![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 | |
Zakorzenienie
|
a wczem mam to przelczac, w litrach najprościej
Cytat:
i jeszcze w occie mam grzyby i dynie wymiana na marchew może byc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Gorzej ![]() ![]() ![]() Boże dobrze, że monsz ma słuchawki na uchach, bo znów by się pytał czemu się śmieje do kompa ![]() ![]() A możesz jeszcze wstawić zdjęcie tych grzybów, coby muchomorków tam nie było ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-01 o 21:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4328 |
Wpisz tu zomzing
|
real foto kożucha poproszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Zakorzenienie
|
A co nie lubisz piernikoff?
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-01 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stała, surowa, może byc podeschnięta Cytat:
![]() chętnie przyjmę suchy chleb, dla konia ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
Nindżopesz
|
Jak prawdziwa to tylko ekstrakt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zakorzenienie
|
#4335 |
Nindżopesz
|
Eenax, ale masz słodkiego kociaka
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Chyba idę spać, trza zabrać siły przed myciem podłóg, wbijaniem obrazków w przedpokoju i malowaniem kuchni. Branoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro zrobię kopie w realu i dam kotkowi do spałaszowania ![]() ---------------------- Spać mi sie chce a muszę jeszcze poczekać az mi wyrosną krwiożercze pomidory, upiorne dynie i kościane krzewy.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-01 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Wybacz, ale musiałam się upewnić, bo towar często podrabiany
![]() Za parę dni u mnie na pewno taki chleb się pojawi, to jeśli Ci się nie spieszy, to zapraszam ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
chyba monsz Flo wrócił był ze cmentarza
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4340 | ||||||
BAN stały
|
Nadrobiłem!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wiedziałem! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie 45? ![]() ![]() Ale to miłe z Twojej strony, że wódkę zaklepałaś dla mnie ![]() ![]() --- Weekend upłynął mi bardzo miło, pod hasłem: "No to zdrówko!" ![]() ![]() ![]() Na piwo mam ochotę, ale stwierdziłem, że trzeci dzień pod rząd to już chyba przesada ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja chętnie wymienię coś na dwa litry kabanosów ![]() ![]() Mam jeszcze pół czekoladowej tarty, litr mleka i miskę surówki. Mogę dorzucić 4 świeże jajka prosto spod kury ![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to chętnie wymienię moje dzisiejsze pójście do pracy na 8 godzin spania ![]()
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-------------------------- Wstałam i nie powiem by mnie to cieszyło. Zasypiam na stojaco. Za oknem mam tak szaro buro jak to tylko potrafi być.
![]() |
#4343 |
Zakorzenienie
|
cześc
![]() Pomocy ![]() gdzie, do kogo mam się udac, aby porozmawiał ze mną bezstronnie o moim życiu, a tak właściwie to o mojej teściowej ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() budyń ![]() ![]() ![]() i kunia w avku ![]() Cytat:
![]() ![]() sama nie wiem, jak długo na niej spałam ![]() Cytat:
![]() Mogiem jeszcze wymienić pół garka bigosu, pare pęt kiełbasy, trochę domowego sernika i opóźnione pociagi - wszystko za pociągi jeżdżące zgodnie z rozkładem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 08:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- właśnie się zastanawiam, czy nie do mnie, ale chyba jezdem za młoda, za głupia i za bardzo pokróliczkowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zakorzenienie
|
![]() korki pod moją firmą sa, to autobus odpada ![]() Cytat:
![]() Ale ciepło jest ![]() Alke i tak chce mi się spaaać.. ![]() Byle do piątku ![]()
![]() |
#4347 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wow, 2 w 1 ![]() Wstawisz fotkę ![]() No tak zgadza się, ale nie chciałam Cię smucić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A u mnie znów świeci słońce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
do psychoterapeuty ![]()
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Flo, ja się zgadzam z Polly... Widzę, że interes wymiankowy kwitnie, ja mogę oddać jeszcze jakby co kompot. Kto chce? Poza tym dzisiaj wracam do kwatery nr 2... A tam to nic nie mam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Nindżopesz
|
Tyś nasza forumowa księżniczka na flaszce wina.
Umalowałam miejscowo kuchnię i czekam z bijącym sercem co z niej wyjdzie. Tzn. czy kolor wyjdzie taki sam jak całość bo to resztki farby były. A, mój pogięty próg będzie wymieniony na nowy pod warunkiem, że TŻ naumie się instalować go bez przegięć (wygięć) albo najmie do tego fachoffca. Hura! Flo, było coś? Opowiadaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.