|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Debrah,nie zauważyłam pytania,bo czytam i lulam właśnie przy suszarce.
Właśnie zastanawiamy się nad kupnem nosidła. Tylko widzisz przez te parę dni i na rękach płacze. Ja nie wiem już co robić. Czuje się bezradna
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia-niestety powiem Ci że czasami może być kup kilka na dzień a brzusio swoją drogą może boleć. Wiem po Oskarze bo już różne rzeczy z nim przerabiałam. I tak sobie myślę że Blaneczka może zareagować tak na mm (nan chyba dajesz?). Masz w domu bobotik? Daj może raz na spróbowanie i zobaczysz czy coś się zmieni. Musi być jakaś przyczyna więc trzeba szukać wszędzie.
|
#4327 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kochane, spadam do sądu a potem do domu. A co, nie będę tu sama siedzieć
![]() Wpadnę może jutro nadrobić te pierdyliard stron, które do tego czasu się pojawią ![]() |
|
|
|
#4329 |
|
Rozeznanie
|
Evel, wrzucę wieczorem.
|
|
|
|
#4330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Nawijka: mam trochę ubranek z sh. Teściowa przynosi. Ale ostatnio nic sie nie trafia w dobrym rozmiarze niestety. Gdybym miała możliwość sama iść na łowy, pewnie chodzilabym często. Nowe kupuje jak pojawia sie nagla potrzeba a w sh posucha. I staram sie troszkę większe brać i w jakiejs ludzkiej cenie. Kupiłam też troszkę używek z allegro ale to takie grubsze rzeczy które nowe są drogie, typu spodnie, bluza. Body często sztuka w wielopaku nowe wychodzą tyle co uzywka pojedyncza z dostawą. Wtedy wybieram nowe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Sylwietta i Bijkora zaginęły.
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy jest w samych bodach,nawet ją wykapałam już...
Mała podałam bobotic,niestety nic nie dał. Podajemy bebilon pepsi bo Blanka jest skazowa . Dobrze że Was mam. Zasnela przy suszarce i boję się wyłączyć
|
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam jak byłam w potrzebie, to teraz poleci do Was. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mogę przyjac chusty.
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Laski pol dnia sie probowalam do was dostac szlag mnie trafi z tym netem w telefonie
Kija kochanie, nie wszystko jestem w stanie ogarnac na tym ekraniku wiec jak masz jakies pytania to pisz na komorke, w klubie jest nr babeczka jest super przemila niesamowicie cierpliwa wszystko mailowo, odpowiada na moje perdyliardy pytan, nawet obrazek wyslala o co kaman z dwurozmiarowym mt wiec naprawde widac ze jej zalezy na kliencie. A co do wzoru to nie trzymam w tajemnicy jak juz bedzie gotowe to przeciez napstrykam miliard zdjec i sie wam pochwale jutro albo pojutrze bede miec normalnego neta zalezy kiedy sie wprowadzimy bo moze u mamy mojej bedziemy na pare dni poki nie poukladamy wszystkiego wiec moge Ci na maile podeslac a jak cos chcesz na teraz to pisz na telefon![]() Widze, ze czika opanowala wizaz hahahahahaha rozwala mnie to ![]() Fewciu biedna Blaneczka jejkus jak mi was szkoda..... Najgorsze, ze nawet nie mamy jak wam pomoc przytulam was z calych sil kochane ![]() Szaja jejku ale wy jestescie przepiekne!!!!!!!!
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli jej nie chcesz używać, bo Blaneczka nie może - rozumiem oczywiście. Ale - ja za tą chustę nie dałam ani grosza - przysłała mi ją forumka z forum chustowego o dobrym serduchu - napisała mi wtedy, że kiedyś ktoś pomógł jej - teraz ona pomoże komuś w potrzebie. Chustę dostałam nową. Teraz ja - skoro mam Tulę - chciałabym móc zrobić to samo - dla kogoś innego w potrzebie
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Rozeznanie
|
Biedna Fewcia i Fewciowa Blaneczka
to takie okropne uczucie,gdy nie wiadomo jak pomoc wlasnemu dzieckuNawijko,ja tez nie kupilam ani jednego ciucha nowego Kurcze,w taka czike to tak chce mi sie piwa I ja tez mimo upalu moge zezrec wszystko |
|
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
Hejka laski,sorki, ze tak sie wbijam bez nadrabiania, ale znow mialam przygode ☠☠☠☠a z horroru ... az mi glupio pisac, bo pomyslicie, ze ja jakas nieudana jestem, ale mam chyba potwornego pecha ... napisze ku przestrodze, byc moze ktoras z was tez tak robi ...
Zamknela mi sie Blanka w samochodzie z kluczykami w srodku Ale po kolei jechalam zawiezc mala do rodzicow, bo mialam dzisiaj robic porzadki ... woze ja z tyl, bo nie mam wylaczanej poduszki ... Zawsze jak jedziemy gdzies to robie tak, otwieram drzwi od strony pasazera, na siedzeniu klade torbe i wsyztskie szpargaly mlodej i kluczyki od auta i od domu ... mam centralny zamek, po czym ide do tyl, montuje fotelik, wsadzam mloda, zamykam tylnie drzwi, potem drzwi od pasazera z przodu, ide na okolo i wsiadam ... Kluczyki zostawiam na tym siedzeniu pasazera wtedy ... I teraz tez tak zrobilam i wiecie co sie stalo, zamknelam drzwi od blanki z tyl, pasazera a tu ☠☠☠, zamknal sie zamek Laski korwa to juz 2 raz jak cos sie stalo, czuje sie do dupy matka ... ale naprawde pod bogiem, nigdy mi sie nie zdazylo, zeby sie samo auto zamknelo ... nie wiem czy pogoda czy cos z alarmem ... Mam nauczke, kluczyki trzeba miec zawsze przy sobie, nigdy juz nie wyjme ich z kieszeni wczesniej niz jak bede odpalac samochod ...
|
|
#4339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wooow ale super! Pochwal meza ode mnie ![]() Cytat:
juz sa juz sa ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41424155]Witajcie baby znów na moment, net chimeryczny bardzo (wszak rodzaj meski, no nie? ).Na szybko - Marsi, Pstryniu - buziaki od nas dla Waszych PÓŁROCZNIAKÓW! ![]() Debrah, jak wam w tuli? My na zmianę - tula i nati (wreszcie ), Agatka tez w tuli lubi poniżej:http://img607.imageshack.us/img607/772/1p0z.jpg[/QUOTE] piekne jestescie! ![]() Cytat:
Ja w cieniu na laweczce was poczytalam wracajac z scc z wyprzedazy kupilam pare rzeczy jestem hepi ![]() A teraz do domu ![]() Deli kciuki za obrone i dla wszystkich uczacych sie Lenova, Charlizz
|
|
#4340 |
|
Rozeznanie
|
Debrah,z Ciebie to jest taka dobra,bezinteresowna,madr a i piekna kobieta
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu...byłam z Daria na dworze, ledwo z klatki wyjechałam i ryyyyyyyyyyk!
Tak samo wczoraj było na dworze. Wjechałam spowotrem do klatki- spokój. Po prostu męczy ją ten upał masakrycznie. Nie pozostaje mi nic innego jak siedzieć w domu...
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka: ale przeżycie! uff że wszystko dobrze
*Odłożyłam młodą, zobaczymy ile pośpi. ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Silver: to na pewno upał - żyć się nie da. Miałam robić spagetti ale kurdę chyba odpuszczę dziś obiad, będzie jeszcze bardziej gorąco w pokoju - mam pokój z aneksem. |
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah nie chodzi o to ze nie chce tylko nie powinnam. Jestes wspaniala osoba! Mam nadzieję że jak wróci mąż to razem z Nim wróci moja córka
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Opisałam Ci skąd mam chustę - więc nie krępuj się i bierz!
Zdaję sobie sprawę, że długo Wam nie posłuży - bo jednak to elastyk i będzie Blanka sprężynować troszkę i może Wam być gorąco trochę - ale - nawet gdybyś miała ją używać 10 minut dziennie i w tym czasie zjeść śniadanie i się napić - to już warto! Wykończysz się dziewczyno! A potem się najwyżej na nosidło przesiądziecie. Możesz mi ją odesłać za jakiś czas, albo przekazać komuś innemu jeśli będziesz miała taką osobę wokół siebie. ![]() Czekam na adres na pw. |
|
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka, ja to bym chyba szybę wybiła... Współczuję Ci. Nie jesteś do dupy matką, przecież Blance się nic nie stało.
A takie wpadki małe się czasem każdemu zdarzają..Fewciu, biedactwa, przytulam Was mocno. ![]() Laski, zaraz jadę na egzamin, więc trzymajcie za mnie kciuki. Jeszcze nie wiem, co zrobić z forum, ale... chyba zostanę. Zastanowię się jeszcze do wieczora. |
|
|
|
#4347 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Myśmy były z Daria na 5 min ale był taki ryk że musiałyśmy uciekać do domu. A wszystko przez CZIKE!!
A nigdy mi nie płakała na dworze. NIGDY. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41424155]Agatka tez w tuli lubi poniżej:http://img607.imageshack.us/img607/772/1p0z.jpg[/QUOTE] Ślicznie wyglądacie między łyżeczkami mi zasnęła Cytat:
Chyba przez ten upał ![]() Cytat:
Cytat:
Ojj. Mi się wydaje że to przez ten upał. Daria tez nigdy aż tak nie płacze. Odkąd jest ten upał to jest jakaś masakra. Cytat:
Ja tez nie kupuję nowych.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-21 o 15:23 |
||||
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Debrah w k. podałam numer tel do siebie w razie wu
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zadomowienie
|
Black tez myslalam, zeby wybic szybe ... ale balam sie, ze jeszcze mala dostanie szklem ... poza tym sasiad mi mowil, ze nie tak latwo ja wybic i ze to straszny huk i ze mala sie jeszcze bardziej wystraszy ... ale gdyby nie to, ze tz byl tak blisko to napewno bym to zrobila .. ja probowalam przez ten caly czas drzwi wyrwac od auta ... sasiedzi to sie na mnie patrzyli jak na wariata ... nikomu nie zycze takich emocji .... nigdy nie sadzilam ze mozna sie o kogos tak bac
|
|
#4350 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
yyyy no na pewno
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
my zamykamy okna a taki upal, otwieramy dopiero na wieczor jak juz jest 27 stopni np. w domu mamy 26 wlasnie. Na balkonie wisi nam taka zaslona na okna z przescieradla i jakos daje sie funkcjonowac.. U Was tez taka plaga komarow?? dziewczyny u nas z klatki sie nie da wyjsc - cale z cora jestesmy pogryzione ;/ Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

Dzisiaj Mała jest bez szelek,bo już nie Dawałam rady
Butelkę zjadła,wcześniej Dawałam jej wody to nie chciała. Kupy były już dzisiaj dwie więc chyba nie brzuszek. Jestem bezradna 

Jak mialam problem z mala, chcialam ja uspokoic/ uspic to bralam ja na rece, blisko siebie i robilam takie szszszszszszsz, jak glosniej jeknela ja glosniej szszszszszsz i bujanie. Pomagalo, probowalas cos takiego?
a moze to przejsciowy kryzys? My tez sie zarlismy, czepialismy o wszystko, a teraz pogadalismy szczerze i jest super.

klask i: jupi!