Scent Bar LIX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-10, 16:40   #4291
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar LIX

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dla mnie to jakaś abstrakcja, moja wizyta u fryzjera trwa zazwyczaj 10 minut

Jaśniejsze? A nie miałaś platynowego blondu aby?
Jak sie dekoloryzuje, potem tonuje, potem odzywia włosy zmsakrowane wczesniejszymi czynnosciami, potem scina, potem je suszy i modeluje, to niestety to trwa 4 h u fryzjera Z trudem wysiedziałam, myslalam juz momentami, ze nie wyrobię

Miałam platynowy Idealnie pamietasz
Tera mam barbie, jak w avku

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 16:42   #4292
Parabelka
Panaroja

Leje i zimno KTO ZABRAŁ LATO ,ODDAWAĆ : baba:

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 16:48   #4293
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jak sie dekoloryzuje, potem tonuje, potem odzywia włosy zmsakrowane wczesniejszymi czynnosciami, potem scina, potem je suszy i modeluje, to niestety to trwa 4 h u fryzjera Z trudem wysiedziałam, myslalam juz momentami, ze nie wyrobię
Wierzę U mojej mamy samo cięcie i farbowanie (bez żadnych dodatkowych atrakcji) to co najmniej 2 godz. siedzenia
Cytat:
Zawsze myślałem, że platynowy jest najjaśniejszy Taki... skandynawski
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Leje i zimno KTO ZABRAŁ LATO ,ODDAWAĆ : baba:
Truskawa coś wspominała, że u nich gorąco

Ale jakby co, to nie ja
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 16:52   #4294
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Wierzę U mojej mamy samo cięcie i farbowanie (bez żadnych dodatkowych atrakcji) to co najmniej 2 godz. siedzenia

Zawsze myślałem, że platynowy jest najjaśniejszy Taki... skandynawski
No, samo farbowanie na kolor jakis szybciej, ale dekoloryzacja to najdluzej Dobrze ze to raz na 2,5 miesiaca, bo bym oszalała czesciej

No nie, platyna nie jest najjasniejsza, to taki kameleon - w jednym swietle na ciemna wyglada w innym na jasniutką i moze stad mozna ja czasem pomylic ze skandynawskim odcieniem, który w sumie jest prawie bielutki

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-08-10, 17:11   #4295
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Pisząc "paskudny dzień" nie miałem na myśli pogody, ale masz całkowitą rację - wczoraj wieczorem zmarzłem, a to podobno początek sierpnia, psia mać! Leje praktycznie codziennie (gdy żniwa za pasem i mogłoby być sucho) i czuć smrodek jesieni w powietrzu, niestety Kwiaty u nas też dostały po du... po płatkach, ale co się dziwić, one słońce uwielbiają i upał
nie wyczułam Cię, przepraszam,
jestem nieempatyczną, samolubną i gruboskórną larwą , już się nie lubię

a gdzie się podziała Stazja

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-10, 18:18   #4296
gryx82
BAN stały

Znad krótkiej przerwy w wożeniu taczką ściętego żywopłotu
Cytat:
No nie, platyna nie jest najjasniejsza, to taki kameleon - w jednym swietle na ciemna wyglada w innym na jasniutką i moze stad mozna ja czasem pomylic ze skandynawskim odcieniem, który w sumie jest prawie bielutki
No w sumie racja, tak na chłopski rozum - platyna, jako metal, jest srebrna
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
A bo ja to tak enigmatycznie napisałem, nie chcąc drążyć tematu, spoko, przecież nic się nie stało
Cytat:

Cytat:
Może agronomia i te sprawy?
Stary 2016-08-10, 20:44   #4297
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1.

2. Też o niej myślę - niby sezon co ją wsysa, ale już wsysło wcześniej

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Waciki?

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

A ja, jak to ja, błysnęłam dziś w salonie Play macając z chuopinem telefony, powiedziałam, że ja wolę szerszy niż dłuższy. Po takiej sekundzie dziwnej ciszy, małż parsknął, ja się skapnęłam, ktoś się krztusił, reszta już poszła jak fala na stadionie. Ludzie się trzęśli ze śmiechu. Czasem ma nielekko ten chuopin ze mno. Ale innym uprzyjemniłam czas stania w kolejce.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-10, 23:09   #4298
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Więc mogę Ci biegać po zakupy!
Cytat:
A ja, jak to ja, błysnęłam dziś w salonie Play macając z chuopinem telefony, powiedziałam, że ja wolę szerszy niż dłuższy.

