Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 19:54   #4321
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o

Cytat:
Napisane przez Honcia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie świeżo i doświadczenie dukające
Moja trzecia faza przebiega bez większych skoków wagi +/-1kg.
Nie bronie się przed węglowodanami i w zasadzie to jem ich dużo więcej niż powinnam... ale widocznie nie przesadzam az tak bardzo... jem sobie owoce, jogurty owocowe, żółty serek... bardzo podoba mi się trzecia faza Trzymam kciuki aby kazda z Was do niej dotrwała

Ayu gratuluje cierpliwości w odpowiadaniu na wiecznie te same pytania
Dzięki za takie posty. Pomagają mi trochę łaskawiej spojrzeć na III fazę... nie mogę się doczekać, kiedy mnie też zacznie się podobać. Na razie jestem przygnębiona, jakaś rozbita i zagubiona, mimo ze przecież dokładnie wiem co i jak, bo książki Dukana znam na pamięć...
Taaak, Ayu jeste tu niezastąpiona. Podziwiam ją za jej cierpliwość i pomoc.
Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
Wlasnie,
Jeszcze sie chcialam zapytac. Bo chce sobie na kolacje zrobic takiego drobno pocietego kurczaka z cebulka i jajkiem (w formie takiej jajecznicy) ale chce dac tylko jedno jajko (bo 3 juz zjadlam na sniadanie) i sie zastanawiam czy nie dorzucic wiesniaka Robila tak ktoras z Was? Dobre wychodzi? I ile wiesniaka?
Bylabym wdzieczna za odpowiedz
Ja już różne odmiany brei robilam z wieśniakiem. I z wieśniakiem, więdliną, cieniutko posiekanym kurczakiem, szpinakiem... wariacje na temat. Wieśniaka wrzucałam przed jajem i czekałam, aż odparuje maślanka i ser zacznie się ciągnąć...mniam.
A wieśniak+trochę drobno pokrojonego kurczaka+2 łyżki otrąb owsianych+1 pszennych+ jajo-wybełtane z pieprzem i innymi przyprawami to najpyszniejsze placuszki na świecie
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:57   #4322
Lily Rose
Rozeznanie

Lyra, jak często jesz te swoje gofry??Bo ja je wcinam już chyba 4 dzień, po 2 dziennie, zastanawiam się czy przez ten serek homo i słodzik waga nie skoczy w górę?

Najdroższy Aniołek 7.12.2010 [']

Lily Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:58   #4323
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Ja już różne odmiany brei robilam z wieśniakiem. I z wieśniakiem, więdliną, cieniutko posiekanym kurczakiem, szpinakiem... wariacje na temat. Wieśniaka wrzucałam przed jajem i czekałam, aż odparuje maślanka i ser zacznie się ciągnąć...mniam.
Breje z wieśniakiem albo w ogóle breje z jakiem

Edytowane przez Mo_Nika
Czas edycji: 2010-06-01 o 20:00
Mo_Nika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 19:59   #4324
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hot_brilliant Pokaż wiadomość
dziewczyny właśnie pierwszy raz w życiu wcinam krewetki
i musze wam powiedzieć, że są przeeeeeeeeeeeepyszne
orientujecie się może ile one mogą mieć kalorii?
jak przyzadzilas? i jakie? ja tez zamierzam sprobowac
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:01   #4325
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
A wieśniak+trochę drobno pokrojonego kurczaka+2 łyżki otrąb owsianych+1 pszennych+ jajo-wybełtane z pieprzem i innymi przyprawami to najpyszniejsze placuszki na świecie
Dziekuje za odpowiedz
Czyli polecasz z wiesniakiem A dajesz caly czy tylko troche? Otreby juz zjadlam dzisiaj ale to jutro sobie sprobuje jak mowisz ze takie dobre

life is what happens when you are busy making other plans

Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:09   #4326
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Dziekuje za odpowiedz
Czyli polecasz z wiesniakiem A dajesz caly czy tylko troche? Otreby juz zjadlam dzisiaj ale to jutro sobie sprobuje jak mowisz ze takie dobre

Ja tam sobie nie żałowałam i wieśniaka całego na patelnię, zwłaszcza, że jak odparuje to go się jakoś tak mniej robi a wcześniej koniecznie cebulkę przyrumienić i wędlinkę można też...

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Lily Rose Pokaż wiadomość
Lyra, jak często jesz te swoje gofry??Bo ja je wcinam już chyba 4 dzień, po 2 dziennie, zastanawiam się czy przez ten serek homo i słodzik waga nie skoczy w górę?
Jadłam przez 4 dni pod rząd, ale takie same bez polewy...i pewnie jadłabym dalej, ale upiekłam sobie serniczek i odpuściłam gofrom Slodzik nie powinien zaważyć na wadze (ale mi się powiedziało ) a homo 0% 2 łychy też w porządku parametry (zwłaszcza, że ja nie jadłam prawie wcale jogurtów na II)

Edytowane przez LyraBea
Czas edycji: 2010-06-01 o 20:12
Stary 2010-06-01, 20:10   #4327
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez soulone Pokaż wiadomość
Wiecie czego mi brakuje? Czegoś do pochrupania/ podjadania między posiłkami...
Czasami czuję głodna chwilę po obiedzie i wtedy chętnie bym coś w siebie wrzuciła małego, a nie mam pomysłu.
Czym się ratujecie?
ja przez przypadek zepsulam placki otrebowe (zrobilam na slodko z cynamonem ) a mianowicie, chcialam sprobowac w piekarniku tak jak ty robisz, no i oczywiscie mi sie rozlaly i wyszly kompletnie plaskie, tak ze przywarly i kicha nie moglam ich odwrocic. Wkurzylam sie na siebie i zrobilam na patelni(tym razem na ostro i wyszly) do czega zmierzam...

a mianowice, zapomnialam o tych w piekarniku (bo blache z tymi nieszczesnymi plackami wlozylam z powrotem do piekarnika, na pozniejsze posprzatanie) i przypomnialam sobie o nich po dluuugim czasie zeskrobalam je z blachy, troche sie pokruszyly, ach sprobowalam sobie i wszystkie schowalam do woreczka, mniam wyszly PRZEPYSZNE CIASTECZKA CYNAMONOWE troche polamane, ale kto na to patrzy

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 20:14   #4328
Lily Rose
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Jadłam przez 4 dni pod rząd, ale takie same bez polewy...i pewnie jadłabym dalej, ale upiekłam sobie serniczek i odpuściłam gofrom
I jak z wagą?Bez wzrostów?
Ja też bez polewy, tylko wczoraj, ale to same białka i serek homo był.

Stary 2010-06-01, 20:14   #4329
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:

Ja tam sobie nie żałowałam i wieśniaka całego na patelnię, zwłaszcza, że jak odparuje to go się jakoś tak mniej robi a wcześniej koniecznie cebulkę przyrumienić i wędlinkę można też...
No ja planuje cebulke, polowe podwojnej piersi z kurczaka (czyli pojedyncza ) wiesniaka i jajko I mam nadzieje, ze dobre wyjdzie

life is what happens when you are busy making other plans

Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:18   #4330
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

A ja na stole obok chipsów dla znajomych do piwka sobie stawiam zawsze wysuszone w piekarniku mięsko.Wołowinka wychodzi pyszna, ale jest twarda no i droga. Ostatnio wysuszyłam sobie cieniutko pocięte, niemal poszarpane kawałeczki piersi indyka, wcześniej marynowane w przyprawach, dużej ilości papryki i łyżki musztardy Dijon. To mi kurde wyżerali moje mięsko zamiast wpie***ć swoje chpsy
Stary 2010-06-01, 20:21   #4331
katchleen81
Raczkowanie

Ktos tu kiedys pisalal ale nie moge znalezc, ile gram wegli dziennie powinno sie zjesc zeby nie przerwac ketozy? wie ktos moze?
dzieki wielkie

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
A ja na stole obok chipsów dla znajomych do piwka sobie stawiam zawsze wysuszone w piekarniku mięsko.Wołowinka wychodzi pyszna, ale jest twarda no i droga. Ostatnio wysuszyłam sobie cieniutko pocięte, niemal poszarpane kawałeczki piersi indyka, wcześniej marynowane w przyprawach, dużej ilości papryki i łyżki musztardy Dijon. To mi kurde wyżerali moje mięsko zamiast wpie***ć swoje chpsy
A mozesz mi powiedziec jak je robisz?tzn. jak dlugo trzeba to piec bo chyba w piekarniku tak?
Będzie 57,0kg
Chociaż idealnie by było 55,0kg
katchleen81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 20:21   #4332
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

No i po kolacji (jajka+ tuńczyk+surimi) Dziś rozmawiałam z instruktorem na siłowni i trzy razy powtórzył mi, że to jest niebezpieczna dieta i że nie każdy się do tego nadaje i jak tylko będzie mi słabo i będę się źle czuła to mam to rzucić natychmiast. Ponadto w zakresie ryb odradził mi moje dwie ulubione : łosoś i makrela...na rzecz mintaja, dorsza, soli i ostatecznie pangi. Tak więc nie dostałam nowego treningu, mam robić ten co teraz ale tak na spokojnie bo ocenił, że wysiłek zrobienia tego co mam teraz na diecie Dukana to jakbym się skatowała. I jeszcze orzekł, że narazie jest ok, ale im dalej w las...No cóż zobaczymy
Stary 2010-06-01, 20:21   #4333
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
I jak z wagą?Bez wzrostów?
Ja też bez polewy, tylko wczoraj, ale to same białka i serek homo był.
U mnie nie dość, że obyło się bez wzrostów, to jeszcze miałam @, a jak wczoraj się zważyłam to okazało się, że ja już bliżej 59kg mam niż wymarzonego, wyczekiwanego 60kg na wadze.... będą patrzeć niedługo na mnie jak na anorektyczkę
Stary 2010-06-01, 20:24   #4334
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez katchleen81 Pokaż wiadomość
Ktos tu kiedys pisalal ale nie moge znalezc, ile gram wegli dziennie powinno sie zjesc zeby nie przerwac ketozy? wie ktos moze?
dzieki wielkie
Coś ok. 30-40g chyba. Ale u każdego i tak inaczej to wygląda, to tylko taka średnia. Może być mniej, może być więcej.
Stary 2010-06-01, 20:24   #4335
Lily Rose
Rozeznanie

Cytat:
U mnie nie dość, że obyło się bez wzrostów, to jeszcze miałam @, a jak wczoraj się zważyłam to okazało się, że ja już bliżej 59kg mam niż wymarzonego, wyczekiwanego 60kg na wadze.... będą patrzeć niedługo na mnie jak na anorektyczkę
No, no, więc w samą porę III faza nadeszła!!

Ja właśnie jestem tuże, tuż przed @, i właśnie wczoraj sobie zdałam sprawę, że ZAWSZE tak ponad tydzień przed okresem bolą mnie potwornie piersi, a teraz kompletnie nicCzy dieta może mieć na to wpływ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 20:30   #4336
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
No i po kolacji (jajka+ tuńczyk+surimi) Dziś rozmawiałam z instruktorem na siłowni i trzy razy powtórzył mi, że to jest niebezpieczna dieta i że nie każdy się do tego nadaje i jak tylko będzie mi słabo i będę się źle czuła to mam to rzucić natychmiast. Ponadto w zakresie ryb odradził mi moje dwie ulubione : łosoś i makrela...na rzecz mintaja, dorsza, soli i ostatecznie pangi. Tak więc nie dostałam nowego treningu, mam robić ten co teraz ale tak na spokojnie bo ocenił, że wysiłek zrobienia tego co mam teraz na diecie Dukana to jakbym się skatowała. I jeszcze orzekł, że narazie jest ok, ale im dalej w las...No cóż zobaczymy
Nic dziwnego, że odradził Ci facet spożywania ryb o niebieskiej skórze, tych najbardziej tlustych, ale o tych rybach pisze Dukan, te bardzo poleca i dla nas kobietek na diecie bialkowej to jedyne źródło tłuszczy i to tych dla nas zbawiennych. Oczywiście chude ryby o białym mięsie jak najbardziej polecane
Dieta faktycznie nie dla każdego się nadaje, ale jest grono osób, dla któych jest dietą wręcz idealną. Ja do upadłego będę powtarzać, u mnie się o 20% poprawiły wszystkie wyniki krwi, ciśnienie wróciło do książkowego (a miałam już je zacząć zbijać farmakologicznie) no i nereczki pracują pięknie. Ja piję co najmniej 4,5 litra wody + herbatki, cola i kawka, ale to ja. Przed dietą pijałąm co najmniej 1,5 litra, więc taka ilosc mnie nie rusza. Zaś dla osób o niskim ciśnieniu niestety jest nie polecana. Tak samo w przypadku jakoichkolwiek dolegliwości z nerkami, czy cholesterolem ( u mnie znacznie spadł), trzeba uwazac...
Ja to w ogóle chyba w czepku urodzona... bo dzięki tej diecie jakbym dostała nowe życie....
Stary 2010-06-01, 20:32   #4337
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
No, no, więc w samą porę III faza nadeszła!!

Ja właśnie jestem tuże, tuż przed @, i właśnie wczoraj sobie zdałam sprawę, że ZAWSZE tak ponad tydzień przed okresem bolą mnie potwornie piersi, a teraz kompletnie nicCzy dieta może mieć na to wpływ?
mnie tez nie bolaly ale nerwy mialam i tak

Stary 2010-06-01, 20:34   #4338
katchleen81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość
Coś ok. 30-40g chyba. Ale u każdego i tak inaczej to wygląda, to tylko taka średnia. Może być mniej, może być więcej.
Dziekuje
Będzie 57,0kg
Stary 2010-06-01, 20:34   #4339
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Nic dziwnego, że odradził Ci facet spożywania ryb o niebieskiej skórze, tych najbardziej tlustych, ale o tych rybach pisze Dukan, te bardzo poleca i dla nas kobietek na diecie bialkowej to jedyne źródło tłuszczy i to tych dla nas zbawiennych. Oczywiście chude ryby o białym mięsie jak najbardziej polecane
Dieta faktycznie nie dla każdego się nadaje, ale jest grono osób, dla któych jest dietą wręcz idealną. Ja do upadłego będę powtarzać, u mnie się o 20% poprawiły wszystkie wyniki krwi, ciśnienie wróciło do książkowego (a miałam już je zacząć zbijać farmakologicznie) no i nereczki pracują pięknie. Ja piję co najmniej 4,5 litra wody + herbatki, cola i kawka, ale to ja. Przed dietą pijałąm co najmniej 1,5 litra, więc taka ilosc mnie nie rusza. Zaś dla osób o niskim ciśnieniu niestety jest nie polecana. Tak samo w przypadku jakoichkolwiek dolegliwości z nerkami, czy cholesterolem ( u mnie znacznie spadł), trzeba uwazac...
Ja to w ogóle chyba w czepku urodzona... bo dzięki tej diecie jakbym dostała nowe życie....
4,5 litra wody WOW ja ledwo te 1,5 moge zniesc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 20:35   #4340
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
A ja sie zastanawiam nad kolejnym kompletem bielizny To moja slabosc a teraz w koncu zaczelam miec wiekszy wybor...
Taa, ja już nie mam na co wkładać stanika:/ Wczoraj z przerażeniem poczułam żebra zamiast biustu, jak wyciągnęłam się na łóżku

Cytat:
Napisane przez Nusiaa88 Pokaż wiadomość

1. dostałam 5 z egzaminu z chirurgii (jutro co prawda interna, ale to już mniejsze zło)

2. dowiedziałam się od kilku osób, że mam świetne nogi i czemu ich wcześniej nie pokazywałam aż mi się cisnęło na usta... "bo były GRUBEEE!!!" ale powstrzymałam się

3. waga wskazała mi dziś 61 kg, co oznacza, że tylko 1 kg dzieli mnie od III fazy
Same dobre wiadomości Moje gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez gagatek06 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim dop przyjechałam i zjadłam moj pierwszy posiłek i to jeszcze nutellei wiecie co zamuliłam się łeeeeebo zaraz sie
Eee ja tam nie znam takiego uczucia, jak zasłodzenie/zamulenie

Cytat:
Napisane przez kataluna Pokaż wiadomość
Zastanawia mnie gdzie sie podziala Emilia3000? Wiecie cos? Jakos troche mniej sie dzieje Nie sledzilam przez jakis czas pogadanek i chyba mi cos umknelo.
Ja widziałam, że się udziela na forum III fazowiczek

Cytat:
Witam Was dziewczyny bardzo smutno
Mam dosc, od 3 tygodni waga skacze raz w gore raz w dol, ale praktycznie nie schudlam ani kg..tak wiem, sa zastoje, wiem, ale po tygodniu?? bo w sumie pierwszy tydzien, ,moze poltora schudlam a potem waga zaczela skakac, wiec to chyba za wczesnie na zastoj
Jestem totalnie zalamana i chce rzucic to w cholere!
Ale wpadlam na pomysl..zeby na jakis czas przejsc na III faze, zeby waga nie ruszyla w gore, troche sie uspokoic dietowo, od czasu do czasu zjesc cos normalnego,i potem znowu moze nabiore sil na II faze..ale czy to ma sens?
Czy to mi pomoze, bo naprawde wysiadam juz
Hmm też mam takie momenty. I też się zastanawiam nad tym co Ty
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 20:46   #4341
katchleen81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość

Hmm też mam takie momenty. I też się zastanawiam nad tym co Ty
No wiec ja probuje chyba ostatani raz, bede jadla wiecej miecha i ryb i zobacze za tydzien, ale jak waga nie spadnie znowu to .. no wlasnie nie wiem co kurde

No tylko ze od jutra warzywka 5 dni :/ i potem @...ech co za zycie
Będzie 57,0kg

Edytowane przez katchleen81
Czas edycji: 2010-06-01 o 20:58
Stary 2010-06-01, 21:08   #4342
kasia_1011
Raczkowanie

GG do kasia_1011

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
ja przez przypadek zepsulam placki otrebowe (zrobilam na slodko z cynamonem ) a mianowicie, chcialam sprobowac w piekarniku tak jak ty robisz, no i oczywiscie mi sie rozlaly i wyszly kompletnie plaskie,

Następnym razem wylej na papier do pieczenia.
Łatwo je odkleisz

Tu dziergam a tu moje hobby nr 2
kasia_1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:38   #4343
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez kasia_1011 Pokaż wiadomość
Następnym razem wylej na papier do pieczenia.
Łatwo je odkleisz
dzieki chyba sprobuje zrobic w formie coasteczek i moze uzyje do chatki puchatka

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

zmykam, to do jutra

Stary 2010-06-01, 21:41   #4344
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
No wiec ja probuje chyba ostatani raz, bede jadla wiecej miecha i ryb i zobacze za tydzien, ale jak waga nie spadnie znowu to .. no wlasnie nie wiem co kurde

No tylko ze od jutra warzywka 5 dni :/ i potem @...ech co za zycie
Widzisz, nawet tak samo idziemy ja też jutro mam 5 dni warzyw.. a na @ czekam od początku diety :/
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:44   #4345
Lily Rose
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
mnie tez nie bolaly ale nerwy mialam i tak
Ja bym się bardzo cieszyła gdyby @ w ogóle nie przyszła

Katchleen, tysia, witajcie w klubie- ja od jutra też warzywka, @ też blisko, ciekawe co waga pokaże- a przed chwilą serek wiejski wsunęłam na kolację, cóż jeszcze spać nie idę.

Stary 2010-06-01, 21:45   #4346
martha330
Zakorzenienie

mam pierwszy dzien za soba i czuje sie zmeczona, tzn opadla z sil czy cos takiego. troche mi ciezko,ale sprobuje nie poddac sie. w razie czego to ponarzekam tutaj,moge?
jutrzejsze moje menu wyglada mniej wiecej tak:
I - serek chudy ok. 125g z ziolami i pieprzem, do tego 2 plasterki wedliny chudej z kurczat
II - jajo (?)
III - filet z piersi kurczaka w ziolach z musztarda
IV wiesniak

nie mam na nic pomyslu. ta pierwsza faza taka... ale na szczecie tylko dwa dni przede mna... bo ja juz choruje na pomidory

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:51   #4347
Lily Rose
Rozeznanie

Martha a może jakąś rybkę byś sobie zapodała? Makrelę, śledzia, dorsza??Jak dla mnie, to za mało tego jedzenia było dziś. Nie martw się zmęczeniem, to normalne- ja miałam podobnie, było mi słabo, kręciło sie w głowie, w dodatku było mi bardzo zimno. To minie!!

Stary 2010-06-01, 21:51   #4348
Nusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Oooo kurcze, tak rzadko tu zaglądam, że mnie ominął taki nius- robicie gofry??? Dziewczyny, zdradźcie jak i w czym? W takiej typowej gofrownicy?

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość

Same dobre wiadomości Moje gratulacje!!

Eee ja tam nie znam takiego uczucia, jak zasłodzenie/zamulenie
Hehe, u mnie też nie istnieje coś takiego jak przesłodzenie, albo że coś jest dla mnie za słodkie Dziekuję za gratki
Nusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 21:55   #4349
katchleen81
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym się bardzo cieszyła gdyby @ w ogóle nie przyszła

Katchleen, tysia, witajcie w klubie- ja od jutra też warzywka, @ też blisko, ciekawe co waga pokaże- a przed chwilą serek wiejski wsunęłam na kolację, cóż jeszcze spać nie idę.
No to zobaczymy za 5 dni i porownamy wyniki
A wlasnie tez zjadlam serek wiejski niedawno hhe
Będzie 57,0kg
Stary 2010-06-01, 21:58   #4350
Lily Rose
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nusiaa88 Pokaż wiadomość
Oooo kurcze, tak rzadko tu zaglądam, że mnie ominął taki nius- robicie gofry??? Dziewczyny, zdradźcie jak i w czym? W takiej typowej gofrownicy?
Ja robię w takim sprzęcie z wymiennymi płytkami 3 w 1 (sandwich, grill, gofrownica) ,w sumie badziewny, nie ma to pewnie jak profesjonalna gofrownica.
Gofry:
zmielić 2 łyżki otręb owsianych, 1 pszennych+5-7 tabletek słodzika
Połączyć z:
1 jajkiem
10 kroplami parafiny ciekłej
szczyptą proszku do pieczenia (niekoniecznie)
2 solidnymi łyżkami serka homo
1-2 kropelkami ulubionego aromatu.
maleńką ilością wody gazowanej

Mam nadzieję, że niczego nie pominęłam. One są przepisy Lyry i wychodzą obłędne!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości