![]() |
#4351 | |
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
![]()
![]() |
#4352 |
Zadomowienie
|
Witam Danusie
![]() Jak dziesiaj zagladnełam i zobaczyłam ,że napisałaś to od razu mi lepiej . dla mnie ten wątek bez Ciebie ............ nie potrafiłam pisać.Bardzo się ciesze że jesteś i nie opouszczaj nas,prosze ![]()
#4353 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Starsza Pani, jak miło Cię widzieć ![]() jak się czujesz ? Koto ![]() Uciekam, bo tylko na narzekanie i jęczenie mnie ostatnio stać, aż sama siebie słuchać nie mogę, czemu więc miaabym Was zamęczć |
![]() ![]() |
![]() |
#4354 | |
Zadomowienie
|
Tak sobie.Może być.
Koto,ja też ![]() Cytat:
Tylko Braxie nie wolno pod ten wóz.Z przyczyny wiadomej. Robotko-co się dzieje?Tak dawno Cię nie ma? Nawet PW bez odpowiedzi.Odezwij się proszę.
![]() |
#4355 |
Rozeznanie
|
Witam
Kota Mam nadzieję że kciuki pomogły,do tej pory mam odciśnięte pazury na dłoni. ![]() ![]() Danusiu Ciągle jesteśmy to na wozie to pod.Jestem na codzień z ludzkimi tragediami i patrzę jak zmienia się skala wartości. U mnie masz zawsze życzenia przewlekłego zdrówka. ![]() ![]() Cieszę się że jesteś. taka taka Gdzie tak pędzisz???? Może byś trochę pomarudziła ![]() Poziomko Marzycielka z Ciebie,ale i ja marzę o wiośnie ![]() ![]() Karolinko Masz czas na sny???? ![]() Rozterko Wiara czyni cuda......wierzyłyśmy że Danusia wróci i wróciła. ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
#4356 |
Rozeznanie
|
Jak tu cicho.....dlaczego,może ktoś zapuka.....nie!!!!!!
Dlaczego.?.....czasu mu brak. Tak upływa nasze życie na wszystko brakuje czasu. Pędzimy nie oglądając się za siebie i pewnym momencie olśnienie,życie przemkneło nam między "palcami"i pytanie co dalej?????? Nic.....gdzieś ktoś goni.....my już w tyle Przepraszam zebrało mi się na idiotyczne refleksje,mam tak czasem. Pozdrawiam cieplutko ![]() ![]()
#4357 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221775
Dziewczyny, proszę: pomóżcie w miarę możliwości... ![]()
#4358 | ||
Zakorzenienie
|
Starsza Pani, jak w swoim obecnym stanie psychicznym słyszę takie słowa, to zaczynam się martwić
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() życzę Ci weselszych przemyśleń ![]() podziwiam Cię, że dajesz radę z tą swoją pracą w nocy, mnie nieprzespane noce kompetnie wybijają z normalnego życia Pozdrawiam Was idę doprowadzać mój dom do ładu czuję, że mój dobry nastrój zbiża się wielkimi krokami, bo przecież jak długo można marudzić |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4359 |
Rozeznanie
|
Witam
taka taka Wpadnę do Ciebie po ten dobry nastrój....podzielisz się z bliżnim????? ![]() Chyba masz rację taka nieprzespana nocka w jakiś sposób człowieka dołuje.Z jednej strony padam się na pyszczydło ,a z drugiej szkoda dnia na sen.Efekt tego jest taki że zbiera mi się na rozważania nad życiem. Tak ogólnie to jestem beznadziejna,praca,odsypi anie.....nie !!!! znowu biadolę a miało być radośnie. W moim świecie dziś cały dzień świeciło słoneczko,budzik pokazywał cały czas 8 godz,bo stał zresztą nic mnie nie goniło. Trochę błogiego lenistwa poprawia nastrój.....pogoda była dziś wiosenna 8 st i cudowne słońce,szkoda że jutro ma być już deszcz. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. ![]() ![]() Miłego weekendu ![]() ![]() Jutro znowu idę na 12 godz do pracy ale mi fajnie prawda ![]()
#4360 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny......gdzie Wy??????
