Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-13, 20:04   #4321
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Ranyy, jakim cudem tak niesprawiedliwie rozdaje się urodę Jesteś taka śliczna, jakbyś miała korzenie hiszpańskie albo coś z tych stron! Nogi też świetne, w ogóle gdybym miała taką buźkę to bym już miała gdzieś dietę hihi
Kurde jakie miłe słowa ! Fajnie takie rzeczy czytać Dzięękuje Ci bardzo Kochana ! Jak bym mogła to polowe Mojej Urody bym Tobie dała ! Ale po co Ci skoro Ty zapewne Piekniejsza hihihih Dzięękuje jeszcze raz !

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
okej
spódniczka świetna a na Tobie szczególnie świetnie leży

super!! no ale mało na kolację jak dla mnie

no chyba czas najwyższy się przejść TŻ już się na mnie drze
a Ty musisz po prostu urodzić dzidziusia skoro Twoja mam też tak miała

a mnie nie kocha strasznie ciężko mi się opalić
w ogóle Ty w środku zimy masz piękną opaleniznę, a ja w lecie nawet w połowie takiej nie mam
Nieeee ja sie boje dzieci rodzic Kocham je i chciała bym kiedyś miec ale póki co się boje i za młoda jestem ! Chce sie trochę dorobić by zapewnić Mojemu dziecku jakiś byt Może za 2 lata pomyśle o ty m póki co muszę walczyć z bólem .. najlepsze żę tabaletki nie pomagają..
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 20:07   #4322
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

zelka ja też myślałam na początku, że masz latynoskie korzenie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Nieeee ja sie boje dzieci rodzic Kocham je i chciała bym kiedyś miec ale póki co się boje i za młoda jestem ! Chce sie trochę dorobić by zapewnić Mojemu dziecku jakiś byt Może za 2 lata pomyśle o ty m póki co muszę walczyć z bólem .. najlepsze żę tabaletki nie pomagają..
To tak jak ja tyle, że ja starsza jestem ale na razie mi się nie spieszy :P sama jeszcze jestem jak dziecko i kocham długo spać
przykro mi, że musisz się tak męczyć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 20:14   #4323
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
No to musisz w ciąze zajść czym prędzej i będzie po problemie A tak serio to ciekawe od czego tak Cie boli... dziwna sprawa. Może w Anglii szybciej odkryją czemu się tak dzieje.
Masz rację, że w Polsce nie chcesz rodzić, w Anglii na pewno będziesz miała lepszą opiekę i dostęp do środków przeciwbólowych.
Póki co jestem na etapie badań . Aa co wyjdzie tego to czas pokaże chodź tu mnie traktują 100 razy lepiej niż w Pl bo tam odsyłali mnie z lekarza do lekarza ;// . Też jestem tego zdania że bedzie lepsza opeka tu i dostęp do środków przeciwbólowych .

Moniaaaa foteczki rewelacyjne ! Taa z Kotem wymiata ! Masz ładne ustaaa podobają sie mi .
Teraz czekam na fotke z tunikąą

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
zelka ja też myślałam na początku, że masz latynoskie korzenie

To tak jak ja tyle, że ja starsza jestem ale na razie mi się nie spieszy :P sama jeszcze jestem jak dziecko i kocham długo spać
przykro mi, że musisz się tak męczyć
taaa latynowskie hahah dużo przebywam na słońcu dużo za granicą a jednak tam słońce jest inne
A ja to wogole :P dobrze że Mój TŻ taki inny niż ja ii dobrze ciesz sie życiem póki Młoda jestes !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 20:37   #4324
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam moje kochane za wsparcie i słowa otuchy nie wiem co ja bym bez Was zrobiła
@ dostałam dziś, jutro najgorszy dzień, więc na egzamin w środę może będzie już lepiej.
Dziś tez miałam jazdę plac już mi dobrze wychodzi za każdym razem, jutro tez mam jeszcze godzinkę no i w środę do Opola
o i już jeden problem z głowy wszystko Ci dobrze wychodzi to musi być OK !!

Cytat:
no ale poszłam na tą siłownię i akurat musieli do mnie zadzwonić dobrze, że pobiegałam te 42 min ale bardzo ciężko mi się dzisiaj biegało strasznie bolą mnie mięśnie strzałkowe przednie
42min to dużo!! ja bym nigdy nie dała rady tyle biegać a które to strzałkowe przednie? nigdy nie byłam dobra z bioli (nienawidzę!!!)

Cytat:
Kurde jakie miłe słowa ! Fajnie takie rzeczy czytać Dzięękuje Ci bardzo Kochana ! Jak bym mogła to polowe Mojej Urody bym Tobie dała ! Ale po co Ci skoro Ty zapewne Piekniejsza hihihih Dzięękuje jeszcze raz !

Nie ma za co dziękować toć to sama prawda Tak Ci zazdroszczę że aż mnie skręca hihi Pewnie chłopy Ci żyć nie dają!
A ja na pewno nie jestem ładniejsza oj nie nie!

Cytat:
A ja się już nie mogę doczekać dzieciaczka swojego, chciałabym przelać swoją miłość na takiego mojego skarba i być najlepszą mamą na świecie Chciałabym mu stworzyć taki prawdziwy ciepły dom, żeby wiedział że może zawsze przyjść porozmawiać, nie bać się że nakrzyczę itd.. I że jego tata będzie go kochał ze wszystkich sił i będzie z niego dumny. Dam mu wszystko to czego mi zawsze brakowało
No ale to jeszcze parę lat..

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 21:23   #4325
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Monia to super pomysł, jedź jak najbardziej będziesz miała jakieś wyobrażenie jak to wygląda tam A synek będzie miał okazję się stęsknić i może nie będzie już tak rozrabiał??

Ale ta poczta odwala akcje ostatnio:confus ed: Żeby w 2tygodnie nie doszła paczka?;/

Mojego Tż siostra rodziła jakiś miesiąc temu i mówi że chyba więcej nie zdecyduje się na dziecko, że ten ból jest nie do opisania i nigdy nie wyobrażała sobie że to aż tak. Też mówiła że chciała aby jąktoś zabił,, matko kochana to ja co miesiąc płaczę przy @ a co dopiero przy porodzie..
monia czekam na zdjęcia tunik też, dobrze że w końcu przyszły
No pomysł świetny ale nie dość, że troche kosztowny to i nie bardzo mam nawet z kim dzieci zostawić :/ moja mama nie bardzo jest chętna....
Z tą pocztą to ja już siły nie mam! 1 lutego wysłane priorytetem i nadal nie ma!!!! Na walentynki mąz nie będzie miał prezentu jak na złość!!!!! W środe do Polski wyjeżdza więc nie zobaczy nawet tego prezentu jeśli dojdzie w końcu
No Twoją szwagierkę świetnie rozumiem.... ból można porównać do tego jakby ktoś Cie rozrywał od środka.... coś takiego podobnego do bólu miesiączkowego ale MILION razy mocniejszy. Najcudowniej jest gdy dziecko juz wyjdzie z Ciebie to w ciągu sekundy przestaje wszystko boleć! To jest dopiero ulga! Nie da się jej porównać z żadną inną
Co do tunik to ze sweterka jestem zadowolona choć troszkę rękawy widze że się rozciągają bo mam ją na sobie.... co do bluzy to taka sobie....rękawy ciut przy krótkie... nic specjalnego tak na prawdę. Ze sweterka jestem bardziej zadowolona. Jak dzieci dziś szybciej zasną to zrobię fotki.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Monia zdjęcia ślicznusie a te z truskaweczką... mniam
Dziękuję Truskawka z Biedronki

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Póki co jestem na etapie badań . Aa co wyjdzie tego to czas pokaże chodź tu mnie traktują 100 razy lepiej niż w Pl bo tam odsyłali mnie z lekarza do lekarza ;// . Też jestem tego zdania że bedzie lepsza opeka tu i dostęp do środków przeciwbólowych .

Moniaaaa foteczki rewelacyjne ! Taa z Kotem wymiata ! Masz ładne ustaaa podobają sie mi .
Teraz czekam na fotke z tunikąą
Koniecznie nam napisz jakie będą wyniki tych badań
JA słyszałam że w Anglii czy w Niemczech służba lekarska świetnie działa, nie to co w Polsce.... 1000 lat za murzynami..... Tam kobiety już od dawna dostają zastrzyki przeciwbólowe przy porodach i za darmo a u nas??????? Jak ja rodziłam 2,5 roku temu synka i szukałam szpitale gdzie można "kupić" chociaż ten zastrzyk to nigdzie prawie nie było, a jak już było to za nie mniej niż 1000 zł.
Dziękuję Dużo osób mi mówi że mam ładne usta szkoda tylko, że często mam opryszczkę na nich
Zdjęcia w tunice postaram się dziś zrobić jak synuś zaśnie a jak mi sie to nie uda to jutro

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:

Ja też! i z moim niuńkiem śpimy zawsze długo więc akurat dziecko w moim przypadku mi nie przeszkadza w wysypianiu się hihihi
Ale Ty masz jeszcze czas Korzystaj z życia póki możesz

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
To zalezy bywaja szampony dla dzieci ktore niczym szczegolnym sie nie roznia od tych ''doroslych''. Wiekszosc i tak jest na SLS albo SLES.
Szampon ma za zadanie umyc, odzywianie, nawilzenie to juz robota dla odzywki i maski.
Opijam sie zielona herbata.
Ja wszystkim dziecięcym szamponom mówię Nie po nich włosy nie są tak ładne jak po szamponach dla dorosłych Są szorstkie, oklapłe i jakies takie niesforne

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 21:37   #4326
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ta poczta to nieźle działa Ci na nerwy idzie już przecież 10 dni, przesada

Ja wysyłałam do siostry do Anglii priorytet to miała po dwóch dniach
No widzisz! A do Niemiec jest bliżej przecież a list już tyle dni idzie mam takiego nerwa, że szok. Nic mi ostatnio nie wychodzi!!!!

Cytat:
O matko to niedopuszczalne sprzedawać przeterminowany towar!!! ja bym poszła i zrobiła awanturę no ale jak wyrzuciłaś paragon to a zostały jeszcze w sklepie? można by im zrobić niezły kwas a przecenione były czy normalna cena?
Paragon znalazłam!!! Ale czekolady sa juz otwarte. Cena normalna - bez promocji. Może jutro się wybiorę tam do nich.

Cytat:
Kot dalej wqrwiony ale whiskasem nie pogardzi
No własnie pogardził! Zjadł tylko trochę i resztę zostawił.... chyba mu nie smakuje :/

Cytat:
ale to niezdrowe

Wiem wiem ale zaszkodzić też nie powinno :P najwazniejsze, że nie tuczy hehe Lepsze to niż schabowe :P

Cytat:
no nie wiem niech ktoś za mnie urodzi
taaaaaa nie ma tak łatwo Dlaczego masz mieć lepiej od nas? hehehe

Cytat:
Hmm.. też wyczytałam dzisiaj, że szampony dla dzieci odpadają...
kupiłam szampon z pokrzywy, na razie będę nim myć zobaczymy czy coś da... i kupiłam też Pantene Pro-v bo był w promocji i żel pod prysznic
Ja nigdzie nie czytałam o tym, ale pani kosmetolog firmy Oriflame mi to powiedziała więc ja je wierzę. Powiedziała że żadne dziecięce szampony się nie nadają więc kobita chyba wie co mówi
A jaki kupiłaś Pantene? Ja mam Gęste i mocne

Cytat:
No padam na pysk teraz jeszcze byłam w Rossmanie
a staż jeszcze niesprecyzowany Urząd dostał fundusze w końcu i można się ubiegać, ale trzeba najpierw złożyć wniosek... ehh, te procedury ;/
Oooo Rossmann ja jak tam wchodzę to 2 godziny lekko mi schodzi
Ja kiedyś byłam na stażu w Urzędzie Miasta i Gminy w moim mieście. Wytrzymałam tam 3 miesiące i sama zrezygnowałam! Uciekałam czym prędzej! To nie dla mnie robota.... wszyscy tam chodza jak w zegarku, wszystkiego się boją bo Burmistrz i sekretarz wszystkich pilnują... no masakra! No i siedziałam tam 8 godzin dziennie a dostawałam 480 zł :/ w dupie z taką pracą. Teraz ponoć płaca już ponad 700 zł to mozna pracować

Cytat:
Piękna jak zawsze!
Dziękuję gdzie ja tam piękna pokemon jak nic !

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 21:54   #4327
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
taaa latynowskie hahah dużo przebywam na słońcu dużo za granicą a jednak tam słońce jest inne
A ja to wogole :P dobrze że Mój TŻ taki inny niż ja ii dobrze ciesz sie życiem póki Młoda jestes !
zazdroszczę!
nie taka już znowu młoda

Cytat:
42min to dużo!! ja bym nigdy nie dała rady tyle biegać a które to strzałkowe przednie? nigdy nie byłam dobra z bioli (nienawidzę!!!)
ale ja cały czas nie biegam biegam na przemian z szybkim marszem
strzałkowe przednie to te przy kości piszczelowej (od kolana w dół )

Cytat:
A ja się już nie mogę doczekać dzieciaczka swojego, chciałabym przelać swoją miłość na takiego mojego skarba i być najlepszą mamą na świecie Chciałabym mu stworzyć taki prawdziwy ciepły dom, żeby wiedział że może zawsze przyjść porozmawiać, nie bać się że nakrzyczę itd.. I że jego tata będzie go kochał ze wszystkich sił i będzie z niego dumny. Dam mu wszystko to czego mi zawsze brakowało
No ale to jeszcze parę lat..
tak słodko piszesz, z taką czułością, że aż się wzruszyłam na pewno będziesz cudowną mamą
Ja też chcę mieć dzieci, ale to chyba trzeba poczuć... wiedzieć to tu i teraz i pragnąć tego z całego serca...

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ja też! i z moim niuńkiem śpimy zawsze długo więc akurat dziecko w moim przypadku mi nie przeszkadza w wysypianiu się hihihi
Ale Ty masz jeszcze czas Korzystaj z życia póki możesz
Hehe ale zawsze tak było? nawet jak się urodził? nie musiałaś wstawać, karmić, przewijać? ja sobie tego nie wyobrażam na razie :P chyba jestem za wygodna

mówisz, że mam czas? jestem w Twoim wieku zawsze chciałam być młodą, piękną i zgrabną mamuśką, ale chyba mi nie wyjdzie Ty właśnie taką jesteś

Aaaa i nius z ostatniej chwili: właśnie dostałam okres
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-02-13 o 21:55
Stary 2012-02-13, 22:09   #4328
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz! A do Niemiec jest bliżej przecież a list już tyle dni idzie mam takiego nerwa, że szok. Nic mi ostatnio nie wychodzi!!!!
No ja nie wiem o co kamon strasznie długo miejmy nadzieję, że jutro dojdzie a w środę o której wyjeżdża Twój mąż?

Cytat:
Paragon znalazłam!!! Ale czekolady sa juz otwarte. Cena normalna - bez promocji. Może jutro się wybiorę tam do nich.
Banda złodziei i oszustów! Idź i narób im wiochy! Może się czegoś nauczą!

Cytat:
No własnie pogardził! Zjadł tylko trochę i resztę zostawił.... chyba mu nie smakuje :/
lol biedaczek przyzwyczaił się do swojego jedzonka może jutro przyjdzie?

Cytat:
Wiem wiem ale zaszkodzić też nie powinno :P najwazniejsze, że nie tuczy hehe Lepsze to niż schabowe :P
pewnie, że lepsze a to jakaś nowość?

Cytat:
taaaaaa nie ma tak łatwo Dlaczego masz mieć lepiej od nas? hehehe
Stary 2012-02-13, 22:09   #4329
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nigdzie nie czytałam o tym, ale pani kosmetolog firmy Oriflame mi to powiedziała więc ja je wierzę. Powiedziała że żadne dziecięce szampony się nie nadają więc kobita chyba wie co mówi
A jaki kupiłaś Pantene? Ja mam Gęste i mocne
No na pewno się zna ale wykopałam jakiś wątek na wizażu i tam dziewczyny nie polecały umyłam tym pokrzywowym powiem tak: jest lepiej, ale to jeszcze nie to, nie ma tej puszystości ale poczekam, może akurat pomoże
Nie wiedziałam na jaki się zdecydować, ale w końcu wzięłam Intensywna Regeneracja tego jeszcze nie miałam

Cytat:
Oooo Rossmann ja jak tam wchodzę to 2 godziny lekko mi schodzi
Ja kiedyś byłam na stażu w Urzędzie Miasta i Gminy w moim mieście. Wytrzymałam tam 3 miesiące i sama zrezygnowałam! Uciekałam czym prędzej! To nie dla mnie robota.... wszyscy tam chodza jak w zegarku, wszystkiego się boją bo Burmistrz i sekretarz wszystkich pilnują... no masakra! No i siedziałam tam 8 godzin dziennie a dostawałam 480 zł :/ w dupie z taką pracą. Teraz ponoć płaca już ponad 700 zł to mozna pracować
No ja byłam grubo ponad godzinę i też ciężko mi było wyjść
No to rzeczywiście trafiłaś na jakichś niefajnych ludzi 480 zł? to rzeczywiście tragedia
zobaczymy...

Cytat:
Dziękuję gdzie ja tam piękna pokemon jak nic !
oszalałaś chyba Ty mój pokemonie :P
Stary 2012-02-13, 22:09   #4330
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe ale zawsze tak było? nawet jak się urodził? nie musiałaś wstawać, karmić, przewijać? ja sobie tego nie wyobrażam na razie :P chyba jestem za wygodna

mówisz, że mam czas? jestem w Twoim wieku zawsze chciałam być młodą, piękną i zgrabną mamuśką, ale chyba mi nie wyjdzie Ty właśnie taką jesteś

Aaaa i nius z ostatniej chwili: właśnie dostałam okres
No az tak pieknie od początku nie było ale powiem Ci, że chodziłam wyspana on od urodzenia ładnie w nocy spał, budził się co 3 godziny na mleko i gdy wypił to dalej spał. W sumie to on nawet się nie budził tylko kręcił się stękał to wiedziałam że jest głodny, a mleko pił przez sen. Później juz sie budził rzadziej. Żadnych kolek nie miał, nie płakał mi po nocach - moje dzieci w ogóle mi nie płakały. Pamietam że przez bardzo długi czas nie wiedziałam nawet jak wygląda moje płaczące dziecko i czy w ogóle potrafi płakać. Na prawdę grzeczni byli oboje.
Ja to w ogóle nie planowałam mieć dzieci ale jak się zakochałam w moim męzu to zmieniłam szybko zdanie i po trzech latach zdecydowaliśmy się razem na dziecko. Drugi synek to już była prawdziwa wpadka i do dziś nie wiem jak to się mogło stać bo się zabezpieczaliśmy no ale oczywiście super, że mój niuniek jest z nami

Współczuję okresu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 22:12   #4331
Gosia2011
Rozeznanie

Hej laski skrobiecie jak szalone, a ja wróciłam po 22 i tak gmyram się po domu a mam niusa bo widzę, że u Was podobnie też mam OKRESkk....! w pracy mnie pogoniła szalona biegunka, to już wiedziałam, że nadchodzi no aż d.. pieczeja nie wiem zawsze tak mam przed @

Normalnie prawie u każdej dzisiaj morze czerwone

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:18   #4332
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No az tak pieknie od początku nie było ale powiem Ci, że chodziłam wyspana on od urodzenia ładnie w nocy spał, budził się co 3 godziny na mleko i gdy wypił to dalej spał. W sumie to on nawet się nie budził tylko kręcił się stękał to wiedziałam że jest głodny, a mleko pił przez sen. Później juz sie budził rzadziej. Żadnych kolek nie miał, nie płakał mi po nocach - moje dzieci w ogóle mi nie płakały. Pamietam że przez bardzo długi czas nie wiedziałam nawet jak wygląda moje płaczące dziecko i czy w ogóle potrafi płakać. Na prawdę grzeczni byli oboje.
Ja to w ogóle nie planowałam mieć dzieci ale jak się zakochałam w moim męzu to zmieniłam szybko zdanie i po trzech latach zdecydowaliśmy się razem na dziecko. Drugi synek to już była prawdziwa wpadka i do dziś nie wiem jak to się mogło stać bo się zabezpieczaliśmy no ale oczywiście super, że mój niuniek jest z nami

Współczuję okresu
No to rzeczywiście sielankę miałaś z synkami moja szwagierka to chodziła jak cień mały miał kolkę, darł się całe noce z zębami to samo i budził się bardzo często...

Trafiły Ci się piękne dzieciaczki ale co ja gadam! Rodzice ładni to i dzieci muszą być ładne!

jakoś mnie nawet bardzo brzuch nie boli jutro zacznie się masakra najlepsze jest to, że nie miałam podpasek i wiecie co? mój mężulek powiedział, że pójdzie mi do sklepu! poszedł i kupił Kochany mój
Stary 2012-02-13, 22:23   #4333
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość
Hej laski skrobiecie jak szalone, a ja wróciłam po 22 i tak gmyram się po domu a mam niusa bo widzę, że u Was podobnie też mam OKRESkk....! w pracy mnie pogoniła szalona biegunka, to już wiedziałam, że nadchodzi no aż d.. pieczeja nie wiem zawsze tak mam przed @

Eeeeeejjjjjjjjjjjjjj, Ty też tak masz?!!!! też mam zawsze wcześniej biegunkę! no i piecze rzeczywiście ale dzisiaj jakoś tego nie skojarzyłam bo normalnie w świecie nie spodziewałam się okresu przyszedł o jakieś 5 dni za wcześnie nawet byłam dzisiaj w Rossmanie i nie kupiłam pampersiorów bo stwierdziłam, że jeszcze i tak będę, no i jeszcze nie pora no i masz trafiła kosa na kamień

No zalało nas równo Ciebie, mnie i Madzię ktoś jeszcze?
Stary 2012-02-13, 22:33   #4334
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No ja nie wiem o co kamon strasznie długo miejmy nadzieję, że jutro dojdzie a w środę o której wyjeżdża Twój mąż?
No strasznie bym chciała żeby jutro doszło... akurat miałby prezent w Walentynki może listonosz przewidział że to prezent i dlatego jeszcze nie dał tego listu hihi
W środę mąż wyjeżdża gdzies ok. 16stej.

Cytat:
Banda złodziei i oszustów! Idź i narób im wiochy! Może się czegoś nauczą!
No własnie tylko cholera nie chce mi się zbytnio :/ do Polo mam spory kawałek a samochód w garażu. Jutro ma śnieg sypać u mnie i pojutrze też. W sumie to straciłam ok. 7 zł więc da się to przeżyć.... następnym razem będę sprawdzała datę ważności.

Cytat:
lol biedaczek przyzwyczaił się do swojego jedzonka może jutro przyjdzie?
No on ogólnie Whiskasa lubi ale nie tego co kupiłam w Polo. Ten co mu zamawiam przez internet jest taki mokry i ma dużo sosu, a ten co kupiłam w Polo to nie ma żadnego sosu tylko odrobinę galaretki a mięso jest suche jak wióry ! No i dlatego mu nie smakuje. No ale i tak najbardziej kocha saszetki z Hillsa które mu zamówiłam i jeszcze nie przyszły

Cytat:
pewnie, że lepsze a to jakaś nowość?
A czy to nowość to nie wiem Jakoś tak mąż mi smaku narobił bo on sobie tego sporo kupił przed wyjazdem i ostatnio jak dzwoniłam to jadł to akurat i zachwalał że takie dobre. I jak bylam ostatnio w sklepie to natknęłam się na to i wzięłam sobie 2 różne smaki. Dziś w Polo znalazłam jeszcze inny smak i też wzięłam. NA prawde pyszne to jest i mało kaloryczne. Oczywiście nie traktuję tego jako cały obiad i nie jem tego codziennie czasami tak mnie najdzie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 22:39   #4335
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Eeeeeejjjjjjjjjjjjjj, Ty też tak masz?!!!! też mam zawsze wcześniej biegunkę! no i piecze rzeczywiście ale dzisiaj jakoś tego nie skojarzyłam bo normalnie w świecie nie spodziewałam się okresu przyszedł o jakieś 5 dni za wcześnie nawet byłam dzisiaj w Rossmanie i nie kupiłam pampersiorów bo stwierdziłam, że jeszcze i tak będę, no i jeszcze nie pora no i masz trafiła kosa na kamień

No zalało nas równo Ciebie, mnie i Madzię ktoś jeszcze?
No mam O Matko Boska jak mnie wymęczyła w pracyjeść to mi się odechciało a moja koleżanka ze studiów mówi tak. Kulturalny człowiek zabiera gówno ze sobą do domu normalnie co nie wymyślą.Ale nie dałam rady

Zjadłam niedawno pomarańczę i nic więcej lecę do łózka bo mnie muli senCiągle mi się pić chce i mam ochotę na kwaśne. Najlepiej woda z cytryną

Jutro Walentynki, więc pobudka i do sklepu po jakieś czekoladki dla Tż może i sernik upiekę, ale podobno jak ma się @ nie powinno się piec, no nie wiem pomyślę czy mi się zechce ale na obiadek trzeba też coś przygotować.

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Dobranoc do jutra )

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-13, 22:45   #4336
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No strasznie bym chciała żeby jutro doszło... akurat miałby prezent w Walentynki może listonosz przewidział że to prezent i dlatego jeszcze nie dał tego listu hihi
W środę mąż wyjeżdża gdzies ok. 16stej.
hihi, może akurat miałby niespodziankę
a jak nie, to może chociaż w środę przed jego wyjazdem?

Cytat:
No własnie tylko cholera nie chce mi się zbytnio :/ do Polo mam spory kawałek a samochód w garażu. Jutro ma śnieg sypać u mnie i pojutrze też. W sumie to straciłam ok. 7 zł więc da się to przeżyć.... następnym razem będę sprawdzała datę ważności.
Ale kurde dziwne, że wystawiają produkty do sprzedaży po terminie ważności no normalnie mi się w głowie nie mieści jeszcze żeby to jakiś sklepik, który prowadzi osoba prywatna i nie dopatrzy... ale to jest już większa sieć! przesada jak dla mnie
no 7 zł można przeboleć...

Cytat:
No on ogólnie Whiskasa lubi ale nie tego co kupiłam w Polo. Ten co mu zamawiam przez internet jest taki mokry i ma dużo sosu, a ten co kupiłam w Polo to nie ma żadnego sosu tylko odrobinę galaretki a mięso jest suche jak wióry ! No i dlatego mu nie smakuje. No ale i tak najbardziej kocha saszetki z Hillsa które mu zamówiłam i jeszcze nie przyszły
widzę, że to Polo to jakiś felerny towar ma musi się biedaczek męczyć...

Cytat:
A czy to nowość to nie wiem Jakoś tak mąż mi smaku narobił bo on sobie tego sporo kupił przed wyjazdem i ostatnio jak dzwoniłam to jadł to akurat i zachwalał że takie dobre. I jak bylam ostatnio w sklepie to natknęłam się na to i wzięłam sobie 2 różne smaki. Dziś w Polo znalazłam jeszcze inny smak i też wzięłam. NA prawde pyszne to jest i mało kaloryczne. Oczywiście nie traktuję tego jako cały obiad i nie jem tego codziennie czasami tak mnie najdzie
Aha skoro tak zachwalasz to może i ja kiedyś to wypróbuję sama chemia, ale co tam :P raz na jakiś czas można przecież nie umrę od tego
Stary 2012-02-13, 22:49   #4337
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No na pewno się zna ale wykopałam jakiś wątek na wizażu i tam dziewczyny nie polecały umyłam tym pokrzywowym powiem tak: jest lepiej, ale to jeszcze nie to, nie ma tej puszystości ale poczekam, może akurat pomoże
Nie wiedziałam na jaki się zdecydować, ale w końcu wzięłam Intensywna Regeneracja tego jeszcze nie miałam
No ja też nie polecam także dziewczyny wiedzą co piszą
No a nie możesz kupić sobie znowu tego Nivea co wcześniej miałaś?
Może ten Pantene Ci pomoże

Cytat:
No ja byłam grubo ponad godzinę i też ciężko mi było wyjść
No to rzeczywiście trafiłaś na jakichś niefajnych ludzi 480 zł? to rzeczywiście tragedia
zobaczymy...
Kiedyś tyle płacili na stażu :/ straszne to było ale ja głupia poszłam i miałam już wtedy dziecko więc co mnie podkusiło żeby przyjąć ten staż to ja nie wiem

Cytat:
oszalałaś chyba Ty mój pokemonie :P
Mówi Mi "Pikaczu!"

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 22:50   #4338
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No mam O Matko Boska jak mnie wymęczyła w pracyjeść to mi się odechciało a moja koleżanka ze studiów mówi tak. Kulturalny człowiek zabiera gówno ze sobą do domu normalnie co nie wymyślą.Ale nie dałam rady
mało z krzesła nie spadłam dobra ta Twoja koleżanka zapamiętam, żeby gówno ze sobą do domu zabierać

Cytat:
Jutro Walentynki, więc pobudka i do sklepu po jakieś czekoladki dla Tż może i sernik upiekę, ale podobno jak ma się @ nie powinno się piec, no nie wiem pomyślę czy mi się zechce ale na obiadek trzeba też coś przygotować.
A ja tam w to nie wierzę często piekłam jak miałam @ i zawsze wychodziło ostatnio nawet przed świętami mnie dopadła i napiekłam 7 placków wszystkie były zjadliwe

serniczek moje ulubione ciasto

Cytat:
Dobranoc do jutra )
śpij dobrze
Stary 2012-02-13, 22:53   #4339
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Nooo ja okresu nie mam
ALe powiem Ci że przed okresem am tak jak Ty czyli straszne rozwolnienie! Zazwyczaj dzien przed

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Eeeeeejjjjjjjjjjjjjj, Ty też tak masz?!!!! też mam zawsze wcześniej biegunkę! no i piecze rzeczywiście

I ja I ja !!! Tez tak mam !!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 22:57   #4340
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No a nie możesz kupić sobie znowu tego Nivea co wcześniej miałaś?
Może ten Pantene Ci pomoże
Niezbyt był dobry dla mnie ten Nivea nie wiem co mnie podkusiło żeby go kupić był strasznie rzadki, mało się pienił, jednym słowem: niewydajny i włosy nie były po nim rewelacyjne

Pantene używałam kiedyś i byłam bardzo zadowolona z ich produktów miejmy nadzieję, że pomoże

Cytat:
Kiedyś tyle płacili na stażu :/ straszne to było ale ja głupia poszłam i miałam już wtedy dziecko więc co mnie podkusiło żeby przyjąć ten staż to ja nie wiem
no porażka! dobrze, że teraz jest trochę lepiej chociaż kokosów nie ma ale co się dziwić, jesteśmy w Polsce, heloł

Cytat:
Mówi Mi "Pikaczu!"
okej Pikaczu!!!

Kupiłam dziś w Stokrotce Danio Light co prawda zawiera cukier, ale 150 g ma tylko 122 kcal jutro wypróbuję
Stary 2012-02-13, 22:58   #4341
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No to rzeczywiście sielankę miałaś z synkami moja szwagierka to chodziła jak cień mały miał kolkę, darł się całe noce z zębami to samo i budził się bardzo często...

Trafiły Ci się piękne dzieciaczki ale co ja gadam! Rodzice ładni to i dzieci muszą być ładne!

jakoś mnie nawet bardzo brzuch nie boli jutro zacznie się masakra najlepsze jest to, że nie miałam podpasek i wiecie co? mój mężulek powiedział, że pójdzie mi do sklepu! poszedł i kupiłe Kochany mój

No ja się czułam jakbym dzieci nie miała w domu bo takie grzeczne były. Za to teraz nadrabiają !!!!
Dużo moich koleżanek też miało takie atrakcje ze swoimi pociechami jak twoja szwagierka. Moja siostra też nie miała łatwo, do tej pory dzieciaki jej nie śpia po nocach, ciągle się budzą i ryczą a jeden ma prawie 3 latka a drugi 1,5 roku.
Taaaaa dzieciaczki śliczne ale po kim to nie mam pojęcia rodzice takie pokemony przecież
Oooo jaki kochany mężulek Faceci to zazwyczaj boją się jak ognia podpasek a jak mają je kupić to już w ogóle katastrofa. Mój mąz na szczęscie też mi zawsze kupował jak chciałam Nie miał z tym problemu Ciekawe jakby z tamponami było

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 22:59   #4342
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
I ja I ja !!! Tez tak mam !!!
Ooooo, czyli jesteśmy normalne ufff
jest to jedyny okres kiedy mogę się wypróżnić bo tak to miewam problemy
Stary 2012-02-13, 23:05   #4343
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
a moja koleżanka ze studiów mówi tak. Kulturalny człowiek zabiera gówno ze sobą do domu normalnie co nie wymyślą.Ale nie dałam rady
ojej aż sie popłakałam ze śmiechu oczywiście
No ale nie raz się faktycznie nie da zabrać qpy do domu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 23:07   #4344
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No ja się czułam jakbym dzieci nie miała w domu bo takie grzeczne były. Za to teraz nadrabiają !!!!
Dużo moich koleżanek też miało takie atrakcje ze swoimi pociechami jak twoja szwagierka. Moja siostra też nie miała łatwo, do tej pory dzieciaki jej nie śpia po nocach, ciągle się budzą i ryczą a jeden ma prawie 3 latka a drugi 1,5 roku.
Taaaaa dzieciaczki śliczne ale po kim to nie mam pojęcia rodzice takie pokemony przecież
Oooo jaki kochany mężulek Faceci to zazwyczaj boją się jak ognia podpasek a jak mają je kupić to już w ogóle katastrofa. Mój mąz na szczęscie też mi zawsze kupował jak chciałam Nie miał z tym problemu Ciekawe jakby z tamponami było
No ta moja szwagierka koszmar po prostu przeżyła... teraz jest lepiej
ale dzieci Twojej siostry to już duże i mają takie problemy? o rany bo zwątpię całkiem

nie gadaj tu mi głupot cała rodzinka piękna

Ja mojego raczej nie wysyłałam, bo zawsze starałam się kupować sobie sama z wyprzedzeniem więc nie znałam jego reakcji na tego typu sprawy ale jakoś mu to nie sprawiło problemu byłam w toalecie i drę ryja: 'O qrwa!!!' ten mało zawału nie dostał mówię, że dostałam okres i nie mam ani jednej podpaski a on, że pójdzie do sklepu myślałam przez chwilę, że żartuje, bo to było przed 22 ale nie ubrał się i poszedł myślałam, że przy okazji sobie coś kupi, żeby nie wyglądało, że poszedł specjalnie po to, no ale nie chyba się nie wstydził
a z tamponami też by pewnie nie było problemu :P przecież to jeszcze mniejsze
Stary 2012-02-13, 23:10   #4345
sanderaM
Rozeznanie

I ja po całym dniu zawitałam
Dzisiaj dzień pracowity sprzatałam w domku a potem byłam u babci obejrzałam aniołków charliego bo było w tv wykąpałam się i jestem
Nawet olej na włosy nałożyłam co by na walentynki godnie się prezentować
Jutro mam ciekawy dzień a co najlepsze wieczorem spotykam się z koleżankami i znowu nagrzeszę ale cóż raz się żyję
A co do okresu łączę się w bólu też mam ale jakoś wyjątkowo bezboleśnie
Medzik a Ty nie panikuj bo sama widzisz że świetnie Ci idzie i wszytskie w Ciebie wierzymy na pewno się uda
Idę zaraz spać laski dobranoc
A tak w ogóle to wszystkeigo najlepszego z okazji Walentynek
Stary 2012-02-13, 23:10   #4346
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Niezbyt był dobry dla mnie ten Nivea nie wiem co mnie podkusiło żeby go kupić był strasznie rzadki, mało się pienił, jednym słowem: niewydajny i włosy nie były po nim rewelacyjne

Pantene używałam kiedyś i byłam bardzo zadowolona z ich produktów miejmy nadzieję, że pomoże
aaaa ja myślałam że ten Nivea był ok dla Ciebie Ja też go uzywałam bo mi się włosy przetłuszczały i dzięki niemu przestały sie przetłuszczać, to teraz wróciłam do Pantene który kiedyś też używałam i byłam zadowolona. Już teraz na pewno nie zmienię szamponu chyba że na jakiś inny z Pantene.

Cytat:
no porażka! dobrze, że teraz jest trochę lepiej chociaż kokosów nie ma ale co się dziwić, jesteśmy w Polsce, heloł
Ja to i tak w szoku jestem że na stażu teraz dają prawie 800 zł !!!! Jak na Polskę to masakrycznie dużo! Bo ludzie pracują normalnie i mają wypłaty 1000 zł więc tylko 200 zł więcej.

Cytat:
okej Pikaczu!!!

Kupiłam dziś w Stokrotce Danio Light co prawda zawiera cukier, ale 150 g ma tylko 122 kcal jutro wypróbuję

Oooo o tym Danio nie słyszałam jeszcze poszukam A Ty jak spróbujesz to napisz czy dobry

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 23:16   #4347
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
I ja po całym dniu zawitałam
Dzisiaj dzień pracowity sprzatałam w domku a potem byłam u babci obejrzałam aniołków charliego bo było w tv wykąpałam się i jestem
Nawet olej na włosy nałożyłam co by na walentynki godnie się prezentować
Jutro mam ciekawy dzień a co najlepsze wieczorem spotykam się z koleżankami i znowu nagrzeszę ale cóż raz się żyję
A co do okresu łączę się w bólu też mam ale jakoś wyjątkowo bezboleśnie
A tak w ogóle to wszystkeigo najlepszego z okazji Walentynek
też oglądałam kątem oka kawałek "Aniołków"

huhuhu, przygotowania Walentynkowe dziękujemy i również wszystkiego naj naj!

następna z @

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-13, 23:18   #4348
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
hihi, może akurat miałby niespodziankę
a jak nie, to może chociaż w środę przed jego wyjazdem?
No mam nadzieję że jak nie jutro to chociaż w środę

Cytat:
Ale kurde dziwne, że wystawiają produkty do sprzedaży po terminie ważności no normalnie mi się w głowie nie mieści jeszcze żeby to jakiś sklepik, który prowadzi osoba prywatna i nie dopatrzy... ale to jest już większa sieć! przesada jak dla mnie
no 7 zł można przeboleć...
Noo bo oni mają nadzieję że jakaś ślepa kura nie zauważy i kupi. No i dziś znalazła się taka ślepa kura i kupiła

Cytat:
widzę, że to Polo to jakiś felerny towar ma musi się biedaczek męczyć...
No juz mnie wkurza pomału te Polo. Jedynie będę juz tam kupowała otręby i Pepsi Max bez cukru, nic więcej!
A może jutro już karma dla kociaka przyjdzie, bo niby sklep już wysłał paczkę i kurier odebrał 9 lutego .... ale gdzie on z nią jest to ja nie mam pojęcia

Cytat:
Aha skoro tak zachwalasz to może i ja kiedyś to wypróbuję sama chemia, ale co tam :P raz na jakiś czas można przecież nie umrę od tego

Eee tam chemia! Bez konserwantów ponoć! :P
Ja tam lubię czasami zjeśc coś takiego najważniejsze że nie przytyję od tego
A od tego na bank się nie umiera chyba

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-13, 23:18   #4349
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to i tak w szoku jestem że na stażu teraz dają prawie 800 zł !!!! Jak na Polskę to masakrycznie dużo! Bo ludzie pracują normalnie i mają wypłaty 1000 zł więc tylko 200 zł więcej.
no niby tak... nie ma co wybrzydzać byle zarobić jakikolwiek grosz zawsze to na część opłat będzie

Cytat:
Oooo o tym Danio nie słyszałam jeszcze poszukam A Ty jak spróbujesz to napisz czy dobry
Zjem go jutro z truskaweczkami
Stary 2012-02-13, 23:21   #4350
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooo, czyli jesteśmy normalne ufff
jest to jedyny okres kiedy mogę się wypróżnić bo tak to miewam problemy
czy ja wiem czy takie normalne raczej nie wiele osób ma tak jak my więc chyba jesteśmy trochę mniej normalne hahaha

Ja jak wypiję mega mocną kawe to tez się pieknie wypróżniam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości