak zimno...! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Ku.r.wa. je.ba.na mać!!! ![]() W biurze jest 15 stopni, nawiewu nie mogą zlikwidować a jaśnie pan pie.rdolo.ny dyrektor se otworzył okno i wietrzy. I nie raczy zamknąć drwi od pokoju mimo moich próśb, bo jemu, ku.r.wa, gorąco. Powiedziałam, niech jeden raz kichnę to idę na zwolnienie i mam wszystko w ![]()
![]() |
#4300 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
![]() No i telefon nowy mam Huawei p8 lite i jak na razie polecam, fajny jest ![]() Cytat:
![]() dzięki za ostrzeżenie, nie pójdę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znad braku czasu ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Nindżopesz
|
Noo, wczoraj było chłodno, a tak to normalnie, ciepło. Co wyjdę gdzieś, to się spocę, więc nie wiem... A zakładam sukmany do kolan, bez rajstop.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Bez pończoch to ja mam nogi lodowate, ręce też, zresztą co i rusz robię literówki i potem poprawiam, tak mam łapy zmarznięte ![]()
![]() |
#4304 |
Nindżopesz
|
Niiic nie dźwigam, po prostu szybko chodzę, czasami z wózkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak pomacałam go sobie i owszem, taki ładniutki, taki sleek, duuuży - za długi ![]() ![]() Muszę się trzymać serii J. Pewnie za rok okrzykną ją chłamem, tak jak Core etc, no ale co począć, nie mam wyjścia. A co do ceny, to małż sprawdzał, i akurat te modele Szajsungów wychodzą taniej w abonamencie niż gdzieś luzem. Luzem zaczynają się od niecałych 700. Tu wyjdzie niecałe 500. Podobnie ten P8 lite, też w Playu taniej niż na allu. Także nie ma reguły. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
BAN stały
|
![]() Coraz częściej myślę o tym samym ![]() ![]() ![]() ![]() --- Piździ! ![]() Na Kasprowym +1 stopień, szaleństwo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
niecnotliwa dziewica
|
[QUOTE=gryx82;64047281] Mam t-mobile "na kartę", ale kantują skurczysyny równo /QUOTE]
Mam to samo, ale kantów nie spostrzegłam ![]()
#4308 |
BAN stały
|
Jesteś zadowolona? Ja od dłuższego już czasu wcale
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Panaroja
|
snad bolącego gardła
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A pokapoka będzie ![]() no łaaaadnie , to już wiem wszystko ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-08-11 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
niecnotliwa dziewica
|
Jestem. Płacę te 25zł raz na dwa miesiące, żeby zachować ciągłość numeru, z tego 15zł za internet. Pozostałe 10zł spokojnie mi wystarcza na telefony (i tak jak potrzebuję załatwić coś wymagającego dłuższej rozmowy, dzwonię z pracy) i SMS-y. Przy moim użytkowaniu telefonu niczego więcej nie potrzebuję.
Aparat telefoniczny kupiłam w Biedronce, mam go już 1,5 roku i sprawuje się bez zastrzeżeń, odrobinkę mu się jedynie folia odkleja. ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Gruszki widuję tylko te zielone, twarde. A taką soczysta, dojrzałą klapsę - jadłabym ![]() ![]()
#4312 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No, coś w ten deseń ![]() A prosiem bałdzo ![]()
![]() |
#4313 |
niecnotliwa dziewica
|
Ładnie
![]()
#4314 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() Dobrze Ci sie zdaje, znowu nozyczki poszły w ruch ![]() Znudził mi sie dłuzszy bob, bo juz mi wlosy podrosły i za długi był, teraz pocieniowałam, wiec dosyc krótko z przodu. A Pani fryzjer nadgorliwie nawet, bo niestety włosy ucierpiały podczas rozjasniania i tak sie szarpały, ze szok ![]()
#4315 |
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Też byłam u fryzjera, we wtorek. Chyba mi się udało znaleźć panią, która rozumie, co się do niej mówi i wreszcie mam normalnie obciętą grzywkę. Przy okazji podcięła mi końcówki i wiem już, gdzie się umówię, jak znowu zarosnę, a Marzenka jeszcze z macierzyńskiego nie wróci. I blisko mam - tuż przy Arkadii, czyli mogę sobie po pracy pieszo pójść ![]()
![]() |
#4317 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, ze znalazłas kompetentna fryzjerkę ![]() Ja zas sama nie wiem, co myslec o zmianie fryzjera póki co. Owszem jasniejsze sporo, ale nieco za ciepłe refleksy zółci (na focie moze tego nie widać). Moze to zejdzie przy myciu, a moze przy kolejnym tonowaniu. Ale sama nie wiem, czy jednak platyna dla mnie nie było lepsza...
![]() |
#4318 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super! ![]() ![]() ![]() Dzisiaj dowiedziałem się, że jest jakiś facet imieniem (uwaga!) Marzenek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Gryxiu, dziękuję
![]() Rzęsy to jedno z niewielu, czego bozia mi nie poskapiła ![]()
#4320 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
rano było 8 st, teraz 14 ![]() ![]() ciuchy na urlop już mam przygotowane, wszystko jest szaroczarne ![]() ![]() chyba dorzucę coś z bieli ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.