|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
no a jak mają się nie podobać?
![]() _________________________ _______________ Ludzie marzą o nieśmiertelności, a nie wiedzą co zrobić ze sobą w pochmurne, niedzielne popołudnia. _________________________ _______________
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Nie dzwoń, nie szukaj mnie więcej Jestem w rozpaczy... Wynoś się... nie tęsknię Nie chcę abyś był obok mnie Cząsteczki miłości, które płyną w moim wnętrzu Usiłują spalić lód twojego serca Byłam dziewczyną, którą zawsze chciałeś we mnie widzieć Zatraciłam się w Twoim spojrzeniu i coś się wydarzyło Jedna chwila rozświetliła moje serce... Spojrzałam kolejny raz I w jednej chwili pokochałam Cię Jednym pocałunkiem odkryłeś całe moje wnętrze Nadszedł cudowny świt i wypełnił wszystko kolorem... |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Raczkowanie
|
oldschoolowa panna - Pomogłaś i to bardzo , dziękuje ; ** <3
Edytowane przez Paulishia Czas edycji: 2009-11-08 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() _____________________ - tylko uważaj na przejściu dla pieszych.! - grozisz mi. ? smutna jesień. bez Ciebie. Twoje zdjęcie pod moją poduszką. I'm like a bird. I wanna fly away. pieprzę Cię miasto.
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie ma sprawy kochana, zawsze do usług! ;*** off.
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Raczkowanie
|
one for all napisała:
nie żałuję tego, że przekroc zyłam pewną granicę. walcząc o miłość dozwolone są każde chwyty. boskie! *.* z samotnością na Ty ..
szukałam Cię dziś w szafie. to szalone, wiem . ![]() Edytowane przez codnadwisla Czas edycji: 2009-11-08 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Raczkowanie
|
Byś zechciał zechcieć jak ja zechcę!
Przyszłości nie chciałam się bać. Pełnymi garściami życie brać. To dla Ciebie istniał mój cały świat... Nie pytaj mnie co zrobię bo sama nie wiem jak żyć.. To są te usta, których kształt kocham, gdy się śmieją
![]() |
#4328 |
Rozeznanie
|
i obiecuję Ci, że jeśli któraś złamie Ci serce będę pierwszą, która serdecznie *******nie ją w twarz zrozumiała , że miłość przegrała .napisałam scenariusz swojego życia na kolejne 5 lat , przykro mi skarbie .. nie ma w nim miejsca dla Ciebie. Już nie czekam aż zrobisz się dostępny , aż napiszesz do Mnie te swoje słynne "cześć" z dwukropkiem i gwiazdeczką . to moje gg czeka .. marzenia w kształcie czerwonego serca to dziwne : nie mieć kogoś , a bać się go stracić .. Kiedy jestem smutna, czytam stare wiadomości od Ciebie i udaję, że otrzymałam je dopiero przed chwilą. Taki mały trik, aby na mojej twarzy przez chwilę gościł szczery uśmiech. nawet teraz , kiedy Cię nie ma , mam ochotę napisać Ci na czole ' zajęty przeze mnie ' chociaż to nieprawda .
#4329 |
Wtajemniczenie
|
aa ja Ci powiem, ze totalnie mnie to nie interesuje. przestań robic offtopy.
MamCięGdzies, Panna_miodowa - ;* ciesze sie, ze sie podoba ;* YouMakeMeHappy - dziekuje ![]() DiamondPrincess - bierz ;* ----------------- skojarz mnie z towarem, który dziś w smiertelnej dawce, wstrzykuję Ci. Dzisiaj Ty pytasz czy mogę znów pokochać Cię. chciałabym, żeby znowu był czerwiec tego roku. twoja kurtka tak cudownie pachniała, a twoje usta były takie słodkie. tego dnia czułam, że przez chwilę mam wszystko czego potrzebuję, czułam, że jestem cholernie szczęśliwa, mimo że wiedziałam, że za chwilę Cię stracę. o ile można stracić kogoś, kogo nigdy się nie miało. dusisz sie kiedy tracimy kontakt a kiedy sie wreszcie "stykniemy", to tak jakbys zaczerpnela powietrza po dlugim czasie bezdechu i nie mozesz sie go nalapac.. Umieram dla kogoś, kogo to nie obchodzi. Umieram dla kogoś, kto nie wie. n i s z c z y s z m n i e. Wychodzę o szóstej rano i zaczynam cię szukać. Jeśli w śnie zobaczę jakiś znak, jakąś wskazówke: ulicę, pub czy stację. Idę tam. I czekam na ciebie. Bo Ty jesteś wszędzie, gdzie patrzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Rozeznanie
|
xxxLOLKAxxx I love You.
![]() ~ przecież masz dziewczynę. .
~ ja ? nie. po prostu zabijałem nudę, czekając na Ciebie. żyję z cieniem nad swoją głową. sypiam z chmurami nad łóżkiem swym. ma już dość tej samotności. uwięziona w swej przeszłości. wszystko, czego pragnę to wrócić do miłości. kryję w sobie swe marzenia, marząc, że się jeszcze spełnią. długo rozmyślałam nad właściwym sposobem, jak posprzątać te zakątki umysłu w mojej głowie.
#4331 |
Raczkowanie
|
To boli, kiedyś bisko teraz sobie obcy ludzie.
Czasem zrozumieć to wszystko jest tak trudno. Ze mną ku słońcu, może gdzieś nad przepaść ze mną. ___ jak zapomnić ? ; ( ![]() </3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 |
Przyczajenie
|
Ty jesteś wspomnieniem co nie chce przeminąć
Ty jesteś marzeniem co kradnie mi sny Ty jesteś tęsknotą co serce wypełnia Niepotrzebna wcale mi Taka miłość do krwi Nic nie powiem domyśl się Czemu mi z tobą źle Nie ważne jak, i nie ważne jest gdzie, Dla ciebie żyję, teraz to wiem. Choć przez chwilę przytul mnie, nie chce wiele przecież wiesz Nie kochaj Bo kochać Nie warto gdy Zapłakany żal rozżalone łzy Nie martw się przecież wiesz W życiu zdarza się Czasem kiepski dzień P.S. z piosenek Renaty Przemyk polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ___________________ może chcesz moje serce? i może łątwo kogoś pokochać. to przecież może być ktoś przypadkowy, kto Cię nie zna. a taka miłość może być wielka.
![]() |
#4334 |
Rozeznanie
|
Boże chroń mnie od przyjaciół, bo z wrogami poradzę sobie sama. ![]()
#4335 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
![]() Macie jakieś opisy tego typu? "Prowokuję powietrze, aby wypełniało mi płuca resztką nikotyny z Twoich ust." Z Góry dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#4336 |
Rozeznanie
|
szukając gwiazd, które kiedyś świeciły.
czekam na jakieś znaki, by się pojawiły. wiem, że gdzieś muszą być. muszę w końcu znów zacząć żyć. czekam, aż ktoś wrzuci do mego życia światło. ale nie tylko tak, żeby zaraz miało zgasnąć. i jeśli pomożesz mi zacząć wszystko jeszcze raz, to pozostanę przy Tobie po wieczny czas.
#4337 |
Raczkowanie
|
Wspominam tamten dzień i kilka wspaniałych chwil... Czy będzie kiedyś tak? Czy spełni się kiedyś sen?
#4338 | |
BAN stały
|
ah <3 cieszę się, że mogłam pomóc.
![]() marcepka - łooo, Pihu.. uwielbiam Cię za to ![]() Cytat:
Chcę podziękować Ci za każdy dzień, bo to dla Ciebie jest. Pamiętam te chwile złe kiedy Ty pomogłeś mi. Nie ufam fartom, cień opuszczonych skroni. Wspomnienia kiedy czas tak goni. Twoje serce moim miejscem. Jedno przejście chciałabym więcej.. Zdałam sobie sprawę jak bez Ciebie jest mi trudno, chciałabym tyle Ci powiedzieć, przeprosić, lecz za późno jeżeli jest Bóg to nie ginie się na próżno. tylko to. ![]() _______ Edytowane przez majtu_ha Czas edycji: 2009-11-08 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Raczkowanie
|
and when i get you i will love you. i will hold you, satisfy you, you’ll never wanna let me go.
/i kiedy cię zdobędę będę cię kochać. trzymać cię, spełniać cię, nigdy nie będziesz chciał pozwolić mi odejść./ honey-babe, can’t you see? there’s so much more in me! /kochanie, nie widzisz? we mnie jest coś o wiele więcej!/
![]() |
#4340 |
Rozeznanie
|
Żaden nie stworzył mnie bóg. Z kamienia wykuł mnie wróg.
Mesjasze światła poddani wzniosłej prostytucji.
#4341 |
Rozeznanie
|
TAKI STAN .. ŻE BYLE REKLAMA ZMUSZA DO PŁACZU ..
patrzyła na niego z takim podziwem, że w jej oczach zapalały się tańczące iskierki. widzieli je wszyscy, poza nim. [ZNALEZIONY ![]()
#4342 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ciesze się że pomogłam kochana ! : ** <3 i bardzo mi miłoo .. ![]() ręce opadają, ej bliscy byli blisko, teraz prosto w oczy się wciąż Ciebie wypierają,widzisz, czujesz , słyszysz ? z każdym dniem się oddalają co niektórzy tylko tak potrafią. Tymczaskowa ekscytacja czymś, lub nieodparta pokusa, ochota na coś, chęć zrobienia czegoś. I taka jest już rzeczy kolej, jesteś, a cię nie ma nagle mówisz czasem: wody dolej, i zostawiasz puste żagle. Wiele zakrętów mijania, wiele dróg krętych i brudnych, tyle chwil do wyczekiwania, tyle dni było nudnych. narazie tyle ode mnie ![]()
![]() |
#4343 |
Wtajemniczenie
|
Te wibracje dają rytm zdobądź nimi świata szczyt.
Przetań ze mną cały świat.
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Raczkowanie
|
maju_ha hmm.. Chcę podziękować Ci za każdy dzień, bo to dla Ciebie jest. Pamiętam te chwile złe kiedy Ty pomogłeś mi. Nie ufam fartom, cień opuszczonych skroni. Wspomnienia kiedy czas tak goni. Twoje serce moim miejscem. Jedno przejście chciałabym więcej.. Zdałam sobie sprawę jak bez Ciebie jest mi trudno, chciałabym tyle Ci powiedzieć, przeprosić, lecz za późno jeżeli jest Bóg to nie ginie się na próżno. tylko to. ![]() kurcze dziewczyno! są świetne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ nie słucham Twoich słów . słucham jak bije Twoje serce . NIGDY nie przejmuj się tym, co myślą ludzie. Wiesz.. Nie robią tego zbyt często. bo widzisz... nie mam Cię w sercu, Ty jesteś moim sercem. ja bez serca żyć nie umiem. To nie tylko człowiek przeciwnej płci, to ktoś więcej.. <3
nocy gwiaździstych, plaży piaszczystych i wina taniego mi się chce by caroline60 Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-11-08 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Raczkowanie
|
Płacz, płacz... niech popłyną strumieniami Twoje łzy...
#4346 |
Raczkowanie
|
Nie chcę żałować żadnych chwil, chociaż wiem, że nie było kolorowo, nie chcę zostawić żadnych łez, chociaż wiem, że czasem bolało
Żeby w naszych czasach istniały czarownice, niechybnie bym się do takowej udała i zamówiła jakiś urok na tego obrzydliwego pacana Nie znoszę Twojego zapachu, głosu, Twojego uśmiechu. Wszystko, co kochałam i było dla mnie cholernie wyjątkowe, stało się teraz najgorszym koszmarem. Nienawiść jest ciekawym uczuciem, tyle, że w moim przypadku nienawiść jest połączona z cholerną namiętnością. Tęsknisz za wszystkim i nienawidzisz tego jeszcze bardziej. Można nauczyć się żyć bez kogoś? Można. Tyle, że to się nigdy nie skończy, na takich warunkach do końca życia będziemy się mijać z pretensją. A ja zamiast myśleć ‘nie chcę Cię widzieć’, myślę sobie ‘ciekawe, czy czuje, to samo, co ja. Te samą nienawiść’. - Ona ma trzy serca. - Jak trzy serca.? - Swoje, od urodzenia. Moje, od dziesięciu miesięcy. I... - I.? - I Nasze wspólne, to na złotym łańcuszku. A między nimi wszystko skończone..Ten związek i tak nie był niczym innym, jak tylko ułudą, która teraz prysnęła jak mydlana bańka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ___ Zapamiętaj dzień kiedy odnalazłeś sens. Miłość jak dzwon, po prostu się urywa. Co by się nie działo dzieciaku weź nie pękaj. Brak granic równowagi, wszędzie lateks i plastik, to pier_olone chamstwo naszej generacji. ___ jak zapomnieć ? ; ( ![]() </3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
cudnee . !! <3 Kradnęęę ![]()
![]() |
#4349 |
Wtajemniczenie
|
Kocham Cię, ale pozwól mi zapomnieć.
Chłopak ogranicza - te słowa szczególnie wryły mi się w pamięć
#4350 |
Wtajemniczenie
|
Wracam po niezauważonej nieobecności ;D straasznie dużo stron zapisałyście
Zaczarowana Ksiezniczka - zdecydowałam się coś napisać na ten temat ( chociaż przyznaję, że nie powinnam ), bo nie chciałam, żeby wyszła taka sytuacja, jak wcześniej. Ale, jak sama przyznałaś ' bezsensownie powtórzyłaś ' przez zagapienie, więc raczej takich sytuacji już nie będzie. ![]() Guziki - miło widzieć, że dla kogoś coś znaczę ![]() ![]() BananowaRozkosz - taak, trudno jest wszystko spamiętać, ale tamten opis był zaledwie parę stron wcześniej. ![]() xxxLOLKAxxx - ja wielka? przesadzasz. zaledwie 156 hah ![]() ![]() Cookie Crisp - wiem, ale zawsze miło to jeszcze raz usłyszeć ![]() <3 Issuee - się wie ![]() <3 YouMakeMeHappy - dziękuję bardzo ![]() ![]() martus9191 - zabieraj, skarbie, bo ja też okradłam ![]() ![]() Ciiri - dla mnie? od Ciebie? ![]() Kocham <3 Siatkarka18, beMine - okradam <3 kamisha - rozumiem, że Ty nie przeczytałaś wszystkich, ale tamten opis, o którym była mowa, był jeszcze w tej części. Tak, był to cytat, ale ciągłe powtórki są denerwujące.A co do mojej pamięci, to nie, nie mam tak świetnej, ale mniej więcej pamiętam, jakie opisy ktoś parę stron wcześniej dawał. kochanaa - okradziona po raz enty ![]() ![]() always be yourself: ' - Widzisz tego chłopaka... o, tam? - No. - Jest mój. <3 ' ten opis kradnę, bo w paru słowach ' zniszczyłaś ' mnie kompletnie. ![]() ![]() Madziam90 - no, i gdzie Ty jesteś? ![]() Aguu czeka ![]() <3 A kiedy spojrzysz w jej oczy, zrozumiesz wszystko.
Tą złożoność targających nią emocji, wir zajęć, w który wpadła, sprzeczność jej naturalnych zachowań, niekontrolowane wybuchy. Nie zrozumiesz jedynie jej miłości do Niego. Tego nie można zrozumieć, to trzeba poczuć. Bo to, co nas łączy je zarezerwowane tylko dla nas. Każda miłość jest wyjątkowa. I co z tego, że przed wami setki zakochanych chodziło tą ścieżką? Że tysiące par wyznawało sobie miłość pod usianym gwiazdami niebem? I marzyło o wspólnej przyszłości w cichą, wigilijną noc? To wasza miłość czyni te chwile wyjątkowymi i dlatego one już zawsze będą należeć tylko do was. ' - Zaśpiewaj mi coś. - ' Jesteś szalona? ' - Niee. Wolałabym marsz weselny. ' ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.