![]() |
#4321 | ||
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3
Cytat:
![]() ![]() ja mam zabójczy przepis na szarlotkę z pianką ![]() raz mieli na polu golfowym imprezkę, kolejny rok to paintball, w tamtym roku ta lina, no i dzisiaj ta piłka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
zaraz się upije i pójde spac. ooo
|
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
nie bo to wystarczy lekko pukac tez kieliszkiem... na szyjce jest taki wrazliwy punkt ze jak sie w niego postuka to po prostu cisnienie wystrzeli
![]() ![]() Wy sie znacie na owocach/gotowaniu : knedle z owocami zamrozić ugotowane i wystudzone czy surowe? ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- o jak ja wczoaraj ![]() ![]() jakos kiedys kilka dni pytalam równo o 21:17 (nie wiem dlaczego akurat o tej. moj organizm widocznie tego potrzebował) "czyyy mozemy isc spac?!?!? ![]() no i sie przyjelo. moj próg snu to 21:17!
#4324 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo np pierogi można i surowe ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Japońska rzepa
|
Ale dzisiaj miałam męczący i pełen rozrywek dzień.
![]() Najpierw poszliśmy z tż ok. 5 km do galerii handlowej na piechotkę,przez park,zaczyna się nasza złota,polska jesień ![]() Kupiliśmy trochę rzeczy w tesco,ja dostałam TAKĄ książkę - jest super!Taki jakby dziennik ,gdzie jest miejsce na zapiski,co się jadło rano,po południu i wieczorem,są fajne przepisy,miejsce na notatki,na przemyślenia,jakieś dobre myśli,fajne! Lubię takie pierdółki. ![]() Potem pojechaliśmy na laserowy paintball-nasz kolega wygrał karnet i nas zaprosił,w sumie 16 osób grało- super zabawa. ![]() ![]() ![]() Później pojechaliśmy do mamy tż. Miała mi pokazać swoją nowo zrobioną kuchnię i powiem Wam,że cudnie wyszła. ![]() ![]() No i teraz-piekielnie zmeczeni -w domu. Jutro jedziemy w koncu tą sale zobaczyć. ![]()
#4326 | |||
|
Cytat:
haha, dobry limit. był czas, że chodziłam spać przed 21 ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam na czym oglądac
![]() Tż dzwonił ![]() ![]() sobie mi tu zartuje że jak beda z pracy wracać to pojadą nad białe bo przejeżdzają przez Włodawę ![]() Edytowane przez aga99792 Czas edycji: 2014-09-20 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |
|
Cytat:
haha, no no ![]() ![]() mój dzwoni co kilka minut i krzyczy: strzeliłem bramkę!!! i się rozłącza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Japońska rzepa
|
squarra ja z knedlami,pierogami zawsze robię tak,że leciutko tylko obgotowuję,studzę i do zamrażalnika.A potem na wrzątek i do wypłynięcia
![]()
#4330 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jesteśmy już w pociągu i wracamy do domu. Nie mam jak was nadrobić ... Aga jak tam egzamin? Widziałam, że miałaś pisać, a mam taki słaby internet (jesteśmy gdzieś 2h drogi za warszawa a 1,5 przed katowicami. Jakieś opóźnienie na kolei są w ogóle ...) bo chyba w jakiś lasach jesteśmy ![]() Sorki, że piszę trochę od rzeczy, ale nie lubię pisać z telefonu ![]()
![]() |
#4331 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha to na kolanach da się bramke zdobyć? dobreee ![]() on zadzwonił pierwszy raz od godz 11. napisał sms jak juz był na sali. no niestety .. pojechac do młodego do młodej kosciół wtedy wszystko szybko nerwowka dopiero na sali ma czasu troche ale no jak widac .na 2 minuty ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() też nie lubie z tel... to jest masakra a teraz jak jeszcze zaczyna forum na tel świrowac to kompletnie irytujące. Nie wiem jak egzamin jeszcze nie było wyników ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- czy tylko ja po alko robię się głodna? ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4332 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
jaka wkurzona jestem i w sumie to nie wiem na co pomidor
pms ![]()
#4334 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
A ja ogarniałam moje kartki z przepisami, dodałam kilka nowych przepisow i ogólnie zrobiłam podpisy, jakby fiszki z zaznaczeniem, co w danym "dziale" jest, normalnie prawie mam pełnoprawny, własnoręcznie wykonany PRZEPISNIK
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() łoo no tak cisza spokój. xD mój wczoraj na mnie nawrzeszczał ze się do tego egzaminu nie uczyłam a mu sie zale że nie zalicze. rozłaczył się. dzwoni za parę minut : " dzwonie zeby Ci powiedziedz że jestem obrażony na Ciebie" rozłaczył się, se myślę no spoko ceikawe na jak długo i się nie odzywałam bo po co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zakorzenienie
|
Facet, który siedzi naprzeciwko mnie NON STOP się na mnie gapi ... masakra, aż się go boję, bo to jakiś dziwny typ ... dobrze, że jestem z TŻ, ale temu kolesiowi najwyraźniej to nie przeszkadza
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
Lipatick jaki wynik meczu!? Zostawiłam zasilacz od komputera w pracy :-/
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy w warszawie w sklepie z zaproszeniami i wybraliśmy ich mnóstwo
![]() ![]()
![]() |
#4341 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za rady
![]() a teraz po raz pierwszy robie sama i chyba zrobie za duzo i chetnie zamroże chocby 5 ;D
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam co jakiś czas sobie zapisywałam przepisy, które albo gdzieś znalazłam, albo od Mamy dostałam, wszystkie wypróbowałam i wyszły, dlatego były warte zapisania ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1:0 dla nas. Wymęczone ale jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Zakorzenienie
|
Wracam padnięta po naukach i nie mam sił nadrabiać... więc przechodzę do RELACJI Z MIERZENIA SUKIEN ŚLUBNYCH
![]() Odwiedziłam dzisiaj trzy salony sukien w Katowicach. Nie miałam wybranych konkretnych modeli, poszłam z przekonaniem, że będę szukać swojej wymarzonej, koronkowej rybki... ale oczywiscie nie było tak łatwo, jak chciałabym, żeby było ![]() Przywitaliśmy się w pierwszym salonie, przejrzałam kilka katalogów, niestety tego co w katalogach mi się podobało, nie było już w salonie. Była to kolekcja 2014 i większość tych modeli salonowych została już wyprzedana. Opowiedziałam zatem czego szukam i przejrzeliśmy kilka sukien na wieszakach. Powiem wam, ze na tych wieszakach nie widać nic i większość tych pięknych sukienek z internetu nie robi żadnego wrażenia, niektóre koronki wyglądają niczym prosto od chińczyka! Serio! Zaproponowano mi dwa modele, razem z mamą i świadkowa zdecydowałyśmy, że przymierzę jeszcze jeden model w typie PRINCESSY. Jedyna suknia na manekinie, które robiła wrażenie, jedyna suknia która przyciągała wzrok. Uznałam, że skoro nie przymierzyłam jeszcze nigdy zadnej sukienki, to nie wypada nie spróbować. I ta oto suknia poszła na pierwszy strzał. Jakoś sie wdrapałam w te tony tiulu, pani zapięła gorset, otwiera kotarę i ...... wow. Powiedziałyśmy to wszystkie na głos. Naprawdę robiła wrażenie. Jest to suknia, którą ponoć mierzy każda pani wchodząca do tego salonu. Prezentowała się bardzo elegancko, ale i dodawała takiej dziewczęcej, delikatnej "księżniczkowatości". Dodam, ze teraz na zdjęciu katalogowym wgl bym na nią nie spojrzała. ALE miała być przecież rybka. Tu faktycznie było wow, ale obawiam się, że nie podobałabym się sobie na zdjęciach, czułabym i pewnie żałowała, ze nie mam sukienki ze swojej wizji. https://www.google.pl/search?q=justi...w=1280&bih=874 Przeszliśmy do mierzenia kolejnych i żadna już nie przypadła mi do gustu. Minusem salonu był fakt, ze pani chyba wgl mnie nie słuchały, chciałam sukienkę z koronką, bez zadnych plisów, bez zadnych marszczeń... chociaż drugą sprawą jest fakt, że takich zwykłych koronek po prostu nie mieli. Zakończyłyśmy przymiarki, spisałam numer sukni i poszłyśmy do drugiego salonu. Zapowiadało się znacznie lepiej, na wystawie zdecydowanie więcej ciekawszych propozycji. Okazało się, że i tu nie będzie zbyt łatwo. Kolejne suknie wyglądały ładnie, ale w każdej coś mi nie pasowało. Ostatecznie dopasowłyśmy jedną, która generalnie mogła by być. Ale efektu wow nie zaznałam przy ani jednej. Powiem wam, że mnie chyba mierzenie sukien nie rajcuje, serio. Marzyłam o tym, żeby wejść, przymierzyć jedną i wyjść, ale chyba nie jest mi to dane. Nie wiem jaki to model bo panie tego nie chciały zdradzić, mam zapisany tylko numerek i cenę- nie wiem czy jestem w stanie czegokolwiek się dowiedzieć. Obok w przymierzalni mierzyła się druga dziewczyna. Zaczynałą poszukiwania od rybek, a skończy albo na jednej w kroju A (którą mama kazała mi też przymierzyć i baaardzo się jej w niej podobałam) albo w princessce z kryształowym gorsetem. Mówi do mnie: - No by jeszcze w jednym salonie przymierzyłam princesskę i teraz chyba się do tkich przekonuję... - a w którym salonie w Annie tutaj obok? -Tak! - ta princesska z manekina tak? -Tak! - No to pozamiatane... .... ta sukienka tam wisi na pokusę! Specjalnie! Ma za zadanie mącić w głowie każdej swieżo napotkanej PMce! Wyszłyśmy z tego salonu w poczuciu, że ostatecznie ta jedna jakaś by sie znalazła, spóźnione wbiegłyśmy do ostatniego salonu, czasu do zamknięcia mało, ostatecznie Pani została z nami po zamknięciu i pozwoliła nieco przymierzyć. To chyba jedyny salon, w którym kobieta mnie wysłuchała, zobaczyła co mi sie podoba i takie suknie mi przyniosła. Oglądałam je w necie, podobały mi się bardzo, aczkolwiek na żywo każda z nich prezentuje się zupełnie inaczej. Są piękne, ale tylko piękne. Czuję się w nich dobrze, wygodnie.. ale spodziewałam się, że będę zabijać blaskiem ![]() ![]() Obie suknie tutaj: https://www.google.pl/search?newwind...19.FSRZkyWv388 https://www.google.pl/search?newwind....0.BLnWBYuVq3M (ale bez bolerka, takie zdecydowanie mi nie pasuje ) Na koniec powiem wam tyle. Nie mam zadnych zdjęć. w każdym salonie zakaz, bratowa próbowała coś tam zrobić, ale od razu dostała po uszach ![]() Po całych poszukiwaniach mam dosyć szukania czegokolwiek. Drażni mnie to strasznie i wizja kolejnego wypadu na poszukiwania sukni mnie przeraża, chyba wybiorę pierwszą względną i na tym się zakończą poszukiwania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Zakorzenienie
|
O matko Ola współczuje Ci że nie możesz znaleźć tej wymarzonej
![]() no ale że one w necie ładnie wyglądaja a na żywo lipa to się przekonałam i już nie oglądam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() I ze zdjęiacmi też nie ogarniam... tak bym chciala przyjrzeć się sobie w sukni. W lustrze jak zmierzylam jedną było takie jedno wielkie wow. Ale wiem na ile to wygląda po czasie, z zewnątrz, czy nie było to pierwsze rważenie z pierwszej mierzonej sukni na przykład. Ja generalnie mam mętlik w głowie jeśli chhodzi o sukienki...
![]() ![]() |
![]() |
#4348 |
Japońska rzepa
|
Oj,Ola to powiem Ci,że ja miałam zupełne inne wrażenie,co do sukienek.
![]() ![]() No i też w sumie liczyłam na rybkę,albo prostą,a okazało się,że najlepiej w rozszerzanych. ![]()
#4349 |
Zakorzenienie
|
ja mam to szczęście że to co mi sie podoba wygląda ładnie, pasuje do mojej figury , i mi sie podoba już na mnie, jestem przeszczęśliwa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
A ja dojrzałam do tego, że jeśli teraz w październiku znajdę jakąś suknię, która mi się podoba, to nie będę już czekać do grudnia/ stycznia tylko zamawiam, albo zgłaszam się do krawcowej w sprawie szycia
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.