---

Na jaki reportaż piękny przypadkiem trafiłem! Z zasady tv nie oglądam, ale pstrykając pilotem u siostry zobaczyłem na jedynce "Odnaleziony walc", już nic mnie dawno aż tak nie wzruszyło Spotykają się po 70 latach, przypadkiem, gdyż żadne z nich nie wierzyło, że to drugie przetrwało wojnę. On przechowuje nuty walca, którego napisał dla niej jako siedemnastolatek (prapremiera odbyła się w jakiejś kawiarni, dla nich dwojga tylko), no po prostu szczęście i miłość, jaka się już chyba nie zdarza! I ta jasność umysłu, język, humor!
Stary 2016-08-11, 08:41   #4299
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

A ja, jak to ja, błysnęłam dziś w salonie Play macając z chuopinem telefony, powiedziałam, że ja wolę szerszy niż dłuższy. Po takiej sekundzie dziwnej ciszy, małż parsknął, ja się skapnęłam, ktoś się krztusił, reszta już poszła jak fala na stadionie. Ludzie się trzęśli ze śmiechu. Czasem ma nielekko ten chuopin ze mno. Ale innym uprzyjemniłam czas stania w kolejce.
Rejcz, w mojej poprzedniej pracy miałam sytuację, że szef mnie spytał, jak tam idzie organizowanie jego nowego aparatu telefonicznego. A ja, jak to ja - albo zajęta czym innym albo myślami w ogóle gdzieś daleko, odpowiedziałam "tego z dwiema dziurami"...?

Oczywiście chodziło o model na dwie karty SIM

Kurna, jak zimno...!

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Ku.r.wa. je.ba.na mać!!!
W biurze jest 15 stopni, nawiewu nie mogą zlikwidować a jaśnie pan pie.rdolo.ny dyrektor se otworzył okno i wietrzy. I nie raczy zamknąć drwi od pokoju mimo moich próśb, bo jemu, ku.r.wa, gorąco. Powiedziałam, niech jeden raz kichnę to idę na zwolnienie i mam wszystko w , niech sobie marzną i się wietrzą!
Stary 2016-08-11, 09:14   #4300
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
heloł

info dla Rejcz zarezerwowalim my apartamenta w tych Czechach zadowolona?

super
Cytat:

Przede mną jedna z bardziej nielubianych czynności - wybór oferty sieci komórkowych i telefonu T-mobile ssie. Chyba odchodzę.

Mursze mieć tanio, nie więcej niż 50 za miesiąc, a co do tel to mursi być dobry do przeglądania netu - i mieć dobry aparat, i być tani. Czyli jakiś stary model pewnikiem

Mam ochotę tego Soniaka M2 wyrzucić do kosza, jest katastrofalny, więc podejrzewam, że nawet najstarszy szajsung będzie lepszy. A jak wybierałam 2 lata temu, to w danej grupie cenowej miał najlepszy opis pod kątem foto i internetu. Wiadomo, bulszyt. A ja go łykłam.

Czy dobrze kojarzę, że HTC "jakiś tam" spełnia te warunki? Cenowo oczywiście odpadają te oczywiste wybory, czyli najlepszy sprzęt, dlatego mam utrudnione zadanie. Obecnie się wstydzę nawet przez tą cegłówkę gadać publicznie

Idę przedzierać się przez gąszcz nic niemówiących mi symboli i cyferek

Na razie skłaniam się ku Play. Ktoś ma? Jest zadowolony? Mam na myśli prywatnie, nie na firmę etc.
Właśnie rozpatruję górny pułap cenowy tel, i porównuję Samsung J5 z Huawei P8 lite dual sim. Czy ktoś miał, stosował? Jak się ma realne użytkowanie? Wynika mi z opisów technicznych, że Samsung ma lepszą baterię, a Huawei więcej pamięci i 8 rdzeniowy procesor (a szajsung 4rdz) Tylko ja nie wiem za co odpowiadają te dane procesora? Na co to się przekłada? Na moją logikę, brałabym trwalszą baterię. Dlatego pytam czy ktoś się orientuje, czy jest między np fotkami, filmikami na obu tych tel jakaś zasadnicza różnica (bo parametry podobne).

