|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: woj.podkarpackie <piszcie> ;-)
Cytat:
![]() moje plany : powróżę sobie w domku xD ![]() ![]() miłego andrzejkowego wieczoru wszystkim życzę
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
Edytowane przez bnnk Czas edycji: 2008-11-29 o 14:39 |
|
|
|
|
#4352 |
|
Zadomowienie
|
ja mam plany podobne do bnnk. Sama sobie powróżę, z fusów... Ewentualnie będę otwierać książkę na byle jakiej stronie i czytać 13 zdanie
bo właśnie wieczór z książką mi się szykuje... trochę lipa no ale nic
|
#4353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a o co chodzi z tym 13 zdaniem?
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie, to moje postanowienie nie przetrwa już to czuję, bo jak pisałam wcześniej mam smaka strasznego na jakieś piwo. Wypije sobie 1, 2 .. no góra 3. ( pamiętasz jak Karola to mówiła na Majorce? )Wiem, może postanowię sobie, że nie będę pić nic mocniejszego, o! ![]() ja już zmieniłam swoje plany idę jednak na domówke, ale tak naprawdę to nawet wolałabym sobie posiedzieć w domu, bo nie chce mi się ruszać.
|
|
#4358 |
|
Zadomowienie
|
summer, cóż to za postanowienie?
ja spędziłam wieczór w domu z Tż oglądając Mam Talent bo wcześniej chór, sprzątanie a potem byliśmy na zakupach w Rzeszowie i tacy zmęczeni wróciliśmy i tak późno że nam się nic już więcej nie chciało
|
#4359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() złamała je wczoraj, niestety. Po 2 piwie myślałam, że umrę. Moje serce zaczeło się odzywać, tak mnie bolało, że musiałam wracać do domu. :/ cudnowna impreza .. ps. też oglądałąm 'Mam talent', ale moi faworyci nie wygrali. choć przyznam, że tych 2 facetów jest niesamowitych..
|
|
#4360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo chociaż drugie miejsce, bo z ta dziewczynką było niesprawiedliwe - brzydko zaśpiewała.. Chociaż goście są niesamowici też faktycznie
|
|
#4361 |
|
Rozeznanie
|
my tez z tz ogladalismy 'mam talent'
a mam takie pytanie... w rzeszowie mieszkam dopiero 2 miesiace i chcialabym sie wybrac do solarium, niestety całkowicie nie orientuję się w jakosci i cennikach obowiązujących tutaj. zna ktos adresy i ceny karnetów dobrych rzeszowskich solariów? z góry dziekuje za odp
|
|
|
|
#4362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w okolicach Nowego Miasta dobre solarium to 'Słoneczko' i takie na Kopisto obok telewizji, tylko nie wiem jak ono się nazywa. A ceny chyba wszędzie takie same, jeśli lampy są dość mocne to minuta kosztuje 1zł, a czasem i więcej. ja mam jutro kolokwium z psychologi, ucze się i ucze, a chyba nic nie umiem.
|
|
#4363 | |||
|
Zadomowienie
|
hehe będziesz piła piwo pod stałem?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() powodzenia.
|
|||
|
|
|
#4364 | |
|
Wtajemniczenie
|
tak owszem, taki miałam plan.
![]() Cytat:
nie dziękuje.
|
|
#4365 | |
|
Zadomowienie
|
okej okej... chciałabym to zobaczyć hehehehehehehe.... Siedzi Summer przy stoliku a na stoliku leży piwko ale nagle siup piwko pod stół a za nim pędzi summer i chlup do buzi, po czym wraca piwko na stół a summer już pod stołem zostaje
heheheCytat:
zgadzam się tzn. głos to ona miała no na pewno lepszy niż ja xD ... w sumie to się taki trochę konkurs wokalny zrobił... hym... nie wiem czy to do końca sprawiedliwe bo dla wokalistów jest dużo programów a dla ludzi o nietypowych czy mało znanych talentach nie ma... no tylko ten jedem. To troche takie wpie.przanie się im ... no ale wszędzie trzeba szukać szansy...
Edytowane przez bnnk Czas edycji: 2008-12-01 o 22:51 |
|
|
|
|
#4366 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() padłam jak to przeczytałam, jestes genialna. ![]() ![]() Cytat:
![]() no może podobnie. Ostatnio wyśpiewałam mojemu D. ' I will always love You ' .. nie wiem czemu stwierdził, że oryginał lepszy? ![]() ![]() wracam do książek. ps. Dzasmina była na duże tak w związku z naszym wyjściem, więc teraz się umówmy na konkretny dzień.
|
|
#4367 | ||
|
Zadomowienie
|
wiem, wiem
główka pracuje xD Cytat:
nie wiem czy im się nie podoba czy co? tzn. podejrzewam że są po prostu zazdrośni, że nie są tak zdolni jak ja no cóż ale nie każdy może być takim geniuszem jak ja ![]() no i to szybciutko ! Cytat:
a Wy ja tam?a i wiecie co wam powiem... normalnie uwielbiam czasami moich Ukraińców te różnice językowe tzn. poszczególne słowa są boskie idzie się pośmiać i to tak konkretnie
|
||
|
|
|
#4368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w domu też tak mam, więc Cie rozumiem. Patrz, ale żeby tak rodzina była zazdrosna.. przesada! hahaha ![]() z Twojej krótkiej opowieści stwierdzam, że Twoim Ukraińcy napewno są 'pocieszni' biedni nie mogą się czasem wysłowić i albo Ty ich nie rozumiesz i reszta grupy, ale oni Was.mi w sumie też tak i Dzasminie pewnie też, bo ona późno kończy.
|
|
#4369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() eh ja jestem dziś niezadowolona... bo Pan z technologi informacyjnej zrobił nam kiedyś "sprawdzian" ale ja nie wiedziałam, że to jest na zaliczenie i pisała to tak normalnie, lajtowo i dostałam 3,5 na zaliczenie ![]() a Tobie jak poszło? no to co sobota czy przyszły tydzień? miłego dnia wszystkim ;*
|
|
|
|
|
#4370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też nie jestem zadowolona, wolałabym tego nie zdać i poprawiać, niz dostać 3, nie chce tak. ![]() nie poszło mi, bo wszystko chyba pomieszałam, takie mam wrażenie. wstępnie mi pasuje sobota, nie wiem jak Dzasta, oderwij ją od książek, bo się jakim molem stała.
|
|
#4371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może dostaniesz 5,0 ![]() Dzasmina - wara mi od tych książek! no zostaw je dziewczyno wszystkie! tak, tak tą też ! no już raz, dwa, trzy i rzucamy książki jeszcze raz przećwiczmy: raz, dwa, trzy ! no i teraz wszyscy razem raz, dwa, trzy ! Kobieto książki też mają uczucia ... jasne, że trzeba je czasami otworzyć, żeby się nie czuły opuszczone ale co za dużo to nie zdrowo ! Jakby ciebie ktoś tak cały czas gniótł to jakbyś się czuła co ? Daj im odpocząć ! Biedne książki... Jak bedziesz dalej taka niegrzeczna to ja je zaadoptuje i pozwole Ci się z nimi raz w tygodniu widywać ! o ! Takrze sobie uwarzaj. Będe Cię obserwować ! no ! ;* Summer - chyba nikt niechce z nami gadać ;/ bo tylko my dwie piszemy : (
|
|
|
|
|
#4372 |
|
Wtajemniczenie
|
Bnnk
ja czytałam notkę do Dzasty to czułam się jak na aerobiku, wiesz takie ćwiczenia, raz i dwa, hahaha ale Ty jesteś fiśnięta. ![]() masz racje chyba nikt nie chce z nami gadać, tylko my same, opuszczone, dwie niewiasty się tu uchowałyśmy.. ' takem czuł ' ![]()
|
#4373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam no ale nie wiem ! Tak, tak wiem, że to nie wypada no ale co zrobisz głupiemu nie przegadasz ale możesz wytłumaczyć ![]() No właśnie toż to istny skandal żeby się ot tak wynieść, zapomnieć, nie dawać znaków życia. Ja nie wiem Summer czym sobie na to zasłużyłyśmy my tu z sercem, mile i czule piszemy i co? nikt nam nie odpowiada. Aż łzy się do oczu cisną i w gardle się ściska, że ludzie tacy nieczuli w dzisiejszych czasch. Żeby chociaż napisać Witam i co u nich a tu nic. Najlepiej zostawić na pastwe losu. A człowiek się przywiązuje, wspomina, tęski i na nic to wszystko. Tylko się upić z rozpaczy. Ale czy to pomoże? Nie, nie pomoże bo czy można pić codziennie... niby można. Ale czy watro? Ach... gdzie się podziały tamte dziewczyny, tamtem wspaniały, szalony świat. No gdzie te dziewczyny! uuu uu No gdzie? uu uu... ![]() Edit, Dzasmina, Adusik, Nenya - apeluje do was do waszego sumienia ! Odezwijcie się ! ![]() ależ mi ***ie dzisiaj i wczoraj też mi się ***ało w głowie i przed wczoraj tez... chyba mi ktoś pranie mózgu zrobił kurcze tylko nie wiem kto i gdzie bo bym się jeszcze tam przeszła na jeszcze jedno pranko ![]() a teraz na poważnie mam ogromną prośbę, czy możecie mi napisać: Jak waszym zdaniem wygląda współczesna kobieta? nie chodzi mi o cechy wyglądu a raczej charakteru. Do czego dąży, czego pragnie itd. bardzo proszę, proszę, proszę jest mi to potrzebne... zdanie innych
Edytowane przez bnnk Czas edycji: 2008-12-03 o 19:19 |
|
|
|
|
#4374 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba to przemęczenie razem z kumpelą z klasy świrujemy, a pod koniec lekcji to już w ogóle taka forma odstresowania ![]() ![]() ![]() ![]() jak wygląda współczesna kobieta? Myślę, że pragnie udowodnić swoją niezależność, sama sobie radzić z wszystkimi trudnościami, z pracą itp Jest pewna siebie i twardo stąpająca po ziemi. to już nie te kruche dziewoje co kiedyś w sumie to taki stereotyp raczej, myślę, że każdy będzie widział to w inny sposób. W końcu każdą z nas otaczają inne kobiety
|
|
#4375 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuje Ci bardzo za opinie . I jeśli pozwolisz wykorzystam ją w projekcie który mam zrobić na studiach. Mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko?a może jeszcze mi odpowiesz na kilka pytań? ![]() I ponawiam prośbę... może jeszcze jakieś wypowiedzi?
|
|
|
|
|
#4376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fiśnięta to właśnie taka jaką jesteś ostatnio, w sensie, że Ci coś wali haha ale bez obrazy to coś wręcz pozytywnego. ale nie przejmuj się mi wali i to .. hohooo strasznie bardzo. ![]() to chyba ta aura na mnie tak działa, nie wiem już sama. co do kobiety.. hmm trudne pytanie tak naprawdę. Mi się wydaję, że we współczesnym świecie są dwa rodzaje kobiety, w sumie chyba zawsze były. Pierwsza to kobieta z typowymi wartościami rodzinnymi. Wychowana, kulturalna, uspołeczniona, ale pragnąca być, a raczej mieć rodzinę. Żyć spokojnie, w takiej harmonii. A drugi typ, to kobieta pełna temperamentu, chcąca odnosić sukcesy, spełniająca się, może bardziej zawodowo niż rodzinnie. Nie ukazująca swoich słabości, chodząca z uniesioną głową. takie jest moje zdanie, nie wiem czy dobrze odebrałam Twoją prośbę, a tym bardziej czy dobrze zinterpretowałam mój obraz, który mam w głowie, ale się starałam.
♥ Edytowane przez 89summer Czas edycji: 2008-12-04 o 19:23 |
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to teraz już będę wiedzieć co to znaczy na przyszłość ![]() hehe chyba wszystkim wali ostatnio
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Bnnk raz dwa trzy - książki idą w kąt. Czytając to, aż mi sie uśmiech pojawił, TY to jesteś szalona - jak zawsze z resztą,
Jak , aż tak nie Zgadzam sie z wypowiedziami Adusik i Summer, mam podobne zdanie na ten temat. Coś weny na większe rozpisywanie nie mam, ale tak to jest jak sie za dł na wykładzie ( uciekłam z 2 ostatnich godz. - ale cichutko ). Jak mnie najdzie to napisze. Przepraszam za dość dł. moja nieobecność ..
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Drogie Panie
Troszkę mnie nie było, ale widzę, że nikt nie tęsknił ![]() Zapracowana jestem. I jak na razie dalej pracuję. Okres próbny mi się skończył, a co się z tym wiąże... dostałam solidną podwyżkę, więc się cieszę. Na jutro planuję odwiedzanie rodzinki, bo się troszkę w tej kwestii zaniedbałam. A tak poza tym to odpoczywam.....
|
#4380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno, bo tak mnie dawno nie było zapracowany człowieczek jestem jak tylko jakies pytania masz to pewnie, chętnie odpowiem jeśli będę umiała
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

( do końca roku ) tylko mam strasznego smaka i czuję, że moje postanowienie legnie w gruzach. 

choć przyznam, że tych 2 facetów jest niesamowitych..

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie wiem czy im się nie podoba czy co? tzn. podejrzewam że są po prostu zazdrośni, że nie są tak zdolni jak ja 
. I jeśli pozwolisz wykorzystam ją w projekcie który mam zrobić na studiach. Mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko?
zapracowany człowieczek jestem