Lubelskie Żonki!! - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-17, 16:17   #4321
jodie
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Żonki!!

a propos tesciów moja mnie nigdy nie lubiła, pamietam jak jeżdziłam do mojego męża do domu i była teściowa to ja zawsze siedziałam w innym pokoju niż ona a jak wchodziła to udawałam ze rozmawiam przez telefon w sprawach słuzbowych
tesciami sie nie przejmuj i nie daj sobie wejść na głowe!
Stary 2008-11-17, 16:29   #4322
martuko
Wtajemniczenie

no, współczuję takich przepraw z teściowymi, ja mam spokojnie, ale coś mi się zdaje żee to może dlatego że m am pewien dystans jednak?? Ja to już nie dziewczątko to widać że nie dam sobie wchodzić w zycie

jodie kupiłam dendrobium, takie mikołajowe (http://www.allegro.pl/item480697624_...endrobium.html) Teraz widze że to dużo liści ma, zobacze jak na żywo wygląda. Ciekaw czy będzie kwitl i kiedy...
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 16:35   #4323
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
no, współczuję takich przepraw z teściowymi, ja mam spokojnie, ale coś mi się zdaje żee to może dlatego że m am pewien dystans jednak?? Ja to już nie dziewczątko to widać że nie dam sobie wchodzić w zycie

jodie kupiłam dendrobium, takie mikołajowe (http://www.allegro.pl/item480697624_...endrobium.html) Teraz widze że to dużo liści ma, zobacze jak na żywo wygląda. Ciekaw czy będzie kwitl i kiedy...
wiesz martuko wydaje mi sie że to cambria http://www.allegro.pl/item482503147_...wyjatkowa.html, dendrobium ma inne liście .
fakt faktem oba ciezkie w uprawie, potrafi byc w spoczynku nawe 2 lata - moje dendrobium.
Cambrie dopiero mi przekwitły więc zobaczymy ile będą odpoczywać
Stary 2008-11-17, 17:02   #4324
martuko
Wtajemniczenie

możed być i cambria, zreszta na ta druga też sie namierzalam
Ja się na razie nie znam , może za jakiś czas będe rozróżniać, dobrze że wogóle wiem,że storczyki sa różne

no a gdzie te Twoje storczyki????
Stary 2008-11-17, 17:06   #4325
jodie
Zakorzenienie

narazie jestem w pracy a storczyki w domku
ale jeśli mogę to polecam nie kupować dendrobium , cieta jestem na nie za to że nie mogę ich odchodowac tak samo z cymbidium - katastrofa z tym storczykiem.
Stary 2008-11-17, 17:22   #4326
martuko
Wtajemniczenie

no ale tak z samymi phalenopsisami może nudno być... JAkiegoś urozmaicenia czasem trzeba
Stary 2008-11-17, 17:25   #4327
jodie
Zakorzenienie

ja tak sobie urozmaicam a potem sie denerwuje żeby nie było nudno to teraz bawie sie jeszcze w kantadeski i tulipany ale z cebulek tulipany już wykiełkowały
chyba jade do empkiu - dziś dzień nowej ksiazki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 17:26   #4328
martynka81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
martynka to ja zapraszam Cię do siebie została łazienka do posprzątania
nie no dzis to ja weny na sprzatanie w szafie dostalam, ale jakbys mnie zaprosila w zeszly piatek to i lazienke bym ci posprzatala, tez wene mialam, normalnie cos ze mna nie tak az sama sie zdziwilam tym moim sprzataniem

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Szlag mnie kiedyś trafi przez tę moją teściową Jak nie ma co robić, to zawsze się musi nas przyczepić. Dzisiaj miałam wizytę u ginekologa na 12, a ponieważ Adaś chory, nie było co z nim zrobić, to zostawiliśmy go w domu. Od razu mówię, że on z takiego rozwiązania był bardzo zadowolony i nie był to jego pierwszy raz. Zostawiliśmy mu telefon męża(nie mamy stacjonarnego), żeby mógł zadzwonić jakby coś się działo i pojechaliśmy. Wracamy po godzinie,a na podwórku teściowa(mieszkamy w domku, w którym jest kilka oddzielnych mieszkań, w jednym z nich mieszka brat mojego męża z żoną i dziećmi i ona właśnie do tych dzieci przychodzi) i od razu pytanie, z kim został Adaś. Na odpowiedź, że sam, ona w płacz i z pretensjami do nas, ze go zostawiliśmy samego, takie małe(!) dziecko i on biedny na pewno się boi, bo jak u niej śpi to nawet do toalety boi się pójść sam... No i od słowa do słowa... Dziewczyny, czy to ja jestem jakaś nienormalna, że uważam, że siedmiolatek może przez godzinę zostać sam w domu i nie dzieje mu się z tego powodu krzywda? Szczególnie, że jak wróciliśmy Młody nie przejawiał żadnych oznak zespołu porzucenia czy czegoś podobnego, tylko był z siebie bardzo dumny i nie rozumiał o co nam chodzi jak go pytaliśmy czy się bał... Ale mojej teściowej się wydaje, że dzieci należy ubezwłasnowolnić, co najmniej do osiemnastego roku życia-do tej pory jak dzieci są u niej, to je karmi, ubiera i robi za nich dosłownie wszystko, bo(uwaga) się zmęczą Szkoda gadać. Coś czuję, że w końcu to się skończy tak jak z drugą jej synową-po prostu nie będziemy się do siebie odzywać...
jak juz mowily dziewczyny z tesciowymi to juz tak jest ze jak sobie nie pogadaja to sa chore, ja na razie ja mieszkam z..... i tez mamy swoje przeprawy, ja ogolnie czlowiek ugodowy i nie szukajacy zwady, no ale jak ci ktos cos caly czas gada( doslownie, nie wtraca sie ogolnie ale gada, eh ciezko to wytlumaczyc) to ......eh az szkoda gadac, no ale moze juz nie dlugo...

no koniec bo ja sie zalic zaczelam.......

czytam i czytam o tych storczykach i nic a nic ich nie widze..............?????? ?????
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 17:32   #4329
martuko
Wtajemniczenie

no zanim jodie z księgarni do domku trafi i zdjecia zrobi to troszke zejdzie...

jodie, kantedeski to moje pierwsze ulubione kwiaty. Gdzie można kupić kantedeski w doniczce???? Tylko nie takie koszmarnie drogie...

ja chyba zaczynam mieć wyrzuty sumienia. Ide po deskę do prasowania...
Stary 2008-11-17, 17:42   #4330
katey
Rozeznanie

GG do katey

hyhy i ja poczytam o tesciowych widze martuko ze mozemy sobie podac reke... ja tez na razie u tesciow(niedawno przenieslismy sie od moich rodzicow bo uzgodnilismy wymiany co kilka m-cy) i ma podobnie... ale wtedy znikam u nas w pokoju, ksiazka w dlon i mnie nie ma...

martuko ja kiedys widzialam kantadeski w donczckach w tym sklepie ogrodniczym na trasie do Piask (po prawej jadac z Lbna) i nie byly koszmarnie dorgie (kolor ciemne bordo)

jodie- podroz cuuuudowna! az nie chcialo sie wracac...tydzien to za krotko! pogoda nam dopisala zwlaszcza ze jak nam rodzice mowili to tutaj bylo nieciekawie...

ehhh a ja sie teraz lenie przed kompem, ciezki dzien w pracy...

za to z dobrych rzeczy- dzis zakupilam forme do muffinek i na sobote planuje wielkie pieczenie