Piszę post za postem mimo że spędziłam 12 godz w pracy. Trudno.......może ktoś jutro napisze?????? Miłej niedzieli i ![]() ![]() ![]() Nie będę gadać sama ze sobą. ![]() ![]()
#4361 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
PS Praca w wymiarze 12 godzin na dobę jest niedopuszczalna. To chyba podpada pod jakiś paragraf ![]() ![]() ![]() Załóżcie jesienno-zimowe barłożki i śpijcie słodko ![]() PPS Co prawda i tak nikt nie "dobija się" do mojego wątku, ale z różnych przyczyn (m. in. z takiej, że jest nowe forum fotograficzne) myślę, że nie ma sensu go prowadzić. Jeśli będę miała coś nowego i fajnego, pokażę w tym wątku,bo i tak właśnie tu są moje "recenzentki" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotki w wątku : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201509 poziomku, masz rację , można tutaj wklejać ,watek będzie barwniejszy Termin u reumatologa mam na koniec stycznia ![]() Za to u najlepszego ![]() idę na spoczynek, bo ledwie na oczy patrzę ![]()
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Kochane, jestem i pamiętam.
Czekam na sygnał po odbytej rozmowie w sprawie pracy- zobaczymy, co sie okaże. Spiącym w barłogach jesienno- zimowych spokojnego snu życze i ciepła- ostatnio u nas zdarzyło sie kilka razy, że wyłączono ogrzewanie- aj, boli to... ![]() Rozterko, dobrze ze najlepszy reumatolog... niedzielne całusy! |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Rozeznanie
|
Witam
Poziomko Dopuszczalny jest taki system pracy,chodzi o to że teoretycznie pracuję 40 godz tygodniowo tzn mam pewien limit godzin np 160,jeśli go przekroczę to w następnym miesiącu oddają mi w postaci wolnych dni. Kiedyś płacili za nadgodziny i to całkiem dobrze,teraz zatrudniają kogoś na umowę-zlecenie i w ten sposób wszystko gra. ![]() Kochanie to masz pociechę ze swojego czworonożnego przyjaciela. ![]() Kota Ja tam wierzę że w Ciebie i myślę że dostaniesz tą pracę ![]() ![]() ![]() Rozterko Warto poczekać do stycznia,jeśli to najlepszy lekarz. ![]() Pozdrawiam,zajrzę jeszcze wieczorkiem
#4365 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na całusy.
![]() Ostatnio zaniedbuje mnie roz-ter-ka i poziomka i starsza pani-nie odzowna moja radczyni ![]() A co u mnie: Biegam jestem wszystkim, szkod że tego nie docenia mój mąż. Czy potyczki słowne mogą dawać szczęście, czy to dręczenie?
#4366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do męza, nie biegaj tak i nie bdź wszystkim. Pozwól sobie na trochę zdrowego egoizmu. Niech on pobiega , niech mu czegoś braknie, może wtedy doceni ![]() Dziewczyny całusy dla wszystkich ![]()
![]() |
#4367 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!! Po kilku miesiącach otrzymalam odpowiedz od Fafix
![]() Ula pozdrawia nas z południa Europy- gdzie pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Zadomowienie
|
Carolino,dziękuję za te wspaniałą wiadomość.Tak się bałam o Fafix.Miałam
czarne mysli.O Boże,jak się cieszę,że wszystko w porządku.Pozdrów Ją serdecznie ode mnie.Jak złapałaś kontakt? Możesz napisać coś więcej o Uli?Jeśli nie tu to na PW? A tak przy okazji,kilka dni temu napisałam do Ciebie PW.Otrzymałaś? Neonko,co znaczy,że Cię ostatnio zaniedbuję.Obiecuję poprawę ale muszę zrozumieć w czym rzecz.A co do pytania o potyczki słowne-wiem,że retoryczne.Przykro mi tylko,że masz powody aby je zadawać. Kota,jesteś pewna,że chcesz aby z nową pracą się udało? Wydawało mi się,że dość entuzjastycznie przyjmowałaś zmiany zachodzące w obecnej. W każdym razie kciuki trzymałam. Alketko,tak przyjemnie jest czytać Twoje posty.Zmęczona,podpierają ca się nosem po 12 godz.pracy a jeszcze rzucisz życzliwym słowem. Taka taka,co z tym zamęczaniem?Narobiłaś mi smaku. Rozterko,wiem,ze to czcze słowa,ale ja naprawdę wierzę,że z Twoim podejściem do życia ,zwalczysz tę chorobę.Jesteś młoda i nie mówisz pass.Więc się uda.Na pewno. Anulko,próbowałam się wgryżć w problem do którego podałaś link.Nic z tego nie rozumiem. ![]() Fraoch,witam Cię w wątku.Fajnie,że jesteś.
#4369 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny!
Nic dziś pewnie inteligentnego juz nie napiszę, jestem w stanie, który mój mąż określa mianem "depresja popowrotowa", czyli po dwóch miesiącach wróciłam do domu, z jedenj strony bardzo się cieszę, z drugiej, nie mogę się oswoic z myślą, że jstem, że trzeba by kolację zrobić, pranie rozwiesić, bo , z trzeciej, jestem już bardzo zmęczona i nawet nie mam siły zanieść walizki na górę. I tak sobie leży w przedpokoju. Ale pozdrawiam cieplutko! |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zakorzenienie
|
Danusiu
![]() ![]() ![]() ![]() dziś odebrałam PW - wróciłam znad morza... z całego serca gratuluję ![]() ![]() Moje życie osobiste powoli zdąża w kierunku - ktorego trochę się obawiam... Neonka już o tym wie - z innego wątku ![]() Spotkałam kogoś, kogo znam od wielu lat... to Pan Xm - m bo jest ode mnie młodszy... i tego się boję ![]() Jutro pozwolę sobie napisać więcej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Zadomowienie
|
Teje,mnie zwykłej zjadaczce chleba wydaje się,że praca aktorki,śpiewaczki, to tylko przyjemność,oklaski,czerw ony dywan.A to przecież ciężka praca ,za którą kryje się wielka dawka stressu,trasy koncertowe,dlugie pobyty poza domem.Ale i sława,uwielbiene widowni,radośc z dawania przyjemności ludziom.Wszystko ma swoje plusy i minusy.Pamiętam jak w którymś z postów opisywalaś koncert na świeżym powietrzu.Zaczął padać deszcz.Zmoczone kostiumy i peruki ważyły 100 kg.
Wy pod zadaszeniem a widownia pod parasolami.Nie zazdroszczę Ci tej pracy ale uważam,że mimo pewnych niedogodności jest piękna i tak potrzebna ludziom.Mnie w każdym razie bardzo.Bez teatru,opery (w młodości lubiłam operetkę,bylam na każdej premierze.Teraz już wolę poważniejszą muzykę),filharmonii, moje życie byłoby uboższe, smutniejsze.A w ogóle fajnie,że wrócilaś i znowu będziesz wśród nas. PS.Czy możesz załatwić po znajomości aby wreszcie w Teatrze Wielkim w Warszawie wystawili Aidę?
#4372 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
16 jak u mojej koleżanki? 6 lat u mojej Mamy i Jej drugiego męża ? Skąd przy Twojej urodzie,wyglądzie nastolatki takie obiekcje. ![]()
![]() |
#4373 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cholerny fachowiec przesunął pierwotnie planowany tydzien temu termin remontu pokoju córki o tydzień, a dziś nie przyszedł, zadzwonił, że jego pracownik jest chory, inny zlamał rękę, wszystkich wogóle dotknęły wszelakie kataklizmy z trzesieniem ziemi włącznie ![]() ![]() ![]() wszystkie meble, książki, kwiatki, ciuchy, rybki, świnka morska i wszystkooooo co się mieścio na 12m kwadratowych, leży teraz w naszym pokoju ![]() ![]() ![]() i będzie tak leżeć jeszcze tydzień (albo dłużej) ![]() ![]() ![]() Wyć mi się chce Idę szukać fachowca a może nauczę się tynkować ? chce mi się przeklinać w naszej sypialni też już na nic nie ma miejsca, bo i bez sprzętów i rzeczy córki można się po niej z trudem poruszać dzisiejsze poszukiwania kogoś innego do otynkowania ścian nie przyniosło rezultatów chyba jestem skazana na tego cholernego, niesłownego, znienawidzonego przeze mnie fachowca, buuuu ......................... ......................... ......................... ................. powyższe narzekanie jest przynajmniej czymś podyktowane, a do tego chce mi się jeszcze płakać, buczeć, narzekać, jęczeć i marudzić na wszystko (no prawie wszystko) Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-11-26 o 13:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Zadomowienie
|
Taka taka,wyrazy wspólczucia .Ale to normalka.Syn zamienił się na mieszkania po czym robił remont kapitalny,który polecona przez znajomych niezawodna ekipa super fachowców miala zrobić przez miesiąc.Ponieważ kladziono nowe podłogi pan majster poradził aby meble i cały dobytek z dwoma kotami włącznie przywieżc po zakończeniu remontu .Mówisz,masz.Wynajęli mieszkanie (1300zl/miesięcznie)na wszelki wypadek na 6 tygodni.Ha,ha,
![]() ![]() U nas obecnie ekipa remontuje klatkę schodową.Zaczęli w maju.Mamy koniec listopada i zrobili 3 z 8 pięter.Toniemy w kurzu i pyle. To nic,aby do wiosny. ![]() Carol już jest jutro. ![]()
#4375 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-11-26 o 14:49 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-11-26 o 14:49 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
ja znam dziesiątki fachowców, bo to wiąże się z moim zawodem, dziś wykonalam kilkanaście telefonów i nikt nie chce mi pomóc, jest mi z tego powodu przykro, bo zawsze mialam z nimi dobry kontakt i bardzo serdecznie do tych wszystkich ekip podchodzilam w czasie naszej współpracy, często szłam im na rękę, w różnych niewygodnych dla nich sytuacjach
zrobienie tego pokoju to dla jednej sprawnej osoby dwa dni roboty zla jestem i rozżalona a ten fachowiec, który nas tak robi w konia, jest nam winien tę robotę, mieliśmy (bo chyba już nie mamy ![]() i tak robi od maja ![]() ![]() dobrze, że mój ulubiony, ukochany Pan Włodek jest w Austrii, bo dgyby On mi odmówił, to bym ostatecznie zwątpiła w ludzi wiem, że to nie jest koniec swiata, trudno, przemęczymy się tydzien i dwa, eh, szkoda gadać ale się ze mnie wylala żółć ![]() ......................... ......................... ......................... . Pozdrawiam Was ![]() Starsza Pani, jest mi dobrze, że się odzywasz dbaj o siebie ![]() Carolino, powodzenia i napisz coś jak już będziesz mogla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wasze posty, jestem za bardzo niepozbierana teraz, żeby sensownie odpisywać.
Dzwonili do mnie dzisiaj z nowej ewentualnej pracy- że pozytywnie zapatrują się na moja kandytaturę i oficjalnie dwóch prezesów stwierdziło,że chcą żebym do nich przeszła. ![]() Jak podpiszę umowę, to będę już zupełnie happy, ale już teraz się cieszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Rozeznanie
|
Witajcie
taka taka Wiesz jest ostatnio takie przekleństwo......zacznij tylko remont,dalej nie bo niecenzuralne słowa. Przerabiałam to też,rano jak wychodzxiłam do pracy to fachowiec kończył kłaść terakotę w kuchni,jak wróciłam to ją zrywał. Szlag i mała szlaczki mnie trafił na miejscu.Co się okazało,drugi fachowiec,który cyklinował mi podłogi wlazł na swieżo położone płytki. Jak mu póściłam wiązankę ,to stwierdził ze stoickim spokojem,że lepiej żeby teraz wstały niż za miesiąc.Remont trwał sobie 4 miesiące zamiast 1 miesiąca.Beszczelność moich fachowców nie miała granic,jak stwierdziłam panowie mieliście skończyć na koniec miesiąca,odpowiadali....m yśmy nie mówil jaki to będzie miesiąc....nóz się otwierał w kieszeni. To była brygada z polecenia,odwalili fuszerkę,ale już nie miałam siły się z nimi dalej użerać. Załóż sobie że to będzie miesiąc,a zobaczysz jak skończą w 2 tyg ...to będziesz szczęśliwa. Życzę Ci żeby to trwało jednak tydzień i ![]() ![]() Kota Gratuluję i bardzo się cieszę,z tego co piszesz zostały tylko formalności. Jak podpiszesz to jakiś szampan się poleje ![]() Danusiu Widzisz Kochana jak się dziewczyny rozpisały,było widać że wszystkim brakuje iskiereczki czyli Ciebie. ![]() Mam do Ciebie jedno pytanie,proszę o szczerą odpowiedz bez względu jaka by ona nie była.Czy forma zwracania się do własnego dziecka,synu,synku jest formą niegrzeczną,oschłą,czy też byś to tak odbierała????? ![]() Carolin Danusia ma rację....czy różnica wieku ma jakieś znaczenie. Miłość,zrozumienie....to ważne...wiek na pewno nie. Kochaj i bądz kochana,nic innego się nie liczy. ![]() ![]() Rozterko Zdrówka i miliony ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]()
#4380 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Jak tak czytam wasze problemy z roznymi fachowcami,to wlosy deby mi staja...no i Bogu dziekuje,ze moj maz to tak zwana zlota raczka...wszystko w domu robi sam.....Pieniadze zaoszczedzone,ale najwazniejsze wiara w ludzi pozostaje i nerwow nie mam zepsutych..... Pomimo tego trzymam za ciebie kciuki Taka Taka,jakos wszystko sie ulozy,ale rozumie twoj zal i zlosc ![]() Danusiu...pozdrawiam:cmok : Kota...no to chyba dobrze,ze nowa praca ci sie kroi...gratuluje ![]() Carolinko...caluje cie mocno.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.