|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
Ja też chcę żeby już się śmiała na głos!!!
Zabcia, moja córa tak ma jak ją na siłę kładę spać a ona jeszcze nie chce (dziś wieczorem np, więc po bawiłam się z nią jeszcze pół godzinki i przy drugim podejściu zasnęła jak aniołek ) albo jak musi jej się porządnie odbić i ulac aż na podłogę ![]()
#4322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Moja wczoraj rano przez sen się zaśmiała ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Tatuś ja nosił i teraz tak męsko pachnie lol
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak, to wierzganie
#4324 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
Moja też tak śmiesznie popiskuje kiedy sie cieszy, widać że chciałaby się zaśmiać w głos ale jeszcze nie umie
![]() Mamy dziewczynek, jeśli szukacie jakiejś budżetowej opcji na sukieneczkę na chrzciny to w H&M jest fajna za 25zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
Przekladam, bo musze się zdrzemnąć. TRZYMAJCIE KCIUKI
![]()
![]() |
#4327 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wrocil. Maly sprzedany tacie na caly weekend ![]() Cytat:
Jedz nawet o tej 15! Bo tak bedziesz sie denerwowac bardziej.. Tylko kosmetyczki szkoda... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od kilku dni nad jedną z piersi wyczuwam w środku takie twarde podłużne coś. Zaczyna się jakieś 2-3 cm od brodawki i idzie w górę ku szyi, ma długość kilku cm i im więcej czasu mija od karmienia, to staje się twardsze? Zaraz po karmieniu tego nie wyczuwam, ale już krótko po karmieniu jest wyczuwalne. Tylko przy jednej piersi - przy drugiej ewentualnie dopiero po bardzo długim okresie od karmienia, a w tej jednej wystarczy godzina. Nie boli mnie to jakoś szczególnie, ale się zastanawiam czy to jakiś zator, czy co to może być i czy coś z tym powinnam robić? Miała któraś tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fablous nie znalazłam tej kiecki na asos - albo jestem ślepa albo ulomna. . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.asos.com/asos/asos-wrap-d...4&gridcolumn=1 Ona jest na głównym zdjęciu w kolorze czarnym więc pewnie przez to łatwo ją ominąć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ona się coś naciaga? Jaki to materiał? Wszystkie zamawiane ostatnio 40 były za duże na mnie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienka jest z takiego lekkiego, szyfonowego materiału. Pod spodem ma podszewkę. Nie rozciąga się nic a nic. Ja noszę XS/S, tą sukienkę zamówiłam S, czyli UK 8 bo akurat wtedy mniejszej nie było i dobrze trafiłam, w XSkę bym się nie zmieściła w biodrach. Także jeśli się zastanawiasz między dwoma rozmiarami to brałabym ten większy Edytowane przez fablous Czas edycji: 2016-07-15 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
Mm jakie mialam dla niuniutka nie podpasowalo mu. Zwymiotowal kilka razy az do samej sliny biedactwo. A najgorsze ze dopiero jakis czas po odlozeniu spiacego do lozeczka. Zachodze kontrolnie a on caly w zygach. Az sie rozplakalam ze go nie dopilnowalam a gdyby cos sie stalo??? Poplakiwal tylko delikatnie nawet go slychac nie bylo. Ale sie wystraszylam i bylam wsciekla na siebie ze nie bylo mnie wtedy przy nim.
![]() Zadzwonilam do poloznej powiedzialam co i jak i zapytalam jakie inne mm kupic. Mamy tylko jedną calodobową w ktorej nie ma tego antywymiotnego AR. Czyyyli odczekam jeszcze ile sie da i juz nie biore od bolu tylko wracam do kp. Trzymajcie kciuki bo przeciwbolowe wlasnie przestaja dzialac. ![]() Edytowane przez Iwonia27 Czas edycji: 2016-07-15 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4334 | |
Zakorzenienie
|
Kaylla, może weźmiesz małą do kosmetyczki? Czy ta opcja odpada?
![]() Anika, 3 też są w promocji (dzisiaj sama kupowałam) Mia, dzięki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Zakorzenienie
|
Od 21 Gabrycha śpi. Dałam jej jeść na śpiocha, nie wiem czy powinnam.
I nie zebym spała bez pobudek, bo wybudza mnie stekami i kręceniem się.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | ||
Zakorzenienie
|
My mamy lovi aktywne ssanie z tym pierwszym smoczkiem, dr browns ze smoczkiem dla wcześniaków i z jedynka. Ze wszystkich pociagnelam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:10 ---------- Poprzedni post napisano o 04:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 04:12 ---------- Poprzedni post napisano o 04:10 ---------- Trzymajcie kciuki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:14 ---------- Poprzedni post napisano o 04:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moj tez czasami tak rzygnie po jedzeniu. Wyczytałam ostatnio ze to może być też objaw alergii i u nas by się zgadzało bo ulewal bardzo dużo właśnie jak miał wysypke na buzi, czyli jak pojadlam nabiału. Teraz nie jem totalnie nic i buzia czysta kupy są i ulewania brak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niuniutek ulał mi jeszcze w szpitalu i moze z raz w domu. No to wtedy było to spokojnie cos mu wypłynelo i tyle. I nie duzo. Gdzies czytalam ze tak wlasnie jest na spokojnie. Przy wymiotach z kolei jest to gwaltowne falami a malutek dodatkowo wydawal dzwieki typowe do wymiotow nas dorosłych. I przestal dopiero gdy juz nie mial czym wymiotowac. ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- U mnie noc ok. Budzil mnie tylko Igorasek na jedzenie. Boli caly czas niewiele dzis sie bede pewnie odzywac do niego a do jedzenia planuje tylko jogurty zeby nie rozdraznic tego bardziej poki jako tako moge to wytrzymac. I modle sie zeby juz bylo jutro rano i maz wrocil z pracy bo zaraz wychodzi na 24h. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupilam też mate z tiny love ale jeszcze mu nie wyciągamy - za dużo na raz :p
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ginger- powodzenia !!! Iwonia- biedna, bardzo Ci wspolczuje!!! Clio- dzieki za cynk o tym Pampersach- kupilam wczoraj 5 paczek. Czy ktos sie orientuje ile jest czasu na zwrot towaru do sklepu? I czy zawsze musza przyjac? Bo nakupilam tydzien temu Pampersow a pojawila sie lepsza cena i tez chetnie bym je oddala ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Jestem zla jak osa. Starszak byl tydzien u babci - tesciowej. Sama chciala go zabrac. Zgodzilismy sie bo zaczynal mu sie wodnisty katar a nie chcielismy by zarazil Natke do szpitalu. Tesciowa obiecala robic mu inhalacje i odciagac frida. Dzis rano maly wstal, odezwal sie, od razu poznalam, ze mowic nie moze, tak ma nos zawalony. A Tesciowa inhalacje robila, owszem, ale nosa to mu ani razu nie odciagnela. Noz k.r.wa!!!!! Nie bluzgam zazwyczaj ale dziecko mi doprowadzila do takiego stanu, ze maz szuka lekarza bo maly placze, ze uszy go bola (od kataru infekcja ucha). I tak namawiali na przyjazd, wiedzieli, ze mala po szpitalu, ze lekarka nie radzila jechac. To nie powiedzieli, ze mlodszy brat meza jest chory!!! No k.r.wa mac !!! To teraz jedno mam chore dziecko i duze szanse, ze i drugie zachoruje. Wiecej tu do cholery nie przyjezdzam!!!! Jak tak mozna?! O, do lekarza na 11:45. |
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Co za brak odpowiedzialności z ich strony. Mam nadzieję, że maluszek nic nie złapie. ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Kciuki! Ja mam też dwie 8 do wyrwania- są ułożone pozoimo względem innych zębów. Właściwie to nie wiem czy je wyrywać właśnie, bardzo rzadko dają o sobie znać bólem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |
Zakorzenienie
|
Ginger
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze można spróbować zwrócić tamte pampki- można ściemniać że okazały się za małe. Powinni przyjąć
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
Madlenka one dadza o sobie znac z potrojna sila w najmniej odpowiednim momencie. U mnie osemki tzn ich usuwanie przeszlam bez problemow ot "o zabek" haha
Aaaale wczorajsze usuniecie korzenia po czyms tam toooo dopiero impreza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Spodziewam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny help: zauważyłam trochę śluzu w kupce Miśki i jestem delikatnie mówiąc przerażona. Czy u Was maleństwa miały śluz?
#4347 |
Zakorzenienie
|
Clio- patrzylam na cene ale zapomnialam !!!!
No i starszak ma katar, osluchowo na szczescie czysto. I zapalenie ucha. Dostal chyba antybiotyk a za 5 dni do laryngologa na kontrole. Szczepienie do odwolania i tym sposobem bede caly tydzien siedziala z nim w domu (do zlobka nie pojdzie bo chory). Mam tylko nadzieje, ze Natki nie zarazi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zwrotów to zależy od sklepu. Nie ma prawa (chyba ze zakupy przez internet) pozwalającego na zwrot, to dobra wola sprzedawcy, na jego warunkach. Mała w dzien je przewaznie co 2. godz , a w nocy, potrafi spać 4 lub 5 godz ten pierwszy sen. Tzn po 5 godzinach ja jej na śpiocha daje jeść. Zastanawiam sid czy powinnam czy dać jej spokój. Widze, ze glodna ale nie daje odgłosòw , ze tak. ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Fab kiecka z h&m fajna, ale jak to na promocji rozmiarów brak.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-16 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.