|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)
Cytat:
![]() Zaznaczmy na czerwono te co wyjezdzają . Dobranoc SIoko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Misz-Maszowe Uczelnie
Klaudens- Biologia Dzienna Uniwersytet Gdański Sioko- Geografia Dzienna Uniwersytet Gdański Gosiaczek- Politologia Dzienna Uniwersytet Kazimierza Wielkiego Bydgoszcz Insomnia - Psychologia Zaoczna Warszawa Katerina- Turystyka i Rekreacja Zaoczna Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" Kłodzko Linka- Pedagogika OW z terapią pedagogiczną Zaoczna Akademia Podlaska Siedlce Mycha- Informatyka i Ekonometria Zaoczna Górnośląska Wyższa Szkoła Handlowa Katowice Werg- Pedagogika Dzienna Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego Warszawa Niqska- Akademia Wizażu i Stylizacji Dzienna Wrocław Wywyłoczka-Kosmetologia Dzienne Wyższa Szkoła Ekonomii i Prawa Kielce Karolcia- Ochrona Środowsika Dzienne Akademia im. Jana Długosza Częstochowa Nuzii- Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Dzienne Uniwersytet Zielonogórski Taka ja- Wychowanie Obronne i Wiedza o społeczeństwie Dzienne Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej Kraków Olcia- Architektura wnętrz Dzienna Wyższa Szkoła Techniczna Katowice |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
a czemu Kat ma inny kolor?
![]()
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
Bo jest inna
![]() ![]() ![]() Sioko to dobra dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Sioko odkurza chyba nasz watek, zeby wszystko znaleźć
![]()
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
Pogieło was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
A jak cfaniara
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
Nie pomyslałam o tym, bo ja nie jestem zapisana na uczelnię na Nk
![]()
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
Insuś Ty tajemnicza kobieto
![]() ![]() Ty a werg na SGGW jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
Ja po prostu zapomniałam i tyle
![]() Co do uczelni to ja się nie znam ![]()
![]() |
#4331 |
Zakorzenienie
|
Dobra misz-maszki idę spaciuchnać.
![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Gardło mnie nadal boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ![]() pysia (królik mojego brata i jego zony) mnie obudziła o 6.30 ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4335 | |
Zakorzenienie
|
noooo nadrobiłam zaległości. Rozchorowałam się troszke i mnie komp w oczka razi. Dzięki Sioko za liste dobrze sprawdzić kto co robi
![]() Cytat:
![]() Wczoraj było rozpoczęcie. Poznałam już dwie dziewczyny ale na rozpoczęciu to może z pół godziny byłam bo było tyle znanych i zacnych gości że ich witać jeszcze nie skończyli jak ja wychodziłam.
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zadomowienie
|
Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)
o to jeszcze ja
Misz-Maszowe Uczelnie Klaudens- Biologia Dzienna Uniwersytet Gdański Sioko- Geografia Dzienna Uniwersytet Gdański Gosiaczek- Politologia Dzienna Uniwersytet Kazimierza Wielkiego Bydgoszcz Insomnia - Psychologia Zaoczna Warszawa Katerina- Turystyka i Rekreacja Zaoczna Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" Kłodzko Linka- Pedagogika OW z terapią pedagogiczną Zaoczna Akademia Podlaska Siedlce Mycha- Informatyka i Ekonometria Zaoczna Górnośląska Wyższa Szkoła Handlowa Katowice Werg- Pedagogika Dzienna Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego Warszawa Niqska- Akademia Wizażu i Stylizacji Dzienna Wrocław Wywyłoczka-Kosmetologia Dzienne Wyższa Szkoła Ekonomii i Prawa Kielce Karolcia- Ochrona Środowsika Dzienne Akademia im. Jana Długosza Częstochowa Nuzii- Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Dzienne Uniwersytet Zielonogórski Taka ja- Wychowanie Obronne i Wiedza o społeczeństwie Dzienne Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej Kraków Olcia- Architektura wnętrz Dzienna Wyższa Szkoła Techniczna Katowice Paulina-Prawo zaoczne Uniwersytet w Białymstoku tak w ogole to dzien dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)
Paulina i jak Ci się na prawie podoba? ja chciałam iśc bardzo na prawo ale historia mi nie poszła
![]()
#4339 |
Zakorzenienie
|
Dodaja proszę sie również dopisac!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
3 razy juz probowalam i ciagle blad;/ Juz chyba z 5 postow pisala i du.pa!
Misz-Maszowe Uczelnie Klaudens- Biologia Dzienna Uniwersytet Gdański Sioko- Geografia Dzienna Uniwersytet Gdański Gosiaczek- Politologia Dzienna Uniwersytet Kazimierza Wielkiego Bydgoszcz Insomnia - Psychologia Zaoczna Warszawa Katerina- Turystyka i Rekreacja Zaoczna Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" Kłodzko Linka- Pedagogika OW z terapią pedagogiczną Zaoczna Akademia Podlaska Siedlce Mycha- Informatyka i Ekonometria Zaoczna Górnośląska Wyższa Szkoła Handlowa Katowice Werg- Pedagogika Dzienna Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego Warszawa Niqska- Akademia Wizażu i Stylizacji Dzienna Wrocław Wywyłoczka-Kosmetologia Dzienne Wyższa Szkoła Ekonomii i Prawa Kielce Karolcia- Ochrona Środowsika Dzienne Akademia im. Jana Długosza Częstochowa Nuzii- Zarządzanie i Inżynieria Produkcji Dzienne Uniwersytet Zielonogórski Taka ja- Wychowanie Obronne i Wiedza o społeczeństwie Dzienne Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej Kraków Olcia- Architektura wnętrz Dzienna Wyższa Szkoła Techniczna Katowice Paulina-Prawo zaoczne Uniwersytet w Białymstoku Dodaja- Zarządzanie Dzienne, Akademia Ekonomiczna w Katowicach, Rybnicki Oddział Naukowo Dydaktyczny |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)
paulina też myślałam kiedyś o prawie, ale moj brat skonczył prawo no i mi sie odwidziało :P
a tak sie teraz sastanawiam, bo jak sie zapisywałam na studia to była specjalnośc grafika i animacja komputerowa.... a nas teraz coraz mniej jest i myśle co zrobie jak bedzie za mało chętnych na tę specjalnośc ![]() a teraz lecem do przychodni recke odebrac i do apteki i do sklepu jednego jeszcze gacie oblukac ![]()
#4342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam stan zapalny na twarzy, po wczorajszym wizazu zrobil mi sie jeszcze wiekszy ogien na twarzy. porazka.
![]() |
#4343 |
Zadomowienie
|
Re: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim :)
nie widzi mi sie te prawo bo nigdy nie mialam lba zeby cos zapamietac dobrze. pierwszy zjazd mam dopiero 11-12 zobaczymy co to bedzie
niqska a Cio jak tam idzie na tym wizazu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Na ten inwenteryzaji to była rzeźnia... Pisalam moze ze 2-3 esy z B... on odwrocil kota ogonem i stwierdzil,ze w koncu ja pierwsza moglam napisac... do niego nie dochodzi ze mnie obrazil.. no coz... Wrocilam o 7 nad ranem do domu i wstalam o 9;/
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
Nie daj sie teraz w poczucie winy wpędzic! Daj mu solidnie popalic!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Wkurzyłam się... Tak to u mnie spokój, siedziałam w domu non stop, a teraz kolezanka do mnie pisze, ze jest praca dla mnie, jak już dostałam staż ![]() ![]()
![]() |
#4348 |
Zakorzenienie
|
A Jaka praca inso?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
pati tylko nie daj sobie wmowic ze to twoja wina!
inso jaka praca? ![]() jejku no ja niemoge poprostu w moim miescie nic nie mozna kupic ![]()
#4350 |
Zakorzenienie
|
W Urzędzie Skarbowym. Miałabym pewnie z 1400 na czysto, z czego 400 poszłoby na przejazdy. Minusem byłby codzienny dojazd do Wawy, czyli conajmniej 3 godz w autobusie w obie strony. Przejezdzilabym caly miesiac w to i z powrotem, bo eszcze dojazd na studia w weekendy...
No nie wiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.