przedłużanie - wasze doświadczenia - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-16, 21:12   #4351
kami828
Zadomowienie

Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

100 zł włosy i ok. 4 zł nitka i to wszystko
kami828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 22:43   #4352
Smile_Smile
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kami828 Pokaż wiadomość
100 zł włosy i ok. 4 zł nitka i to wszystko
a od kogo wloski kupowalas?? moze sama tez tak uczynię.....

mnie interesują te http://allegro.pl/item243249493_40cm...ikroringi.html
ciekawe czy są ok czy badziew? i czy na tulejke da sie je przyczepic? bo ja komletnie sie na tym nie znam
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 22:47   #4353
anastazjaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Choomik Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które są zadowolone z przedłużania. Jakie macie włosy? Próbuję wywnioskować, czy z natury słabe włosy przy fachowym założeniu mają szansę jakoś w miarę przetrwać taki zabieg, czy jest to raczej niemożliwe. Na stronach internetowych oczywiście piszą, że przedłużanie jest dobre dla każdych włosów, ale same chyba przyznacie, że brzmi to conajmniej podejrzanie

I jeszcze jedno. Slyszałyście o tzw "clip-in extensions" reklamowanych przez Jessicę Simpson? Obiło się to o uszy, ale nie wiem czy cena i efekt są warte zachodu. Przydalaby mi się opinia kogoś kto już to wypróbował, bo tak w zasadzie chodzi mi tylko o doczepienie włosów na 100dniówkę, a nie na stałę.
chodzi ci o hairdo, tu masz filmiki ze strony jak sie to zaklada i jak to wygląda.
http://www.hairuwear.com/jessica.aspx?pgID=998
Tu jest strona główna http://www.hairuwear.com jakbyś chciała zobaczyc inne rodzaje włosow. Niestety u nas tego nie ma...
Te włosy wyglądaja jak clip on, tylko, że to nie jest zwykla tasma, wygląda to troche jak tupecik lub niepełna perułka. Wg mnie świetne, a i cena niewygórowana bo od 55-65 funtow. Tylko wiadomo, fajnie by było na zywo zobaczyć.
anastazjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-16, 23:56   #4354
Smile_Smile
BAN stały

dziewczyny czy ktos mi pomoze kompletnie nie znam sie na tych wlosach tutaj znalzlam jakies w sklepie internetowym ale to chyba na tulejki ciezko zalozyc bedzie http://www.wlosyonline.pl/product_in...products_id=73
czy ktos mi doradzi gdzie kupic dobre wloski???
Stary 2007-09-17, 00:09   #4355
anastazjaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Smile_Smile Pokaż wiadomość
dziewczyny czy ktos mi pomoze kompletnie nie znam sie na tych wlosach tutaj znalzlam jakies w sklepie internetowym ale to chyba na tulejki ciezko zalozyc bedzie http://www.wlosyonline.pl/product_in...products_id=73
na oko to one sa na tasmie. Troche duzo jak na 115 gram, ale jak sa rzecywiście takie exkluzywne, to mozna sie pokusic, tylko kolor musisz dobry dobrać
Stary 2007-09-17, 01:55   #4356
vanessacrazy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anastazjaa Pokaż wiadomość
chodzi ci o hairdo, tu masz filmiki ze strony jak sie to zaklada i jak to wygląda.
Tu jest strona główna http://www.hairuwear.com jakbyś chciała zobaczyc inne rodzaje włosow. Niestety u nas tego nie ma...
Te włosy wyglądaja jak clip on, tylko, że to nie jest zwykla tasma, wygląda to troche jak tupecik lub niepełna perułka. Wg mnie świetne, a i cena niewygórowana bo od 55-65 funtow. Tylko wiadomo, fajnie by było na zywo zobaczyć.
O kurcze-toc to za****** jest! Szkoda,ze nie ma w Polsce...A orientujesz sie czy do Polski by przyslali?Nie widzialam na tej stronce jak to mozna zamowic-ale cos przeoczylam moze-bo moj angielski nie jest w zbyt dobrej formie....
vanessacrazy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 07:54   #4357
enya32
Raczkowanie

Cytat:
Nie mogę znaleźć tam cen w funtach Gdzie ich szukać?
Są z tym sklepy w Londynie?
Za tę kasę mogę przywieźć w październiku
enya32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-17, 08:09   #4358
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Prisci11a Pokaż wiadomość
W dniu przedluzania mozna farbowac wlosy.

Chcialam sie podzielic z Wami moimi doswiadczeniami.
Przedluzylam wloski na poczatku lipca - mam syntetyki monofibre na Racoon. Efekt byl oszalamiajacy!! Ale po miesiacu koncowki mialam tragiczne - 5cm od dolu na maxa spuszonych wlosow - jak po kiepskiej trwalej No wiec podcielam je do swojej dlugosci (do ramion) i znowu zaczynaja mi sie puszyc. Nie wiem czy to kwestia kosmetykow czy braku odpowiedniej pielegnacji. Wlosow sporo mi sie wyczesalo, kilka pasemek odpadlo. Tez mialam nadzieje ze za 4 m-ce uzyje wlosow ponownie, ale niestety niewiele ich juz zostalo a te co zostaly sa w bardzo kiepskim stanie. Przyznam, ze troche zaluje wydanych pieniedzy. Nie wiem czy jeszcze kiedys bede przedluzac, a jesli bede to juz nie wezme syntetykow.
Sama metoda jest super - bardzo latwo sie sciaga te zgrzewy i wloski nie sa po nich poniszczone - polecam!
hmmm...nie wiem od czego to zależy, ale ja mam syntetyki monofibre na Racoon od 2 miesięcy i są absolutnie nie zniszczone, nie puszą się ani trochę. Są błyszczące i naprawdę ładnie wyglądają. Ja tylko myję szamponem i nakładam odżywkę, nic poza tym. Przyznaję jednak, że trochę włosów się wyczesało i jest ich znacznie mniej niż na początku, ale żadne pasemko w całości nie wypadło.
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 09:19   #4359
milka1835
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Smile_Smile Pokaż wiadomość

ja mam te wloski sa super poecam!!!!
milka1835 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 12:20   #4360
meyham
Raczkowanie

Hej kobietyki, dawno się nie odzywałam:P ale wyjazdy, wakacje, sesja.. Uhh za dużo jak dla mnie

Zdjęłam swoje włoski jakiś miesiąc temu, i jakoś mi.. krótko Teraz nadal zapuszczam - a jak będę miała takie do ramion to sobie je zagęszczę

I teraz tak... nie chciałabym by zabrzmiało to jak reklama, ale zosstały mi 2 szampony Creme of nature i nie mam co z nim zrobić. Do włosów przedłużanych nadał się idealnie, wygładził może 3 miesięczne włosy, nie wypadały mi bo nie rozpuszczał zgrzewów. Po prostu super. I pytanie czy któraś zechciałaby go ode mnie odkupić?
Pozdrawam i z góry przeprawszam jeśli zabrzmiało to jak reklama <boi się>
meyham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 12:29   #4361
Prisci11a
Przyczajenie

Ismenka, a u kogo robilas wloski?
Prisci11a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 13:44   #4362
milka1835
Przyczajenie

Jaka Jest Cena Takiego Szamponu??
Stary 2007-09-17, 13:48   #4363
Smile_Smile
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milka1835 Pokaż wiadomość
ja mam te wloski sa super poecam!!!!
doplatane na tasme ma sie rozumiec? a mozesz mi pwoiedziec ile takich pasemek potrzrba bo jakos kompletnie nie moge wymierzyc ile by mi bylo potrzebne bo te zdjecia jakos malo proporcjonalne cos tak mniej wiecej? czy ta jedna paczka 115 g za 350 zl starczylaby? one są złożone jakby na tej fotce tak? czy ta tasma taka szeroka jest jak na zdjęciu? bede wdzieczna
Stary 2007-09-17, 14:27   #4364
milka1835
Przyczajenie

Nie, Nie Na Tasmy Ja Mam Na Tulejkach, 100 Pasemek Słowianskie, Włosy Polecam Sa Bardzo Dobrej Jakosci
Stary 2007-09-17, 17:51   #4365
kami828
Zadomowienie

dziś pierwszy raz umyłam włoski i szczerze to nie są takie jak wczoraj ale to nic bo sie zrobiły takie jak moje heh ciągle sie zastanawiam czy jak wieje wiatr to widać że są doczepione heh siostra cały czas mnie upewnia ze nie zjanomi zaczeli zwracać uwage że mam dłuższe ale mówie że czary mary i urosły hehe pewnie niektórzy z nich dziś w nocy nie zasna bo będą rozkminiać jak to sie stało że mam długie włosy

pozawiam pytanie do dziewczyn które mają przedłużone włosy na taśme przyszytą do warkocza czy jak przejadą ręką po głowie to bardzo czują te łączenia...?ja bardzo czuje ale ich nie widać...
kami828 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-17, 18:19   #4366
camm
Raczkowanie

ja dzisiaj zrobiłam sobie wloski u naszej wspanialej Pani Reni musze przyznac ze pelny profesjonalizm z jej strony. a co do wlosow to kurcze nie spodziewalam sie ze bedzie tak ciagnac i bolec.. ale moze to kwiestia przyzwyczjenia.

kami828 ja mam wlasnie wlosy na tasme przyszyte do warkocza i powiem ci ze ja bardzo czuje te laczenia. No i jak dzisiaj wracalam do domku i tak wialo to tez sie zastanawilama czy widac ze mam przedluzane czy nie..

jak mi p.Renia przesle zdjecia to orazu wkleje
camm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 18:36   #4367
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez camm Pokaż wiadomość
ja dzisiaj zrobiłam sobie wloski u naszej wspanialej Pani Reni musze przyznac ze pelny profesjonalizm z jej strony. a co do wlosow to kurcze nie spodziewalam sie ze bedzie tak ciagnac i bolec.. ale moze to kwiestia przyzwyczjenia.

kami828 ja mam wlasnie wlosy na tasme przyszyte do warkocza i powiem ci ze ja bardzo czuje te laczenia. No i jak dzisiaj wracalam do domku i tak wialo to tez sie zastanawilama czy widac ze mam przedluzane czy nie..

jak mi p.Renia przesle zdjecia to orazu wkleje
kurcze , a tak cicho siedziała.fotki wysłałam.
Renihair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 19:08   #4368
camm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Renihair Pokaż wiadomość
kurcze , a tak cicho siedziała.fotki wysłałam.
Pani Reniu wosy sa piekne! Ale nie ukrywam ze nie jest to zbyt wygodne. Czego kobieta nie zrobi dla urody!

ps jak sie zalacza zdjecia? :|
Stary 2007-09-17, 19:24   #4369
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez camm Pokaż wiadomość
Pani Reniu wosy sa piekne! Ale nie ukrywam ze nie jest to zbyt wygodne. Czego kobieta nie zrobi dla urody!

ps jak sie zalacza zdjecia? :|
to juz sobie wyobrażam jakbysmy zkładały na zgrzewy albo na tulejkito dopiero daje popalić.fotki sie wkleja przez zarządzanie załącznikami( patrz niżej). jakby cos nie sło to ja wkleje.
Stary 2007-09-17, 19:40   #4370
yourmonka
Przyczajenie

wklejajcie kobietki wklejajcie
yourmonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 20:04   #4371
byliczka
Zakorzenienie

Czekam na fotki i ja
Stary 2007-09-17, 20:28   #4372
camm
Raczkowanie

Probowalam zalaczyc te zdjecia ale mi wyskakuje jakis tam blad- chyba za duze sa, albo ja cos znowu przekombinowlalam:rolleye s:. Pani Reniu prosze wkleic zdjecia
Stary 2007-09-17, 20:43   #4373
MYSIACZKA
Raczkowanie

Fotkiiiiiiiiiiiiiiiiii
MYSIACZKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 20:44   #4374
MYSIACZKA
Raczkowanie

rowniez czekam szkoda ze ja nie mam aparatu....
MYSIACZKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 21:20   #4375
anastazjaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kami828 Pokaż wiadomość
dziś pierwszy raz umyłam włoski i szczerze to nie są takie jak wczoraj ale to nic bo sie zrobiły takie jak moje heh ciągle sie zastanawiam czy jak wieje wiatr to widać że są doczepione heh siostra cały czas mnie upewnia ze nie zjanomi zaczeli zwracać uwage że mam dłuższe ale mówie że czary mary i urosły hehe pewnie niektórzy z nich dziś w nocy nie zasna bo będą rozkminiać jak to sie stało że mam długie włosy

pozawiam pytanie do dziewczyn które mają przedłużone włosy na taśme przyszytą do warkocza czy jak przejadą ręką po głowie to bardzo czują te łączenia...?ja bardzo czuje ale ich nie widać...
oczywiście ze czuc i to tak powaznie. Ale mój TZ sie nie kapnął o co chodzi, jak mu powiedziałam po pewnym czasie, to powiedział, że myslał, że nie może wsadzić rąk w moje włosy, bo mam spinke, albo po porstu ich dbrze nie umyłam. Buhahaha. Romantyk
Stary 2007-09-17, 21:21   #4376
Renihair
Raczkowanie

ok . wlosy naturalne , falowane. kolor nr 2. metoda na warkoczyk.fota przed i po
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0478_resize.JPG (90,8 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0481_resize.JPG (87,3 KB, 157 załadowań)
Stary 2007-09-17, 21:21   #4377
anastazjaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vanessacrazy Pokaż wiadomość
O kurcze-toc to za****** jest! Szkoda,ze nie ma w Polsce...A orientujesz sie czy do Polski by przyslali?Nie widzialam na tej stronce jak to mozna zamowic-ale cos przeoczylam moze-bo moj angielski nie jest w zbyt dobrej formie....
Przejrzałam pobieżnie i byly tylko adresy sklepów-fryzjerów, ktore sie tym zajmują. W austrii jest np. tylko jeden dystrybutor, w Uk z tego co pamiętam 5 albo sześciu.

Swoją drogą, zastanawiam sie nad perułką. wiecie coś fajnego na jakieś wyjście. Tylko szukam we Wrocławiu, żeby poprzymierzać, niektóre na allegro wyglądaja bosko. Dawno temu przymierzałam i wszystko wyglądało naturalnie i jednocześnie zjawiskowo
Stary 2007-09-17, 21:38   #4378
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
Przejrzałam pobieżnie i byly tylko adresy sklepów-fryzjerów, ktore sie tym zajmują. W austrii jest np. tylko jeden dystrybutor, w Uk z tego co pamiętam 5 albo sześciu.

Swoją drogą, zastanawiam sie nad perułką. wiecie coś fajnego na jakieś wyjście. Tylko szukam we Wrocławiu, żeby poprzymierzać, niektóre na allegro wyglądaja bosko. Dawno temu przymierzałam i wszystko wyglądało naturalnie i jednocześnie zjawiskowo
a slyszałas o peruce próżniowej? ponoć super sie zassysa i można trzepac ile wlezie
Stary 2007-09-17, 21:42   #4379
anastazjaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Renihair Pokaż wiadomość
a slyszałas o peruce próżniowej? ponoć super sie zassysa i można trzepac ile wlezie
heheh, myslałam o takiej zwyczajnej, OBAWIAM SIE PRÓŻNI. Pojemniki na żywność mi wystarczą
Nie, nie słyszałam, zaraz poszukam cos na internecie.
Dzięki za sugestię.

Niestety w goolgle nie znalazłam żadnego takiego hasła. Jesli masz możliwość, to wklej jakiegos linkia na ten temat, albo chociaz info gdzie kupic i na czym polega.
Stary 2007-09-17, 21:47   #4380
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
heheh, myslałam o takiej zwyczajnej, OBAWIAM SIE PRÓŻNI. Pojemniki na żywność mi wystarczą
Nie, nie słyszałam, zaraz poszukam cos na internecie.
Dzięki za sugestię.

Niestety w goolgle nie znalazłam żadnego takiego hasła. Jesli masz możliwość, to wklej jakiegos linkia na ten temat, albo chociaz info gdzie kupic i na czym polega.
ech. u nas niedostepne jeszcze...poki co tylko słyszałam. ale tak sobie myśle ..to chyba trzeba sie wygolic na łyso zeby dobrze zassałohmmm. ja bylam niedawno w perukarni u Gonery i mierzyłam takie z włosów naturalnych. Bajka! tak zrobione , że szok. nikt by nie poznał, że to peruka. Ale cena. Ale fakt faktem peruki rewelacyjne maja. echch...chyba podniose ceny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości