Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 14:22   #4321
e_vel
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dziękuje Kochane Dzisiaj Mała jest bez szelek,bo już nie Dawałam rady Butelkę zjadła,wcześniej Dawałam jej wody to nie chciała. Kupy były już dzisiaj dwie więc chyba nie brzuszek. Jestem bezradna
ja myślę ze to upał, bo Maja tez mi płacze a ona wogóle mało co płacze...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:22   #4322
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Przepraszam Debrah,nie zauważyłam pytania,bo czytam i lulam właśnie przy suszarce. Właśnie zastanawiamy się nad kupnem nosidła. Tylko widzisz przez te parę dni i na rękach płacze. Ja nie wiem już co robić. Czuje się bezradna
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:22   #4323
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Tego, ze jesz "normalne" rzeczy
A to, ze ja niewiele jem nie znaczy, ze jestem patyczakiem - slodycze robia swoje

A Ty bys je mogla jesc, bo to ciasto francuskie+jablko+cynamon . Bez czekolady

Wychodzimy na dwor.
Czika poszla w cholere!
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:23   #4324
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Fewciu, tak strasznie mi Was szkoda...

Silver, ale rekordu z tamtego wątku już nie pobijemy.
Stary 2013-06-21, 14:23   #4325
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam Debrah,nie zauważyłam pytania,bo czytam i lulam właśnie przy suszarce. Właśnie zastanawiamy się nad kupnem nosidła. Tylko widzisz przez te parę dni i na rękach płacze. Ja nie wiem już co robić. Czuje się bezradna
a może to z gorąca?
Stary 2013-06-21, 14:24   #4326
mala_19kw
Zakorzenienie

Fewcia-niestety powiem Ci że czasami może być kup kilka na dzień a brzusio swoją drogą może boleć. Wiem po Oskarze bo już różne rzeczy z nim przerabiałam. I tak sobie myślę że Blaneczka może zareagować tak na mm (nan chyba dajesz?). Masz w domu bobotik? Daj może raz na spróbowanie i zobaczysz czy coś się zmieni. Musi być jakaś przyczyna więc trzeba szukać wszędzie.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:24   #4327
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakie jajca!
W poniedziałek kupiliśmy dla Poli kieckę na wesele, rozmiar 74, żeby akurat miała też na nast. wesele w sierpniu. I wiecie co? Musieliśmy wymienić na 80!
pokaż
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:24   #4328
Ewik86
Zakorzenienie

Dobra kochane, spadam do sądu a potem do domu. A co, nie będę tu sama siedzieć

Wpadnę może jutro nadrobić te pierdyliard stron, które do tego czasu się pojawią

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:29   #4329
Wisienka_0809
Rozeznanie

Evel, wrzucę wieczorem.
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:31   #4330
Debrah
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Jakie jajca!
W poniedziałek kupiliśmy dla Poli kieckę na wesele, rozmiar 74, żeby akurat miała też na nast. wesele w sierpniu. I wiecie co? Musieliśmy wymienić na 80!
Duża kobita!

Nawijka: mam trochę ubranek z sh. Teściowa przynosi. Ale ostatnio nic sie nie trafia w dobrym rozmiarze niestety. Gdybym miała możliwość sama iść na łowy, pewnie chodzilabym często.

Nowe kupuje jak pojawia sie nagla potrzeba a w sh posucha. I staram sie troszkę większe brać i w jakiejs ludzkiej cenie.

Kupiłam też troszkę używek z allegro ale to takie grubsze rzeczy które nowe są drogie, typu spodnie, bluza.

Body często sztuka w wielopaku nowe wychodzą tyle co uzywka pojedyncza z dostawą. Wtedy wybieram nowe.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
ja myślę ze to upał, bo Maja tez mi płacze a ona wogóle mało co płacze...
Moja też płaczek. Teraz z tuli wyjelam i na rękach śpi. Nic praktycznie nie jadłam jeszcze i dookoła syf.

Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:31   #4331
Wisienka_0809
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Sylwietta i Bijkora zaginęły.
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:33   #4332
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Nancy jest w samych bodach,nawet ją wykapałam już...

Mała podałam bobotic,niestety nic nie dał. Podajemy bebilon pepsi bo Blanka jest skazowa .
Dobrze że Was mam. Zasnela przy suszarce i boję się wyłączyć
Stary 2013-06-21, 14:35   #4333
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Chcecie chustę elastyka? Wyprobujecie. To też wam rzuci światło czy mała zaakceptuje nosidlo, pozycja podobna. A może chociaż odciazysz ręce i będziesz miała jak zjeść posiłek.