Ja miałam identyczne parametry aparatu foto w smartfonie Sony jak mój małż w jakimś standardowym, klawiszowym szajsungu, i jego robi znacznie lepsze zdjęcia.
Ja zmieniła teraz timobajla na play i jest spoko z tym ze TŻ mi na firmę brał więc to inne warunki.
No i telefon nowy mam Huawei p8 lite i jak na razie polecam, fajny jest Ja tez nie potrzebuje cudów od telefonu, żeby mi necik działał i fotki i filmiki żeby robił
Cytat:
Tri

dopiero wróciłam i postanowiłam Was ostrzec
Kobiety i mężczyzno, zaprawdę powiadam wam, nie idźcie do podologa! a już napewno nie do takiego co jest wyszkolony i kompetentny i ma pacjentów skałkowców/piłkarzy i inne trudne przypadki z połowy europy. Ja poszłam
no więc, ja te stopy to nawet myję źle i za często, źle złuszczam, źle pielęgnuję i źle obcinam pazur, mam fogle stopiszcza krzywe, bo jest wada wrodzona, więc wkładki obowiązkowo, klamry na pazury obowiązkowo, bo powoli też robią się zwyrodniałe itp.itd
a myślałam, że mam ładne i wypielęgnowane stopy
ide płakać do koncika

dzięki za ostrzeżenie, nie pójdę
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Macham znad diety cud - zjadłam wczoraj octowy sosik, popiłam mlekiem, a potem spędziłam pół wieczoru w toalecie i nad miską - ale kilogram mniej

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
chyba mieszkam w jakiejs innej strefie klimatycznej? dopiero dzis ziab i deszcz, tak to glownie upaly, latam w trampkach bo w glanach za goraco
Ja też uważam że raczej ciepłe lato jest, wczoraj pierwszy raz założyłam skarpetki od hmmmm, nie wiem, chyba maja
Cytat:

Znad braku czasu jutro na 10 dni wyjeżdżamy do mojej rodziny w Góry Izerskie no i musze się pakować itp i jednocześnie Dida ogarniać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-11, 09:23   #4301
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja też uważam że raczej ciepłe lato jest, wczoraj pierwszy raz założyłam skarpetki od hmmmm, nie wiem, chyba maja
Wy naprawdę mieszkacie w jakiejś innej strefie klimatycznej
Stary 2016-08-11, 10:11   #4302
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Noo, wczoraj było chłodno, a tak to normalnie, ciepło. Co wyjdę gdzieś, to się spocę, więc nie wiem... A zakładam sukmany do kolan, bez rajstop.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-11, 10:15   #4303
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Noo, wczoraj było chłodno, a tak to normalnie, ciepło. Co wyjdę gdzieś, to się spocę, więc nie wiem... A zakładam sukmany do kolan, bez rajstop.
Ale biegasz truchcikiem, czy dźwigasz ciężary, typu dzieci, wózek, siaty z zakupami...?

Bez pończoch to ja mam nogi lodowate, ręce też, zresztą co i rusz robię literówki i potem poprawiam, tak mam łapy zmarznięte
Stary 2016-08-11, 10:38   #4304
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ale biegasz truchcikiem, czy dźwigasz ciężary, typu dzieci, wózek, siaty z zakupami...?
Niiic nie dźwigam, po prostu szybko chodzę, czasami z wózkiem.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-11, 11:04   #4305
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

super

Ja zmieniła teraz timobajla na play i jest spoko z tym ze TŻ mi na firmę brał więc to inne warunki.
No i telefon nowy mam Huawei p8 lite i jak na razie polecam, fajny jest Ja tez nie potrzebuje cudów od telefonu, żeby mi necik działał i fotki i filmiki żeby robił
Dzięki, acz pamiętam, że pisałaś o tym. Brałam go pod uwagę, ale za drogi już dla mnie obecnie. Nie ma to jak próg cenowy, w przeciwnym wypadku chyba bym zgłupiała co brać taki wybór .

Jednak pomacałam go sobie i owszem, taki ładniutki, taki sleek, duuuży - za długi Rozumiem, że parametry ma dobre, ale gdybym miała wybierać z tej półki cenowej, to i tak brałabym jakieś "obłe", lepiej leżęce w ręce Szajsungi. Poważnie, mam po Soniaku do kafelek big no-no.

Muszę się trzymać serii J. Pewnie za rok okrzykną ją chłamem, tak jak Core etc, no ale co począć, nie mam wyjścia. A co do ceny, to małż sprawdzał, i akurat te modele Szajsungów wychodzą taniej w abonamencie niż gdzieś luzem. Luzem zaczynają się od niecałych 700. Tu wyjdzie niecałe 500. Podobnie ten P8 lite, też w Playu taniej niż na allu. Także nie ma reguły. No chyba, że ktoś trafi na niezły deal.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-11, 11:13   #4306
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja zmieniła teraz timobajla na play i jest spoko
Coraz częściej myślę o tym samym Mam t-mobile "na kartę", ale kantują skurczysyny równo - kasa z konta wyparowuje nie wiadomo kiedy i nie wiadomo dlaczego, niby jakieś "promocje" po doładowaniu (typu X zł na rozmowy i smsy do wykorzystania do dnia XXX, ale... dopiero wtedy wykorzystasz te gratisowe minuty, gdy wcześniejsze, te "zakupione", wyzerujesz, co zazwyczaj kończy się nagłym brakiem środków do wykorzystania, bo promocja trwa zazwyczaj tydzień ) Ale przeniósłbym też i swój numer, mam ten sam od samego początku, już jakieś 15 lat

---

Piździ! Rano wyszedłem na balkon wołać Kajtka i zmarzłem jak jasna cholera!

Na Kasprowym +1 stopień, szaleństwo!
Stary 2016-08-11, 11:28   #4307
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

[QUOTE=gryx82;64047281] Mam t-mobile "na kartę", ale kantują skurczysyny równo /QUOTE]

Mam to samo, ale kantów nie spostrzegłam tyle, ze ja z nijakich promocji nie korzystam, z wyjątkiem przyłączenia do sieci rodzinnej przez przyjaciółkę - ale to ona za to płaci 5zł na miesiąc. Poza tym, odpowiada mi to, ze nie jestem uwiązana abonamentem.
Stary 2016-08-11, 11:41   #4308
gryx82
BAN stały

Cytat:
Mam to samo, ale kantów nie spostrzegłam
Jesteś zadowolona? Ja od dłuższego już czasu wcale Sprawdziłem stan konta przed chwilą: "Saldo 15,45 zł w tym 7,56 z 2 x więcej, ważne do 11.08.2016. Konto do 11.08.2016". Czyli, żeby wykorzystać te "gratisowe" 7,56, musiałbym jeszcze dzisiaj "wygadać" 7,89, bo dopiero wówczas zaczynają ściągać kasę z tych niby "gratisów" (nie wiem, czy wystarczająco jasno to opisałem) Nie wiem, ile wynosi najtańszy abonament w Play, ale nawet przy moim sporadycznym korzystaniu z komórki byłoby to chyba bardziej opłacalne (przynajmniej gratisowe minuty i smsy miałbym naprawdę gratisowe, a nie obłożone jakimiś specjalnymi warunkami do spełnienia)
Stary 2016-08-11, 13:04   #4309
Parabelka
Panaroja

snad bolącego gardła
Cytat:

kto chce być piękny , musi cierpieć

A pokapoka będzie ?
Cytat:

Truskawa coś wspominała, że u nich gorąco

Ale jakby co, to nie ja
no łaaaadnie , to już wiem wszystko

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2016-08-11 o 13:06

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-11, 13:17   #4310
gryx82
BAN stały

Cytat:
no łaaaadnie , to już wiem wszystko

---

Mnie się śniły dzisiaj wielkie, dojrzałe, złocisto-czerwone gruszki Jadłbym! Sprawdziłem w senniku (wieeem, gusła i te sprawy) - jaki pozytywny przekaz, hoho, aż mi lżej na duszy od razu!
Stary 2016-08-11, 13:19   #4311
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Jesteś zadowolona?
Jestem. Płacę te 25zł raz na dwa miesiące, żeby zachować ciągłość numeru, z tego 15zł za internet. Pozostałe 10zł spokojnie mi wystarcza na telefony (i tak jak potrzebuję załatwić coś wymagającego dłuższej rozmowy, dzwonię z pracy) i SMS-y. Przy moim użytkowaniu telefonu niczego więcej nie potrzebuję.

Aparat telefoniczny kupiłam w Biedronce, mam go już 1,5 roku i sprawuje się bez zastrzeżeń, odrobinkę mu się jedynie folia odkleja.

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Gruszki widuję tylko te zielone, twarde. A taką soczysta, dojrzałą klapsę - jadłabym
Stary 2016-08-11, 14:42   #4312
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
snad bolącego gardła

kto chce być piękny , musi cierpieć

A pokapoka będzie ?

No, coś w ten deseń

A prosiem bałdzo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg barbie.jpg (52,2 KB, 47 załadowań)

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-08-11, 14:46   #4313
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

No, coś w ten deseń

A prosiem bałdzo
Ładnie a czy mi się wydaje czy skróciłaś?
Stary 2016-08-11, 14:55   #4314
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ładnie a czy mi się wydaje czy skróciłaś?

Dobrze Ci sie zdaje, znowu nozyczki poszły w ruch
Znudził mi sie dłuzszy bob, bo juz mi wlosy podrosły i za długi był, teraz pocieniowałam, wiec dosyc krótko z przodu. A Pani fryzjer nadgorliwie nawet, bo niestety włosy ucierpiały podczas rozjasniania i tak sie szarpały, ze szok

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-08-11, 15:08   #4315
Parabelka
Panaroja

Cytat:

No, coś w ten deseń

A prosiem bałdzo
1.

2.

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2016-08-11, 15:09   #4316
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Dobrze Ci sie zdaje, znowu nozyczki poszły w ruch
Znudził mi sie dłuzszy bob, bo juz mi wlosy podrosły i za długi był, teraz pocieniowałam, wiec dosyc krótko z przodu. A Pani fryzjer nadgorliwie nawet, bo niestety włosy ucierpiały podczas rozjasniania i tak sie szarpały, ze szok
Odrosną
Też byłam u fryzjera, we wtorek. Chyba mi się udało znaleźć panią, która rozumie, co się do niej mówi i wreszcie mam normalnie obciętą grzywkę.
Przy okazji podcięła mi końcówki i wiem już, gdzie się umówię, jak znowu zarosnę, a Marzenka jeszcze z macierzyńskiego nie wróci. I blisko mam - tuż przy Arkadii, czyli mogę sobie po pracy pieszo pójść
Stary 2016-08-11, 15:36   #4317
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.

2.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Odrosną
Też byłam u fryzjera, we wtorek. Chyba mi się udało znaleźć panią, która rozumie, co się do niej mówi i wreszcie mam normalnie obciętą grzywkę.
Przy okazji podcięła mi końcówki i wiem już, gdzie się umówię, jak znowu zarosnę, a Marzenka jeszcze z macierzyńskiego nie wróci. I blisko mam - tuż przy Arkadii, czyli mogę sobie po pracy pieszo pójść
Akurat skróceniem sie niezbyt martwie, bardziej tym, ze rozjasnianie teraz je mocno szarpnęło

Dobrze, ze znalazłas kompetentna fryzjerkę
Ja zas sama nie wiem, co myslec o zmianie fryzjera póki co. Owszem jasniejsze sporo, ale nieco za ciepłe refleksy zółci (na focie moze tego nie widać). Moze to zejdzie przy myciu, a moze przy kolejnym tonowaniu. Ale sama nie wiem, czy jednak platyna dla mnie nie było lepsza...

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-08-11, 16:26   #4318
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jestem. Płacę te 25zł raz na dwa miesiące, żeby zachować ciągłość numeru, z tego 15zł za internet. Pozostałe 10zł spokojnie mi wystarcza na telefony (i tak jak potrzebuję załatwić coś wymagającego dłuższej rozmowy, dzwonię z pracy) i SMS-y. Przy moim użytkowaniu telefonu niczego więcej nie potrzebuję
Może powinienem doładowywać konto większymi sumami, bo zazwyczaj za 5 lub 10 zł Prawdę mówiąc, przyzwyczaiłem się już do systemu "prepaid", na moje sporadyczne korzystanie z telefonu niczego więcej mi nie trzeba
Cytat:
Aparat telefoniczny kupiłam w Biedronce, mam go już 1,5 roku i sprawuje się bez zastrzeżeń, odrobinkę mu się jedynie folia odkleja.
Niedawno też był podobno jakiś "rzut" telefonów w Biedronie, świetna oferta, więc się rozeszły jak przysłowiowe świeże (ciepłe?) bułeczki (wiem z wątku Biedronkowego)
Cytat:
Gruszki widuję tylko te zielone, twarde. A taką soczysta, dojrzałą klapsę - jadłabym
Gruszka to mój owoc nr 1!
Cytat:
A prosiem bałdzo
Super! A jakie rzęsy długaśne
Cytat:
...
Marzenka jeszcze z macierzyńskiego nie wróci
Dzisiaj dowiedziałem się, że jest jakiś facet imieniem (uwaga!) Marzenek
Stary 2016-08-11, 16:37   #4319
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Super! A jakie rzęsy długaśne
Gryxiu, dziękuję
Rzęsy to jedno z niewielu, czego bozia mi nie poskapiła

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2016-08-11, 16:47   #4320
Florens
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
---

Piździ! Rano wyszedłem na balkon wołać Kajtka i zmarzłem jak jasna cholera!

Na Kasprowym +1 stopień, szaleństwo!
ano szaleństwo
rano było 8 st, teraz 14 siedzę w dwóch bluzach i marzę o rozgrzewającej kąpieli z borowino

ciuchy na urlop już mam przygotowane, wszystko jest szaroczarne wyłamuje się tylko zestaw basenowoaquaparkowy
chyba dorzucę coś z bieli i może jeansu

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości