|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V
Kurde to ja nie wiem skąd żeście wzięły tych swoich
mój czarne włosy brązowe oczy, i się śmieje że najładniejszy w tym związku to on jest ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#4322 |
|
Zadomowienie
|
Tyle sie czyta ze milosc do dzieciątka przychodzi z czasem. To u mnie nie jest tak. Od razu zalała mnie fala miłości do Niego. Moglabym patrzec i calowac go godzinami i ciągle mi mało. Zjadlabym go jest taki slodziutki...
Ale zgadzam sie ze stwierdzeniem ze hormony w czasie połogu są straszne. Przeplakalam wczoraj prawie cały dzień. A dziś wychodząc za kazdym razem z toalety obcieram łzy... Z jednej strony przepełniona jestem szczęściem a z drugiej jestem rozzalona. PS. Dziś świeżo po "kąpieli" wacikami i wodą, przebrany w pachnące świeże ciuszki mielismy wielką śmierdzącą kupe z okazji 7 dnia życia podczas przebierania poszedl wielki sik z okazji 7 dnia życia zasikane wszystko w odległości metra razem z matką i lozeczkiem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojego małego kocham od tej małej kropeczki na USG
![]() ![]() Ooo mamo ! To aż taki sik był ? Hehe chyba muszę się przygotować na to ![]() Cytat:
Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#4324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz mnie męczy ze masakra i wcale się nie zdziwię jak będzie odwrotnie![]() Ja jeszcze musze wytrzymać tydzień i mam nadzieje ze moje dolegliwości pójdą w niepamięć bo mam już ich serdecznie dosyc
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry w niedzielę, u nas mały szpital. Daniel ma stan podgoraczkowy i nie chce jeść, a pies biegunkę i nie może chodzić z bólu brzucha. Na szczęście tż jest zdrowy
![]() Jutro idę na wizytę, ciekawa jestem co słychać u Artura ![]() Ja w pierwszej ciąży nie miałam w ogóle zgagi, a włosów Daniel miał pełno i chodził z irokezem na głowie, takim na 5 cm ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4326 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytanie do dziewczyn ze skurczami przepowiadającymi : Czy podczas skurczu czujecie taka fale gorąca na całym ciele? Nie cierpię tego bo mnie wtedy mdli.. Jakby sam ból nie wystarczyl
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mala nie dotrzymala tego schematu chociaz w sumie urodzila sie o 14.35 wiec mozna powiedziec, ze jej sie pory troche porypaly Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Ej mój ma syndrom wicia gniazda
sprząta mi kuchnie ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sie zaczlo to ludzilam sie, ze godzina zero nadchodzi tym bardziej ze Tinke urodzilam w 38 tc, ale po 2 tyg juz sie nie ludze, ze " jeszcze chwilka". Swoja droga wiem dlaczego tzw " poranne mdlosci" dotycza pierwszego trymestru - bo teraz z tym brzuchem to nawet nad klopem ciezko sie ujajic zeby sobie ulzyc. Juz nie wspomne o szybkim starcie z lozka w dobrze znanym mi kierunku ![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi nie wiem co tym chłopom się włączyło, ja siedzę w pokoju na fotelu ( prawie jak księżniczka
) a on sprząta no jak chce, co ja mu zrobię ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#4332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mogę się doczekać aż mnie mój synio osika ![]() ![]() Cytat:
Mój jak zwykle na grzybach, ja gotuję zupkę, obejrzałam chirurgów i czekamy na starego żeby iść na spacerniak i zagłosować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie opierdzielam, naklepalam chyba ze 20 schabowych i poki co to wszystko na co mnie stac XD jak wroci to moze posmazy..... hehe Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4334 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() te 4 razy to takie tam przerwy jako nagroda pocieszenia chyba...Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham zabobony ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4336 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj rozwiesil pranie i robi obiad. Patrze na to pranie i zastanawiam sie czy mam perfekcyjną pania domu czy jestem tak w☠☠☠☠iajaca ze woli nie ryzykowac i robi wszystko zebym nie miala sie o co przy☠☠☠☠☠☠☠ic...patrzcie na to.. leje
no az tak kolorami to nawet ja prania nie dziele ![]() ![]() 20181020_135926.jpegWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam dosłownie ze 2-3 takie mocne. Wtedy właśnie szła fala gorąca podobnie jak na biegunkę czy coś. I oddychać minimalnie ciężej. Ale w większości mam tylko takie mega napięcie brzucha i lekki ból jak na okres.
|
|
|
#4338 | ||
|
Zadomowienie
|
Pfffff. U mnie 4.50 i przez całą noc nie udało mi się zmrozyc oka. Nie wiem czy już wstawać czy jeszcze próbować zasnąć, ale jak mi się uda to obudzę się pewnie po 12... w brzuchu czkawka, u sąsiadów mega głośna impreza, a na dodatek wczoraj znowu skomplikowało się życie mojego szwagra, no nie mam już siły
![]() Cytat:
. A czemu masz taki nastrój? Coś cię trapi czy to 100% hormony i blizej nieokreslonego pochodzenia emocje? Cytat:
||
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wstałam o 6 zjadłam śniadanie, posiedziałam godzinę i poszłam spać Hah i wstałam teraz czyli 11:00 :p budze tż i jedziemy gdzieś na jakiś spacer ![]() Co się stało ze szwagrem znowu?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w skrócie: znalazłam dla niego mieszkanie, spodobało mu się, miał podpisywać umowę w poniedziałek, we wtorek-środę się przeprowadzać. Dzisiaj zadzwonił do niego szef, żeby go poinformować, że klient kończy z nimi współpracę i w związku z tym projekt, nad którym pracował szwagier kończy się 30 października. Czyli wywalają go z pracy 🤣 . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, Ewka - ale pech! Czy to oznacza, ze póki co dalej z wami zostaje? Najgorzej.
Mojemu TZ tez się włączył syndrom wicia gniazda, nawet zdążył mnie tym zdenerwować ;p Złożył wszystkie meble, to na plus. Ale zaczął od razu wymyślać co dokładnie gdzie ma stanąć, ze trzeba dokupić takie coś, a to się zmieści tu, a dywan to koniecznie. Siedziałam nad tym za dużo czasu, żeby teraz dać mu wolna rękę na te dodatki. Zreszta on się średnio na tym zna mimo, ze uważa inaczej ;p
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się ciesz że masz pod kolor wszystko ![]() Jaką macie pogodę ? Bo u mnie nic tylko pod kołdrę wejść (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
Jak tylko mi o tym powiedział, to zapytałam wprost jaki ma plan B. Powiedziałam, że rozumiem, że wynajmowanie mieszkania nie wchodzi już w grę, ale że w takim razie musi poszukać pokoju i mu w tym pomogę. Że lada moment rodzę i niestety będzie musiał sobie poradzić. Zołza ze mnie, ale straciłam cierpliwość. Szkoda mi go strasznie, rozumiem, że jest mu ciężko, ale od teraz myślę o sobie i tyle. Skoro podjął ryzyko i rzucił wszystko, żeby tu przyjechać, nie pytając nas o zdanie, to teraz będzie musiał sobie radzić.
U tżta też się włączyło wicie gniazda. Wczoraj cały dzień szorował łazienkę i kuchnię, a dziś ma polerować podłogi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#4345 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#4347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
🤣Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka_mewka bardzo dobre podejście!! Miał . mnóstwo czasu żeby to przemyśleć, niech sobie radzi.
Mojemu tż się nic nie włączyło ale ja tam się cieszę, bo ogólnie jak mu coś powiem, to zawsze to zrobi, ale jak mialbu chodzić po domu i mówić że musimy zrobić to to czy to to bym go wyrzuciła haha ja jestem od planowania on od wykonywania.Np dzisiaj rano leżymy w łóżku i on coś probuje spać i ja do niego Ej może pojedziemy w jakieś ładne miejsce na spacer..5 min później on już na nogach, wyjazd zaplanowany i jeszcze mnie popędza, żebym wstawała bo szkoda dnia xD Ale mamy piękna jesień ostatnio, cieplutko i słonecznie, trzeba korzystać )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka! Trzymaj sie! Jestes dzielna babka - i masz racje, on musi sobie sam poradzic. Nie bedziecie go przeciez prowadzic za raczke... Teraz najwazniejszy czas dla Ciebie, nie daj sobie wejsc na glowe! Trzymam kciuki
![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4350 |
|
Wtajemniczenie
|
Sara - współczuję aż takich bóli podczas skurczu, mnie boli jak na okres ale nie aż tak bardzo;
Lady, Tetrikk - trochę pocieszające, że nie tylko ja tak mam strasznie uciążliwe dla mnie są te napady gorąca podczas skurczu;Ewka_mewka - Dzizas ale Ty się musisz kobieto wykurzać w tej ciąży... Strasznie Ci współczuję bo teraz powinnaś mieć spokój, a nie szwagra na głowie Karolkowa - u mnie dziś złota, ciepła jesień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

mój czarne włosy brązowe oczy, i się śmieje że najładniejszy w tym związku to on jest 

Teraz mnie męczy ze masakra i wcale się nie zdziwię jak będzie odwrotnie

chociaz w sumie urodzila sie o 14.35 wiec mozna powiedziec, ze jej sie pory troche porypaly 

w skrócie: znalazłam dla niego mieszkanie, spodobało mu się, miał podpisywać umowę w poniedziałek, we wtorek-środę się przeprowadzać. Dzisiaj zadzwonił do niego szef, żeby go poinformować, że klient kończy z nimi współpracę i w związku z tym projekt, nad którym pracował szwagier kończy się 30 października. Czyli wywalają go z pracy 🤣