![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
a propos tesciów moja mnie nigdy nie lubiła, pamietam jak jeżdziłam do mojego męża do domu i była teściowa to ja zawsze siedziałam w innym pokoju niż ona a jak wchodziła to udawałam ze rozmawiam przez telefon w sprawach słuzbowych
![]() tesciami sie nie przejmuj i nie daj sobie wejść na głowe!
![]() |
#4322 |
Wtajemniczenie
|
no, współczuję takich przepraw z teściowymi, ja mam spokojnie, ale coś mi się zdaje żee to może dlatego że m am pewien dystans jednak?? Ja to już nie dziewczątko to widać że nie dam sobie wchodzić w zycie
![]() jodie kupiłam dendrobium, takie mikołajowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt faktem oba ciezkie w uprawie, potrafi byc w spoczynku nawe 2 lata - moje dendrobium. Cambrie dopiero mi przekwitły więc zobaczymy ile będą odpoczywać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Wtajemniczenie
|
możed być i cambria, zreszta na ta druga też sie namierzalam
![]() Ja się na razie nie znam , może za jakiś czas będe rozróżniać, dobrze że wogóle wiem,że storczyki sa różne ![]() no a gdzie te Twoje storczyki???? |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
narazie jestem w pracy
![]() ![]() ale jeśli mogę to polecam nie kupować dendrobium , cieta jestem na nie za to że nie mogę ich odchodowac ![]()
![]() |
#4326 |
Wtajemniczenie
|
no ale tak z samymi phalenopsisami może nudno być... JAkiegoś urozmaicenia czasem trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
ja tak sobie urozmaicam a potem sie denerwuje
![]() ![]() ![]() chyba jade do empkiu - dziś dzień nowej ksiazki ![]()
![]() |
#4328 | |
Rozeznanie
|
nie no dzis to ja weny na sprzatanie w szafie dostalam, ale jakbys mnie zaprosila w zeszly piatek to i lazienke bym ci posprzatala, tez wene mialam,
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
no koniec bo ja sie zalic zaczelam....... ![]() czytam i czytam o tych storczykach i nic a nic ich nie widze..............?????? ????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Wtajemniczenie
|
no zanim jodie z księgarni do domku trafi i zdjecia zrobi to troszke zejdzie...
jodie, kantedeski ![]() ja chyba zaczynam mieć wyrzuty sumienia. Ide po deskę do prasowania... |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Rozeznanie
|
hyhy i ja poczytam o tesciowych
![]() martuko ja kiedys widzialam kantadeski w donczckach w tym sklepie ogrodniczym na trasie do Piask (po prawej jadac z Lbna) i nie byly koszmarnie dorgie (kolor ciemne bordo) jodie- podroz cuuuudowna! az nie chcialo sie wracac...tydzien to za krotko! pogoda nam dopisala zwlaszcza ze jak nam rodzice mowili to tutaj bylo nieciekawie... ehhh a ja sie teraz lenie przed kompem, ciezki dzien w pracy... za to z dobrych rzeczy- dzis zakupilam forme do muffinek i na sobote planuje wielkie pieczenie ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale teraz i tak jest dużo lepiej, bo na przykład na początku jak miała jeszcze do nas klucze, to potrafiła otworzyć sobie drzwi i po prostu wejść, bez pukania. Wyobrażacie sobie? Złazicie z góry w samych gaciach a tam teściowa? PS. Przypomniało mi się z tym ciśnieniem; byłam dzisiaj u gina, mierzy mi ciśnienie, raz, drugi, w końcu ciężko9 wzdycha i mówi: jakieś wysokie to ciśnienie, wcześniej też pani takie miała? Ja na to:nie, raczej odwrotnie. A on: no to miejmy nadzieję, że to tylko reakcja na mnie... ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2008-11-17 o 18:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Zadomowienie
|
Ufff ale się ołaziliśmy po sklepach. Oponki wymienione na zimowe
![]() ![]() Fotelików kilka ciekawych znalazłam w komisach, ale jeszcze zdecydowani nie jesteśmy. Porozglądamy się przy innej okazji. Za to kupiłam maluśkie śpioszki ![]() ![]() ![]() A teraz jak tylko usiadłam to maluszek zaczął sesję kopania ![]()
#4333 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Humor mam totalnie do bani, siedzę i wyję, ale nie będę tu smęcić... Generalnie same złe wiadomości, ale takich nam tu nie trzeba, więc... tylko te dobre: Przyszłam tylko napisać, jak wizyta u lekarza. No więc podobno moje dziecko będzie listopadowe, a nie grudniowe, tak w ogóle to juz jestem gotowa do porodu i mój gin obstawia, że w następnym tygodniu urodzę. Kazał mi się umówić na wizytę na 01.12, ale powiedział, że raczej jej nie doczekam. Miki waży ok. 2900 - 3000 g, rozwarcie jest na jakiś 1 cm, szyjka krótka. Tyle. Sorki, ale nie mogę więcej pisać.
#4334 |
Zakorzenienie
|
Tola, ja wiem, że to takie niepolityczne żeby małego w różowe ubierać, ale czy naprawdę jak będzie miał te 2 czy 3 miesiące, to zrobi mu to taką różnicę? zresztą te ciuszki dziecięce to trzeba często prać, i jak będziesz musiała zmieniać zasiusiane czy zaplute śpioszki po kilka razy dziennie, to będzie Ci chyba wszystko jedno czy różowe czy zielone... a po za tym, tak jak któraś pisała - mozna ponaszywać jakieś męskie aplikacje
![]() Annabel_lee nie masz się czym przejmować, ja zostałam pierwszy raz w domu sama jak miałam 6 lat, ale do podstawówki jeździałm od 7 roku autobusem, i właściwie sama, tylko rodzice mnie odprowadzali na przystanek, a babcia odbierała na końcowym... a od drugiej klasy już właściwie sama zupełnie. Samodzielnośc trzeba wypracowywać u dzieci bo potem takie "troki od kaleson" rosną... Tylko najważniejże, żeby miały świdomość zagrożeń i wiedziały jak powinny reagować. Aswoja dogą to nawet z fajnymi teściowymi to czasem jest trudno wtrzymać.... U mnie jest tak, że są w porządku, ale ja i tak mam swoje dziwactwa i potrafią mnie zirytować - ja to po prostu mówie, żę mamy inną kulturę organizacyjną ![]() ![]()
#4335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co napisać....
![]() |
#4336 |
Wtajemniczenie
|
tolus co sie dzieje??? Tzrymaj sie mocno. może nie ma sie o co tak martwić, czekamy na Ciebie i pamięamy tutaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Wtajemniczenie
|
tolus co sie dzieje??? Tzrymaj sie mocno. może nie ma sie o co tak martwić, czekamy na Ciebie i pamiętamy tutaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zadomowienie
|
Tola trzymaj się dzielnie, już niedługo Mikuś Ci wszystko wynagrodzi
![]()
#4339 |
Rozeznanie
|
Tolcia trzymaj sie kochana, glowka do gory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Tola
![]() Martuko kanadeski - cebule kupuję w leroy, kupiłam raz całą roślinę ale padła w 2 tygodnie. a teraz ide robić zdjęcia
![]() |
#4341 |
Raczkowanie
|
Tola, mam nadzieję, ze ten zły czas szybko minie.Trzymaj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Wtajemniczenie
|
INDYGO nieznam szczegółów ale nie poddawałabym się na Waszym miejscu.Moi znajomi długo się starali,wreszcie zaniepokojeni poszli się zbadać.Lekarz stwierdził ,że jej mąż nie może mieć.Jakie było ich zaskoczenie kiedy pół roku po tej wiadomosci zaszła w ciąże!Kupili nawet małe mieszkanko bo mysleli ,że nie będzie juz dzidzi.Trzymam mocno,mocno kciuki.Powodzenia!
TOLA fajny narożnik ![]() SELKA co miałaś na mysli pisząc ,że fasolka dokucza?mdłości?Mnie męczyły do 4 mies.Wtedy jeszcze pracowałam.Jadlam tylko pierogi i mandarynki albo latałam na dół w pracy do wc i siedziałam nad kibelkiem. ANNABELL u mnie z teściową tez nie za bardzo.Ona udaje ,że mnie lubi a ja ,że ją. |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
Miss.Hot co Ty dzis ta cicho siedzisz??
zdjęcia zrobione aż bateria padła, jutro zrzuce na kompa i wkleje ![]()
![]() |
#4344 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A z tymi kolorami to moim zdaniem przesada trochę, przecież dziewczynka może ślicznie wyglądac w niebieski, a chłopczyk o śniadej cerze w różu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja od dziś mam zwolnienie, o które sama prosiłam, żeby odpocząć. Ale muszę trochę spraw nadrobić z pracy i w środę zanieść papiery, tylko jakoś zabrać się nie mogę ![]() ![]()
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakoś tak nie chce mi się pisać nic ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2008-11-18 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny! Wiem, że zawsze można na Was liczyć!
![]() Nawał wczorajszych złych wiadomości po prostu mnie totalnie rozwalił. Wyłam cały wieczór, nie spalam całą noc. W ogóle śniły mi się jakieś koszmarne rzeczy, jak już udało mi się na godzinę zmróżyć oczy... Totalna masakra. Ale wszystkie te wiadomości zbladły 10-krotnie gdy zobaczyłam wczoraj moją zapłakaną mamę, jak wyszła od lekarza... W przyszłą środę będzie mieć operację. Nie będę nic więcej pisać na ten temat, nie mam siły... Trzymajcie kciuki w każdym razie. Pozdrawiam!
#4347 |
Wtajemniczenie
|
tola, wszystko będzie dobrze, nie może być inaczej. Głowa do gory i nie daj sie złym myślom.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anadun, a jak Ty się czujesz? Już lepiej? Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Tola ode mnie też przytulasek
![]() a ja chyba dostaje jakiegoś załamania nerwowego przez pracę ![]() ![]() ![]() no ale właśnie mam wolny piątek i bede w Lublinie od 8 do 16 bo musze pojsc rano na badania więc jeśli ma któraś ochote i czas na spotkanie to ja chętnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.