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 18:12   #4331
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
Ja też sobie w kaszę nie dam dmuchać i na pewno nie robię tak jak mi każe teściowa, tylko zupełnie odwrotnie Ale moja teściowa to taki specyficzny typ, który wszystko wie najlepiej, a wszyscy inni robią wszystko źle... U nas jest nawet tak, że jak my coś zrobimy to jest źle, ale jak ona zrobi identycznie, to już jest inna sprawa kaloszy... Na przykład do nas ma pretensje, ze pozwalamy Małej nie spać w dzień, a jak u ostatnio nie chciała u niej spać, to nie spała i było dobrze. Więc i tak jak nie zrobisz to jest źle... My robimy i tak po swojemu, ale to jej gadanie, krytykowanie wszystkiego i ciągłe pretensje naprawdę potrafią podnieść ciśnienie
Ale teraz i tak jest dużo lepiej, bo na przykład na początku jak miała jeszcze do nas klucze, to potrafiła otworzyć sobie drzwi i po prostu wejść, bez pukania. Wyobrażacie sobie? Złazicie z góry w samych gaciach a tam teściowa?
PS. Przypomniało mi się z tym ciśnieniem; byłam dzisiaj u gina, mierzy mi ciśnienie, raz, drugi, w końcu ciężko9 wzdycha i mówi: jakieś wysokie to ciśnienie, wcześniej też pani takie miała? Ja na to:nie, raczej odwrotnie. A on: no to miejmy nadzieję, że to tylko reakcja na mnie...
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
za to z dobrych rzeczy- dzis zakupilam forme do muffinek i na sobote planuje wielkie pieczenie
Ja tez kupiłam ostatnio taką formę, tylko ostatnio jakoś nie mam natchnienia do pieczenia
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Lubelskie Żonki prywatnie

Edytowane przez annabel_lee
Czas edycji: 2008-11-17 o 18:17
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 18:53   #4332
sija
Zadomowienie

Ufff ale się ołaziliśmy po sklepach. Oponki wymienione na zimowe hihi przyjechał na wymiane jeden koleś, wyciąga opony a facet się przygląda i przygląda i mówi że już są przecież zimowe - okazało się, że całe lato na zimówkach przejeździł

Fotelików kilka ciekawych znalazłam w komisach, ale jeszcze zdecydowani nie jesteśmy. Porozglądamy się przy innej okazji. Za to kupiłam maluśkie śpioszki 3-pak, różne wzorki, ale kolor głównie niebieski - pomimo, że spodziewamy się dziewczynki, bo ja bardzo lubie niebieski kolorek i do tego ręcznik kompielowy (też niebieski) z kapturkiem i myjką i torbę na kosmetyki z przewijakiem + próbki Jonsona Oczywiście w marketach dzikie tłumy nie wiadomo skąd się wzięły.

A teraz jak tylko usiadłam to maluszek zaczął sesję kopania

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 19:04   #4333
tola3804
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!

Humor mam totalnie do bani, siedzę i wyję, ale nie będę tu smęcić... Generalnie same złe wiadomości, ale takich nam tu nie trzeba, więc... tylko te dobre:

Przyszłam tylko napisać, jak wizyta u lekarza. No więc podobno moje dziecko będzie listopadowe, a nie grudniowe, tak w ogóle to juz jestem gotowa do porodu i mój gin obstawia, że w następnym tygodniu urodzę. Kazał mi się umówić na wizytę na 01.12, ale powiedział, że raczej jej nie doczekam. Miki waży ok. 2900 - 3000 g, rozwarcie jest na jakiś 1 cm, szyjka krótka. Tyle. Sorki, ale nie mogę więcej pisać.
Stary 2008-11-17, 19:14   #4334
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Tola, ja wiem, że to takie niepolityczne żeby małego w różowe ubierać, ale czy naprawdę jak będzie miał te 2 czy 3 miesiące, to zrobi mu to taką różnicę? zresztą te ciuszki dziecięce to trzeba często prać, i jak będziesz musiała zmieniać zasiusiane czy zaplute śpioszki po kilka razy dziennie, to będzie Ci chyba wszystko jedno czy różowe czy zielone... a po za tym, tak jak któraś pisała - mozna ponaszywać jakieś męskie aplikacje no chyba, że one takie większe, na chodzące dziecko - to wtedy trochę bardziej lipa, ale może można się z kimś powymeiniać?

Annabel_lee nie masz się czym przejmować, ja zostałam pierwszy raz w domu sama jak miałam 6 lat, ale do podstawówki jeździałm od 7 roku autobusem, i właściwie sama, tylko rodzice mnie odprowadzali na przystanek, a babcia odbierała na końcowym... a od drugiej klasy już właściwie sama zupełnie. Samodzielnośc trzeba wypracowywać u dzieci bo potem takie "troki od kaleson" rosną... Tylko najważniejże, żeby miały świdomość zagrożeń i wiedziały jak powinny reagować. Aswoja dogą to nawet z fajnymi teściowymi to czasem jest trudno wtrzymać.... U mnie jest tak, że są w porządku, ale ja i tak mam swoje dziwactwa i potrafią mnie zirytować - ja to po prostu mówie, żę mamy inną kulturę organizacyjną

