Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 20:44   #4321
sasenka
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Dziewczyny proszę o szybką odpowiedź, jeśli składałam zamówienie na 1 termin dzisiaj dostałam paczke a nie zapłaciłam jeszcze, czy mogę dzisiaj złożyć kolejne zamówienie? czy dopiero gdy ureguluje płatności?
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 20:47   #4322
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o szybką odpowiedź, jeśli składałam zamówienie na 1 termin dzisiaj dostałam paczke a nie zapłaciłam jeszcze, czy mogę dzisiaj złożyć kolejne zamówienie? czy dopiero gdy ureguluje płatności?
możesz

termin zapłaty masz podany na fv i w międzyczasie możesz normalnie składać

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 20:47   #4323
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Na fakturze masz termin do kiedy musisz zapłacić... Możesz składać jeśli nie minął, a zapewne nie skoro dopiero dostałaś.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 20:47   #4324
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
mozesz zlozyc zamowienie
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 20:49   #4325
sasenka
Zakorzenienie

Dziękuję wam bardzo
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 20:52   #4326
eleonorka
Raczkowanie

Co byście mi poleciły na przebarwienia na twarzy jakoś po zimie mi się cera zmieniła widać coraz więcej piegów które wychodzą mi po lecie i solarium a nie byłam już prawie rok to są bardziej widoczne bo skóra blada kiedyś był piling w płatkach z anew to mi pomógł ale teraz to nie wiem co zastosować może któraś z maseczek jest rozjaśniająca
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 20:55   #4327
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka Pokaż wiadomość
Co byście mi poleciły na przebarwienia na twarzy jakoś po zimie mi się cera zmieniła widać coraz więcej piegów które wychodzą mi po lecie i solarium a nie byłam już prawie rok to są bardziej widoczne bo skóra blada kiedyś był piling w płatkach z anew to mi pomógł ale teraz to nie wiem co zastosować może któraś z maseczek jest rozjaśniająca
kurację glikolową Anew albo serum Anew Luminosity Pro a na dzień krem ze stabilnym filtrem
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 21:00   #4328
ola93
Rozeznanie

Cytat:
Dzisiaj miałam święto paczki no i powiem wam że dla mnie zestaw spa ten nowy pachnie cillit bang normalnie nie podchodzi mi ten zapach
cilit bang ładnie pachnie

ola93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:08   #4329
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
3 dni pod rząd tak robiłaś?
tak,3 lub nawet 4dni pod rząd mieszałam tak pół na pół balsam i samopalacz

własnie mi się smutno zrobiło bo uświadomiłam sobie że raczej nie będę zmawiać z 09 i 10, bo to będzie koniec czerwca/początek lipca,i będę zbierać kasiorkę na wakacje,bo w lipcu wyjeżdżam
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:12   #4330
melisska
Rozeznanie

Tak jeszcze odnośnie biżuterii avonowej to przypomniało mi się ,że zzieleniał mi taki posrebrzany komplet Mimoza i drugi a'la złoty (nie pamiętam teraz nazwy) takie kółka wysadzane białymi kamyczkami a na górze taki x .
Pomimo odpowiedniego przechowywania

Mam parę o wiele starszych kompletów i z nimi nic się nie dzieje.
Może teraz robią tą biżuterię słabszą jakościowo ? bo nie wiem jak to wytłumaczyć

Pierścionek i wisiorek Wedding ładnie się prezentują , tylko cena trochę wysoka. Dzięki dziewczyny za zdjęcia

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Sarunieczka cieszę się , że udało Ci się załatwić skutecznie sprawę tych zdjęć na all
Muszę stwierdzić , że bardzo mnie to przywłaszczenie Twoich zdjęć zniesmaczyło
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:13   #4331
Wronia3
Wtajemniczenie

ma któraś linka do kolorowych reklamóweczek z all zapisanego? Mogła bym prosić?

