|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4
I po co te kłótnie kobietki ☺
Ja tylko napisałam co wiem na temat kontroli. Wiadomo że mogą mnie nie skontrolować, ale w razie czego wole mieć wymowke ze byłam u lekarza a nie lazilam po galerii ![]() Tak czy siak korzystam z tego ze mam wolne, chodzę po dworze, nie zamykam się w domu. Zajmuje się zwierzętami bo przecież Tz nie ma codziennie a ktoś je musi przyprowadzić z łąki i nakarmić. Chodzę na różne imprezy i nawet na zakupy jak musze urlop tez planuje. Któraś z WAS pisała ze można zgłosić do zusu wyjazd - nie wiem czy się opłaca bo będziemy jechać na mniej niż tydzień, ledwo pewnie 4 dni bo tż nie może więcej. Wiec chyba nie ma.sensu robić zamieszania na te parę dni ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadnej wzmianki. I o regularności tez nic nie było. Po prostu jak kiedykolwiek na tydzień para wypije więcej niż butelkę to muszą się leczyć. No nie wiem, jak dla mnie to leczyć musi się ten, co ma problem jak się nie napije któregoś dnia z jakiegoś powodu. A nie ten, kto pije okazjonalnie. Przecież w ten sposób, to wszystkich uczestników wesel trzeba by od razu do AA zapisywać ![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
||
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Drocia to ja chyba jestem alkoholiczka
![]() wg tych testów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pomyślałam, że krowy nie mają urlopu ( jestem ze w wsi i wiem coś o tym ).Cytat:
Korzystam po 2 latach abstynencji i prawie codziennie sączę piwerko maż jest teraz trzeźwym rodzicem chyba, ze piwo się nie wlicza to cofam deklarację
|
|
#4355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3maj się kochana, w końcu przejdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurka, cały dzień mnie nie było a tu takie kłótnie luzik laski ![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Wlicza, jak najbardziej! I to aż dwie i pol porcji, bo jedną liczą chyba 200 czy 150 ml. A wina tylko 100 czy 75 ml. Jako porcja
![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Alkoholizm zaczyna się wtedy kiedy bez takiego sączenia piwka nie możesz funkcjonować
jeżeli sobie je odstawiasz z dnia na dzień na tydzień, dwa, miesiąc i nic się nie dzieje to problemu nie ma, gorzej jak zaczyna Cię ciągnąć. Alkoholikiem można być pijąc codziennie winko do obiadu jeśli bez tego winka nie wyobrażasz sobie tej czynności i nie umiesz inaczej Ja piję sporadycznie, mąż prawie w ogóle, ogólnie miał postanowienie że nie będzie pił w ogóle nic od początku roku ale diabeł go raz namówiłam na piwo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hey wszystkim,mam na imię Iza i jestem alkoholiczką Szukam wsparcia online ponieważ mój tż także niestety jest alkoholikiem 🤣 ![]() I absolutnie tutaj nie szydzę z prawdziwej choroby alkoholowej ale fakt że jak się flaszke wina obali raz na jakiś czas to już tak I pomyśleć że komuś zapłacono za dizajn tej ulotki ![]() Dziś się widziałam z koleżanką która pracowała ze mną kiedyś i się już z rok prawie nie widziałyśmy i of course w ciąży jest. Termin na sierpień. W dodatku wychodzi na to że wpadka trochę bo jeszcze nie planowali. A ja paskudna,pełna zawiści bestia oczywiście musiałam poczuć ukłucie w sercu ![]() Ultra co gin powiedział? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez krejzicatlady Czas edycji: 2018-05-18 o 21:09 |
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie maz zarazil miloscia do piwa i tez codziennie piwerko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cud by musiał się stać. Dwa ze nie ma tyle wolnych służb do wzięcia, a trzy ze tego bydła on nie chce na tyle zostawiać - mimo że są teściowie zresztą lato to tyyyle roboty na wsi ze nie ma żadnej dyskusji ![]() Niestety nie chcą iść na urlop i one ale i tak dużo teść za mnie robi, rano je wyprowadzi, ja nie muszę wstawać, siano im zaniesie, nawet je przeprowadza często. Dziś musiałam iść ja bo był na polu ☺ ale taki spacer dobrze mi zrobił bo przeszły mi wymioty ☺ także teścia mam na medal o teściowej nie pisze bo ona pracuje w Warszawie i jej często nie ma. ![]() ![]() Cytat:
Nie martw się, to normalne gdy ktoś się stara i nie wychodzi a tu co rusz wpadka. Ultra juz po wizycie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza. 11tc[*] 11.04.2017 6tc[*] 5.12.2017 Edytowane przez Nemmireth_ Czas edycji: 2018-05-18 o 21:29 |
||
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, laski
![]() Nam do odstąpienia miejscowej nad morzem, dł dwóch osób w terminie 17-30 czerwca, o ile dobrze pamiętam w Pogorzelicy.Cena 90zl za dobę juz za dwie osoby, miejsce parkingowe w cenie. Jak cos, to więcej na priv. ![]() ------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
My lubilismy sobie piwko wypić, na wieczór np. Albo czasem podczas prac polowych. Nie uważam się za alkoholika
bez problemu odstawilam alko i powiem Wam ze nawet mnie nie ciągnie do piwa, czy innego alkoholu. Wręcz mi śmierdzi jak Tz pije piwo ![]() Pije piwo teraz bezalkoholowe, ale to może raz na tydzień bo apetytu brak ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
chętnie bym wzięła ale czerwiec to najgorsze przygotowania do wesela szwagra, no a 30 wesele. Eh ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pracuje w systemie dzień, noc, wolne, wolne, dzień itp wiec często jej nie ma a ja siedzę sama z tesciem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Co u gina? Stwierdził że sikaczom nie wierzy, ale becie już tak więc na podstawie tego co mu przyniosłam potwierdzil ze mogło dojść do poronienia. Ale wiecie co jest to bardzo subtelny i delikatny czlowiek. Wspolczuje dziewczynom które w podobnej sytuacji natrafily na lekarza dziada. I tak jak pisałyście dla potwierdzenia mam jeszcze zrobić betę w poniedziałek i we wtorek jeszcze raz do niego przyjść. Zapomniałam pokazać mu wykres. Kurczę a chciałam zobaczyć co on powie na moje pomiary. No nic, pokaże we wtorek.
Idę oglądać Edwarda nozycorekiego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale powiem tak, dopóki nie powtórzysz bety i nie będzie czarno na białym że spada to ja będę trzymać kciuki za jakiś cud. Chociaż z takim progesteronem to naprawdę by musiał być cud Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
Ultra, ściskam Cię
![]() Co do L4, to pracuję w placówce medycznej i regularnie mamy od ZUSu wnioski o dokumentację medyczną lub wyjaśnienia dotyczące pacjentek na L4 w ciąży, więc coś tam na pewno kontrolują |
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra - czyli tak jak myslalysmy
Trzymam kciuki zeby beta ładnie spadła bo chyba na cud ciążowy nie ma co liczyć przy tym progesteronie. Przytulam ![]() Jak się z tym czujesz psychicznie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4371 |
|
Raczkowanie
|
Witam
|
|
|
|
#4372 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj, Rozgośc się i powiedz coś o sobie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Nem, w czerwcu bo woliny jak plaża jest w miarę pusta i jeszcze jest bez śpiewając oddanych się kolonii pod oknem...
------- To nie literówki... to słownik w telefonie zawsze wie lepiej
|
|
|
|
#4375 |
|
Wtajemniczenie
|
Ultra, trzymam kciuki by było dobrze
![]() U mnie 16 dni. Dalej nie ma @, więc nie wiem o co chodzi. Owu na bank była 2 maja, bo miałam jeszcze wtedy usg żeby potwierdzić. PO tej negatywnej becie w środę założyłam, że się nie udało... Ale dlaczego @ jeszcze nie przyszła...
|
#4376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
Cytat:
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
|
#4378 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4379 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Świetnie że trafiłaś na takiego lekarza. Hej. Opowiedz nam coś o sobie ![]() Dzień dobry ![]() Lato za rogiem,piękna pogoda dzisiaj w UK (uwierzcie mi tutaj 80% roku jest paskudnie więc jak słońce wyjdzie to człowiek chce o tym krzyczeć 🤣 a ja chora jestem trochę nos zatkany,gardło zawalone ale nie dam się. Do pracy a po pracy jedziemy kwiaty kupić do ogrodu.Dzisiaj wesele w rodzinie królewskiej ale widać że Harry nie znaczy tak wiele jak William bo nawet wolnego nam nie dali ![]() Na ślub Williama zrobili dzień wolny od pracy żeby wszyscy mogli oglądać a jako że Harry jest szósty do tronu to nie ma takiej potrzeby dzisiaj haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:12 ---------- Kochana podczytuję wasz inny wątek i widziałam zdjęcie testu owu - wygląda na to że szczyt już był ale nie uchwyciłaś go na czas. Od momentu pozytywnego testu owulka występuje po 24-36 godzin więc wygląda na to że albo wczoraj była albo dzisiaj będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- A ️ było 11,13,14,15 więc chyba coś upolowalismy ![]() Wysłane z mojego TA-1032 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

urlop tez planuje. 

trzeba tylko jeszcze kilka drobnych warunków spełnić ale naprawdę bardzo o to łatwo.
Ja też w poczekalniach i tym podobnych pochłaniam wszelką zapisaną wiedzę.
żadnej wzmianki. I o regularności tez nic nie było. Po prostu jak kiedykolwiek na tydzień para wypije więcej niż butelkę to muszą się leczyć. 
maż jest teraz trzeźwym rodzicem
niech to nie będzie to najgorsze
3maj się kochana, w końcu przejdzie 
na pewno ostatnio zle wyznaczyl mi owu i wedlug mnie jakis taki nie czytelny jest wykres tam 
luzik laski
26.08.2017
jeżeli sobie je odstawiasz z dnia na dzień na tydzień, dwa, miesiąc i nic się nie dzieje to problemu nie ma, gorzej jak zaczyna Cię ciągnąć. Alkoholikiem można być pijąc codziennie winko do obiadu jeśli bez tego winka nie wyobrażasz sobie tej czynności i nie umiesz inaczej 

chętnie bym wzięła ale czerwiec to najgorsze przygotowania do wesela szwagra, no a 30 wesele. Eh 

️ było 11,13,14,15 więc chyba coś upolowalismy