Ja dostałam jak byłam w potrzebie, to teraz poleci do Was.

Stary 2013-06-21, 14:45   #4334
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Chcecie chustę elastyka? Wyprobujecie. To też wam rzuci światło czy mała zaakceptuje nosidlo, pozycja podobna. A może chociaż odciazysz ręce i będziesz miała jak zjeść posiłek.

Ja dostałam jak byłam w potrzebie, to teraz poleci do Was.

Debrah Ale nie mogę przyjac chusty. ale bardzo Ci dziękuje że chcesz pomoc
Stary 2013-06-21, 14:48   #4335
LadyWhisper
Zakorzenienie

Laski pol dnia sie probowalam do was dostac szlag mnie trafi z tym netem w telefonie

Kija kochanie, nie wszystko jestem w stanie ogarnac na tym ekraniku wiec jak masz jakies pytania to pisz na komorke, w klubie jest nr babeczka jest super przemila niesamowicie cierpliwa wszystko mailowo, odpowiada na moje perdyliardy pytan, nawet obrazek wyslala o co kaman z dwurozmiarowym mt wiec naprawde widac ze jej zalezy na kliencie. A co do wzoru to nie trzymam w tajemnicy jak juz bedzie gotowe to przeciez napstrykam miliard zdjec i sie wam pochwale jutro albo pojutrze bede miec normalnego neta zalezy kiedy sie wprowadzimy bo moze u mamy mojej bedziemy na pare dni poki nie poukladamy wszystkiego wiec moge Ci na maile podeslac a jak cos chcesz na teraz to pisz na telefon

Widze, ze czika opanowala wizaz hahahahahaha rozwala mnie to

Fewciu biedna Blaneczka jejkus jak mi was szkoda..... Najgorsze, ze nawet nie mamy jak wam pomoc przytulam was z calych sil kochane

Szaja jejku ale wy jestescie przepiekne!!!!!!!!

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:51   #4336
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Debrah Ale nie mogę przyjac chusty. ale bardzo Ci dziękuje że chcesz pomoc
Dlaczego, kochana??
Jeśli jej nie chcesz używać, bo Blaneczka nie może - rozumiem oczywiście.

Ale - ja za tą chustę nie dałam ani grosza - przysłała mi ją forumka z forum chustowego o dobrym serduchu - napisała mi wtedy, że kiedyś ktoś pomógł jej - teraz ona pomoże komuś w potrzebie.
Chustę dostałam nową.
Teraz ja - skoro mam Tulę - chciałabym móc zrobić to samo - dla kogoś innego w potrzebie
Stary 2013-06-21, 14:51   #4337
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Biedna Fewcia i Fewciowa Blaneczka to takie okropne uczucie,gdy nie wiadomo jak pomoc wlasnemu dziecku Debrah dobrze mowi,moze bedac w chuscie uspokoilaby sie,czulaby Twoja bliskosc,a Ty mialabys wolne rece. Swoja droga ten skwar na pewno tez daje jej niezle popalic...
Nawijko,ja tez nie kupilam ani jednego ciucha nowego Jak bylam w ciazy to pare sztuk z lumpka wzielam,a reszte dostalam
Kurcze,w taka czike to tak chce mi sie piwa I ja tez mimo upalu moge zezrec wszystko
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:51   #4338
aska27adopcje
Zadomowienie

Hejka laski,sorki, ze tak sie wbijam bez nadrabiania, ale znow mialam przygode ☠☠☠☠a z horroru ... az mi glupio pisac, bo pomyslicie, ze ja jakas nieudana jestem, ale mam chyba potwornego pecha ... napisze ku przestrodze, byc moze ktoras z was tez tak robi ...

Zamknela mi sie Blanka w samochodzie z kluczykami w srodku

Ale po kolei jechalam zawiezc mala do rodzicow, bo mialam dzisiaj robic porzadki ... woze ja z tyl, bo nie mam wylaczanej poduszki ... Zawsze jak jedziemy gdzies to robie tak, otwieram drzwi od strony pasazera, na siedzeniu klade torbe i wsyztskie szpargaly mlodej i kluczyki od auta i od domu ... mam centralny zamek, po czym ide do tyl, montuje fotelik, wsadzam mloda, zamykam tylnie drzwi, potem drzwi od pasazera z przodu, ide na okolo i wsiadam ... Kluczyki zostawiam na tym siedzeniu pasazera wtedy ... I teraz tez tak zrobilam i wiecie co sie stalo, zamknelam drzwi od blanki z tyl, pasazera a tu ☠☠☠, zamknal sie zamek 1 raz w zyciu mi sie tak stalo, nigdy samochod sie sam nie zamykal, dopiero po nacisnieciu guzika pilota, a ten lezal sobie z przodu na siedzeniun ... W aucie 50 st dzieki bogu, ze stalo w cienniu, bo slonce mam na samochodzie od jakiejs 16 ... szarpie za drzwi paszaera, zamkniete, od blanki zamkniete, bagaznik zamkniety, biega w okolo auta, zamkniete, wszytskie szyby zamkniete ... mysle spoko mam klucze w domu zapsowe, szukam klucze od domu, patrze w samochodzie .. laski panika taka, zaczelam biegac wokol tego auta wrzesczec, blanka zaczela plakac, szarpac sie w tym foteliku, zlecial do mnie sasdiad, zaczal mnie uspokajac, ze jesczze bardziej ja zdenerwuje ... dzieki bogu TZ by;l 10 min drogi od domu i na sygnale przyjechal i wyciagnelismy mloda .. nic jej nie bylo, byla tylko cala mokra, poprostu krople potu po niej splywaly i przestraszona bardzo... dzwonilam do mojej pediatry, ale mowila ze jak auto nie bylo na grzejacy sloncu, to obserwowac, ale nic nie powinno sie stac przez te 10 min ...

Laski korwa to juz 2 raz jak cos sie stalo, czuje sie do dupy matka ... ale naprawde pod bogiem, nigdy mi sie nie zdazylo, zeby sie samo auto zamknelo ... nie wiem czy pogoda czy cos z alarmem ... Mam nauczke, kluczyki trzeba miec zawsze przy sobie, nigdy juz nie wyjme ich z kieszeni wczesniej niz jak bede odpalac samochod ...
Stary 2013-06-21, 14:53   #4339
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Piekna! Lubie taki fason, rozkloszowany na dole.

Jak mialam problem z mala, chcialam ja uspokoic/ uspic to bralam ja na rece, blisko siebie i robilam takie szszszszszszsz, jak glosniej jeknela ja glosniej szszszszszsz i bujanie. Pomagalo, probowalas cos takiego?

No to czekamy na zdjecia efektu koncowego Moze zainspirujesz mnie do dokonczenia naszego mieszkania w koncu

Zartujesz? My tu mielismy maksymalne 27 stopni- rekord. No ale my mieszkamy w kamienicy to chlodniej

Yellow a moze to przejsciowy kryzys? My tez sie zarlismy, czepialismy o wszystko, a teraz pogadalismy szczerze i jest super.

Nie ogarniam, mam wysypke na rekach i nogach! Malej nic nie jest no procz moich podejrzen AZS ale wysypki zadnej nie ma! A ja mam na rekach i dzis dostalam na nogach ;/ Chyba nie musze mowic JAK TO CHOLERNIE SWEDZI w taki upal ....
Uwazaj u mnie wysypka to byla pierwsza oznaka ciazy

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Pstryniu, pol roczku, ja pierdziu!!! KIEDY to zlecialo???!!! Az sie wzruszylam..... Takie nasze dzieciaczki duze.... A jeszcze niedawno psioczylas na sklep myszka

Maz przyniosl mi swieze sniadanko przed wyjsciem do pracy <3 kochany moj.... Powiem wam, ze wczoraj i dzisiaj obylo sie bez pretensji, klotni, dogryzania jeszcze tylko cholerna przeprowadzka i wsio

No i musze pochwalic mojego menza i tescia booooo zrobili mi w przedpokoju zabudowana szafe - sami!!! A M.powiedzial, ze to bedzie garderoba na moje buty! I sami przepiekne przesuwne drzwi do sypialni zrobili i zabudowana spizarke w kuchni <3 widzialam na zdjeciach tylko, ale musi wygladac przepieknie.....

wooow ale super! Pochwal meza ode mnie

Cytat:
Zwracam honor*

Rozwalająca jest!

Szperam i szukam bodów i rampersów dziewczyńskich na all - bo mi dzieć powyrastał z body z krótkim i kurdę nie mamy w czym chodzić w taki skwar!

Dzieć w bujaczku gryzie nogę Sophie a ja z kawką. Zaraz ścielę łóżko i ogarniam dom.

Bokeh: specu od wyprzy - kiedy startuje H&M, wiesz może??
Obkupiłabym dziecia troszkę, dla siebie nie mam $ na razie, ale dzieć to kurdę trzeba polować na okazje bo rosną okrutnie.

juz sa juz sa

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41424155]Witajcie baby znów na moment, net chimeryczny bardzo (wszak rodzaj meski, no nie? ).

Na szybko - Marsi, Pstryniu - buziaki od nas dla Waszych PÓŁROCZNIAKÓW!

Debrah, jak wam w tuli? My na zmianę - tula i nati (wreszcie ), Agatka tez w tuli lubi poniżej:

http://img607.imageshack.us/img607/772/1p0z.jpg[/QUOTE]

piekne jestescie!

Cytat:
Szajka) Swietnie wyglądacie!

Dobrze Nam - rzekłam teraz młodej, że robimy 10 okrazeń w Tuli po mieszkaniu - jak nie zaśnie - znaczy, że nie chce spać i wtedy jemy marchewkę z jabłkiem - odpadła przy 7 okrążeniu

Boję się ją odłożyć, więc na razie na mnie śpi.
Biedna, ma całe mokre i spocone włoski.

W domu syf, chwilowo nie mogę nic zrobić - na śniadanie była kawa - ale bywa i tak, raz lepiej raz gorzej)

Dziołszki: czy któraś na doświadczenie z Bodziakami F&F? Jak z jakością?
Ja mam z dl i kr i oba fajne

Ja w cieniu na laweczce was poczytalam wracajac z scc z wyprzedazy kupilam pare rzeczy jestem hepi

A teraz do domu

Deli kciuki za obrone i dla wszystkich uczacych sie Lenova, Charlizz
Stary 2013-06-21, 14:54   #4340
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Debrah,z Ciebie to jest taka dobra,bezinteresowna,madr a i piekna kobieta TZ i Amelka maja z Ciebie prawdzowy skarb i ogromne szczescie
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:54   #4341
s i l v e r
Zakorzenienie

Jezu...byłam z Daria na dworze, ledwo z klatki wyjechałam i ryyyyyyyyyyk! Tak samo wczoraj było na dworze. Wjechałam spowotrem do klatki- spokój. Po prostu męczy ją ten upał masakrycznie. Nie pozostaje mi nic innego jak siedzieć w domu...
Stary 2013-06-21, 14:57   #4342
Debrah
Zakorzenienie

Aśka: ale przeżycie! uff że wszystko dobrze*

Odłożyłam młodą, zobaczymy ile pośpi.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Silver: to na pewno upał - żyć się nie da.

Miałam robić spagetti ale kurdę chyba odpuszczę dziś obiad, będzie jeszcze bardziej gorąco w pokoju - mam pokój z aneksem.
Stary 2013-06-21, 15:00   #4343
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Debrah nie chodzi o to ze nie chce tylko nie powinnam. Jestes wspaniala osoba! Mam nadzieję że jak wróci mąż to razem z Nim wróci moja córka
Stary 2013-06-21, 15:03   #4344
Debrah
Zakorzenienie

Opisałam Ci skąd mam chustę - więc nie krępuj się i bierz!
Zdaję sobie sprawę, że długo Wam nie posłuży - bo jednak to elastyk i będzie Blanka sprężynować troszkę i może Wam być gorąco trochę - ale - nawet gdybyś miała ją używać 10 minut dziennie i w tym czasie zjeść śniadanie i się napić - to już warto!
Wykończysz się dziewczyno!

A potem się najwyżej na nosidło przesiądziecie.
Możesz mi ją odesłać za jakiś czas, albo przekazać komuś innemu jeśli będziesz miała taką osobę wokół siebie.

Czekam na adres na pw.
Stary 2013-06-21, 15:19   #4345
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Nancy jest w samych bodach,nawet ją wykapałam już...

Mała podałam bobotic,niestety nic nie dał. Podajemy bebilon pepsi bo Blanka jest skazowa .
Dobrze że Was mam. Zasnela przy suszarce i boję się wyłączyć
oj to już nie wiem
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Hejka laski,sorki, ze tak sie wbijam bez nadrabiania, ale znow mialam przygode ☠☠☠☠a z horroru ... az mi glupio pisac, bo pomyslicie, ze ja jakas nieudana jestem, ale mam chyba potwornego pecha ... napisze ku przestrodze, byc moze ktoras z was tez tak robi ...

Zamknela mi sie Blanka w samochodzie z kluczykami w srodku

Ale po kolei jechalam zawiezc mala do rodzicow, bo mialam dzisiaj robic porzadki ... woze ja z tyl, bo nie mam wylaczanej poduszki ... Zawsze jak jedziemy gdzies to robie tak, otwieram drzwi od strony pasazera, na siedzeniu klade torbe i wsyztskie szpargaly mlodej i kluczyki od auta i od domu ... mam centralny zamek, po czym ide do tyl, montuje fotelik, wsadzam mloda, zamykam tylnie drzwi, potem drzwi od pasazera z przodu, ide na okolo i wsiadam ... Kluczyki zostawiam na tym siedzeniu pasazera wtedy ... I teraz tez tak zrobilam i wiecie co sie stalo, zamknelam drzwi od blanki z tyl, pasazera a tu ☠☠☠, zamknal sie zamek 1 raz w zyciu mi sie tak stalo, nigdy samochod sie sam nie zamykal, dopiero po nacisnieciu guzika pilota, a ten lezal sobie z przodu na siedzeniun ... W aucie 50 st dzieki bogu, ze stalo w cienniu, bo slonce mam na samochodzie od jakiejs 16 ... szarpie za drzwi paszaera, zamkniete, od blanki zamkniete, bagaznik zamkniety, biega w okolo auta, zamkniete, wszytskie szyby zamkniete ... mysle spoko mam klucze w domu zapsowe, szukam klucze od domu, patrze w samochodzie .. laski panika taka, zaczelam biegac wokol tego auta wrzesczec, blanka zaczela plakac, szarpac sie w tym foteliku, zlecial do mnie sasdiad, zaczal mnie uspokajac, ze jesczze bardziej ja zdenerwuje ... dzieki bogu TZ by;l 10 min drogi od domu i na sygnale przyjechal i wyciagnelismy mloda .. nic jej nie bylo, byla tylko cala mokra, poprostu krople potu po niej splywaly i przestraszona bardzo... dzwonilam do mojej pediatry, ale mowila ze jak auto nie bylo na grzejacy sloncu, to obserwowac, ale nic nie powinno sie stac przez te 10 min ...

Laski korwa to juz 2 raz jak cos sie stalo, czuje sie do dupy matka ... ale naprawde pod bogiem, nigdy mi sie nie zdazylo, zeby sie samo auto zamknelo ... nie wiem czy pogoda czy cos z alarmem ... Mam nauczke, kluczyki trzeba miec zawsze przy sobie, nigdy juz nie wyjme ich z kieszeni wczesniej niz jak bede odpalac samochod ...
o jejku ale historia, dobrze,że nic się nie stało
Stary 2013-06-21, 15:21   #4346
BlackSanctum
Zakorzenienie

Aśka, ja to bym chyba szybę wybiła... Współczuję Ci. Nie jesteś do dupy matką, przecież Blance się nic nie stało. A takie wpadki małe się czasem każdemu zdarzają..

Fewciu, biedactwa, przytulam Was mocno.

Laski, zaraz jadę na egzamin, więc trzymajcie za mnie kciuki.

Jeszcze nie wiem, co zrobić z forum, ale... chyba zostanę. Zastanowię się jeszcze do wieczora.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 15:22   #4347
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Co tu robic w taki skwar? Siedzicie w domu?
Myśmy były z Daria na 5 min ale był taki ryk że musiałyśmy uciekać do domu. A wszystko przez CZIKE!!
A nigdy mi nie płakała na dworze. NIGDY.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41424155]Agatka tez w tuli lubi poniżej:

http://img607.imageshack.us/img607/772/1p0z.jpg[/QUOTE]

Ślicznie wyglądacie

Cytat:
E, że co?
Jadla, jadla i bach spi?
między łyżeczkami mi zasnęła i spała 1,5 h.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Laski, ciezko mi bez Was, ale mam nadzieje ze zrozumiecie ze mnie nie ma ;pdo 9 lipca bedwe z doskoku.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Oooo no no Daria, nie poznajemy Cię
Chyba przez ten upał

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Silver jak zaczęłaś Darii podawać słoiczki z mięskiem to też najpierw kilka łyżeczek?
W jeden dzień pół słoiczka, a w następny dzień drugie pół. To był taki mały sloiczek. Teraz już zjada cały.

Cytat:
Przepraszam że ja tak ciągle o sobie tylko.. Ona mi cały czas płacze Nie mogę już patrzec na jej łzy piersi nie chce,więc z ciężkim sercem podałam butelkę. je i płacze

Ojj. Mi się wydaje że to przez ten upał.
Daria tez nigdy aż tak nie płacze. Odkąd jest ten upał to jest jakaś masakra.

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Co do wyglupiania sie u nas kluska sie cieszy jak TZ mnie za cycki lapie

Cytat:
Czy tylko ja nie kupuje nowych ubranek?
Ja tez nie kupuję nowych.

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-06-21 o 15:23
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 15:24   #4348
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Aśka, ja to bym chyba szybę wybiła... Współczuję Ci. Nie jesteś do dupy matką, przecież Blance się nic nie stało. A takie wpadki małe się czasem każdemu zdarzają..

Fewciu, biedactwa, przytulam Was mocno.

Laski, zaraz jadę na egzamin, więc trzymajcie za mnie kciuki.

Jeszcze nie wiem, co zrobić z forum, ale... chyba zostanę. Zastanowię się jeszcze do wieczora.
kciuki za egzamin

Debrah w k. podałam numer tel do siebie w razie wu
Stary 2013-06-21, 15:27   #4349
aska27adopcje
Zadomowienie

Black tez myslalam, zeby wybic szybe ... ale balam sie, ze jeszcze mala dostanie szklem ... poza tym sasiad mi mowil, ze nie tak latwo ja wybic i ze to straszny huk i ze mala sie jeszcze bardziej wystraszy ... ale gdyby nie to, ze tz byl tak blisko to napewno bym to zrobila .. ja probowalam przez ten caly czas drzwi wyrwac od auta ... sasiedzi to sie na mnie patrzyli jak na wariata ... nikomu nie zycze takich emocji .... nigdy nie sadzilam ze mozna sie o kogos tak bac
Stary 2013-06-21, 15:34   #4350
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Ale na pewno?
yyyy no na pewno

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Nie wiem co jest mojemu dziecku, chyba upał bo usypiałam ją 2,5 h gdy normalnie zajmuje nam to do 10 min. Raz trze oczka, raz jak 5zł. Raz się śmieje za chwilę płacze. Rozebrałam ją już, nie przykrywam. Masakra, 29'C w pokoju.
bidula no upal pewnie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
też mnie ostatnio bierze na długą kieckę, ale boję się, że będę w niej jak czubek wyglądać
to tak jak mnie
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Moja Hania tak sie przekrecila juz drugi raz i nie wiem czy ja tak moge zostawic......?

a czemu by nie ?? moj tak czesto spi

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Wiecie ile miałam stopni w sypilani? 37!!! czy ktos mnie tutaj pobil? :brzyda l:
No nie dało się żyć, już później to wyłączyłam laptopa i tv zeby dodatkowego ciepła nie wydzielały, bo normalnie umieralismy.
Niech juz lunie tak fest to nam się chawira wychłodzi. Sie pytam JAK ZYC?!?!?!?
to co Wy kobito mieliscie wszystko pootwierane ze taki upal w domu ???????
my zamykamy okna a taki upal, otwieramy dopiero na wieczor jak juz jest 27 stopni np. w domu mamy 26 wlasnie. Na balkonie wisi nam taka zaslona na okna z przescieradla i jakos daje sie funkcjonowac..

U Was tez taka plaga komarow?? dziewczyny u nas z klatki sie nie da wyjsc - cale z cora jestesmy pogryzione ;/

Cytat:
Dziewczyny nie życzę nikomu tego co przeżywam przz ten tydzień z Blanką. Jak tylko nie spi to ciągle płacze! Nie potrafię Jej uspokoić Tak ściska rączki jak do modlitwy i wspina się na nóżkach. I tak bardzo płacze.. Nie życzę nikomu!!
wspolczuje

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
nadrabiam powoli

Eff... to Ty tak blisko mnie mieszkasz (30 km około) i ja się teraz dowiaduję ?!

dziś mierzyłam takie i jednak żle się czuję w takich...

nie uwierzysz ale wczoraj zrobiłam mojej identyczne foto w załączniku

klask i: jupi!
kurde no ja nie wiem jak moglyscie nie zwrocic na to uwagi, nawet w klubie o tym na samym poczatku pisalysmy

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości