|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Milenko brawo za wytrwałość i mimo pokus z lodówki za trwanie w postanowieniu.
Koleżanka specjalnie upiekła babeczki no i miała lody - ciężko jej było zrozumieć że się nie skuszę, ale mnie nie kusiła ale sałatki już jej nie mogłam odmówić. Elizko dziś Ci się należało. Ja dziś upiekłam chlebek bananowy- mąż zdołał już zjeść . Jutro syn ma urodziny, ojciec imieniny więc będzie tort itp. Ale co mi tam tort straszny . Będę grzeczna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu -najlepsze życzenia dla juniora i seniora
![]() Ja w pracy ale nie mam weny do roboty ,migam się od niej jak mogę Już po sniadaniu-sok z jabłka selera i marchewki oraz surówka z tego samego z dodatkiem jeszcze kapusty kiszonej.Mam jeszcze pomidorki koktajlowe, sałatę i ogórasa.Ns obiad mam zaś zupę ogorkowa-ugotowałam wczoraj na 2dni tak mi smakuje. A Lyrcia to gdzie -czyżby majówka na maksa? Miłego piatunia
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko dziękuję
Moja waga znów pokazała minus - zapomniałam już jakie to miłe uczucie patrzeć na spadające cyferki - dziś 69,00. Czuje się dobrze mam mnóstwo siły więc trwam. Nawet tort mnie nie przekona .Dziś dzień wolny ale mnóstwo rzeczy do załatwienia więc jak zwykle czasu braknie. Miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Super Wam idzie ![]() Ja też grzecznie.
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kochane
Elizko tylko tak dalej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez basia_ww Czas edycji: 2018-05-04 o 15:20 |
|
|
|
#4297 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluje dziewczyny za spadki
![]() Zazdroszczę zaparcia. |
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Po tygodniu waga -3,2kg w dół Już po świeżo wyciśniętym soczku, rozważam co jeszcze zjeść. Miłego dnia
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko ale super
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko brawo
Super wynik byle tak dalej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
Milenka super
![]() A my wrocilismy w nocy do domu...rano stanelam na wadze i ku mojemu zdziwieniu przywiozlam tylko 0.5kg wiecej.... czyli jesc mozna wszystko jak sie duzo chodzi.... ![]() Dwa prania ogarnelam i sie susza a teraz spadam do znajomych na grila...wzielam ze soba pieczarki grilowe i bede grzeczna ![]() Milej soboty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Asia taka nadwyżka to nie nadwyżka
szybko zleci.U mnie spadł 1 kg nadwyżki po czwartkowym grillowaniu.Chociaż tyle dobrego
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu to żadna nadwyżka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
Asiu -dokładnie, jak Elizka mówi, taka nadwyżka to nie nadwyżka, ja zwykle z urlopów z dużo większym nadbagażem wracałam ![]() Elizko- za ten 1 kgU mnie przypływ mocy , umyłam zaś okna , meble w kuchni u góry, podłogi, zrobiłam czystkę w starych letnich butach i odświeżyłam te co będę w nich łazić- suszą się na balkonie właśnie i ugotowałam dla małża zupę pomidorową i zrobiłam kotlety z kaszy i pieczarek (też dla niego) Ja dojadłam zupę ogórkową , potem zjem jeszcze surówkę i zakończę zapiekanymi pomidorami z kapustą kiszoną. A za chwilę wskakuję na rower i do Auchana sobie podjadę bo potrzebuję kilku rzeczy.
|
#4305 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez zazwyczaj wracalam z wiekszym nadbagazem... az w szoku jestem ze tak malo ale to mnie akurat cieszy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Milenka ile masz energii
ja na takim jedzeniu chyba bym po ścianach chodziła
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i attention attention!-nic nie jest czarne
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-05-05 o 18:26 |
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
no nie?
żeby nie było ,domestos też kupiłam.
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
To ja byłam lepsza poszłam do biedry i do mili i nic nie kupiłam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
czyżby wysprzedali warzywka?
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
No nie było co kupić
. Sklep wyglądał jakby na co najmniej tydzień miał być zamknięty Pójdę zaraz może jakieś zapasy na dziś mają. Bo moja lodówka zaczyna świecić pustkami. Kolejny ładny dzień- może dziś wypali ten Ogrodzieniec. Bo od jutra szara rzeczywistość Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Nie mam pojęcia jak, ale tydzień mi umknął niepostrzeżenie. Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie relax time, włączyłam nastrojowe światło, odpalilam swoją ulubioną płytę z muzyką,otworzyłam piwko (ale mi smakowało) i po prostu leżałam...Uwolniłam myśli i fajnie mi było w tym stanie. taki reset od życia. Potem weszłam na nasz wątek i się zdziwiłam, że tyle czasu sie nie odzywałam choć wydawało mi się, że zaledwie dzień, dwa miałam przerwy. A bo to dla mnie pracowite dni były. Cała Polska majowala a ja właśnie w pracy i to zapieprz taki, że szok. No ale od jutra już wszystko wraca do normy i odetchnę. Widzę, że Basia W złapałaś wiatr w żagle i już nie odpuścisz przed latem. Fajny stan, prawda? Milenko, widzę, że wygrzebałaś się z dołu. Porządki i zakupy są tego dowodem. Współczuję Ci tych migren, które Cię wyłączają z życia. Dobrze, że już przeszły, bo już lepiej, prawda? Asiu, przeleciałaś z rodzinką prze polskie plaże jak burza i już z powrotem w domku. Wypoczełaś? Baterie naładowane? Elizka, no a jak u Ciebie?
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2018-05-06 o 14:12 |
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jak zawsze krok w przód dwa w tył ale staram się Jutro chłopaki wyjeżdżają to będzie łatwiej.W sumie zawsze tak piszę a wychodzi inaczej coś ze mną nie tak
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz a ja byłam pewna że masz wolne w majówkę.Ja pracowałam 30kw, 2 i 4 maja normalnie.Nie było sensu brać wolnego na to żeby siedzieć w chałupie. Galeria zaliczona -tak wiem-niedziela- ale ja kocham zakupy w niedzielę przed południem bo najmniej ludzisków.Nie kupiłam żadnych sandałów ale za to 2 pary trampek ,takich wsuwanych -za całe 69zł za dwie pary bo była promocja 30% na sportowe obuwie.Poza tym coś mnie pogrzało bo kupiłam bluzkę z rozcięciami na ramionach a takie bardzo mi się nie podobają- nie wiem co mnie omotało ale leży fajnie , ponadto spodnie dresowe i jedne takie letnie czarne w białe kropeczki oraz biały (!)tshirt z granatową kieszonką a'la jeansowa.Szaleństwo dosłownie. Powiem Wam że mam ciało mega zastane, łącznie zrobiłam rowerem góra 5 km i dupsko i uda bolą jak cholera, pod lekką górkę naprawdę mam problem wjechać bez mega zadyszki- rower nie ma przerzutek bo to miejski ,najprostszy model ,ja przyzwyczajona do górali z przerzutkami... Dobra szkoła dla mnie ,z czasem będzie lepiej ale bez podkładu nigdzie się nie ruszam bo zwykle czerwona jak burak zsiadam z niego Właśnie szykuję obiad- dziś papryki faszerowane kalafiorem, brokułem i szpinakiem z czosnkiem i cebulką.Ciekawe czy będzie to zjadliwe. Miłej niedzieli
|
|
#4316 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczynki mało mnie ale ganiam cały czas tu i tam ale najpierw zaczynam od Elizy
Kochana spóźnione ale najszczersze życzenia wszystkiego co najlepsze przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń ![]() Basiu gratuluję spadku teraz jak waga zaczęła spadać to zupełnie inną człowiek ma motywację tak trzymaj ![]() Asieńko widziałm Cie na zdjęciu ładnie wyglądasz z dziewczynami jak siostra mam nadzieje ze urlop udany ![]() Milenko Ty kochana zadziwiasz mnie na każdym kroku pod względem pomysłów kulinarnych i ogólnie. Super, ze w końcu znalazłaś sposób zeby trochę zrzucić ale czy te bóle głowy to nie przez tą dietę ? Jest dosyć drastyczna, trochę martwię się żeby Cię za bardzo nie osłabiła. U mnie jakieś poprawki w domu, ogólne ogarnianie. Przez te dni wolne tez układałam w szafach, szafkach, pieliłam w ogródku sadziłam kwiatki itd. Dopadła mnie jakieś szaleństwo i chyba zaczęłam się denerwować czy, ze wszystkim zdążę i czy wszystkiego dopilnuję. Kupiłam 2 sukienki i sama nie wiem czy jestem zadowolona nie ma dla mnie tego efektu ze tak to jest właśnie to... :/ Zapomniałam sie pochwalic tez waga spadła poniżej 70 krążę 69. I sama nie wiem czy sie cieszyć bo własnie przez to mam gorszy problem w znalezieniu sukienki. Znowu spadło z bioder a ramiona i cycki zostały
Edytowane przez aga_74 Czas edycji: 2018-05-06 o 18:25 |
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogrubione- cieszyc! z cycków zostałych też
|
|
#4318 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam odwrotnie spadły cycki i ramiona a pupa została. Ja też zrobiłam porządki- malowanie wymusiło to na mnie, i też ogarnęłam szafę- bo jeszcze zimowe kurtki wisiały. Super - najważniejsze że nie jesteś głodna i spadki są- trzymam kciuki za dalsze efekty. |
||||
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś dziękuję
U mnie po staremu.Trzy piwa i mała tortilla Myślcie o mnie co chcecie.Ja już nie mam do siebie siły.
|
#4320 |
|
Zadomowienie
|
Beatko tak, naladowane baterie na pare miesiecy... i blaka sie po mnie mysl, podsycana przez tz, ze moze by sie tak przeprowadzic i miec szum fal na codzien.... strasznie ci zazdroszcze ze masz tak blisko....
A my wczoraj pojechalismy na grila i kurka rano pol kg wiecej...ale to pikus, teraz weszlam na wage i kolejne wiecej..... i pytam grzecznie jak to mozliwe zeby po tygodnih zarcia nad morzem wrocic z 0.5kg nadwyzki a po dwoch dniach w domu miec 1.3 wiecej...? No...jak to mozliwe? No ok, wczoraj piwko i piwko.... dzisiaj pol dnia z zelazkiem w rece, zapomnialam o wodzie... no i @ puka do drzwi.... ale zla jestem i tak.... a tu tylko 3tyg zostaly do komunii... Na jutro zrobilam do pracy salatke... w biedrze kupilam mix kasza makaron i groszek z marchewka, dowalilam ogorki chilli, tunczyka z wody, papryke i troche fety i pomidory koktailowe.... na 2dni naszykowalam... od jutra dobre tory ![]() Agus dziekuje ale mysle ze to zasluga corek... starzeja sie mazepy i czlowiek wyglada przy nich jak malolat Spadam spac bo rano pobudka... czas wrocic do rzeczywiatosci
Edytowane przez SovaEvree Czas edycji: 2018-05-06 o 23:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

. Jutro syn ma urodziny, ojciec imieniny więc będzie tort itp. Ale co mi tam tort straszny
. Będę grzeczna. 

Już po sniadaniu-sok z jabłka selera i marchewki oraz surówka z tego samego z dodatkiem jeszcze kapusty kiszonej.Mam jeszcze pomidorki koktajlowe, sałatę i ogórasa.
super!

szybko zleci.
ja na takim jedzeniu chyba bym po ścianach chodziła

ale staram się
coś ze mną nie tak