![]() |
#4321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Praca jako au-pair
Monis, ja jedna operke tez poznalam na basenie.
![]() No i moim zdaniem nie warto wracac dla chlopaka! Jesli sie jest pare lat w zwiazku, to fakt, zastanawialabym sie, ale jesli to dopiero poznawanie sie, to raczej bym nie ryzykowala takiej szansy na wlasny rozwoj, jaki daje au pair. ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- A, i chcialam dopisac - mam rodzinke niedaleko Zielonej Gory. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
łoo ![]()
przychodzi taki czas w życiu, kiedy niczego nie można być pewnym. To, co się wiedziało wcześniej, wydaje się błędne lub niezrozumiałe. To wszystko wali się, całe moje jestestwo, bycie, kruszy się, rozpada i nie można pozbierać kawałków" http://www.lastfm.pl/user/mooonis90 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zadomowienie
|
Au Pairki co dzisiaj taka cisza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Raczkowanie
|
jest tu może jakaś au-pair z USA;> a tak poza tym,to witam
![]()
#4325 |
Zadomowienie
|
chyba nie ma nikogo z USA.
Jesli sama poszukasz rodzinki to nic nie kosztuje, poza dojazdem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Raczkowanie
|
acha ,no własnie ,ja patrzyłam na pro work do USA,to tam wypłatka wynois prawie 800 dolarów,ale wyjazd ok 1300-1500 ,to chyba i tak sie opłaca
![]()
#4327 |
Zadomowienie
|
jak jedziesz z agencji do USA to wiem ze wlasnie lepiej przez agencje koszty ok 800 zl ( jak chcesz dodatkowe ubezpieczenie ktore podobno warto kupic to 1000zl kosztuje )
no i warunek musisz miec prawko. i rodzina powinna ci zaplacici za bilet a ja bylam dzis w miesice i trafilam na cos jakis festyn 4 dniowy na alexander platz. zaraz dodam foty na picasse. bylam sama ale bylo milo. a jutro niedziela. nienawide niedziel !!!! boze jakie tu sa nudy !! wy trz macie wszystko pozamykane w niedzile ? (shoping centrum ) chodz w sumie mi to bez roznicy bo nie lubie zakupow Edytowane przez adka0401 Czas edycji: 2009-07-11 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale zazdroszcze Ci tego Berlina, chociaż coś sie dzieje.. no i jakiś znajomych poznałaś, od czasu do czasu sobie wyjdziesz.. a ja tu saaaaama jak palec... grr
przychodzi taki czas w życiu, kiedy niczego nie można być pewnym. To, co się wiedziało wcześniej, wydaje się błędne lub niezrozumiałe. To wszystko wali się, całe moje jestestwo, bycie, kruszy się, rozpada i nie można pozbierać kawałków" http://www.lastfm.pl/user/mooonis90 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie wolne dni i weekendy to masakra, NIC sie nie dzieje.
![]() Monis, no to ladnie, moja rodzina ze wsi Kije. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps. w tygodniu zapytam tez hostow. moze ktos z moich sasiadow szuka i nic nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ok, dzięki bardzoo Adka, daj znać jak cos będziesz wiedzieć ![]() ale bybyło jakby sie okazało, że sąsiedzi szukają, hyh ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Raczkowanie
|
a ja jestem ciekawa waszej opinii ....lepiej być pierwszą au pair w rodzinie czy którąś z kolei
![]() to już za tydzień ![]()
#4333 |
Raczkowanie
|
a co Wy tak o tym jedzeniu na niedzielę - że kupować macie,glodować i w ogóle - hę;> nie wiem o co kaman - zwyczajnie się wstydzicie przy nich,czy jak;>
#4334 |
Zadomowienie
|
mysle,ze lepiej byc 1
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zadomowienie
|
Ja bylam pierwsza i dla mnie bylo to lepiej, bo nie mieli mnie do kogo porownac, wiem ze dziewczyna po mnie przyjechala to bylo ciagle...a Monika robila to inaczej, a Monika tamto i z tego co z nia rozmawialam to mowila, ze ma dosc imienia Monika, bo ciagle ja porownuja do mnie i wszystko robi zle, gorzej i w ogole :P Ale to tez byla niezla Agentka wiec nie wiem
![]() ALe bywa i tak ze jestes po kims... i uwazaja ze jestes fajniejsza czy cos ![]() Najgorsze jest to porownywanie ... ;/ Lepiej niech sie bardziej doswiadczone dziewczyny wpowiedza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- wczesniej bylam pierwsza i raz mnie hostka porownala do siebie jak ona byla au pairka ![]()
![]() |
#4337 |
Konto usunięte
|
hej
![]() Ex takie coś mi zrobił przedwczoraj ze nie mialam sily na necie siedziec siedze i rycze. Nie chce pisac nawet o tym juz ![]() po prostu nigdy bym sie nie spodziewała po nim ze takie cos mi zrobi ![]() czuje sie jak naiwna idiotka, jak moglam z kims takim byc 2 lata!!! ![]() wogole odechciewa mi sie tgeo pieprzonego wyhazdu. wszsytko sie pier..li ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4339 |
Konto usunięte
|
nie chce pisac o tym
![]() po prostu nie łaska przyjechac pogadacnawet jak chcialam zerwac, bo nie uznaje zrywania przez tel. mowil ze moge przejechcac jak chce wiec pojechalam a on nagle z enie moze cos tam nawet nie wyszedl z domu, a widac bylo ze siedzieli jego siostra do mnie ze jestem dulicowa cos tam. czuje sie jak smiec. po cholere cala rodzibne w zerwanie wplatywac ja nie rozumiem. nagadal im na mnie wogole ze co jak o nich nie mysle bla bla bla łgarz jeden moglby jak facetwyjsc i pogadac, ja sie chcialam rozstac w przyjaznmi jako takiej i co z tego wyszlo, ja wyszlam na glupia choc dobrze chcialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zadomowienie
|
kasia_no87 czyli w sumie chyba to bez roznicy ktora z koleji sie jest :P Bo jak ciebie porownala do samej siebie to widac, ze jak beda chcieli do kogos porownac to i tak kogos znajda :P
Kachaaa to widac ze twoj ex TZ bardzo odwazny ;/ Ze nie potrfil wyjsc z domu i z Toba w cztery oczy porozmawiac ![]() ![]() I to nie ty Kasiu wyszlas na glupia... to raczej jego zachowanie bylo glupie ;/ Edytowane przez moniaaaaaaa86 Czas edycji: 2009-07-12 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Konto usunięte
|
mi juz sie odechcialo tego wyjazdu
![]() ![]() a dpbrze ze sie teraz skonczylo niz pozniej, zyc z takim jełopem w klamstwie ![]() mama sie smieje ze znajde kogos w Uk hah jasne ja nie hce zwiazkow mam dosc facetow ![]() ide do zakonu chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Konto usunięte
|
Kasiu moim zdaniem wyjazd to jedna z lepszych rzeczy, która jest teraz przed Tobą
![]() nie martw nic, dobrze będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zadomowienie
|
POmysl, ze jak tam pojedziesz to bedziesz musiala myslec o dzieciach i bedziesz mogla zwiedzac Londyn... wtedy zapomnisz o nim
![]() Czas goi rany... na pewno znajdziesz kogos sto razy lepszego ;* |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Konto usunięte
|
nie wiem, upilam sie wczoraj, wylam, nikt mnie tak nie upokorzyl, 2 lata stracone dla takiego dupka!!!
![]() ja jestem za naiwna i glupia po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Wtajemniczenie
|
Kasia, ja tez bylam 2 lata z totalnym dupkiem i kretynem i uwierz mi, doszlo potem do wielu rzeczy, do ktorych nie powinno bylo dojsc, ale mam nauczke na cale zycie, ze facetowi NIGDY nie mozna sie oddac w 100%. Moze mezowi, ale to tez niczego nie gwarantuje. Trzeba byc silna, niezalezna i miec swoj rozum, bo inaczej oklamie i jeszcze Tobie wyrobi zla opinie.
Kto bedzie wierzyl jemu, a nie Tobie, to juz swiadczy tylko o tej osobie. I nie przejmuj sie, taki bohater z niego, a nie umie wyjsc i porozmawiac. Jest co najmniej smieszny. A co do porownan, to mnie hosci na szczescie nie porownuja z poprzednia au pair, jakos malo o niej wspominaja, ze ona robila to, czy tamto. Ja wczoraj kupilam pizze i podgrzalam w hotelu w piekarniku, ale byla okropna. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zadomowienie
|
Kachaaa ale zyjesz dalej , teraz masz 20 lat wiec co ty juz o slubie myslisz o facecie z ktorym bedziesz do konca zycia?
![]() ![]() amen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zadomowienie
|
wlasnie doszlam do tego,ze mnie sie dzieci nie sluchaja:/ nie moge ich wywalic sprzed komputera:/ shit
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Zadomowienie
|
wylacz z pradu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zadomowienie
|
hahahah niestety to laptop ale pomysl zasadniczo dobry!
w ogole jaka dzisiaj sytuacja:poszlismy w czworke (z kuzynostwem dzieci) kupic bagietki do piekarni i wracajac mała mowi,zebym wziela bagietki,a ja mowie,ze nie bo to jej zakup, kupila i niech do domu zaniesie, a ona bach ! bagietki na jezdnie.. . i poszla do domu. ale najbardziej zdziwila mnie reakcja pozostalych dzieci:zaczely mowic,ze bardzo dobrze,bo ja tu nie ejstem sluzaca,tylk osie nimi opiekuje. a z mala pogodzilam sie jak mi przyszla pomagac wieszac pranie,bo w ogole to slodka jest tylko tempermencik ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zadomowienie
|
JESLI ich mama ci powie ze nie maja uzywac laptopa to go zamknij i wez do pokoju. ja tajk teraz robie bo juz mi sie dostalo ochrzan ( nie ma jak to niezawdodna historia w mozilii xD )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.