|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
no nie, nie ma nowej czołówki właśnie- a powinna!!!
oszuuustwo...
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A juz daaaawno temu ja zapowiadali Biało ![]() W ostatnim "ŚS" jest napisane że Peter ma trzymac w chłodniach "koncentraty chemiczne". Kaśka powie o tym Markowi i jego to zaniepokoi
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
a moze ta czolowka to pic na muchy
?
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam tu, bo zobaczyłam Ines
![]() Obecnosc Ines oznacza , że dowiem sie czegoś nowego o MjM Jakze sie nie pomylilam
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest jak ma się za friko dostęp do Świata seriali ![]() Lubię się dzielić newsami ale teraz juz zawsze będę to robić "w białych rękawiczkach" . Cytat:
W ostatnim ŚS jest już zapowiedź trzeciego sezonu "GnW" i wiem tylko tyle że będzie się dużo działo. I jak zwykle będa to trochę absurdalne rzeczy . Ale skoro gazety juz zdradzają jakieś sekrety to znaczy że serial pewnie niedługo sie u nas pojawi. Tak było w przypadku poprzednich serii "GnW". Mam nadzieje ze teraz te spoilery też są jakims tam zwiastunem 3 serii w PL. Chociaż jak znam Polskę to poczekamy do wiosny .Co do Lostów i Chirurgów - nie mam pojęcia bo nigdy tego nie oglądałam więc i na newsy dotyczące tych seriali nie zwracam uwagi
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Biało
Koncentraty chemiczne? Ułeee, Peter coś się nie postarał. Lepiej, jakby założył dziką plantację rosiczek.
żartowałam! Edytowane przez Westalka Czas edycji: 2006-12-02 o 20:11 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, to raczej nie prawda... Ja o tym nie słyszałam. Przecież wszedzie dudnią że "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść". Chyba nie byli by tacy niekonsekwentni
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Może "Super Express" ?Ja nie wierzę // juz wiem jaka gazeta. I tak nie wierzę ![]() Nie uwierzę dopóki nie zobaczę
|
|
#4302 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy to o to chodzi, ja widziałam coś takiego
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze niedawno mój TŻ pracował w budynku w którym była kancelaria Piotra i Wojtka. Mialam wiec pewne informacje kiedy jakas seria zaczynala być kręcona. Teraz niestety TŻ zmienił prace więc nie da mi cynku
. No ale poczekamy do stycznia. Jesli rzeczywiscie wezmą się za 4 serię to gazety na pewno o tym napiszą juz oficjalnie.
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Sandersiq tak własnie o ten wycinek z gazety mi chodziło
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
z czołówką to już przeginają. Robią z nas idiotów czy co...?
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie co z tą czołówką
Biało Koncentraty chemiczne powiadacie? E ja myślałam,że to będzie coś poważniejszego...
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie mieli już czego wymyślić
hahahahaha
|
#4308 |
|
KWC
|
[COLOR="White"]20:05 M JAK MIŁOŚĆ - ODC. 458
Teresa, po wizycie u lekarza ma dla Pawla niedobra wiadomosc. Choruje na gruzlice. Jest załamana, obawia sie o zdrowie rodziny. Cała rodzina Mostowiakow ma wszy. Okazuje sie, ze rozniosla je po wsi Natalka. Nie ma jednak tego zlego, co by na dobre nie wyszlo. Marek zaklada w pubie punkt skupu insektow a nastepnie preparuja z Hanka wszawa bombe z butelki po wodce. Pod oslona nocy skradaja sie do domu Grazyny i wrzucaja bombe do mieszkania. Teodor wyzywa Staszka na pojedynek, ma zamiar na nowo zdobyc serce Janki. Zostaje jednak pobity przez niezidentyfikowana kobiete zanim dociera na miejsce pojedynku. Przeprowadzona kontrola z Urzedu Gminy wykrywa w swiezo wybudowanych magazynach Petera zgromadzone zapasy zywnosci. Wszystkie opakowania nosza tajemniczy napis "Dharma Initiative". Urzad Gminy przezornie zamyka placowki oswiatowe do odwolania. wtorek Od sasiadki z gory Marzena dowiaduje sie o pocalunku Magdy i Kuby. Jest wstrzasnieta i zmieszana. Miala wrazenie, ze to do niej Kuba czul miete z kolendra. Podczas kolacji w mieszkaniu studentow Marzena dyskretnie wizytuje lazienke i zamienia kasztanowa farbe do wlosow Magdy na zolty blond. Grazyna przebywa na zwolnieniu lekarskim z powodu zalamania nerwowego po przebytym urazie. Odwiedza ja Marek przepelniony wyrzutami sumienia. Wyznaje Grazynie, ze to on z zona wpuscil jej do mieszkania wszy. Grazyna wybacza Markowi i poprzysiega zemste Hance. W nocy podrzuca zatruta srodkiem nasennym kielbase do domu Mostowiakow, na ktora natychmiast rzuca sie wyglodnialy Bruder. Grazyna wizytuje lazienke Mostowiakow i zamienia blond farbe do wlosow na krucza czern. Ewa podejrzewa, ze Leszek nie jest jej wierny, znika na cale dnie, nie odbiera telefonow. Wiedziona przeczuciem przeszukuje szafe. Znajduje tam akt notarialny, z ktorego wynika ze Leszek zakupil dom za 4 miliony. a tu już serio ( biało) 18 grudnia Ewa dostaje kolejny anonim z informacją, że Leszek ją zdradza. Matka próbuje ją nakłonić do rozwagi, ale dziewczyna stawia sprawę jasno: dla niej to koniec małżeństwa. Teodor zagląda do przychodni i prosi Nowicką o chwilę rozmowy. Janina zdecydowanie odmawia. Marta szykuje się do wyjazdu do USA. Wcześniej bez skutku próbuje skontaktować się z firmą, która buduje jej dom. W końcu spotyka się z jednym z przyszłych sąsiadów, Bogdanem Szydłowskim. Mężczyzna mówi, że deweloper, któremu powierzyli pieniądze, zamknął biuro, a szefowie firmy wyjechali z kraju. Martę odwiedza też Małgosia. Pyta siostrę, jak załatwić pełnomocnictwa do prowadzenia interesów Grzegorza. Piotrek, usilnie namawiany przez mecenasa Leszczyńskiego, w końcu zgadza się dawać korepetycje córce pani Honoraty. Okazuje się, że dziewczyna jest nie tylko sympatyczna, ale i bardzo atrakcyjna. Madzia ma dla przyjaciół sporą niespodziankę: wyjeżdża z Polską Akcją Humanitarną do Afganistanu. Tymczasem Kuba i Marzena po raz pierwszy się całują. Edytowane przez spray Czas edycji: 2006-12-04 o 22:37 Powód: namieszałam troszkę :lol: |
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Buhahaha
Ciekawe czy ktoś w to uwierzy . Bomba wszowa i tak wymiata
|
#4310 |
|
Konto usunięte
|
Ale ta zapowiedz z 18 grudnia juz jest ok,tak?
![]() Wole sie upewnic
|
|
|
|
#4312 |
|
Rozeznanie
|
biało
![]() Wszawa bomba wymiata Ale już kompletnie nie rozumiem dlaczego Mareczek pójdzie do Grażyny kajać się, że to zrobił No i moim zdaniem przesadzili z tym podmienianiem farb do włosów. Dwa razy ten sam manewr w jednym odcinku. Trchę inwencji, drodzy scenarzyści
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Biało
![]() Zawszona Natala, o ja nie mogę.
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
bialo
![]() zaraz ja tu czegos nie rozumiem...ale nie czytalam wczesniejszych streszczen./...marulek nagle znielubi grazyne ze zgodzi sie podrzucic jej bombe wszowa? i zgadzam sie...ten sam sposob zemsty z ta farba w jednym odcinku to lekka przesada...dzizaz.. ale pomijajc te male minusiki....rozkreca sie pelna para..niedlugo z tego MNS sie zrobi ![]()
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wy sobie jaja robicie, prawda
? Nie uwierzylyscie w to, prawda ?18 grudnia rzeczywiscie wygląda ok
|
#4316 |
|
Konto usunięte
|
Ines
![]() heheheh Nie ,no chyba nie uwierzyly ![]() Chyba..
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
umieram ze śmiechu
hahahhaa
|
#4319 |
|
KWC
|
hehe, dobra, żarty żartami :lol
18 grudnia jest jak najbardziej ok. Tutaj kolejny odcinek, zupełnie serio: M JAK MIŁOŚĆ - ODC. 455 Simona wspomina Barbarze, że Lęborkowa - jedna z matek, której dziecko ma kłopoty w szkole - rozpowiada o Hance jakieś plotki. Tymczasem Marek odkrywa, że Hanka nie pojechała na szkolną wycieczkę z nauczycielką historii, ale z dyrektorem. Jest zazdrosny, lecz żona próbuje mu wszystko wytłumaczyć. Grzegorz wychodzi ze szpitala. Mówi Małgosi, że chce wrócić do Stanów i prosi, aby dziewczyna pojechała razem z nim. Maria przyjeżdża do Pawła i Teresy. Chce wspierać syna, który razem z narzeczoną wybiera się na rozmowę z lekarzem. Teresa obawia się diagnozy pulmonologa. Zapowiada Pawłowi, że jeśli naprawdę ma gruźlicę, odwoła ślub. Marcin wraca wcześniej do domu i zastaje Marzenę ze Sławkiem. Wyrzuca chłopaka z domu. Edytowane przez spray Czas edycji: 2006-12-05 o 12:08 |
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
oj sie będzie działo
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

?

nie no, to raczej nie prawda... Ja o tym nie słyszałam.