|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
luckygirl
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Aż za bardzo wymagająca:/ A ja jutro idę do sejmu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4352 |
Wtajemniczenie
|
Qrde, no rzeczywiscie az za bardzo.... bojku juz bym chciala miec ta glupia mature z glowy! i studiowac, fakt faktem moze wiecej nauki jest, ale jakos mozna sobie zagospodarowac czas samemu...MOj c hlopak uczy sie mniej ode mnie :/ musze go opierdzielic!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Wtajemniczenie
|
ja chciałabym was prosić o małą porade, otóż idzie wiosna tak ładnie ciepło się robi i chciałabm zmienić fryzurke, (wiem że moje zdjęcie jest niezbyt wyraźne ale w tej chwili mam tylko takie,jakby cos wyraźniejsze dam jutro) i znalazłam taką fryzurke ( mam naturalnie krecone włosy) jak myślicie poddac się takiej metamorfozie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Zakorzenienie
|
karolina.. wydaje mi sie ze w tej pierwszej fryzurce bedzie tobie ladnie gdyz macie taki8e same ksztalty twarzy..
![]() a ja..paaaaaaaaadam na twarz i kwicze.. przed chwilka wrocilam do domku.. wyszlam o 7:30 ![]() przedemna dzis jeszcze dwudziestolecie miedzywojenne i struktury organizacyjne.. ![]()
#4355 |
Wtajemniczenie
|
oczywiście, że wkleję
![]() ![]() muszę tylko je zrobić:P a później ufarbuję moje kudły xP
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Zakorzenienie
|
Karolina śliczna ta fryzurka
![]() ![]()
#4357 |
Wtajemniczenie
|
Karolina, fajna ta pierwsza fryzurka, druga zreszta tez, i mysle, ze obie by ci pasowaly, ale ekspertem nie jestem, eksperci siedza chyba na Metamorfozach i widzialam, ze tam potrafią niezle doradzic.
![]() ![]() Lemonka, tos sie wczoraj musiala nalatać i narobic!wspolczuje! I powiem, ze ja nie moglabym sie uczyc sie po 21 ![]() Agatko! ja na te zdjecia czekam i czekam! pamietaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
Kobietki co dostałyście od chłopaków z klasy?
![]() ![]() ![]() ![]()
#4359 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego skarbusie wy moje..!
![]() ze wzgledu na to ze u mnie w klasie 4 chlopakow i nascie dziewczyn dostalysmy przeslicznego zoltego tulipanka i spiewali piosenke.. ![]() ![]() ![]() od eXX tzta dostalam kwiatka..ale oddalam kolezance.. ![]() ![]() ![]() wlasnie nastrajam sie bo wieczorkiem idziemy z dziewczynamy na balecik.. ![]() ![]() ![]()
#4360 |
luckygirl
|
Ja od kolegów z klasy nie dostałam nic,ale od TŻcika piękne tulipanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Lemonka w takim razie udanego wieczoru
![]() ![]() ![]() ![]()
#4362 |
Wtajemniczenie
|
Hehe, a u mnie w klasie same prostaki! jest ich 16, dziewczyn tylko piec i nic nam nie dali! tylko wychowawca uratowal honor chlopakom i kupił bomboniere!
A od chlopaka dostalam jak na razie zyczenia, a jutro mam dostac prezencik, bo dopiero jutro bede sie znim widziec! Lemonka! a to ci ex :/ dziwnie dostawac kwiatka od Ex, no chyba ze jestescie w bardzo dobrych stosunkach. Boszenka! to sie wyszalej na tej imprezie, mam nadzieje,ze ten facet okaze sie interesujący :d |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
luckygirl
|
A wiecie co
![]() Moje koleżanki sie dzis podniecały,że widziały mojego EX,który jest z Radomia,ale studiuje i mieszka w Warszawie obecnie.I oczywiście od razu sms "Widziałysmy Twojego Bartka" I ciągle słyszę: chciałysmy do niego podejśc,ale jakoś nie miałysmy odwagi; jaki on przysttojny;jaki to jaki tamto.... Aż nerwicy dostaje ![]() Chyba się z nim spotkami powim mu,że moje koleżanki na jego widok dostaja ataków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Wtajemniczenie
|
hehe,dziwne kolezanki
![]() A u mnie na gg ujawnil sie moj wielbiciel :p 2 lata mlodszy, nie wiem jak wyglada, ale za to on wie o mnie wszystko, hahaha... Spytal sie mnie, czy moze mnie kiedys zagadac, jak bede sama wracac ze szkoly. Powiedzialam mu, ze moj TŻ nie pozwala mi gadac z facetami i kontakt na gg sie zerwal ;] i chwała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
luckygirl
|
To ja dostałam sms,że jakiś Michał się we mnie zakochał i ,żebym zerwała z TŻtem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4366 |
Wtajemniczenie
|
Hehe, Petit, ja wole nie mowić TŻ, bo pozniej mowi, ze flirtuje, juz raz przeczytal rozmowe z mojego gg i chcial ze mna zerwac. Wg mnie nic w niej nie bylo, ale on sobie juz romans ubzdurał! Boże jaka bylam zła! a jak ryczałam :/ faceci to zawsze wszytsko na bakier rozumieja:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4367 |
luckygirl
|
Eeee mój tez mówi,że niby flirtuje,ale potem stwierdza,że nie,bo kocham tylko jego i robi awanture temu co chciał cos ode mnie
![]() W ten sposób pozbawił mnie 2 kolegów,bo powiedział,że oni nie sa dla mnie towarzystwem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4368 |
Wtajemniczenie
|
hehe, Moj facet to tez taki zazdrosnik, ale ja jestem wieksza i tez potrafie o byle co robic jazde.,....
A ja wlasnie obejrzalam mojego Kochanego LOSTA i bojciu co za swietny odcinek był ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Wtajemniczenie
|
ok
już mam foty ![]() ![]() ![]() ![]() jutro przy diennym świetle [i z makijażem] zrobię kilka zdjęć ![]() a tymczasem tam ta da dammm tam tam tam taaaaaam!!!!! ![]() [tu z 'irokezem' ![]() ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zadomowienie
|
agata, super fryzurka, swietnie w niej wygladasz
![]() a ja dalej nie wiem jaka chce grzywke - na bok czy jak zawsze na prosto ![]() a na dzien kobiet dostalam kwiaty od taty, przyjaciela i... bylego(!) wiec otwieram kwiaciarnie ![]() ![]() zmykam pisac cv i list motywacyjny ![]()
#4371 |
Wtajemniczenie
|
to zależy od twojej tważy
ja przez 4 lata robiłam grzywkę asymetryczną. tym razem jest bardziej na wprost [boki są dłuższe] i jestem zadowolona ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Wtajemniczenie
|
Wow, Agatka
![]() ![]() ![]() Wnika, hehe ten tulpian musial byc super, no i pomysl z dove tez super ![]() ![]() A moja mama agentka... Dostalysmy od taty storczyki i moja mama postawiła je do mojego pokoju i powiedziała, ze mam TŻ nawkrecac i podziekować mu jutro za kwiatki, ze mi przysłal, a jak powie, ze to nie on ;p to mu zrobić schizę, zeby bylo troche zazdrosny! |
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
luckygirl
|
Agatko,fajnie wyglądasz
![]() ![]() Ojj storczyki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4374 |
Wtajemniczenie
|
ja też uwielbiam orchidee
![]() A dzisiaj, hehe myslalam, ze się posikam ze smiechu na matmie;] Mieliśmy zadanie, obliczyć ile potrzeba bedzie na ogrodzenie pewnej działki w kształce prostokąta, do którego jednego z węzszych boków dolożono kawałek dzialki w kształce półkola.. I kolega zrobił na tablicy rysunek do zadania poziomo i dorysował jeszcze promien tego polkola... i wszytsko to wygladało jak męski penis... Co spojrzalam na tablicę to się brechałam, az mi głupio... bo w pierwszej ławce przed biurkiem siedzę ... głodnemu chleb na mysli :d edit... 777 post, moze jakies szczescie bede miala, bo tyle siodemek :d |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zakorzenienie
|
wrocilam..
zmierzajac spotkalam exa z nowa lalunia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w klubie dostalysmy kwiatusia na wstepie i znizke do baru.. ![]() ![]() ![]() aktualnie jestem w domku..wlasnie wrocilam i ide hasiac bo o 5;50 dzwoni budzik.. ![]() hawro-nie jestesmy w bardzo dobrych stosunkach...wrecz w w zerowych..calkowita olewka.. ![]()
#4376 |
Wtajemniczenie
|
Hehe, Lemonka a do szkoly sie nie wybierasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
wybieram się.. właśnie wstałam, jem bułkę z szyneczką i będę zmierzać ku szkole..
![]() ekS nie znalazł nowej tylko to jakaś jego była z dawnych lat..eh..w co ona się pakuje-chyba sama nie wie.. ![]()
![]() |
#4378 |
luckygirl
|
A ja też się wybieram na dwie ekcje<polskie> na których zamierzam naisać wypracowanie z historii
![]() Buziam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4379 |
Wtajemniczenie
|
no a ja wrocilam ze szkoly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
luckygirl
|
Ja ze szkoły to już przed 11 wróciłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.