|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Agatka, Słońce pewnie, że odpowiem
Dietetyczka świetna, koszt wizyty: 1 - 40zł, kolejne co 2 tygodnie po 20zł. Pierwsza wizyta to wywiad, wypytuje o preferencje, dotychczasowy jadłospis, rzeczy które się uwielbia, których nie chcesz eliminować, dotychczasowe próby zrzucenia wagi, jak ze zdrowiem. Podaje od razu rozpiskę z daniami oraz suplementami diety. Generalnie myślałam, że będzie masakra, ale dieta fajna, nie chodzi się głodnym i co najważniejsze ja w 2 miesiące zgubiłam cos ok 15 kg, dokładnie nie pamiętam, wiem, że w 1 miesiącu 8 kg zrzuciłam. Generalnie zero makaronów, ryżu, ziemniaków, chleba, porcje znikome ale wystarczające... trzeba się wyrzec słodyczy i alkoholu, a ja czasem sobie lubię wypić piwko, bądź inne trunki ja byłam zadowolona, także polecam
|
#4322 |
|
Wtajemniczenie
|
No to wklejam
![]() Majtasy - kupione na Allegro Buty - Butyk.pl Pozstałe ubrania - dzisiejsze łowy lumpkowe: - Spodnie Wallis - 21 zł - sweterek Marks&Spencer - 17 zł - tunika Lindex - 8,30 zł - szlafrok Ikea - 28 zł
|
|
|
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
c.d.
|
|
|
|
#4324 |
|
Wtajemniczenie
|
MrsVargas ulalala jakie zakupy, a te majteczki
cacy
|
#4325 |
|
Zadomowienie
|
MrsVargas no eleganckie te majtasy
|
#4326 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Wtajemniczenie
|
MrsVargas majtusie boskie
reszta zresztą też ja też zamowiłam se majtochy z ebaya 5 par jak przyjdą tylko to wkleję a co |
|
|
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
MrsVargas Kochanie ja się wcale nie nabijam, zajefajne są!!! dawaj tu nicki sprzedających...
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
majtusie I klasa
|
|
|
|
#4331 | ||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Nikt sie nie nabija Cytat:
A te chinskie wyroby co to po 2zl itp sprzedaja to na metce moga miec xxxxxxl albo jeszcze wiecej tych X-ow a i tak rozmiar maly
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
MrsVargas super zakupy naprawde
nie wiedzialam ze mozna takie cudenka w lumpeksach znalezc
|
|
#4333 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to dobrze moze i ja powinnam ?
|
|
|
#4335 |
|
Wtajemniczenie
|
Hiihi, no ba
chcę mieć duuużo fajnych majtasów najlepsza jest prezentacja TŻ później ![]() Polecam zakupy bieliźniane w necie chyba jeszcze nigdy się na nacięłam ![]() Oto nicki sprzedawców: Sklepik_ze_Snami, fionka28, MarcoStr, big_gg Dziewczyny tylko wczytujcie się w opisy, bo niektórzy sprzedają też używane
|
|
|
|
#4336 |
|
Moderatorka z pazurem
|
wow uzywane majtasy
niach niach Ale niektorzy maja fantazje
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
prawie jak fetysz
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
A fe
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja napisze, ze mi sie butki podobaja- bede inna no i te biale majtasy hmmm![]() kurde dziewczynki chcialabym Wam pomoc(pokupowac Wam), bo u mnie strasznie tanie majtasy sa,(w suie lubie majtki, ale nie przywiazuje do nich duzej wagi hmm) jak kupuje tooo kupuje z calvina kleina, z firmowych sklepow i kurde nigdy wiecej niz 2 uero nie dalam, chyba ze te z ck- tamte maja cene za stringi 5, za zwykle7(po promocji taniej) Nie wiem po ile licytujecie, ale ja lubie ot tak majtochy i w worku mam troche nieuzywanych, porobie zdjecia i Wam pokaze o jakie mi chodzi i czy to Wasz styl ps.bylam u dentysty, lzy w oczach- no ale mam zapalenie okostnej i nic nie moze zrobic do pn biore antybiotyki eh;/ i w pn rwanie zabka uuuu- nienawidze szczykawek joj, a tak na marginesie to jakbym go chcila wyleczyc to powiedzial ze od 500 euro w gore, co mnie zalkowicie zagielo ;O szok ! ok ide porobic zdjecia majtasom i hmm wczoraj kupilam tanie bluzki z atmopshere to tez prstykne.*(zrobilam zdj 1 bo reszta jakos wychodzi nie fajnie)tak wiem, ze nie powinnam chodzic po polu jak mam zapalenie, ale sklep byl kolo dentysty
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
Agatka
jak ja się napatrzę na te boskie i tanie majciochy i bluzki to mi pocieknie
...kiedyś nadejdzie dzień, gdy nasze sny nie będą krainą marzeń... Edytowane przez akasha84 Czas edycji: 2008-10-10 o 12:05 |
|
|
|
#4341 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Agatka ja proponuje zebys ty mi zakupy robila
Przeciez tam jest tak tano ze nawet wysylka sie oplaca ja tez takie chce
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... no i patrze fajne majty leza- patrze one takie wielkie ,,rozciecie,, w kroku maja ![]() -- no ale 20 euro pfffffffffffffffff- nie wzielam, Poszlam pare tyg pozniej- patrze- wisza- 20 centow hihih, kupilam- ubralam, moj TZ jak zobaczyl to najpierw zaczal sie smiac, a pozniej powiedzial, ze mnie calkowicie porypalo , majtki do tej pory ,,nie wyprobowane,, hmmm ALE JAKBY NIE BYLO- SA LADNE![]() kurde chora, a musze isc na 3 godz do sasiadki jej pomoc, takze zegnam sie na 3 godzinki bussska ps. znalazlam tylko stringi- nie wiem czy mam cale, musialabym poszukac. POZDROWKI i niech Wam cieknie rowno ![]() ![]() ![]() (zarcik):roll eyes:
|
|
#4343 |
|
Moderatorka z pazurem
|
i jak tu sie nie wsciekac ze u nas wszystko takie drogie? No jak?
|
|
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
Agatka to jest niemoralne, te gatki na fotach są booskie ;( ja też chcę takie mieć buuu
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ninja ma racje////
|
|
|
#4346 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Tak Agatka jest niemoralna
Celowo doprowadza nas do ślinotoku po czym ucieka do sąsiadki |
|
|
|
#4347 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatka majtusie świetne, aczkolwiek ja nienawidze pasków ;/ bo mi się wpijają
u mnie tez tanie majty jak i u Ciebie, ale niestety własnie wiekszosc takich "paskowych", wiec nie mam zbyt duzo by trafic na normalne
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez paskow nie lubie... ale juz teraz z szortow prawie wylacznie przerzucialam sie na nieco mniejsze majtusie i nawet stringi....
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubie stringi z paskami
TŻ je uwielbia mam strasznie dużo stringów( całą szufladę w duzej komodzie) i teskni mi sie za fajnymi figami, ktorych mam malo nie wiem gdzie moge kupic figi zeby rozmiar byl dobry na allegro nie ma fajnych XLek(no chyba ze takie ruskie xl, xxl, xxxl, ale to malutkie jest ) na targu też sa małe figi, a w sklepach z bielizna trzeba dac 40 zł :/ przynajmniej za takie koronkowe :// moze pojde do H&Mu i kupie takie ze snoopy'm :P:P:P
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

Dietetyczka świetna, koszt wizyty: 1 - 40zł, kolejne co 2 tygodnie po 20zł. Pierwsza wizyta to wywiad, wypytuje o preferencje, dotychczasowy jadłospis, rzeczy które się uwielbia, których nie chcesz eliminować, dotychczasowe próby zrzucenia wagi, jak ze zdrowiem. Podaje od razu rozpiskę z daniami oraz suplementami diety. Generalnie myślałam, że będzie masakra, ale dieta fajna, nie chodzi się głodnym i co najważniejsze ja w 2 miesiące zgubiłam cos ok 15 kg, dokładnie nie pamiętam, wiem, że w 1 miesiącu 8 kg zrzuciłam. Generalnie zero makaronów, ryżu, ziemniaków, chleba, porcje znikome ale wystarczające... trzeba się wyrzec słodyczy i alkoholu, a ja czasem sobie lubię wypić piwko, bądź inne trunki
ja byłam zadowolona, także polecam 

ok ide porobic zdjecia majtasom i hmm wczoraj kupilam tanie bluzki z atmopshere to tez prstykne.*(zrobilam zdj 1 bo reszta jakos wychodzi nie fajnie)tak wiem, ze nie powinnam chodzic po polu jak mam zapalenie, ale sklep byl kolo dentysty
jak ja się napatrzę na te boskie i tanie majciochy i bluzki to mi
pocieknie
kurde chora, a musze isc na 3 godz do sasiadki jej pomoc, takze zegnam sie na 3 godzinki
Celowo doprowadza nas do ślinotoku po czym ucieka do sąsiadki