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 19:15   #4335
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Humor mam totalnie do bani, siedzę i wyję, ale nie będę tu smęcić... Generalnie same złe wiadomości, ale takich nam tu nie trzeba, więc... tylko te dobre:

Przyszłam tylko napisać, jak wizyta u lekarza. No więc podobno moje dziecko będzie listopadowe, a nie grudniowe, tak w ogóle to juz jestem gotowa do porodu i mój gin obstawia, że w następnym tygodniu urodzę. Kazał mi się umówić na wizytę na 01.12, ale powiedział, że raczej jej nie doczekam. Miki waży ok. 2900 - 3000 g, rozwarcie jest na jakiś 1 cm, szyjka krótka. Tyle. Sorki, ale nie mogę więcej pisać.
ojjjjj
nie wiem co napisać....

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 19:42   #4336
martuko
Wtajemniczenie

tolus co sie dzieje??? Tzrymaj sie mocno. może nie ma sie o co tak martwić, czekamy na Ciebie i pamięamy tutaj.
Stary 2008-11-17, 19:43   #4337
martuko
Wtajemniczenie

tolus co sie dzieje??? Tzrymaj sie mocno. może nie ma sie o co tak martwić, czekamy na Ciebie i pamiętamy tutaj.
Stary 2008-11-17, 19:45   #4338
sija
Zadomowienie

Tola trzymaj się dzielnie, już niedługo Mikuś Ci wszystko wynagrodzi

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 20:07   #4339
martynka81
Rozeznanie

Tolcia trzymaj sie kochana, glowka do gory
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-17, 20:23   #4340
jodie
Zakorzenienie

Tola numer znasz! trzymaj sie dzielnie i nie denerwuj sie.
Martuko kanadeski - cebule kupuję w leroy, kupiłam raz całą roślinę ale padła w 2 tygodnie.
a teraz ide robić zdjęcia
Stary 2008-11-17, 20:26   #4341
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Tola, mam nadzieję, ze ten zły czas szybko minie.Trzymaj się
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Stary 2008-11-17, 20:45   #4342
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

INDYGO nieznam szczegółów ale nie poddawałabym się na Waszym miejscu.Moi znajomi długo się starali,wreszcie zaniepokojeni poszli się zbadać.Lekarz stwierdził ,że jej mąż nie może mieć.Jakie było ich zaskoczenie kiedy pół roku po tej wiadomosci zaszła w ciąże!Kupili nawet małe mieszkanko bo mysleli ,że nie będzie juz dzidzi.Trzymam mocno,mocno kciuki.Powodzenia!

TOLA fajny narożnikNie wiem o co chodzi ,skąd ten zły nastrój więc nie pomoge...

SELKA co miałaś na mysli pisząc ,że fasolka dokucza?mdłości?Mnie męczyły do 4 mies.Wtedy jeszcze pracowałam.Jadlam tylko pierogi i mandarynki albo latałam na dół w pracy do wc i siedziałam nad kibelkiem.

ANNABELL u mnie z teściową tez nie za bardzo.Ona udaje ,że mnie lubi a ja ,że ją.
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-17, 21:00   #4343
jodie
Zakorzenienie

Miss.Hot co Ty dzis ta cicho siedzisz??
zdjęcia zrobione aż bateria padła, jutro zrzuce na kompa i wkleje
Stary 2008-11-17, 21:46   #4344
anadun
Rozeznanie

Cytat:
Szlag mnie kiedyś trafi przez tę moją teściową Jak nie ma co robić, to zawsze się musi nas przyczepić.....
Szkoda gadać. Coś czuję, że w końcu to się skończy tak jak z drugą jej synową-po prostu nie będziemy się do siebie odzywać...
Z tego co dalej piszesz o relacjach z teściową widać, że masz swoje zdanie i powoli stawiasz jej granice. I tak trzymaj, ale nie licz, że to tak szybko i łatwo pójdzie Moja teściowa daleko, ale też czasem miewa dziwne pomysły (o niektórych chyba kiedyś pisałam ) ale staram się być stanowcza i już. Choć wiem, ze u niej to raczej z troski wynika i chęci ma dobre.

Cytat:
Napisane przez sija Pokaż wiadomość
Ufff ale się ołaziliśmy po sklepach. Oponki wymienione na zimowe hihi przyjechał na wymiane jeden koleś, wyciąga opony a facet się przygląda i przygląda i mówi że już są przecież zimowe - okazało się, że całe lato na zimówkach przejeździł

Fotelików kilka ciekawych znalazłam w komisach, ale jeszcze zdecydowani nie jesteśmy. Porozglądamy się przy innej okazji. Za to kupiłam maluśkie śpioszki 3-pak, różne wzorki, ale kolor głównie niebieski - pomimo, że spodziewamy się dziewczynki, bo ja bardzo lubie niebieski kolorek i do tego ręcznik kompielowy (też niebieski) z kapturkiem i myjką i torbę na kosmetyki z przewijakiem + próbki Jonsona Oczywiście w marketach dzikie tłumy nie wiadomo skąd się wzięły.

A teraz jak tylko usiadłam to maluszek zaczął sesję kopania
NIezłe z tymi oponami, ja z kawału o blondynce
A z tymi kolorami to moim zdaniem przesada trochę, przecież dziewczynka może ślicznie wyglądac w niebieski, a chłopczyk o śniadej cerze w różu Poza tym przecież można łączyć rózne kolory, nie tylko te dwa na świecie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!

Oj Tola, smutno jakoś to zabrzmiało Mam nadzieję, że nic poważnego sie nie dzieje. Trzymaj się

Ja od dziś mam zwolnienie, o które sama prosiłam, żeby odpocząć. Ale muszę trochę spraw nadrobić z pracy i w środę zanieść papiery, tylko jakoś zabrać się nie mogę NIe wiem czy to pogoda, czy gorsze samopoczucie, czy jakoś psychicznie się już na odpoczynek nastawiłam i lenistwo mnie ogarnęło
Stary 2008-11-18, 06:20   #4345
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Myślę, że raczej nic głupiego do głowy nie przyjdzie, zresztą z dzieckiem nigdy nic nie wiadomo, ale 15-latkowi też mogą różne głupie rzeczy przyjść do głowy, a przecież do osiemnastki nie będę mu na karku siedziała... Ja byłam młodsza od niego jak mama zostawiała mnie na cały dzień samą w domu i wracała dopiero wieczorem. I to na odludziu, bez telefonu. I jakoś żyję..
Apropo http://docs.google.com/TeamPresent?d...&skipauth=true

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Miss.Hot co Ty dzis ta cicho siedzisz??
A jakoś tak nie chce mi się pisać nic

Edytowane przez miss.hot
Czas edycji: 2008-11-18 o 08:27
miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-18, 10:20   #4346
tola3804
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny! Wiem, że zawsze można na Was liczyć!

Nawał wczorajszych złych wiadomości po prostu mnie totalnie rozwalił. Wyłam cały wieczór, nie spalam całą noc. W ogóle śniły mi się jakieś koszmarne rzeczy, jak już udało mi się na godzinę zmróżyć oczy... Totalna masakra. Ale wszystkie te wiadomości zbladły 10-krotnie gdy zobaczyłam wczoraj moją zapłakaną mamę, jak wyszła od lekarza... W przyszłą środę będzie mieć operację. Nie będę nic więcej pisać na ten temat, nie mam siły... Trzymajcie kciuki w każdym razie.

Pozdrawiam!
Stary 2008-11-18, 10:25   #4347
martuko
Wtajemniczenie

tola, wszystko będzie dobrze, nie może być inaczej. Głowa do gory i nie daj sie złym myślom.
Stary 2008-11-18, 10:34   #4348
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Annabel_lee nie masz się czym przejmować, ja zostałam pierwszy raz w domu sama jak miałam 6 lat, ale do podstawówki jeździałm od 7 roku autobusem, i właściwie sama, tylko rodzice mnie odprowadzali na przystanek, a babcia odbierała na końcowym... a od drugiej klasy już właściwie sama zupełnie. Samodzielnośc trzeba wypracowywać u dzieci bo potem takie "troki od kaleson" rosną... Tylko najważniejże, żeby miały świdomość zagrożeń i wiedziały jak powinny reagować. Aswoja dogą to nawet z fajnymi teściowymi to czasem jest trudno wtrzymać.... U mnie jest tak, że są w porządku, ale ja i tak mam swoje dziwactwa i potrafią mnie zirytować - ja to po prostu mówie, żę mamy inną kulturę organizacyjną
No właśnie o to mi chodzi. Gdybym się uparła wczoraj to miałabym z kim Młodego zostawić, ale stwierdziliśmy z mężem, że Młody jest na tyle duży i rozumny, że może zostać sam w domu. I to nie był jego pierwszy raz. Ja zawsze uważałam i zdania nie zmienię, że dzieciom trzeba pozwalać na bycie samodzielnym(oczywiście ta samodzielność musi być dostosowana do wieku i stopnia rozwoju-Małej, która ma 3 lata oczywiście samej bym nie zostawiła...)Malutka od samego początku była przyzwyczajana do samodzielności i teraz w wieku 3 lat sama je, sama się ubiera(nawet rajstopki sama zakłada), sama myje zęby, sama śpi, a teraz nawet zaczęła już sama zasypiać Jak przychodzimy do przedszkola, to Mała jest JEDYNYM dzieckiem, które samo się rozbiera i ubiera I nigdy nie dam się przekonać, ze robimy im w ten sposób krzywdę, chociaż moja teściowa najwyraźniej tak uważa

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
ANNABELL u mnie z teściową tez nie za bardzo.Ona udaje ,że mnie lubi a ja ,że ją.
A ja już mam dosyć udawania Nie dam sobie wejść na głowę obcej kobiecie, tylko po to, żeby zachować pozory wielkiej szczęśliwej rodzinki...

Cytat:
Napisane przez anadun Pokaż wiadomość
Z tego co dalej piszesz o relacjach z teściową widać, że masz swoje zdanie i powoli stawiasz jej granice. I tak trzymaj, ale nie licz, że to tak szybko i łatwo pójdzie Moja teściowa daleko, ale też czasem miewa dziwne pomysły (o niektórych chyba kiedyś pisałam ) ale staram się być stanowcza i już. Choć wiem, ze u niej to raczej z troski wynika i chęci ma dobre.
Anadun, jeżeli chodzi o stawianie granic mojej teściowej to ja już pokonałam lata świetlne od tego, co było kiedyś. Nawet nie ma porównania. Ale to nie znaczy, ze nie denerwuje mnie jej zachowanie i ciągłe uwagi na temat naszego życia
Anadun, a jak Ty się czujesz? Już lepiej?

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Dobre
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Stary 2008-11-18, 10:35   #4349
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Dzięki Dziewczyny! Wiem, że zawsze można na Was liczyć!

Nawał wczorajszych złych wiadomości po prostu mnie totalnie rozwalił. Wyłam cały wieczór, nie spalam całą noc. W ogóle śniły mi się jakieś koszmarne rzeczy, jak już udało mi się na godzinę zmróżyć oczy... Totalna masakra. Ale wszystkie te wiadomości zbladły 10-krotnie gdy zobaczyłam wczoraj moją zapłakaną mamę, jak wyszła od lekarza... W przyszłą środę będzie mieć operację. Nie będę nic więcej pisać na ten temat, nie mam siły... Trzymajcie kciuki w każdym razie.

Pozdrawiam!
Tola, wiesz, że jesteśmy z Tobą
Emilka 2. 12. 2008 (*)
Stary 2008-11-18, 10:43   #4350
Malpka
Zakorzenienie

Tola ode mnie też przytulasek

a ja chyba dostaje jakiegoś załamania nerwowego przez pracę aż sobie wziełam na piątek wolne bo juz mnie aż brzuch z nerwów boli i wogóle drgawek niedługo zaczne dostawać eh Już dzisiaj też zdążyłam sie wkurzyć i sama nie wiem czy brzuch to mnie przez to zdenerwowanie boli czy moze dzidzia mnie tam szturcha

no ale właśnie mam wolny piątek i bede w Lublinie od 8 do 16 bo musze pojsc rano na badania więc jeśli ma któraś ochote i czas na spotkanie to ja chętnie no a jak nie to się będe błąkać po LBN Jakby któraś miała ochote to skrobcie Buziaki
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości