|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie jest sadzany a od jakiegos czasu z pozycji raczka siada ale nie pewnie i nie prostuje sie do konca.to jest dla mnie osobiscie to wlasciwe siadanie , i to wlasnie z pozycji raczka kwalifikuje do nowych prawidlowych umiejetnosci
![]() |
#4323 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mary- ![]() Cytat:
![]() ![]() Kuba niestety ani chwili się sam nie utrzyma ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4324 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() matall znalazłam Ci przytulankę ![]() Edytowane przez niebieska.lwica Czas edycji: 2011-11-03 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zadomowienie
|
Cześć wpadłam się przywitać , i serdecznie podziekować za życzenia dla mojej półrocznej Olusi
![]() My z Olusią również składamy naszym wszystkim dzieciaczkom życzenia na kolejne skończone miesiące ![]() ![]() ![]() no i gratutulacje z okazji pierwszych ząbków.. teraz możecie grozić:"nie denerwuj mnie mamoo bo cię ugryzę..!!!" ![]() pozdrawiamy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
Andziot, ja również trzymam kciuki
![]()
#4328 |
Zadomowienie
|
zosia dziekuje
![]() ![]() daisy sliczna ta zawieszka ![]() aga_pe ![]() aniu i Aluni również ![]() ![]() mary gratki za ząbka ![]() Olliwka do inhalacji mamy 1-dziennie Mucosolvan, a pozostałe 2 inhalcje samą sola fizjologiczną andziotku Mucofluid mamy od poniedziałku, w sumie bez rewelacji ![]() trzymam kciuki za Twojego TZa, zeby mu sie udalo z pracą ![]() klaterina, moniaK ja tez uważam, ze taka wiekowa lekarka powinna przejsc juz na emeryturę i dac miejsce pracy młodszym eve ja też zawsze kupuje parówki bez MOMu, przy każdych zakupach sprawdzam ![]() niebieska lwica ![]() k10172 wstrętna lekarka, jak tak mozna powiedzieć ![]() ![]() cukier, hmmm, ja daje kaszki Bobovity i Nestle. Tam jest cukier, wiec go nie unikam. Moja Emilka też na nich sie wychowała. agus silna dziewczynka z Oli ![]() ale chciałam powiedzieć, że Oliwia dzisiaj kilka razy obróciła sie z plecków na brzuszek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Rozeznanie
|
zostały mi 3 strony do nadrobienia
Wojtek baaaaaaaaaaardzo dziękuję za życzenia! ![]() ![]() ![]() A pozostałym jubilatom życzymy "słodkiego" życia! na szybko andziot, mary - gratulacje!!!! zwłaszcza dla Hanusi, ale żeś prezent mamie dała na pół roczku! za to Wojtek zrobił mi dziś niespodziankę i zjadł caaaaaały słoik obiadku (co prawda ten najmniejszy ale i tak szok) i caaaaaały deserek!!!!!!!! andziot - chyba mu Gabunia na ambicję wjechała!!! a pytałaś czy daję mu mleko z cyca do popicia, nie, już nie, UU jest tylko jako osobny posiłek. a powrót do pracy - na razie przyprawił mnie o ból głowy. Serio! codziennie około południa tak mnie zaczyna głowa boleć i spać mi się chce... ![]()
Kasia, ur. 22.11.2008 r. Wojtuś, ur. 3.05.2011 r. Edytowane przez asiak1981 Czas edycji: 2011-11-03 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
![]() Wyprasowałam 2 bodziki i 3 pieluchy ![]() andziot- ![]() matall- ![]() ![]()
#4331 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() to możliwe, że pierwsza dzisiaj ![]() Noc jak zwykle u nas spanie od 22 do 6 rano ![]() najlepsze życzenia dla świętujących dzisiaj dzieciaczków ![]() Nikoli Gabrysi Hani Piotrusia Marcelinki
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2011-11-04 o 06:55 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Gdzie się wszystkie podziały? ![]() ![]() Najlepsze życzenia dla świętujących dzisiaj dzieciaczków ![]()
#4333 |
Zadomowienie
|
witajcie mamusie
![]() ja dzisiaj znowu miałam wcześnie pobudkę, bo śpiewak operetki dał czadu z wysokim C ![]() wszystkim świętującym dzieciaczkom dużo dobrego ![]() ![]() ![]() ![]() zaraz doczytam co się działo, tylko najpierw idę po kawęęęęęęęę
#4334 |
Zakorzenienie
|
My nie śpimy już od 5,50, a ja sama od 5 bo tż wstawał do pracy i jak zwykle mnie obudził. Dziecko właśnie przysypia a ja szukam na allegro śpiworka do spacerówki, tyle tego że nie mogę się zdecydować
![]()
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
bassienka Gratuluje przerwotow
![]() ![]() ![]() Niki, Gabrysiu, Haniu, Piotrusiu, Marcelinko najlepsze zyczonka dla Was od cioci Gusi i Naduski ![]() ![]() Dobry ![]() A my spalysmy od 22 do 8:45 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4337 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Również życzę wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów i ![]() Co do diety to byłam wczoraj na wizycie kontrolnej po 10 dniach stosowania i spadłam 1,5kg na tłuszczu ![]() Ale jeszcze w temacie Misia - strasznie mi ulewa, ciągle beka, wydaje mi sie ze po zupkach. Jest to możliwe? Wczoraj dałam mu po południu marchewke z indykiem, jakies 4 łyzeczki i do wieczora ulewał pomaranczową treścią... Odstawić? Zrobic przerwe? I powiedzcie mi co podajecie do picia dzieciaczkom? Ja kupiłam wczoraj herbatke owocowa z dzika różą z hippa. I nawet pije...
![]() |
#4338 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy z 5 miesięcznym Piotrusiem ![]() Piotruś spał dziś od 19......do....... 7 rano ![]() ![]() potem UU i dospaliśmy do 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lecę ogarniać ![]() buziole
#4339 |
Zakorzenienie
|
A Eda spał dziś TRAGICZNIE!
Tzn. 20:30-1:00 ok, ze dwa razy się budził na smoka. Ale potem... ![]() ...nie spał do 4:30! Potem przysnął i z przerwami (co jakieś 30 minut) spał do 8. Tak bardzo chcę spać ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Matall Jak ja Cie rozumiem
![]() ![]() Edziku prosze nie brac przykladu z kolezanki Naduski i dac mamie pospac ![]() ![]() antropia Piekna nocke mieliscie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Wtajemniczenie
|
Powiedzmy, że zrobił mu przysługę i spał za nich dwóch
![]()
#4343 |
Zakorzenienie
|
wybrałam dwa śpiworki i jeden specjalnie do naszego wózka używany, który waszym zdaniem jest lepszy:
http://allegro.pl/oryginalny-fioleto...898113735.html używany do naszego wózka http://allegro.pl/spiworek-tako-do-w...907022680.html turkus http://allegro.pl/spiwor-kombi-runo-...901029989.html a ten sama nie wiem jaki kolor spacerówkę mamy w takim kolorze http://allegro.pl/spiworek-do-wozka-...904483237.html kolor nr 1 i 2 tak mniej więcej to jest to Matall współczuję nocki.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-11-04 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
ja na szybko bo umowilam sie z kolezanka ze przyjade do tego biura dostarczyc CV kolo 13 stej, wiec musze ogarnac dokumenty itp.. mam nadzieje, ze mnie przyjmie ten szef... trzymac kciukory! gusia wiec nocka nienajgorsza ![]() ![]() moniaK biedulko ile ty sie jeszcze bedziesz z tymi nieprzespanymi nockami meczyc.. ![]() matall oo Edzik widze tez dzisiaj niezly numer wywinal ![]() antropia no mysle ze takiej nocki to ci tu wszystkie zazdroscimy ![]() aliczka88 moja Zoska ulewa masakrycznie od malego, lekarz powiedzial, ze ma taki refluks i taki jej urok, nosi wiec nagminnie sliniaki ![]() bassienka GRATULUJE PRZEWROTOW OLIWKI!!! jeju jak ci zazdroszcze ![]() ![]() a ja mialam isc dzisiaj z Zoska do terapeuty, ale o 7 rano!!!! dostalam smsa, ze odwolane ze wzgledu na chorobe...grrr!! no ale za to moge na spokojnie isc do tego biura, boje sie jak nie wiem, dawno nie rozmawialam o architekturze po norwesku, teraz mam bardziej rozwiniety dzieciowy jezyk... ![]() u nasd nocka taka se TZ lazil po nocach i mysle ze to Zoske obudzilo ok polnocy, ale zjadla i poszla spac, ja nie moglam zasnac znowu!! potem pobudka o 5 tej, zjadla i dospala jak co dzien do 7:30, teraz byla polgodzinna drzemka i juz ja slysze jak gada do siebie ![]() buzka , co popoludnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Wtajemniczenie
|
Jestem!
Żyję! Napiszę później...
![]() |
#4346 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
Ddaaiissyy piękna ta zawieszka ![]() ![]() ![]() AgaM jak po pierwszym tygodniu w pracy??? Ania2631 ![]() ![]() MoniaK w pracy już ok, wpadam w wir i czasem nawet nie wiem kiedy mijają te godziny, a ty na razie nie myśl co będzie jak tz wróci do pracy, ciesz się tym że go teraz masz ![]() próbowałaś patent z wkładkami?? ![]() Mary ![]() ![]() Bassienka ta lekarkę to koniecznie na emeryturę, przecież tacy wiekowi ludzie nie powinni już pracować i chyba tym bardziej jako lekarze ![]() ![]() ![]() ![]() Agus i jak kombinezon pasuję?? K19... super wiadomości ![]() ![]() Dalicadeza ![]() ![]() Andziot i jak mężul już po rozmowie?? udało się?? bo kciuki cały czas są ![]() Asiak to znaczy że koło południa powinnaś kończyć pracę ![]() Gusia widzę że nocka dzisiaj lepsza ![]() ![]() ![]() Anula ![]() Dziewczonka już w domu?? dużo siły dla Ciebie, wypoczywaj!!! ![]() Bzyczka ja wybrałabym ten pierwszy albo drugi, trzeci tez jest ładny tylko ja mam zaraz wyobrażenie że takie grube futra owieczkowe to nie przepuszczają ani grama powietrza i dzidzia się w tym będzie pocić ![]() u nas dzisiaj początek dnia o 5.45 ![]() ![]() teraz mały odsypia ja nadrobiłam i zmykam poprasować pieluchy, bo ani jednej nie mam w komodzie ![]()
#4347 |
Wtajemniczenie
|
KAWY
Dzień dobry.. Nocka mogła być lepsza.Pierwsza pobudka już o 00:10 ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsze życzenia dla naszych solenizantów Gabrysiu,Niki,Haniu,Piotr usiu,Marcelku -butla mleka i deserek ![]() ![]() ![]() Aliczka- ![]() ![]() Dziewczonka- uff całe szczęście,że wróciłaś cała i zdrowa ![]() ![]() Anula- ![]() ![]() Matall,MonikaK-współczuję nocek. Antropia- ![]() ![]() Basieńka- ![]() Bzyczka- Mi się wszystkie śpiworki podobają ![]()
#4348 |
Zakorzenienie
|
Bzyczka ja bym brala pierwszy
![]() Anula ![]() ![]() Aliczka Nadia tez bardzo ulewa. Domyslam sie, ze jak zaczne jej podawac marchewke to bede miala wszystko w pomaranczowe ciapki ![]() ![]() NO COZ! Kupilam odplamiacze, ktore polecala mimbi ![]() Dziewczonka ![]() ![]() My po sacerku i zakupach. Alez piekna pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zakorzenienie
|
za duzy
ale nie az tak na styczen bedzie dobry zostawie go - za ta kase ![]() dzien dobry nocka niezbyt pobudka o 2 ztakim rykiem, ze myslalam, ze z lozeczka wypadla pozniej od 5 rano do 6.30 non stop sie chciala drapac ![]() ![]() i tak wczesnie wstala bylam u fryzjera pofarbowalam wlosy i scielam ![]() ![]() matall wspolczuje nocki aliczko, super, ze dietka dziala! |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny masakra...brzuch w miarę ok, ale dzisiaj od rana tak mnie napierdziela bark, że nie mogę się ruszyc
![]() ![]() Aluśka jakaś dziwna, nie poznaje mnie czy co ![]() Cieszę się, że już po... Dziękuję za wszystkie kciuki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.