![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
a po 3 maja fajne promo na te punkty. cos kupisz i masz 50pkt, wiec mozna szybko uzbierac
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Raczkowanie
|
jej a ja mieszkam juz w uk okolo 4 lat i nie wiem czemu ale nie moge znalezc fajnych kosmetykow dla siebie wszystko kupuje w Polsce jak jestem robie "zapasy" do kolejnego wyjazdu
![]() No własnie nie wiecie czy mozna kupić w UK kremy IWOSTIN ?jak tak to gdzie?
#4323 |
Zadomowienie
|
Na ebayu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() szukam dobrego kremu ujędrniającego lub na cellulit , moze któraś z was ma cos wypróbowanego do polecenia ? jak do tej pory używałam kremu Eveline i bardzo go sobie chwale , niestety nie dostępny tutaj jedynie przez internet , |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
BAN stały
|
Roll-on z Garniera tez jest dobry. Polecam całą serię z algami. Świetna!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
Ja polecam z Clarisa ale cena coś koło 30f.
Jednakże zawsze w pl robiłam zapas Evelina. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4328 |
Zadomowienie
|
A ja bym chętnie wysłuchała rad od Was w kwestii kosmetyków do nurtujących mnie problemów:
1. Jakieś serum lub balsam do biustu 2. Szampon, odżywka, maska i cała reszta do włosów cienkich i delikatnych, ale równocześnie przetłuszczających się, ale i suszonych codziennie suszarką i farbowanych 3. Puder do cery trądzikowej mieszanej 4. kosmetyki patrz powyżej ( do tej pory używałam biodermę) ale nie wiem jakie wybrać w UK I czy znacie sprawdzone środki do wybielania zębów ? Edytowane przez Malenska Czas edycji: 2011-06-16 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest kilka kosmetyków z PL które kocham, ale już coraz więcej tutejszych sobie dobieram. Już nawet kolejny szampon udało mi się dobrać, a to sukces, bo mnie prawie wszystko podrażnia. Fakt, że szampony mam azjatyckie.
![]() |
#4330 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 |
Raczkowanie
|
Słyszałyście o kosmetykach kolagenowych ? Kolagen Naturalny?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Melenska - mam identyczne wlosy jak Twoje i z szamponow polecam zwiekszajacy objetosc albo do codziennego mycia serie Aussie a z odzywek goraco polecam serie Johna Friedy (pieknie pachna i nadaja wlosom polysk). Jesli chodzi o maski do wlosow to tutaj ciezko je dostac. Ja dowoze z Polski albo kupuje sporadycznie (jak raz na rok w jakims dziwnym hinduskim sklepie dostane) Waxa. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Londynie Biderme bardzo czesto mozna dostac w wiekszym Bootsie. Ostatnio zaczeli sprowadzac Vichy i Avene, wiec tez kupuje. Poza tym bardzo dobre, ale dosyc drogie sa kosmetyki Clarins, Dermatologica i Thalgo (te dwa ostatnie do zamowienia tylko przez internet). Z pudrow dobre sa Bare Essentials - mineralne, wiec nie zapychaja i cera przez to oddycha i ma mniej wypryskow. Mi jakos tradzik zniknal i sie sporadycznie jedna krosta na miesiac pojawia po uzywania pudrow i podkladow mineralnych. Balsamu do biustu niestety nie uzywam (chociaz moze powinnam). Poza tym ostatnio odkrylam bardzo dobry preparat na wrastajace wlosy po depilacji, ktore sa moim koszmarem. Skin Doktor - wysusza troche skore i trzeba nawizac i aplikowac w rekawiczkach, zeby sobie opuszkow palcow nie przesuszyc, ale jest skuteczny. W koncu moje lydki sa gotowe na wyjazd na wakacje do cieplych krajow ![]()
![]() |
#4333 |
Zadomowienie
|
JA tam uzywalam roznych mineralow do twarzy, tzn pudrow. Nawet zmeczylam cale opakowanie Bare Minerals czy jakze sie to tam zwie i, nic. Zero jakiejkolwiek poprawy.
Od Aussie lupiez okropny-od szamponu. Odzywka byla calkiem spoko. Wczesniej dobry byl nawilzajacy taki http://www.oneclickpharmacy.co.uk/to...o-p-34067.html Teraz jednak wraz ze zmiana opakowania, mam wrazenie, zmienili cos w skladzie-i znow mam skorupe na glowie. Moze sprobuj nawilzajacego szamponu z Body Shop? Mozna kupic mniejsze opakowanie na probe. A do biustu ja mam Avon Solutions i musze przyznac, ze jest fajny. Wczesniej uzywalam tez tylko polskich. |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zadomowienie
|
Dziękuje dziewczyny za radę
![]() ![]() A mam jeszcze pytanie możecie polecić jakiś dobry jedwab do włosów i jedwab do ciała ?? Co do kosmetyków biodermy to niestety ale w mojej miejscowości ich nie ma wezmę zapas z Polski ale jak się skończy lepiej wiedzieć jakie są dobre kosmetyki ![]() Dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
BAN stały
|
Jeśli chodzi o jedwab do włosów to lepiej z nim nie przesadzać. Zapycha łuski włosów i je obciąża, potem nie ma jak tego zmyć. Najlepsze to pewnie Biosilk i Biowax, ale lepiej nie stosować zbyt często.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, przepraszam ze tak sie wcinam z grubej rury
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Dodam jeszcze ze mam dosc intensywne cienie pod oczami i przechodze frustracje kupujac kolejne korektory ktore robia... NIC. Moze jakis korektor godny polecenia na cienie??? Dzieeeeeeekiiii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Boiinga nie polecam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dostalam wczoraj ten magiczny specyfik o nazwie Boi-ing, nie wiem jak to moze sie nazywac concealer skoro to nawet nie ma takiej konsystencji!!!! To mi przypomina konsystencje takiej taniej szminki co sie maluje usta 10 razy i wcale koloru nie widac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
BAN stały
|
Jadę teraz na wakacje do Wielkiej Brytanii i na pewno będę szukać kosmetyków, które polecacie.
dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
Czy używała która może tych kremów na przebarwienia?
http://www.boots.com/en/Fade-Out-Whi...rising%20Cream http://www.chemistdirect.co.uk/palme..._1_153197.html Walczę z przebarwieniami od kilku lat. Używałam jakichś drogich specyfików, które nic nie dawały. I sięgnęłam po tani krem z Polski, który daję szybkie i widoczne efekty. Pomyślałam, że może tu tez te tańsze są lepsze niż te drogie. A polski krem i serum właśnie mi się skończyły i chciałam coś na przetrwanie, zanim znów zaopatrzę się w Polsce.
#4343 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po ciazy mam takie plamy na buzi,ze bez podkładu nie wychodze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bez makijazu nie wychodzę z powodu plam. Ta seria zdecydowanie poprawiła ich wygląd. Zjaśniały i zmniejszyły się. Wczesniej używałam clinique, ale zawiodłam sie bardzo. Tym bardziej, że za jedno maleńkie serum zapłaciłam chyba 35 funtów. Efekt był, ale chwilowy. Po kilku tygodniach serum jakby przestało działać. Przy przebarwieniach podstawą jest filtr. Ja jeszcze zaopatrzyłam sie w podkład z filtrem spf50/pa+++ ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Dokładnie tej serii uzywam. http://www.farmona.pl/pielegnacja-tw...cos-anti-spot/ Kremu na noc i serum. Zastanawiam się nad kremem na dzień, ale używanie kosmetyków przeciw przebarwieniom na dzień może pogorszyć sprawę. Musze przeanalizować skład i może kupie też ten na dzień.
![]() |
#4347 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie wiem czy wiecie, ze w obecnym In Style jest pelnowymiarowy tusz Body Shopu wydluzajacy lub do wyboru 2 kredki do oczu.
Sama gazeta kosztuje jakos kolo £3 wiec fajna okazja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja szukam i szukam płynu micelarnego. Przetestowałam już kilka remover'ów i każdy mnie szczypie w oczy piekielnie ![]() W Polsce jest ich od groma, a tu znaleźć żadnego nie mogę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też praktycznie wszystko szczypie w oczy ,ale płyny dwufazowe nie. Jestem zachwycona dwufazą z Clinique, Mary Kay i Ziai. A ponieważ Ziaja z tej grupy najtańsza, tak z 10 x tańsza to jej najczęściej używam.
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wybieram sie na urlop do Londynu i chciałabym zaopatrzyć się na miejscu w jakieś perfumy. najbardziej marzy mi sie chanel allure. w polsce cena jest dla mnie zaporowa. czy orientujecie się ile w anglii kosztują te perfumy?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.