![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
![]() ![]() ' jeden papieros na uspokojenie myśli. drugi na opanowanie tętna. trzeci na zapomnienie. następny, który już nawet nie działa instynktownie zapalam i zaciągam się by czymś zająć myśli. '
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Raczkowanie
|
kocham Cię. no i kto teraz jest hardcorem ?
on ci się tak .. przygląda. tak intensywnie. jakby był twoim ochroniarzem, gotowym w każdej chwili osłonić cię własnym ciałem przed strzałem, czy coś w tym rodzaju ..ale potrafię kochać. Kochać jak dziecko... z całego serca, nie potrzebując powodu. Ale musisz też wiedzieć, że będąc ze mną, musisz być niepewną tego co mi do głowy wpadnie i wiedzieć, że nie łatwo jest sprawić by cokolwiek z niej wypadło. Więc jak? Wchodzisz w to?
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
Toogether93 kamisha bajkowa katse mad_woman istny_paradoks limitowanaa Mrs Unfabulous katastroficzna beautiful_lie miło, że się podoba ![]() katse kamisha beautiful_lie uwielbiam czytać to, co tworzycie ![]() papergirl ensename joyeuse uwielbiaj a ja wciąż o Was pamiętam ♥ - - - wystarczy, że zapamiętasz mój uśmiech gdybym wiedziała jak trudno będzie puścić twą dłoń nigdy nie odważyłabym się jej nawet złapać przecież wcale nie ukrywam, że ulegnę jeszcze raz i popełnię tą samą głupotę po raz enty bo czasem warto, wiesz?
![]() |
#4324 |
BAN stały
|
kontrastowa0
ach ![]() ![]() m o n motywujesz, oj motywujesz strasznie ![]() unpredictablegirl cieszę się, że się podoba ![]() ...
daj mi jeden powód, jeden malutki powód by zostać na tym świecie i by żyć - krzyczała trzymając nóż w jednej, a serce w drugiej ręce . wpadłam wprost w jego ramiona, a on tak po prostu je zamknął, ze mną w środku. chciałabym byś chociaż raz, popatrzył na mnie z takim podziwem jak na tego durnego piłkarza, który właśnie w ostatniej sekundzie meczu strzelił gola, tak chciałabym byś obdarował mnie choć raz takim spojrzeniem . nikt Ci nie powiedział, że wraz ze znajomością ze mną, w pakiecie otrzymasz miłość ?. cóż za ludzie się po tym świecie plątają, ona krzyczy 'kocham', on 'mam to w dupie'. ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Raczkowanie
|
Naprawdę nic nie widzisz? Naprawdę aż tak trudno to dostrzec? ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Konto usunięte
|
kreskowa Siatkarka18 - okradłam skarby ;-*
ZakreconaNaMaxa- postaram się ![]() Drift m o n - dziękuję dziubaski <3 cieszę się,że jestem samotna. przynajmniej nikogo nie stracę. you + me = trouble / ty+ ja= problem/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Raczkowanie
|
'Bo chciałabym być niewidzialna, chociaż przez chwilkę. Poszłabym do Twojego domu, usiadła obok Ciebie i wpatrywała się w Ciebie jak w obrazek.
Na końcu musnęłabym Twoje usta i odeszła szczęśliwa i spełniona.' 'przytulałeś mnie tak czuło. mówiłeś, że mnie kochasz. łaskotałeś. układałeś nieogarnięte kosmyki włosów. byłeś taki delikatny. dbałeś o mnie, chroniłeś. muszę przyznać - umiesz udawać jak nikt. boli, że to była tylko zabawa. sposób na zabicie nudy. boli cholernie.' 'czasem mam ochotę podejść do Ciebie , strzelić liścia , wykrzyczeć najgorsze wyzwiska jakie słyszał człowiek , pobić i wykląć . Na koniec pocałowałabym Cię i powiedziałabym że Cię kocham .' ' i ten jego cholernie słodki uśmiech , który doprowadza mnie do szaleństwa .' 'A prawda jest taka ,że ona nie chce przestać Go kochać.''- ona Cię nadal kocha. - wygląda na obojętną. - a jak Ty byś się zachowywał, gdyby ktoś kogo kochasz, ranił Cię na każdym kroku.? obnosił byś się z taką miłością.? czy chował ją w sobie, tak jak robi to ona.?' |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
______________________ 'and if there is some kind of God, do You think
He's pleased, when He looks down on us?' i jeśli jest ktoś taki jak Bóg, myślisz, że jest zadowolony, kiedy patrzy w dół, na nas? 'Tell him, tell him that the sun and moon rise in his eyes. Reach out to him and whisper tender words so soft and sweet. Hold him close to feel his heart beat. Love will be the gift You give yourself.' Powiedz mu, powiedz że w jego oczach widzisz słońce i księżyc. Sięgnij po jego miłość, szeptaj mu czułe i delikatne słowa. Trzymaj go tak blisko, aby poczuć jak bije mu serce. Miłość będzie darem który dasz sobie. 'Touch him with the gentleness You feel inside.' Dotykaj go z czułością, jaką czujesz w środku. 'Hold him, love him, and never leave. Hold him, love him, cause he won't be waiting there all day..' Trzymaj go, kochaj go, i nigdy nie zostawiaj. Trzymaj go, kochaj go, bo nie będzie czekał tam cały dzień.. 'Hold him, love him, don't hurt him. Give up what You have and just run into his arms.' Trzymaj go, kochaj go, nie rań go. Rzuć to, co masz i biegnij w jego ramiona. 'This memory time cannot erase.' Tego wspomnienia czas nie będzie w stanie wymazać.
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Raczkowanie
|
istny paradoks - cieszę się że opis się podobał
![]() m o n - DZIĘKUJĘ <SERCE> ! ![]() Nie pierwszy i nie ostatni raz zasnęła z dziesiątką różańca w dłoni prosząc o siłę do życia. 'Mam dwie lewe nogi I ten stan błogi , nic nie trzyma się podłogi'
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ
'Dwa ciała połączone w jedno stanowią więcej niż każde z nich z osobna Rafa duszy powstaje z wielorakości doznań, a nie z ich nieustannego powtarzania Miłość kpi sobie z rozsądku. I w tym jej urok i piękno. A tak. Bo ja też cię kocham, głupku. A co to by była za miłość, gdyby kochającego nie było stać na trochę poświęcenia. Rozpadające się iluzje boleśnie ranią. Świat to potwór zębaty, gotowy gryźć, gdy tylko zechce. Jesteśmy marionetkami naszej nieświadomości. Zawsze chcemy nadać jakieś imię naszej samotności.' ~ książki
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
za wysoko mam do szczęścia za nisko do dna . Stan obojętności
Nie ma szczęścia,Nie ma nikogo kto potrzymałby Cię za rękę lub otarł łzy. Ja już nie ocieram się o śmierć,↵Teraz uprawiam ze śmiercią dziki sex ![]() przemijam jak jesienny wiatr , jak nie warte wspomnienie (Czasem każdy dzień przynosi lęk ↵Nie obchodzi Cię że ranisz mnie..) "Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto cię kocha. To ci daje setkę powodów, aby żyć. Ja ich nie mam." -Udajmy, że Cię nie kocham, że nie potrzebuję, że nie tęsknie i że nie płaczę. Bo tak będzie lepiej. Uzależnienia są złe, a Ty mnie uzależniasz. - Pożegnałaś się z niewłaściwą osobą. - O czym ty mówisz? - Myślę, że wiesz o czym mówię. 40 łyżeczek cukru - 80 łyżeczek kawy rozpuszczalnej dobry przepis Moje serce po porażkach wielu stało się ostrożne baczne i nie dało się już omamić przez byle, kogo aż do tej chwili... Aż do tej chwili (od momentu, kiedy spojrzałam Ci w oczy i wiedziałam ze jesteś mój) Teraz zawaliło się na nie całe niebieskozielone niebo. Teraz zostało schwytane na wieczystą niewolę. Po wielkim trzęsieniu i po konwulsyjnych drgawkach rozlała się w nim miła błogość, niepojęta,cicha słodka radość, A teraz została mi znowu pustka zostawiłeś mnie dla innej ... 'jeżeli całujemy się do bólu - jest to słodycz, a jeżeli dusimy się w krótkim, gwałtownym pocałunku - ta sekundowa śmierć jest piękna ! Jestem już sama od 21.. powoli umieram zostawiłeś mnie na pastwe mojej psychiki |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
Raczkowanie
|
3:48. Ja dalej analizuję Twoje słodkie "Dobranoc".
Nie ma sensu dalej się w to bawić. To ta magia. Widzisz w tym jakiś sens? Zainwestujmy w uczucia. Przecież jest jeszcze szansa. Mam na nas pomysł. Ostatnio mi brakuje tu duużo talenciar. Gdzie się wszystkie podziały? ![]() Rozumiem że szkoła, ale czasami można zajrzeć ;*** Dziewczyny wracajcie natychmiast ![]()
![]() |
#4333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
obiecałeś być .
![]() |
#4334 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam Twoją minę, gdy szczęśliwy myśląc, że idę do Ciebie, widzisz, iż zmierzam w kierunku mężczyzny, stojącego za Tobą. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zadomowienie
|
"dam radę" brzmi w mojej głowie jak modlitwa
w mojej głowie brakuje koloru zielonego. został w Twoich oczach. pora zejść na ziemię niczego więcej nie potrzebuje tylko takiego szczęścia. pomocna dłoń perspektywą na lepsze jutro.
![]() |
#4336 |
Rozeznanie
|
Nie ma co więcej próbować. Nic z tego nie będzie.
Wiem, że cały świat jest przeciwko nam. I co z tego? Niewykorzystane szanse bolą bardziej, niż popełnione błędy. Za mało czasu minęło, bym umiała bez emocji powiedzieć Ci, jak jest. Nasza miłość ulotniła się razem z dymem papierosów.
#4337 |
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() ____ I like attention and I like to flirt and i keep my heels digging down in the dirt ! Lubię zwracać uwagę i lubię flirt i wciąż kopię moim obcasem w ziemi ! nursery rhymes sung to me a bathtime will always be a favourite memory of long ago before the dream was over and the love had gone Rymowanki śpiewane mi w czasie kąpieli zawszę będą ulubionym wspomnieniem przez wiele lat zanim sen się skończył a miłość zniknęła I dream of yesterday The fantasy is mine Marzę o wczorajszym dniu Fantazja jest moja Three photographs, a letter and my memories .. Trzy fotografie, list i moje wspomnienia.. You light up another cigarette and I pour the wine It's four o'clock in the morning. I like it.. Zapalasz kolejnego papierosa Ja nalewam wino Jest czwarta nad ranem Lubię to. |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - dziękuję misiaczku <3
latin - ja tam wole czytać to co Ty tworzysz Truskaweczko <3 ;**** -- kocham Cię ale bez Ciebie nie ma mnie. wiem ze nie tęsknisz, a w Twoim sercu nie ma ani odrobiny mnie. zlapać twoją dłoń po raz kolejny. bez Ciebie nie ma mnie. dla Ciebie byłam, jestem , będę. miliony słów nieusłyszanych tkwisz w mojej podświadomości. chcę być szczęśliwa ale bez niego nie potrafię bez Ciebie nie potrafię już oddychać. chce dzielić z Tobą nawet najmniejszą cześć mojego życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Raczkowanie
|
Does it rain where you are? Does it snow?
And, if so, remind me not to go there, the weather affects my knee. C-C-C-Counting sheep, if only sheep could put me to sleep, oh... ever fallen in love with someone you shouldn't have fallen in love with? love will tear us apart again
#4340 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kolejny raz, okradam was xD ![]() Możesz cały dzień szukać odpowiedniego numeru w telefonie,
Żeby zadzwonić i się wyżalić, Ale to i tak nic nie da, Jak zawsze spędzisz noc- sama ze sobą i swoimi problemami. `Najlepszym prezentem jest naszyjnik z jego ramion`. -puk puk. -kto tam? -miłość. -miłość? wchodz! - e smutek, ból, samotność, rozczarowanie! wbijajcie. kolejna naiwna uwierzyła i nas wpuściła. W Twoich oczach znikł blask, Który pojawiał się na mój widok. Już nawet uśmiech nie ten, Jakiś tak bardziej szyderczy, zawistny. Oddalasz się! Nazywamy się przyjaciółkami, cykamy sobie `swłiit focie na nkusie`, pijemy za smutki, razem spędzamy mnóstwo czasu. Tylko ile warta jest ta przyjaźń?
![]() |
#4341 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak zawsze, tak niesamowita i wspaniała. ![]() Cytat:
Jejku, jakże mi miło <3 A ten jest cudowny.! Cytat:
Mój ty ochu i achu ![]() ![]() Cytat:
Jak zwykle. Wielki talent! <3 Powyższe zabieram ![]() Trzymał tak mocno moją dłoń. Jego ciepło wypełniało moje serce i zapomniałam, że to tylko ulotna chwila. ,,I'm nothing without you." [Jestem niczym bez ciebie] Zagubić się w tobie. Zapomnieć, że miało być inaczej.
![]() |
#4342 |
Raczkowanie
|
Drift, m o n, latin - niesamowicie mi miło
![]() Guziki xD - ciebie nie można zapomnieć ; * i bardzo się cieszę, że opisy się podobają. kontrastowa0, agattee, kamisha, latin
okradłam ![]()
#4343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kontrastowo - uwielbiasz mnie? jejjć, jestem pod wrażeniem <3 _________________________ ___________________ - a gdybym powiedziała, że już Cię nie kocham? - nie uwierzyłbym.. _________________________ ___________________ A. - jak dobrze Cię mieć ;** ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Raczkowanie
|
Wielkie serducho dla wszystkich motywujących, jesteście niezastąpione Karmazynki <3
lubię być pijana i zwierzać ci się z moich najbardziej ukrytych fantazji undress me, I'm your mannequin potrafił zerknąć ponad biodrówki, jakkolwiek nie próbowałam go kokietować dziś dobranoc, innnym razem zły poranek my name is Coco, i'm not from Channel zamierzam pokochać cię mocniej, niż dotychczas miałam w zwyczaju krzywdzić |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Rozeznanie
|
Ile jeszcze chwil przemknie obok nas? Ile jeszcze słów będzie bardzo żal? Myślę sobie czasem co by było, Gdybyś ze mną zechciał spędzać dni... Nie pozwól by odeszła swą wrażliwość sprzedać znów Nie pozwól by zabrała resztę marzeń na dno znów Mogło być tak cudownie Gdyby nam chciało się Na próżno złość, nienawiść Na próżno szkoda trwonić czas Nie zamykaj serca Przed nieznajomym Gdy zapuka do twych drzwi Nie zapomnij o mnie Gdy będziesz miał szczęście W gronie swoich bliskich być. Tylko trochę mi żal... Kilku chwil. Oddam wszystko, gdybyś wrócić chciał... Może jeszcze wierzy. Czeka wciąż. Uśmiech jej Odpowiedź zna. W pustą szklankę wbija wzrok. Papieros ust nie czuje. /FIREBIRDS/
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-10-24 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zadomowienie
|
'I know You've got me in Your heart. I know that You could love me..' Wiem, że masz mnie w swoim sercu. Wiem, że mógłbyś mnie kochać.. 'I've loved You from the moment I saw You. You looked at me that's all You had to do.' Pokochałam Cię od pierwszego wejrzenia. Tylko spojrzałeś, to wszystko co musiałeś zrobić. 'When night time folds around our bed, in peace we sleep entwined, and Your love flows through me.' Kiedy noc owija się wokół naszego łóżka, spleceni śpimy w spokoju, a Twoja miłość przepływa przeze mnie. 'Though I lie here so still, I burn for You, I burn for You, I burn..' Chociaż leżę tu tak cicho, płonę dla Ciebie, płonę dla Ciebie, płonę..
![]() |
#4347 |
Raczkowanie
|
rób co chcesz tylko zejdź mi z oczu...
chcesz wiedzieć co mi się stało? Ty mi się stałeś ! - przepraszam, że byłam taką suką... - cierpisz... ja jestem suką bez powodu. myślałam, że moje nieszczęścia skończyły się kiedy Cię poznałam... jest naprawdę seksowny... kiedy składa ubrania ![]() co byś zrobił gdyby odebrano Ci to co określa kim jesteś? tydzień temu nie znałeś mojego drugiego imienia i oddychałeś bez problemu ! cuda zdarzają się codziennie tylko nie wtedy kiedy ich potrzebujemy. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 |
Raczkowanie
|
d z i ę k u j e !
miło mi, że pomimo tego że jestem tu tak rzadko, to wy wciąż pamiętacie. <3 + okradzione : so_steadfast, katse, kontrastowaO, nieliczylamwcalesie, agatte, myCh, Nensie, xxgroszek07xx , z innej bajki, Christerine, ciiri, Primadonna, x_truskawka_x ,Naughty, _Zaczarowana_Inka , Paralogiczna, contine, Missi_16, Mrs Unfabulous , nienaruszona, kreskowa, naiwnaO, m o n. (+ dziękuje za wyróżnienie <3) ... Jeśli powiem, że będę Twoim aniołem, pomożesz mi wzlecieć ku niebu? Najgorsza świadomość to świadomość prawdy. Najgorsza prawda to po prostu śmierć Świat ukazuje często nasze słabości, nie zatrzymany pociąg jedzie dalej maszynista wciąż dokłada do pieca, kolizja może zatrzyma pędzącego. pozostaje wiara we własne siły... Wiem że nie jestem aniołem, ale mam skrzydła. Bo kiedy Cię widzę, przysięgam że latam. Widzisz to kolejna noc napełniona brokatem który spełnia marzenia więc połóż się na zielonej łące i łap wszystkie łzy opadających świetlików ty w bólu i niebieskiej sukience, a księżyc stoi pośrodku tego wszystkiego i się uśmiecha
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Wtajemniczenie
|
dzięki wam warto tu wracać
![]() Just be here. And take my hand. I show you a wonderful world. Po prostu tu bądź. I weź moją rękę. Pokażę ci cudowny świat. Kiss me, please, NOW! Pocałuj mnie, proszę, TERAZ! Life never was easy. Grow up, accept it! Życie nigdy nie było proste. Dorośnij, zaakceptuj to! Of all the things I’ve lost, I miss my mind the most. Ze wszystkich rzeczy jakie zgubiłam, najbardziej tęsknię za rozumem. Your FACE and my ASS could be TWINS! Twoja twarz i mój tylek mogłyby być bliźniakami! No matter how we try to be mature.. We will always be a kid when we all get hurt and cry. Nieważne ile byś próbwał być dojrzałym.. Zawsze będziemy dziećmi kiedy nasze serca będą zranione i będziemy płakać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Raczkowanie
|
'Każda z nas jest jak księżniczka z bajki. Po prostu niektórych bajek nie opowiada się dzieciom na dobranoc.'
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.