![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
w ramach działań zmierzających do poprawy humoru podcięłam sobie wczoraj włosy i zrobiłam grzywkę
wszystkie te zabiegi fryzjerskie wykonałam sobie sama, tak więc nastąpiło chwilowe polepszenie humoru .... zaraz po obejrzeniu efektu w lustrze wybuchnęłam śmiechem, ale był to śmiech przez łzy ![]() ale jest również plus nowej fryzury - widać mniej twarzy ![]() pozdrawiam Was Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Rozeznanie
|
taka taka
Dlaczego plusem nowej fryzury jast ukrycie twarzy ????? ![]() Kota Obiecywałaś że teraz kino,bujne życie towarzyskie.....i co????idziesz do pracy!!!!!!! ![]() ![]() Rozterko Nie przepraszaj,wiem że masz swoje problemy zdrowotne,jestem przekonana że sobie z nimi poradzisz.Wierzę że będzie dobrze ![]() Miłego nowego tygodnia,samych sukcesów. ![]() ![]() ps zawsze jak tu zaglądam mam nadzieję że Danusia coś napisze. ![]()
#4324 |
Zakorzenienie
|
Też bym się chciała czasem ukryć, ale... Występowałam ostatnio w telewizji- lokalnej, żeby nie było- kilka razy, (krótkie migawki). Wszystko w związku z otwarciem. Widziałam siebie tylko raz, całe szczęście...
Już dosyć o tym- jutro będzie w końcu normany dzień- chyba kupię sobie jakiś zapach- żeby uczcić i sobie wynagrodzić ![]() Taka, grzywka to zawsze ryzyko- ale mam nadzieję, że jak ochłoniesz- to przyzwyczaisz się i będzie dobrze. Kciukasy trzymam za wszystkie z kłopotami zdrowotnymi... Ach, witaj nocy z niedzieli na poniedziałek...nie jesteś ty moją ulubioną nocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Przesyłam Wam mnóstwo pozytywnych fluidów na nadchodzący tydzień.
![]() I przy okazji się pochwalę, że podejmuję właśnie kolejną próbę zdrowego żywienia ![]() ![]()
#4326 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
Wszystko według tego, co dziewczyny na Dietetyce mówią
![]() ![]() Dla mnie to naprawdę dużo zmiana, potrafię zapomnieć o śniadaniu i zjeść je ok. 16 w postaci kawałka czekolady i jest to mój jedyny posiłek w ciągu dnia ![]()
![]() |
#4328 |
Rozeznanie
|
Kota
Masz jakiś szczególny zapach na oku???? Jeśli będzie to coś fascynującego a jednocześnie w przyzwoitej cenie...to zdradzisz????co sobie kupiłaś w nagrodę. ![]() ![]() Rozterko Jak myślisz czy Danusia czyta nas jeszcze???? Pozdrawiam cieplutko. ![]() ![]() Anulek Obyś wytrwała w swoich postanowieniach. ![]() taka taka Fryzura jest jaka jest ![]() ![]() Miłego wieczorku
#4329 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czwartek ide na spotkanie w sprawie przyszłej ewentualnej zmiany pracy... Mam nieszane uczucia- tu gdzie jetem mam już ugruntowana pozycję, wiem, na czym stoję, ostatnio zaczęło mi się bardziej podobać- poprzednia siedziba mnie dobijała. Nowa ewentualna praca jest mniej ambitna, ale sprawy finansowe przeważają. Muszę sama podjąć decyzję, mielę w głowie argumenty, pytania, watpliwości, co przyniesie przyszłosć i jak to by sie ułożyło w tej starej, a jak w ewentualnej nowej- to zagadka. Nie ma łatwo. Zawsze decyzja jest w ciemno...tylko tak piszę, sygnalizacyjne, nie oczekując porady, tylko trzymania kciuków w czwartek o godz. 9.00. Alketko, dzieki za ![]() Wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W diecie powinnaś przede wszystkim uwzględnić : sery białe, fete, niewielka ilość zółtego, jaja, białe mięso, chude mleko, ryby , owoce o raczej niskiej zawartości cukru ( winogronom raczej mówimy nie ![]() ![]() Weglowodanów mało , białka dosyć duzo. Białko słuzy do regeneracji organizmu i daje energię, a jego nadmiar wydala się z organizmu , białko nie zamienia się w tłuszcz. Węglowodany tak.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anul3k - wolnej chwili zajrzyj proszę ![]() 10 przykazań żywieniowych http://www.wizaz.pl/forum/ showpost.p...po stcount=84 Tłuszcze - odkładanie i spalanie http://www.wizaz.pl/forum/ showpost.p...po stcount=85 WSTĘP DO ODŻYWIANIA http://www.wizaz.pl/forum/ showpost.p...o stcount=133 http://www.wizaz.pl/forum/ showpost.p...o stcount=134 CO JEŚLI GŁÓD JEST NIE DO WYTRZYMANIA? http://www.wizaz.pl/forum/ showpost.p...o stcount=151 i wątki, które warto odwiedzić: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166353 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148243 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180441 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny
Boże tyle wyrzeczeń....tylko dlatego że zdrowsze umrzecie,cz macie gwarancję że to prowadzi do dlugowieczności......NIE !!!!!!! Kota Zrób sobie tabelkę,za i przeciw.......jak wyjdzie remis????? Masz intuicję kobiecą....może pomoże....to trudne!!!!!!! W każdym razie życzę poooooowodzenia. ![]() ![]() ![]()
#4334 |
Zakorzenienie
|
Carolino, ale Anulka nic nie mówiła o odchudzaniu, tylko o zdrowym żywieniu
![]()
#4335 |
Zakorzenienie
|
Fraoch, cóż to za odmiana wegetarinizmu?
![]() Rozterko - faktycznie, nastawiam się na więcej białek. ![]() ![]() ![]() ![]() Carolino - dziękuję ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#4336 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny
Padam na pyszczydło,dopiero wróciłam do domku. Marzy mi się tylko łóżeczko...wybaczycie???? ??? Spokojnej nocki i miłego przebudzenia. ![]() ![]() ![]()
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocki dziewczyny , padam na pysk tyle że nieco później od Alkety ![]()
![]() |
#4338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4339 |
Zadomowienie
|
Czyta,czyta.I myśli na okrągło. Ucałowania dla wszystkich
![]() ![]()
![]() |
#4340 |
Zadomowienie
|
Starsza pani tak sie ucieszyłam że Ciebie zobaczyłam ,mam nadzieje że będzie to częste .Nie znikaj PROSZE
![]()
#4341 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mówie stanowcze nie mięsom różnego typu (ideologicznie - chce mieć jakiś wkład w niezgodę na tworzenie ferm drobiu i innych zwierząt, nieludzkie mordowanie ich na kawałek schabowego, szynki czy innego przysmaku). no i skoro już tyle wiemy o tym co jest niezbędne dla organizmu a co nie to moge to zastępować składnikami roślinnymi; Bede jeść ryby - poza karpiami hodowlanymi itp. ^^ Jajka od kur mojej babci, przetwory mleczne itp ^^ Więc jako typowy wegetarianizm to nie mam szans ^^ ale jako moja własna odmiana to tak ![]() ja tu nowa ale co tam też buziakuje ![]()
![]() |
#4342 |
Rozeznanie
|
Dobre i to ,jeśli to tylko 48 literek.
Eh ![]() Kota Trzymam jutro kciuki o 9 00 ![]() Masz do podjęcia trudną decyzję,ale czasem warto podjąć nowe wyzwanie. ![]() ![]() Rozterko W te diety dla "zdrowotności" to ja nie wierzę. Byłam z konieczności 5 lat na diecie i po badaniach sądząc nic to kompletnie nie dało. ![]() taka taka pozdrawiam i ![]() ![]() Miłego wieczorku i spokojnej nocki ![]() Ja dziś pędzę na nockę do pracy....jak mi się nie chce. ![]() ![]()
#4343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4344 |
Zadomowienie
|
St.Pani
![]() Zimowy poemat listopad 1995 Gdy ludzie zgonieni po codziennym trudzie, do snu ułożyli pomęczone głowy, za oknem czarodziej wziął się do roboty, by z nową nadzieją - dać im dzień zimowy. Mróz przybrał skwapliwie krzewy srebra szronem, śnieg dał białe czapy nagim drzew koronom. Wiatr wszystko zamieszał, z nieba dmuchnął puchem - dzieło zakończono jeszcze w nocy głuchej. Wstał ranek, pocałunek słońca jasny dzień obudził, biały tren puchowy rozesłał na dworze, by wlać trochę szczęścia w serca zwykłych ludzi z wiarą, że na lepszą - dolę zmienić może. Śnieg migoce w słońcu tysiącem kryształów, każdy kryształ blaskiem diamentów się mieni. Czy w takiej scenerii można mieć nostalgię ? lub pisać o smutnej życiowej jesieni? /autor K.Jablonka/ Pozdrowienia dla dziewczyn z watku. KOTA powodzenia na rozmowie kwalifacyjnej,,obys miała farta. |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Cię Danusiu.
Pisalam do Ciebie na Skype-ale nie wiem, czy otrzymalas wiadomosc. Roz-ter-Ko snilas mi się dzis... kupowalam od Ciebe obraz...szkic kobiety w ciemnych okularach i z bronią...w typie Lary Croft..cena obrazu - 200 zl. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Alketko,Braxa,Toogra,Pozi omko,Taka taka,Carolinko-dziękuję. Toogra,bardzo smutny jest Twój obecny avatarek.Proszę,niech ta dziewczynka odwróci się od ściany i roześmieje głośno.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
Witaj Danusiu
![]() ![]()
#4349 |
Rozeznanie
|
Ho,ho, ho... (jak powiedziałby amerykański św. Mikołaj)
![]() Ja jestem na odchudzaniu komputerowym ( nie jest to bieganie z komputerem w ramionach ![]() Właśnie postanowiłam jakoś "podpisać listę", a tu niespodzianka - Dananka. Mam nadzieję, że się wybawiłaś wekendowo ![]() Co do mojego PW - rozumiesz... w takim stanie wyłażą prawdziwe uczucia ![]() Ty zaczęłaś już zimowo, a ja w moim wątku parę dni temu jeszcze żegnałam jesień... Byle przeżyć listopad i grudzień, później świat "innieje". Całuję Was wszystkie, panienki miłe ![]() A propos snów- dziś mi się śniło, że wyskoczyłam z jadącego (powolutku) pociągu i kradłam z czyjegoś pola ooooogromne, czerwone, dojrzałe pomidory.♥♥♥ |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zadomowienie
|
Danusiu na dzien dzisejszy ten awatarek oddaje moj nastroj,,jak cos się zmieni to 'dziewczynka" na pewno się odwroci.
KOTA nie mam pojęcia kiedy teraz rzadko kiedy mam czas wylacznie dla siebie,ale dziękuje za propozycję...zobaczymy co da sie zrobić.... Zaraz lece na drugą zmianę do pracy,,,milego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.