|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
A mnie matka wkurzyła znowu. Sama zaproponowała że kupi łóżeczko bo drudzy dziadkowie kupili wózek. No to ja że ok - skoro chce. I kiedyś jak się nie orientowałam jeszcze w cenach i zapytałam ile może kosztować takie łóżeczko to powiedziała że pewnie z 700 zł. No ale teraz wiem że za tyle to można dwa kupić. No i wczoraj mówi zamów łóżeczko to dam Ci pieniądze. No i ja dziś zamówiłam, idę do niej a ona do mnie NO TO JA CI MOGE DAC 200 ZŁ BO NIE MAM KASY. Ja oczy
takie i pytam to po co mi kazała zamawiać i że mówiłam jej że to kosztuje 383 zł (a nie 700zł)i że jakbyśmy wiedzieli to sami z Tż byśmy kupili tak to kupiliśmy inne rzeczy POTRZEBNE. No i dała mi 400 zł z taką łaską że miałam ochotę ją... Ale przecież wzięłam bo MUSIMY wpłacić kase. Jak bede miała to jej oddam. ****a teściowie nie robią takich problemów jak ona. Na fajki ma zawsze! Po co proponuje kupno łóżeczka jak potem ma pretensje? No ja *******e..... Zła jestem za***iscie! Czasami żaluje że jestem w tej ciąży. Wielki problem dla mojej matki! Bo ona nie ma pieniędzy - no to na chuj proponuje kupic to łóżko?! Bo teściowie kupili wózek? No i co z tego. Oni nie robią problemu tylko się cieszą. Wariatka... Gdybym wiedziała to już dawno bym je kupiła jak miałam kase. Aż mi się płakać chce. Mam jej dosyć... |
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha nie pzrejmuj się i faktycznie oddaj jej tą kasę jak będziecie mieli i pwoiedz np. żeby się już z niczym nie fatygowała jak to taki problem, zeby lepiej zapas fajek sobie zrobiła
ciesz się za to teściami, ze są tacy w porządku Uszy do góry!!! Ja teściowa mam ale same wiecie, matke nad morzem, tata ma tearz finansową masakre... I wszytsko sami już... I złości mnei, że tata się czepia moich zakupów na allegro, że znowu coś zamówiłam- przecież to za nasze i dla dziecka do tego:|
|
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
Aleście naprodukowały znowu no
![]() A ja spałam, taka mnie śpiączka wzięła, że szok, spałam od 13 do 16 prawie a jeszcze mi się ziewa samanthhha nie dziwię Ci się kochana, sama wiem coś na ten temat ostatnio już zwłaszcza rodzina potrafi dopiec najbardziej, wkur**c dobić i zdołowac i dlatego tak nas to boli później bo w końcu to nasi najbliższa rodzina, powinni nas wspierać i być z nami a nie na odwrót uszy do góry kochana, oddasz jej kasę i h jej w d, po sprawie, a na stępnym razem jak będzie chciała coś kupić to z góry jej podziękuj za fatygę
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz matka az zal |
|
|
|
|
#4326 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym jej tak surowo nie oceniała. może rzeczywiście na wyrost ci obiecała? powiedz jej może po prostu żeby więcej juz nic nie obiecywała w przyszłości....
moja mama tez mi czasami obieca a potem nic z tego nie wychodzi ![]() np miała mi dokładac do szkoły 300zł miesiecznie dołozyła 3 razy a teraz sama musze płacić bo jednak nie ma tyle ile obiecywała i saram sie zrozumiec... ty po prostu juz nic nie mów co chcesz i nie bedziesz musiała sie denerwowac no ale to moje zdanie tylko |
|
|
|
#4327 |
|
Zadomowienie
|
Ja chcę taką kiecke jak dzisiaj ulka miała na sobie
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet mam pytanie?? dostalas moze ta ankiete od tej beaty cos tam? bo ja napsalam jej maila i
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja pier .... tez bym sie wkurzyła ,ne przejmuj sie
|
#4330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Też jej pisałam, ze może mi tą ankiete wysłać
ale milczy
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
to my takie chetne a tak nas olewa nooo
|
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Zawraca łepetyny :P No cuż jak się doezwie jak bedziemy rodziły to już rzadna nie bedzie miała czasu na ankiety hehehe
|
|
|
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam mega zgagę
i zjadłabym coś ale nie mam nic dobrego
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
ja wcinam ciagle ta zupe ogorkowa
|
|
|
|
#4336 |
|
Wtajemniczenie
|
pojechaliśmy z tz po ten telefon ale takie ceny ze masakra
![]() na allegro jednak poszukam. nie stac mnie hehe te lombardy sa jakies chore z tymi cenami. myslą ze ludzie sa az tacy głupi????? |
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Paprotka a jaki chcesz wogóle
Mój mi truje ciągle żebym swojego złoma w końcu zamieniła na coś lepszego
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paprotka ceny mają tragiczne to fakt i w dodatku jak dla mnie to nic ciekawego, kupa pierdół w tych telefonach a i tak człowiek nie korzysta z tego nawet, po pół roku albo bateria pada albo sam telefonz zaczyna świrowac no chyba ze tylko ja mam takiego pecha do telefonów
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rzadko zmieniam telefony i dlatego mam je do zużycia albo jak już wygladają masakrycznie
|
|
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
Mój też już ledwo zipie a umowę mam do marca
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
to ja chyba jakas inna jestem :P ja zmieniam co pol roku
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
I jem ogórkową przez Ciebie Asiuulka
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
smacznego
ja mam ta zupe jeszcze na jutro ale jestem zmeczona wlasnie wstawilam jajka i czekam a potem zrobie ta paste czego nie robi sie dla Tzeta
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
No mój miał dzisiaj wypasy
Przyszedł zjadł nużkę z zupki w panierce usmarzoną, z kapustą, i chlebusiem... Potem sernik an zimno i przed chwila szamał ogórową
|
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
te chlopy z nami maja za dobrze
cholera jak tak patrze na te mamusie listopadowogrudniowe jak sie rozpakowuja to mnie az glowa boli... tak szybko ten czas leci... mi juz 24 tydz a pamietam ze tak okolo 16 tyg na ten watek sie zapisalam... jezuuu masakra ten czas leci... a co tam wlacze sobie swoj slub se poogladam
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie moj poirytowal....wrocil z pracy przed 18 myslalam zebe koczyl szafe do nas do mieszkania a tu sie okazuje, ze jakiegos chinczyka wycinal....obiecywal ze jutro juz przywiezie to do domu a razem z tym pralke a tu znowu sie okaze ze bede musiala czekac.....bo od poczatku lipca oczywisicie nie mial czasu na to zeby to zrobic i do dzisiaj pranie do tesciowej zanosimy....a teraz znowu pojechal bo musi kupic jedzenie dla kota rodzicow...i komus tam zdjecia lokalu zrobic...ale oczywiscie uwagi zwrocic mu nie moge bo zaraz bedzie gadal ze go poganiam i wogole...;/ kurde facet po 30scte a jak dzieciak sie zachowuje do tej pory....grr;/
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Mloda tak to już niestety jest, ze jest milion warzniejszych rzeczy niż te w domu
Ja mojego proszę rok o zrobienie z szufladą w komodzie |
|
|
|
#4348 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od czasu jak miałam LG cookie to ten dotykowy to szukam normalnego i patrze na układ klawiszy bo dla mnie to istotne.mi tez sie tel szybko nudza ale ten juz bedzie na dłuzej ![]() własnie licytuje na allegro taki jeden. kosztuje narazi 310zł a w lombardzie 540zł ![]() Cytat:
ostatnio mi mówi zrobie to zrobie tamto to mu mówie najpier zrób a potem gadaj. a on sie obraził i powiedział ze w takim razie ma ot wszystko w doopie i nic nie bedzie robił. |
||
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie napawam swoim pierwszym tancem
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ze moj jeszcze mnie czyms innym dobijal...o lipca nie zrobil zadnych mebli do mieszkania....ale zeby robic zdjecia jakims dziewczynom to mial czas zeby nawet w czasie pracy robic (pracuje u ojca) i to mnie irytowalo najbardziej nie zazdrosc o inne gole dypy na zdj....ale zlosc na to jak planuje czas...mial dzisiaj tez polozyc 5 plytek wokol brodzika bo w weekend to rozwalil ale nawet nie ma szans by to zrobil bo oczywiscie kleju nie kupil...teraz znowu pewnie zanim wroci do domu to bedzie juz 23...bo oczywiscie jak jedzie do rodzicow to tam siedzi i siedzi....;/ kurcze 30letni mami synek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

takie i pytam to po co mi kazała zamawiać i że mówiłam jej że to kosztuje 383 zł (a nie 700zł)

ciesz się za to teściami, ze są tacy w porządku
ale same wiecie, matke nad morzem, tata ma tearz finansową masakre... I wszytsko sami już... I złości mnei, że tata się czepia moich zakupów na allegro, że znowu coś zamówiłam- przecież to za nasze i dla dziecka do tego:|

Mój mi truje ciągle żebym swojego złoma w końcu zamieniła na coś lepszego
no chyba ze tylko ja mam takiego pecha do telefonów
czego nie robi sie dla Tzeta