|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Wrzucam zdjęcie i butów i kiecki slubnej - tylko ten ptak to porażka była
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapowiedzi nie oglądałam więc chcę iść i się wyluzować Nemo dzięki za fotki, właśnie podsunęłaś mi pomysł na wiązankę ślubną tylko moja będzie z czerwonych róż, muszę poszukać czerwonego atłasu aby je owinąć- super
|
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się suknia podoba, gdybym była taka szczuplutka jak Carrie..to czemu nie... ale przy mojej figurze wyglądałabym jak wielki bezowy tort
![]() Nemaptak na głowie, to faktycznie przesadza ale buty fajne
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Wam, ze jak zobaczyłam ta kieckę w filmie to zrobiłam takie chwilowe łaał fajna, jak ją zoabczyłam później za zdjęciu to już kompletnie nie zachwycała Biję sie w pierś, wiem, że nie powinnam się tak rozmarzać, ale mam w pamięci jedno zdjęcie sukni chyba moich marzeń, och ach
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam nie powinnaś się rozmarzać ![]() Jesli o mnie chodzi to kiecka jest interesująca ale to dlatego, że jeszcze takiej w żadnym salonie nie widziałam ale rzeczywiście nie będzie się podobac każdemu i myślę że takie było założenie .........przynajmniej wszyscy o niej dyskutują - czyż nie tak przechodzi się do historii w świecie mody ????
|
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlosy mam już do łopatek..czyli najdluższe odkąd skończylam 12 lat ![]() Co do mody w sumie masz rację...ale i tak bobom mówię nie ![]() Dori co cię czeka?? szczęscie Cię przecież czeka więc generalnie.....looz ![]() Wiesz ja też uwielbiam komedie romantyczne...miomo ze szczególnie romantyczna nie jestem .Uwielbiam takie slodkie lekkie przewidywalne zakończenia..zawsze na takich ryczę ![]() EDIT Nemuś te czarne wulgarne buty do zielonej sukienki Ci się tak podobają?? Jak dla mnie nadają sie dla pani tanczącej na rurze.
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja też jestem sierściuchem..:P
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4332 |
|
Zadomowienie
|
No mi się akurat bardzo podobają, kojarzą mi się z tymi od Gucciego:
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co? od jakiegoś czasu szukałam, gdzie by tu dostać puder kryolana i ten fiksator magiczny. Ale że ja na allegro nie kupuję i wolę pooglądać, to trochę to potrwało. Dziś się okazało, że jest punkt dystrybucji w mieście, w którym mieszkam i w dodatku jest to kosmetyczka obok mojej pracy
![]() obawiam się tylko o swój portfel, jak tam pójdę. Oby nie można było płacić kartą |
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..ale tamte
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mhm z grzywką to rzeczywiście jest przerąbane , dlatego jak zrobię grzywkę to długaśną już mam wystarczająco obowiązków więc nie chcę myśleć o fryzjerze ![]() Haniu no ja myślę, że szczęście ![]() Miskowa ja zapłaciłam za fixer 53 zł. puder ryżowy też jakoś 54 zł. i kupilam emulsję wygładzającą pod makijaż 48 zł. Tylko fliudu nie znalazłam idealnego, tzn. lepszego niż mój Astora
|
|
|
|
|
#4336 |
|
Zadomowienie
|
A mi odrastają kłaki! Zapuszczam dzielnie, raz że sama wolę sie w dłuższych, a dwa, że nigdy nie wiadomo kiedy wesele będzie, a ja sobie ubzdurałam, ze beda długie fale i tyle!
![]() A tak najbardziej to mi się marzą takie buty... Ale nie wiem kiedy sobię kupię, bo mnie czeka wydatek ok 2500zł na obiektyw
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam Dziewczyny, miłego popołudnia
![]() Ja lecę do tego fryzjera, ciekawe jak będę wyglądać jak wyjdę
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nemo śmieszne te butki ale takie babcine, nie dla mnie |
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Super ! Są niesamowite, a fixer co robi z twarzą ![]() Puder ten z mąki ryżowej też świetny, wszystko mi pasuje. Aha okłamałam Cię mam jeszcze ich korektor i błyszczyk -błyszczyk taki niby zwyczajny ale inny od tych zwykłych sklepowych, naprawdę jest różnica |
|
|
|
#4341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbieram się, dzisiaj z kina nici, ale może w sobotę się uda ![]() Jakiś pomysł macie na kolczyki i bransoletkę do sukienki ślubnej ????? Będę wdzięczna za sugestie
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mam dzień. Nic z wami nie popisałam, nawet nic nie przeczytałam. Wiem tylko ze MAdzia pojechała.
I juz zaraz spadam do domu. |
|
|
|
#4344 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
młody zespół, super ludzie więc jest super ![]() Cytat:
na pewno tego nie obejrzę. Toć to profanacja.Cytat:
![]() Cytat:
zielone ściany podobne do tych, które będę miała w kuchni![]() Cytat:
" Witam ponownie już wyjaśniam zamówienie o takim numerze nie dotarło do nas a jedynie wpłata w kwocie 36,08zł w zwiazku z czym nie mogliśmy tego zrealizować nie majac numeru tapety wzór posiadamy na miejscu wiec możemy tapety wysłac jutro na pojutrze powinny być na miejscu pozdrawiam" Jaja sobie robią! Dostali zaliczkę a niby, ze nie dostali zamówienia??? tragedia... Cytat:
![]() Lecę kupować oświetlenie do łazienki i wentylatory. potem zawiozę panom majstrom i dopiero wróce do domku na dłużej
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze apropo SATC
...Fakt.. konczy się dobrze... ale z drugiej strony nawet filmy grozy, sensacyjne, niemal wszystkie kończą się dobrze. Czy któraś z Was zna jakiś film który sie źle kończy ???Ciuchy? To nie mój styl... chyba najbliżej mi do Charlote, albo Mirandy Dorinko żeby zachwalić film dodam że od czasu do czasu mozna zawiesić oko na super-apetycznym facecie (nie mówię o Bigu) Mi tez ta suknia się nie podoba, materiał na pewno wysokiej klasy, ale krój Dzięki, mi tez się ta data szalenie podoba jak tylko zobaczyłam w kalendarzu jakie dni wypadają w lipcu to wiedziałam ze chcę 11 poszłam za intuicjąCytat:
). Skoro za wypożyczenie płaci się nawet 2000 zł na jedną noc, to czemu nie kupić pięknej biżu...Cytat:
oby tak dalej
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-09 o 20:10 Powód: post pod postem !!! |
||
|
|
|
#4346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Byc moze??
![]() Cytat:
- Leon Zawodowiec - Slodki Listopad (komediodramat) - Krwawe Gody (dramat) - Zejscie (horror - niezle zaskoczenie mialam przy ogladaniu) - Twin Peaks ! - Łowca Androidów (ale wersja rezyserska bo kinowa byla mila i slodka) - Źródło - moj ukochany film to na szybko z tych co pamietam
Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2008-07-09 o 18:48 |
|
|
|
|
#4347 |
|
Zadomowienie
|
Co do sukienki to zgadzam się z Kasią jest okropna, wcale mi się nie podoba, ale to wszystko kwestia gustu.
Gold gratuluję rezerwacji terminu, teraz Cię czeka masa załatwiania Madlen mieszkanie super. A co do SATC to serial super, uwielbiam go oglądać tylko szkoda że wcale nie mam na to czasu
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Podaj dalej" "Efekt motyla"
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Kiedyś nigdy nie płakałam, a odkąd oglądam z TŻ-em to chyba zawsze. Pamiętam jak oglądałam "Szkołę uczyć" i się śmiałam, a koleżanki mówiły, że jestem bez serca .O, z takich kontrowersyjnych dla mnie zakończeń na "Closer" (dobre zakończenie) ryczę i na "Lecie nad kukułczym gniazdem" też chociaż tu zakończenie jest takie średnie (znaczy mogło być gorsze, ale mogło być lepsze). I na "Księdze miłości"... Aj, bardzo lubię ten film i bardzo go przeżywam .Uratowałam kota . Jak otwierałam okno to kot od razu leciał... Jakbym ja tam musiała siedzieć tyle czasu (przypuszczam, że koleżanka nie wymieniała żwirku od tygodnia) to też bym chciała uciekać oknem .Wy narzekacie na swoje fryzury, a co ja mam powiedzieć?
|
|
|
|
|
#4350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

tylko moja będzie z czerwonych róż, muszę poszukać czerwonego atłasu aby je owinąć- super

, dlatego jak zrobię grzywkę to długaśną
mam jeszcze ich korektor i błyszczyk -błyszczyk taki niby zwyczajny ale inny od tych zwykłych sklepowych, naprawdę jest różnica
na pewno tego nie obejrzę. Toć to profanacja.