Mi paczkomat dopiero dziś dał paczkę i macałam klawiaturę na swoim paczkomacie i nie reaguje nic a nic, dopiero jak wstukuję na ekranie to coś się dzieje Zazdroszczę Wam paczkomatów które reagują na klawiaturę bo u mnie trzeba się namęczyć by wklepać 1 i 4 i jak na złość zawsze mam dużo 1 i 4 do wklepania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 21:16   #4332
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Dziewczyny jeszcze chciałam zapytać o jakąś wodę dla faceta po 50-ce, a dokładniej dla mojego teścia, ma na początku maja imieniny i chcę mu kupić wodę ale nie taką z atomizerem tylko "chlapacza", bo on tych z atomizerem nie używa Polecicie coś?? W rozsądnej cenie
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:20   #4333
ola93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze chciałam zapytać o jakąś wodę dla faceta po 50-ce, a dokładniej dla mojego teścia, ma na początku maja imieniny i chcę mu kupić wodę ale nie taką z atomizerem tylko "chlapacza", bo on tych z atomizerem nie używa Polecicie coś?? W rozsądnej cenie

full speed jest ponadczasowe tak mi sie zdaje i bez atomizera wystepuje

ola93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:25   #4334
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
dla tych starszych to najnowsza Black Suede zdecydowanie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:27   #4335
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Wisiorek też ma oczka osadzane. Kolczyków nie mam. Pamiętam o zdjęciach

a ja zamówiłam jednak te kolczyki Wedding [mimo że średnio lubię kolor niebieski ] i jutro będę je mieć

jeśli znajdę czas i nikt mnie nie uprzedzi to dodam fotki kolczyków [ a zamawiałam je dla siebie ]
po zobaczeniu Twoich fotek myślę jeszcze nad wisiorkiem
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:28   #4336
sarraa
Zakorzenienie

Kurcze tak chwalicie ten kapelusz, mogłam mamie zamówić, nie wiecie czy będzie dostępny też przy kat 07 ?
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:39   #4337
p_misiowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Kurcze tak chwalicie ten kapelusz, mogłam mamie zamówić, nie wiecie czy będzie dostępny też przy kat 07 ?
watpię, ale nigdy nie wiadomo co będzie znów w IOS.

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 21:53   #4338
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
U mnie kurier był ok. 10. a w paczce: (...)
a u mnie kurier był chwilę po 9 a ja jeszcze spałam i poszłam taka zaspana /nieumalowana by dać mu autograf
w paczce miałam m.in :

wody Sassy Swirls najlepsza fioletowa Berry później ta różowa Blossom (lecz jest troszkę za słodka ) a brązowa tzn Bean nie podeszła mi dziwny ma zapach

woda Up to You jest dla mnie z kategorii jakby świeżych jej zapach lekko przypomina mi jakby jakieś odświeżacze/aerozole do pomieszczeń [ nie te do wc ]

nowy niebieski lakier hmm trzeba dać kilka warstw by był w miarę ok , ale spodziewałam się trochę innego efektu

a tak poza tym dostałam [tj kupiłam ] 2 kremy do stóp z netto Wanilia i brązowy cukier

hmm odżywki do paznokci z demo leżą w pudle pt "zapasy" / "na sprzedaż"

rarkę [tj Rare Gold ] znałam już wcześniej i to taki ciepły,otulający "miodek" raczej na jesień

poza tym zamawiałam próbki i takie tam zapasy

aaa i zamawiałam 20 katalogów+jeden gratis więc powinnam mieć 21 mini katalogów a dostałam 22 [ ktoś tu liczyć nie umie]

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
ma któraś linka do kolorowych reklamóweczek z all zapisanego? Mogła bym prosić?

Mi paczkomat dopiero dziś dał paczkę i macałam klawiaturę na swoim paczkomacie i nie reaguje nic a nic, dopiero jak wstukuję na ekranie to coś się dzieje Zazdroszczę Wam paczkomatów które reagują na klawiaturę bo u mnie trzeba się namęczyć by wklepać 1 i 4 i jak na złość zawsze mam dużo 1 i 4 do wklepania

mam gdzieś kilka , zaraz poszukam i wyślę Ci na Pw

ja tam wcale nie mam paczkomatów , mam za to coraz to innego kuriera przy dostawie
Stary 2011-04-18, 22:03   #4339
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
pytanie kieruje do osób, które składały dziś do godz.11 zamówienie na dostawę kurierską- czy dostałyście już numer przesyłki Ups??? bo ja do tej pory się nie doczekałam
Zamówienie składałam w niedzielę, ale po 11 dzisiaj miałam już fakturę i dopiero kilka minut temu otrzymałam UPS nr przesyłki.
Stary 2011-04-18, 22:13   #4340
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

hmm kiedyś Black Suede Touch były chlapane , bez atomizera w takiej piramidce

albo zamów jakąś Black ..
Stary 2011-04-18, 22:17   #4341
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Sarunieczka cieszę się , że udało Ci się załatwić skutecznie sprawę tych zdjęć na all
Muszę stwierdzić , że bardzo mnie to przywłaszczenie Twoich zdjęć zniesmaczyło
Tak,i wystarczyło w sumie napisać do tej dziewczyny,niepotrzebnie chyba zgłaszałam sprawę do allegro,dziwnie się z tym czuję,jak skarżypyta

Cytat:
jeśli lubi chlapacze to pewnie coś z serii Pro,mój brat ma ProChill,super zapaszek,ale akurat taki świeży,dla młodego...ProMove był chyba jeszcze taki czarny,on pachniał super

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Zamówienie składałam w niedzielę, ale po 11 dzisiaj miałam już fakturę i dopiero kilka minut temu otrzymałam UPS nr przesyłki.
Mam nadzieję że jakoś kurier jutro do mnie dotrze o porze gdy zastanie mamę w domu,bo jak przyjedzie miedzy 9-11 to moze być problem...Oj jak ja lubię wracać z pracy i już od progu widzę u siebie w pokoju na łóżku paczkę,tam mi mama zostawia
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:27   #4342
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ola93 Pokaż wiadomość
czy na podklad rozswietlajco nawilzajacy z oferty wiosennej jest upust?

wszystkie oferty od 31marca mają opust

Cytat:
Napisane przez mgi3lka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny czy moze pamietacie jakies fajne okazje z oferty 125lat z avonem od początku kwietnia??
one są od marca
mam je w podpisie wystarczy kliknąć na numerek

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość
dzisiaj żółta kropa przy Sassy Swirls... wiecie czy przychodzi mimo tego?

ja zamawiałam je z demo i dziś je dostałam w paczce

Cytat:

są w podpisie Karinki
tak tak mam je nadal

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a nie możesz jeszcze domówić a swoją drogą to ja zawsze wypisuję wszystko na kartce i dokładnie liczę ile wychodzi a tu często czytam, że pare złotych komuś zabrakło do następnego progu
też podliczam zawsze co i jak

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
nie jesteś sama u mnie zrobili ten sam numer i co będe musiała wydrukować i dołączyć tak bo co zrobię, w życiu nie zdążą dosłać mi ich na czas skoro jutro przyjeżdża kurier, kpina jakaś i tyle, super podział 50 katalogów i 1 minikatalog,

zamiast drukować nie lepiej wysłać klientkom link do mini katalogu ze strefy ??

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Właśnie dziwnie zrobili bo robiłam 2 zamówienia i w jednym zamówiłam 20 katalogów i dostałam 20 minikatalogów a w drugim zamówiłam pakiet z AC czyli 50 katalogów i dostałam tylko jeden. Troche to niesprawiedliwe, powinni jakoś premiować klubowiczki a nie jeszcze na nich oszczedzac.

tylko przy normalnych pakietach dodają odpowiednią ilość mini katalogów przy tych katalogach z AC nie dodają większej ilości katalogów

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to jest normalne, że jak zamówiłam 50 katalogów to dosyałam jeden minikatalog? Jak ja mam pokazać wszystkim klientkom jeden minikatalog?

wyślij im[klientkom ] linki ze strefy do mini katalogów

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Właśnie oglądnęłam pierścionek i naszyjnik na żywo. Są śliczne. Idą na prezent ślubny dla koleżanki
a kolczyków czemu do kompletu nie dokupiłaś ? koleżanka nie lubi czy nie nosi ? czy po prostu nie chciałaś za dużo wydawać ?
Stary 2011-04-18, 22:28   #4343
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Witalność Natury ma delikatny zapach,a Sake i Ryż bardzo słodki więc wybór należy do koleżanki,ja nie znoszę Sake/Ryżu blee
Natomiast mimo że bardzo lubię serię z Rumiankiem i Makie,polecam jednak Spa biała herbata,seria Spa jest dużo lepsza
ale akurat ten pod oczy sake nie ma jakiegoś szczególnego zapachu - ja nie wyczułam
mamuśka powiedziała że kremik do rąk tropikalny śmierdzi jak resztę serii tropikalnej lubi, za to ja w ogóle mam dosyć jak ona się tym wysmaruje
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:32   #4344
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A mnie czegoś pomiędzy Nude i Cream

śliczny ten pierścionek ja pierścionków z avonu nie zamawiam, ale ten to naprawdę mi się podoba.

ja też nie zamawiam pierścionków z Avonu [chciałam Beatrice ale zabrakło mi ] ale nad tym Wedding pomyślę jeszcze

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
lakier vivid violet jest prawie taki sam jak purple passion z arabian glow, mam tylko nadzieję że lepiej się będzie trzymał bo tamten mi sie podobał, tylko szybko odpadał
wg mnie taki sam i dlatego nie zamawiałam tego nowego fioletu

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
mam nadzieję, że ja minikatalogi dostanę choćby te 22szt do zamówionych 30szt -skoro tak to przeliczają

skoro minikatalog obowiązuje w kat.7 i 8 to przy zamawianiu z katalogu 7 powinni też minikatalogi dosyłać, prawda??

czy doślą to nie wiem trzeba zapytać TRENDI jak to u nich było

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez EvaBS Pokaż wiadomość
Dziewczyny pamiętacie może jaki był kod na FAD w jubileuszowej promocji, zapomniałam zamówić... i dziś nadrabiam zaległości...

ja mam Wszyskie kody u siebie w podpisie

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
w podpisie Karinki nie ma??

Stary 2011-04-18, 22:35   #4345
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Dudi baaardzo dziekuję za dokładny opis nigdy tego nie robiłam,dlatego nie wiedziałam jak...wypełniłam formularz i wysłałam,a do użytkowniczki też napisałam,grzecznie ale stanowczo,nie będzie nikt mi tu szastał moimi wargami bez mojej zgody
Nie ma sprawy, bardzo lubię formularze

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
ja jej wczoraj uwagę zwróciłam i napisałam tak : witam
przepraszam ze sie wtrace ALE :
po 1 to nie jest szminka uwodzicielskie spojrzenie tylko uwodzicielskie nawilżenie .
po 2 zdjęcia ust z kolorem nie są Twoją własnością i raczej nie masz zgody na wykorzystywanie tych zdjęć bez zgody autorki fotki.. [ a fotki wzięłaś z wizażu.. ]

a ona tylko to odpisała : Racja. Opisy zmienię przy następnym wystawianiu.
Pozdrawiam,
Magdalena.

i zgłosiłam naruszenie zasad do Allegro
Ja też zgłaszałam.

Cytat:
mam gdzieś kilka , zaraz poszukam i wyślę Ci na Pw
Ja też poproszę.

Cytat:
hmm kiedyś Black Suede Touch były chlapane , bez atomizera w takiej piramidce
albo zamów jakąś Black ..
W k7 właśnie będą za 24,90 zł

Cytat:
Tak,i wystarczyło w sumie napisać do tej dziewczyny,niepotrzebnie chyba zgłaszałam sprawę do allegro,dziwnie się z tym czuję,jak skarżypyta
Nie ma się co przejmować, powinna wiedzieć co to są prawa autorskie. Zresztą allegro niewiele by tu pomogło co najwyżej to wykasowanie zdjęć z aukcji.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:40   #4346
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość

Ja też poproszę.

