|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
ale zdradzic i tak zdradzila go z Sebastianem szczescie tylko ze okaze sie to Adama
wiec pewnie latwiej jej wybaczy fakt
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle, to szykuje się powrót Rebaty i Sławka
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Gośka będzie w o tyle dobrej sytuacji że będzie mogła unieważnić ślub kościelny i znowu będzie panienką
A z tym jej pierwszym mężem to było tak jak pisały dziewczyny, a kwas podobno wylał na niego ojciec Gośki.
|
|
|
#4324 |
|
beach please
|
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
świetnie na nią pasuje
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
No i jutro będzie akcja
|
|
#4327 |
|
beach please
|
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, akcja... Pewnie cała scena ograniczy się do tego, co widziałyśmy w zapowiedziach
Szkoda, bo ja bym sobie popatrzyła
|
|
|
#4329 |
|
Rozeznanie
|
I jak ta akcja z Piotrem byla dzisiaj? czy bedzie dopiero jutro? bo nie wiem czy szukac gdzies odcinka z dzisiaj bo przegapilam
|
|
|
|
|
#4330 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Też sobie tak pomyślałam, jak zobaczyłam zapowiedzi. Na dobrą sprawę, jeśli ktoś jakimś cudem nie wie, co tam się dzieje, to sobie pomyśli, że Piotr leży z jakąś laską w łóżku
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam w programie zdjęcie z tej sceny - będzie leżeć ze swoim szefem
tamten tak na brzuchu :P a Piotr na plecach zadowolony.No ale fakt, ciekawe co pokażą. Pewnie będzie w drugiej części na samym końcu i o tyle dłuższe, że zobaczymy kto leży w łóżku A Nicole, jak ma już paszport, to nie wraca do USA!
|
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
to może Piotr jest gejem:P
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież już od dawna o tym piszemy..
|
|
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Tak na zdrowy rozum, to gdybym ja zobaczyła swojego faceta, jak śpi (a nie się przytula itp.) w jednym (dużym) łóżku ze swoim przyjacielem, to raczej pomyślałabym, że zaszaleli i przyjaciel został na noc, a po co ma spać na kanapie. Chyba nie wpadłbym na to, że może być gejem i nie uciekła z domu
|
|
|
#4337 |
|
Raczkowanie
|
fakt, mogli po prostu zabalować i przysnąć
|
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejam dalsze streszczenia. Na luty
![]() 1552 06.02.2012 Marek uważa, że córka nie powinna ukrywać prawdy przed Czubakami. Gosia spotyka się z Piotrem. Stawia sprawę jasno: nie życzy sobie więcej wizyt jego rodziców. Żąda, by Piotr powiedział im, dlaczego się rozstali. Żaneta zwierza się Ewie, że co prawda miło spędza czas z Wojtkiem, ale czuje się, jakby byli parą licealistów. Przyznaje, że w ich relacjach czegoś jej brakuje. Brzozowska poświęca weekend na wykonanie pracy, którą zlecił jej Smolny. On chwali ją za sumienność. Niemniej w towarzystwie kolegów kpi z jej naiwności. 1553 08.02.2012 Nowak zbiera informacje o Sochanie. Wszystkie są pozytywne. Kamil wątpi w prawdomówność Magdy, natomiast Igor jej wierzy. Hofferowa zastaje bałagan w biurze. Jest przekonana, że doszło do włamania. Zawstydzona Żaneta tłumaczy, że wieczorem była tu wraz z Wojtkiem. Antosia tęskni za mamą. Weronika prosi Adama, żeby przyprowadził ją do szpitala. Podczas spotkania Adam proponuje, by dziewczynka zamieszkała z nim na czas pobytu matki w szpitalu. Roztocka się zgadza. Kiedy Sebastian się o tym dowiaduje, między mężczyznami dochodzi do kłótni. 1554 08.02.2012 Sebastian zapewnia Adama, że nie ma nic przeciw temu, by Antosia u niego mieszkała. Ten jednak nie chce podać mu adresu. Janusz wraca cały i zdrowy z feralnego lotu. Chce ustalić z ukochaną szczegóły romantycznej wycieczki do Paryża, którą zaplanowali. Marta traci ochotę na wyjazd, kiedy dowiaduje się, że Janusz na identycznej wycieczce był kiedyś z Sylwią. Włodek opowiada Róży o planach wyjazdu z żoną do Łeby. Wspomina też o odrzuconym przez Marię zaproszeniu do Toskanii. Róża uświadamia Włodkowi, że Tadeusz to pierwsza wielka miłość Marii. 1555 10.02.2012 Piotr targnął się na życie. Zostaje przewieziony do szpitala. Kinga ma gorączkę. Dzwoni do szefa, prosząc o zwolnienie. Zdenerwowany Smolny kategorycznie nakazuje jej przyjście do pracy. Nierzwicka namawia Marię na spotkanie przy kawie z okazji jej urodzin. Włodek podejrzewa, że żona chce spotkać się nie tylko z Bożeną. Okazuje się, że w kawiarni czeka na Marię Tadeusz. To on poprosił Nierzwicką o umożliwienie mu tego spotkania. Zieliński oświadcza Marii, że ją kocha i tym razem nie zamierza stracić szansy Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2012-01-19 o 11:43 |
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli miałyśmy rację z tym pobytem Piotra w szpitalu.
Nie rozumiem zachowania Tadeusza. Mógł wcześniej coś zrobić, a nie po tylu latach, jak Maria ma już ułożone życie
|
|
|
#4342 | ||
|
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
nie przylapala ich w jakiejs dwuznacznej sytuacji, wiec faktycznie dziwnie to wymyslili w kazdym razie pewnie bedzie lezal w tym samym lozku co Michal
Edytowane przez trawa_morska Czas edycji: 2012-01-19 o 11:55 |
||
|
|
|
|
#4343 |
|
|
Taaa, z tą Marią i Tadeuszem to refleks
|
|
#4344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiem, ze kobieta, po tylu latach moze miec w sobie jeszcze tyle emocji do pierwszej milosci. Takie mocno oderwane od rzeczywistosci to.
|
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
No i coooo my tu czekamy na jakiś ostry gejzer a to tyle tylko ?!??!? ;/
A temu Wojtkowi to co będzie? bo jakoś nie kojarzę żebym to czytała w spojlerach
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, no dziwne to, dziwne... Gdyby nie spotkanie klasowe, to raczej nic by nie było... Teraz ta Maria cały czas myśli o Tadeuszu
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Raczkowanie
|
no to wychodzi na to, że nigdy tego Włodka nie kochała, skoro tak do Tadeusza lgnie. Ja też mogę myśleć z sentymentem o dawnej miłości, ale to nie oznacza, że od razu rzuciłabym się w jego ramiona, bo go spotkałam kiedyś.
A z Piotrkiem to niewypał był, szkoda że tak to tylko pokazali, faktycznie ona nie miała tak naprawdę realnych podstaw do uznania, że uprawiali seks |
|
|
|
|
#4348 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
- dzieki wam moge nie ogladac serialu ,a i tak wiem co jest najwazniejsze Dzis tez liczylam na mocniejsza akcje ,ale coz biorac na zdrowy rozum , czyli skoro maja sypialnie i salon to dla mnie tez bylo by podejrzane ze maz spi z kolega w sypialni - nawet jak zabalowali to kolega mogl spac w salonie |
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
No mogliby bardziej się wysilić
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zadomowienie
|
no i to pewnie najbardziej rozwinieta scena gejowska w polskim serialu
![]() w ogole bez sensu, miedzy nimi nie bylo widac zadnego napiecia, zadnej glebszej relacji, cos slaby ten zwiazek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

Antosia się zbuntuje i ucieknie z domu

Szkoda, bo ja bym sobie popatrzyła