W k7 właśnie będą za 24,90 zł

już wysłałam PW

oo to może zamówię nawet jeszcze nie miałam czasu przejrzeć papierowej siódemki

haha ale mam fajną liczbę postów 997 Taką policyjną

dobranoc

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-18 o 22:43
Stary 2011-04-18, 22:47   #4347
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję że jakoś kurier jutro do mnie dotrze o porze gdy zastanie mamę w domu,bo jak przyjedzie miedzy 9-11 to moze być problem...Oj jak ja lubię wracać z pracy i już od progu widzę u siebie w pokoju na łóżku paczkę,tam mi mama zostawia
Na mnie najczęściej czeka w przedpokoju na pufie, bo najczęściej moja kochana babunia jest w domu i odbiera mi paczuszkę ;-)

Też tak przyjeżdża między 9-11, chociaż ostatnio był już o 9.30 jak nigdy.
Stary 2011-04-18, 22:47   #4348
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Mam kilka egzemplarzy biżuterii Avonu od wielu lat i z żadnym nic się złego nie stało.
Może to być spowodowane przechowywaniem, ja np. przechowuję biżuterię z woreczkach strunowych, a jak leży ona sobie ot tak, no to czego można się spodziewać?
moja leży ot tak i nic się z nią nie dzieje
Cytat:
Wisiorek Wedding na katalogowym
dzięki za fotki, ładny
Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość

Kobitki chyba o czymś zapomniałyśce. Trendujace mają już k9
i dlatego cicho siędzą, żeby nikt nie sępił o skany
Cytat:
Napisane przez ola93 Pokaż wiadomość
moja klientka uwaza ze podklad rozswietlajaco nawilzajacy o odcieniu nude jest dla niej rozowy, jaki kolor mam jej doradzic ? prosze poradzcie
jak nude jest różowy, to ja jestem turkusowa
Cytat:
Napisane przez czwartek Pokaż wiadomość
no i zamówiłam samoopalacz a miałam nic dla siebie nie brać.
wszystko przez Was jak będę mieć smugi na nogach to będzie Wasza wina
i teraz specjalnie zrobisz smugi, żeby było na nas
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja trzymam wszystko razem w szkatułce i nic się nie dzieje
ja też
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:49   #4349
kraska12345
Raczkowanie

Witam wszystkie Avonomaniaczki

Czytuję Was czasami, jednakże nie zawsze mam czas aby przeczytać wszystko co piszecie, bo baaaardzo dużo piszecie

Dzisiaj miałam Święto Paczki

Byłam bardzo zadowolona z portfela Rachel. Jest bardzo ładny, ma super kolor, wewnątrz też jest bardzo dobrze wykonany, bardzo przyjemny w dotyku, jest taki mięciutki. Napisałam "byłam bardzo zadowolona" dopóki nie zobaczyłam metki z napisem made in China! Dlaczego Avon ma produkty produkowane w Chinach? Gdybym chciała chiński portfel to bym se kupiła u Chińczyka, a ja nie chciałam chińskiego a i tak chcąc nie chcąc teraz już mam
A i przydałaby się dodatkowa przegródka na "grube" pieniądze, bo jest tylko jedna.

Zamówiłam mleczko do ciała - mango i granat - jestem bardzo zadowolona, ma fajną, gęstą konsystencję, dobrze się rozprowadza i wchłania, oraz przyjemnie i długo pachnie

Perfumy Rare Gold - niestety znowu nie mój zapach

Grzebień - jakiś taki toporny, nie dla mnie, chyba będzie zwrot

Tusz SHOCK - faktycznie jest bardzo dobry

Płyn do kąpieli - truskawka ze śmietaną czy jakoś tak, baardzo ładnie pachnie.

kraska12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 22:59   #4350
musso4
Zakorzenienie

posmarowałam się kuracją glikolową, ale kremu już nie dawałam na wierzch, mam zamiar ją stosować codziennie i zobaczymy co mi zrobi z twarzą

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

kraska12345 niedawno pisałyśmy na temat Chin, robią tam wszystkie akcesoria, dodatki i biżu, a od niedawna nawet kosmetyki, przejrzyj swoje w domu, na pewno znajdziesz coś made in china
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości